Cum să îngtorizați un tort

Gândul de a-ți îngheța propriul tort vă poate face să se rătăcească și să fugi la cea mai apropiată brutărie. Cu toate acestea, obținerea perfectă a stratului de înghețare perfect pe tortul dvs. preferat este ușor! Încercați una dintre aceste trei metode pentru a obține un tort perfect marcat și să vă arătați bunurile frumoase de copt pentru toți prietenii și familia.

Pași

Metoda 1 din 5:
Începând cu înghețul
  1. Imagine intitulată îngheț Un tort pasul 1
1. Lăsați tortul să se răcească. Cea mai mare greșeală pe care o puteți face atunci când înghețarea tortului tău folosește un tort fierbinte și o îngheț rece. Dacă tortul tău este chiar ușor cald, se va topi glazura, care va rula apoi pe margini și se va înmuia în stratul superior, făcându-l să fie soggy. Mai departe, dacă folosiți înghețarea la rece, nu va fi suficient de netedă pentru a vă răspândi și va aduce o mulțime de prăjini.
  • Așteptați întotdeauna atât tortul, cât și glazura dvs. pentru a ajunge la temperatura camerei. Acest lucru poate dura câteva ore de așteptare, dar este necesar pentru o acoperire complet netedă de înghețare.
  • Dacă vă lăsați tortul să se răcească pe tejghea, puneți o felie de pâine regulată de sandwich pe partea de sus a tortului. Acest lucru îl va păstra umed și îl va proteja de a merge învechit.
  • Imagine intitulată îngheț Un tort pasul 2
    2. Face ca tortul plat. Când ți-ai prins tortul, probabil că centrul se ridică într-o mică cupolă. În timp ce acest lucru este perfect normal, vă împiedică ca prăjitul să aibă un strat complet neted de îngheț, deoarece cupola va conduce în cele din urmă înghețarea pentru a aluneca spre laturi. Pentru a păstra acest lucru de la întâmplare, utilizați un cuțit de margine zimțat (de preferință cuțitul de tort) pentru a tăia un strat subțire orizontal de pe partea superioară a tortului, astfel încât partea superioară și inferioară a tortului să funcționeze paralel unul cu celălalt.
  • Când este posibil, tăiați stratul superior al tortului în timp ce tortul este încă în tigaie. Acest lucru vă va ajuta să obțineți o suprafață mai plană.
  • Dacă faceți un tort stratificat, tăiați stratul superior de pe toate straturile de prăjituri pe care le veți folosi.
  • Imagine intitulată îngheț Un tort pasul 3
    3. Configurați tortul. Când tortul tău este răcit și tăiat la dimensiune, pregătește-l pentru înghețând, plasându-l pe o bucată rotundă de carton sau fund de tort. Adăugați benzi de hârtie de ceară aproximativ 2 "groase la marginile tortului de-a lungul fundului. Când terminați înghețarea tortului, hârtia de ceară va fi îndepărtată și dezvăluie un fund neted. Este mai ușor să-ți îngheți tortul pe un stand de tort de filare, care sunt disponibile la cele mai multe bucătărie, ambarcațiuni și magazine de gătit.
  • Ia-ți uneltele de îngheț de tort, inclusiv o spatulă offset și un răzuitor de bench pentru a netezi glazura. Nu folosiți un cuțit sau o spatulă de cauciuc, deoarece acestea pot fi ușor de utilizat, dar nu vor da grangerea netedă dorită pe care o căutați.
  • Dacă doriți, puteți folosi o pungă de conducte cu un atașament de glazură netedă pentru a adăuga primul strat de îngheț. De asemenea, puteți adăuga diferite sfaturi pentru punga de conducte după aceea pentru a adăuga decorarea la tort, de asemenea.
  • Imagine intitulată îngheț Un tort pasul 4
    4. Adăugați stratul de crumb. Stratul de crumb este un strat dur de glazură care este folosit pentru a sigila în crumbs, astfel încât înghețarea dvs. poate fi netezită cu ușurință. Pentru a adăuga stratul de crumb, utilizați o spatulă offset și împrăștiați un strat gros al temperaturii camerei în partea de sus și pe părțile laterale ale tortului.
  • Pe măsură ce răspândiți glazura peste tort, mutați spatula în aceeași direcție (mai degrabă decât înainte și înapoi), astfel încât nici o prăjitură liberă să fie ascunsă sub glazură, mai degrabă decât la suprafață.
  • Păstrați-vă spatula să atingeți vreodată tortul pentru a minimiza șansa de a fi blocați la ea și apărând la suprafața înghețului.
  • Așezați prăjiturile acoperite cu crumb în frigider timp de cel puțin treizeci de minute înainte de a adăuga straturi suplimentare de îngheț.
  • Sfat de experți
    Mathew Rice

    Mathew Rice

    Profesional Baker & Desert Influencermathew Rice a lucrat în bucătăriile de patiserie din toată țara de la sfârșitul anilor 1990. Creațiile sale au fost prezentate în mâncare și vin, Bon Apetit, și nunți Martha Stewart. În 2016, Eater numit Mathew Unul dintre primii 18 bucătari care urmează pe Instagram.
    Mathew Rice
    Mathew Rice
    Influența profesională de brutar și desert

    Mathew Rice, Chef de patiserie, adaugă: "Cu o haină de crumb, vrei doar să faci un strat super, super subțire de îngheț pe toată suprafața, și apoi o răciți. Ceea ce face asta este captează toate prăjiturile din acea parte a înghețului. Atunci când te întorci la îngheț, toate crumbele sunt blocate în acel strat, și nu vor arăta în haina ta finală."

    Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 5:
    Înghețând tortul cu o spatulă offset
    1. Imagine intitulată îngheț Un tort pasul 5
    1. Adăugați un dollop de îngheț. Pentru a face ca glazura să se răspândească mai ușor, poate fi util să o încălzi ușor sau să adauge o lingură de sirop de porumb și să se amestece bine. Apoi, luați spatula offset și adăugați un dollop mare în centrul de sus al tortului.
  • Imagine intitulată îngheț Un tort pasul 6
    2. Răspândiți glazura. Utilizați spatula dvs. pentru a răspândi înghețarea spre exterior din centru. Puteți roti placa de tort pentru a face acest lucru mai ușor. Nu vă faceți griji cu privire la obținerea înghețului perfect neted, doar asigurați-vă că stratul de crumb este complet acoperit.
  • Imagine intitulată îngheț Un tort pasul 7
    3. Înghețați părțile laterale. Adăugați un pic de îngheț în centrul uneia dintre laturi și lucrați într-o singură direcție pentru ao răspândi spre exterior. Păstrați-vă spatula paralelă cu părțile laterale ale tortului ca răspândirea dvs., adăugând mai multă îngheț atunci când este necesar.
  • Imagine intitulată îngheț Un tort pasul 8
    4. Fără îngheț. Luați spatula înapoi în partea de sus a tortului și lucrați încet înainte și înapoi peste suprafață pentru ao netezi. Faceți același lucru cu părțile laterale, ștergând orice exces de glazură atunci când este necesar. Când sunteți sigur că tortul dvs. este corect, scoateți benzile de hârtie de ceară din partea de jos și bucurați-vă de tortul dvs. perfect neted!
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 5:
    Înghețând un tort folosind metoda cu sussidere
    1. Imagine intitulată îngheț Un tort pasul 9
    1. Tăiați un fund de carton. Măsurați dimensiunea tortului dvs. folosind partea de jos a tijei de prăjituri și tăiați o bucată de carton cu aceeași dimensiune. Bandă cu o singură bucată de bandă la placa de tort de filare.
  • Imagine intitulată îngheț Un tort pasul 10
    2. Adăugați hârtie de ceară. Tăiați o bucată mare de ceară sau hârtie de coacere și plasați-o peste carton și placa de tort. Ar trebui să acopere complet placa și să lăsați marginile lipite pe laturi. Bande la partea inferioară a plăcii de tort, astfel încât hârtia să nu se învârte în timp ce vă îngrost.
  • Imagine intitulată Frost Un tort Pasul 11
    3. Răspândiți stratul superior de îngheț. Utilizați spatula offset pentru a răspândi un strat gros ½-1 "gros de îngheț direct la hârtia de ceară, completați complet zona de hârtie de ceară sub care este plasată decupajul cartonului. Dacă este necesar, adăugați o îngheț suplimentară în jurul marginilor.
  • Imagine intitulată îngheț Un tort pasul 12
    4. Puneți prăjitul pe glazură. Scoateți tortul acoperit de crumb din frigider și răsuciți-l pe glazură. Asigurați-vă că îl așezați încet peste îngheț, centralându-l astfel încât întregul tort să fie plasat pe el.
  • Imagine intitulată îngheț Un tort pas 13
    5. Înghețați părțile laterale. Adăugați o cantitate semnificativă de îngheț în părțile laterale ale tortului, utilizând spatula offset. Adăugați mai mult decât probabil că veți avea nevoie, deoarece veți șterge excesul cu răzuitorul de bancă după ce a fost acoperit.
  • Imagine intitulată îngheț Un tort pasul 14
    6. Netezi pe laturi. Luați răzuitorul de bancă și țineți-l constant în părțile laterale ale tortului, pe măsură ce vă rotiți încet plăcuța de tort. Pe măsură ce adunarea extraghere pe răzuitoare, ștergeți-o și o scufundați în apă caldă. Ștergeți orice exces care ar putea fi pe hârtia de ceară de jos, de asemenea.
  • Imagine intitulată îngheț Un tort pasul 15
    7. Refrigerați sau înghețați tortul. Fără a schimba sau a regla tortul deloc, puneți întreaga placă de tort în frigider sau congelator și lăsați granularea la setare. În funcție de temperatură, acest lucru ar putea dura oriunde de la o jumătate de oră la mai multe ore totale.
  • Imagine intitulată îngheț Un tort pas 16
    8. Finalizați-vă glazura. Când înghețarea este fermă la atingere, scoateți tortul de la frigider. Un-banda de hârtie de ceară de pe laturi și glisați tortul de pe placa de tort. Scoateți decupajul din carton în partea de jos și întoarceți prăjitura pe placa de tort. Apoi, îndepărtați încet hârtia de ceară pentru a dezvălui o suprafață perfect netedă.
  • Dacă înghețarea dvs. începe să se desprindă cu hârtia de ceară, nu a fost răcită suficient. Înlocuiți tortul cu hârtia de ceară / înghețarea înapoi în frigider timp de cel puțin treizeci de minute.
  • Dacă există găuri în glazura de la bulele de aer, utilizați spatula offset pentru a umple spațiile cu un pic de îngheț încălzit și netedă după aceea.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 4 din 5:
    Înghețând tortul cu un prosop de hârtie
    1. Imagine intitulată îngheț Un tort pas 17
    1. Adăugați primul strat de îngheț. Scoateți tortul cu stratul de acoperire a crumbului din frigider și adăugați un dollop de îngheț de temperatură în cameră în centrul de sus cu spatula offset. Puteți alege, de asemenea, să conducă un strat de îngheț cu vârful dvs. de tort neted dacă doriți.
    • Înghețați partea de sus a tortului care lucrează din centru. Apoi, adăugați un strat la părțile laterale ale tortului.
    • Nu vă faceți griji cu privire la acest prim strat de îngheț, fiind perfect neted. Încercați să o păstrați cât mai mult posibil, totuși, netezirea oricăror crestături care ar putea apărea.
  • Imagine intitulată îngheț Un tort pas 18
    2. Lăsați înghețarea să se usuce. Lăsați-vă tortul descoperit pe tejghea timp de 15-20 de minute până când înghețarea este uscată la atingere. Dacă aveți nevoie, o puteți lăsa să se stabilească mai mult.
  • Imagine intitulată îngheț Un tort pasul 19
    3. Netezi de sus. Luați un prosop de hârtie sau o bucată de hârtie de ceară și plasați-o în partea de sus a tortului. Utilizați degetele pentru a netezi înghețarea, folosind hârtia ca o barieră. Deplasați hârtia în lateral și repetați procesul pentru a netezi și marginile tortului.
  • Pentru un tort complet neted, utilizați hârtie de ceară. Dacă doriți ca un mic model să arate, utilizați un prosop de hârtie cu partea de ridicare în jos.
  • Introduceți hârtia și lăsați-o cu degetele un singur timp. Ridicarea și înlocuirea hârtiei pe aceeași secțiune a tortului va expune substratul umed și doar frământați glazurarea.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 5 din 5:
    Folosind tehnici decorative
    1. Imagine intitulată îngheț Un tort pasul 20
    1
    Creați un model cu pene. Utilizați o culoare contrastantă de înghețare la dungile de țevi din partea de sus a tortului dvs. chiar în rânduri. Apoi, luați o scobitoare lungă și faceți chiar linii perpendiculare pe cele pe care tocmai le-ați prins. Face fiecare altă linie în direcția opusă. Acest lucru va crea un aspect minunat de marmură sau pene în partea de sus a tortului tău.
  • Imagine intitulată îngheț Un tort pasul 21
    2
    Încercați să conducte pe desene. Utilizați sacul tradițional de tort de tort cu diferite sfaturi pentru a adăuga modele destul de în partea de sus a tortului. Puteți crea un model repetitiv, scriere sau forme mici cu o pungă de conducte. Dacă nu aveți o geantă de conducte, încercați să utilizați o pungă tradițională ziplock cu vârful tăiat.
  • De exemplu, puteți decora un tort camo prin conducte verde, maro și negru de îngheț peste un strat de bază de îngheț alb.
  • Imagine intitulată îngheț Un tort pasul 22
    3
    Utilizați fondant colorat. Achiziționați sau faceți propriul Fondant colorat - o îngheț asemănătoare aluatului de zahăr care poate fi formată și răspândită pentru aplicații fără sudură. Acoperiți întregul tort într-un strat de fondant sau utilizați-l pentru a forma figuri mici și detalii pentru a plasa pe partea de sus a tortului.
  • Imagine intitulată îngheț Un pas de prăjit 23
    4
    Adăugați flori proaspete. Odată ce v-ați înghițit complet tortul, adăugați flori proaspete pentru un aspect proaspăt. Florile proaspete dau aspectul multor eforturi, dar sunt o adăugare incredibil de simplă pentru tortul tău.
  • Imagine intitulată îngheț Un tort pas 24
    5
    Adăugați o margine de panglică. Puteți alege să utilizați panglici reale pentru un aspect de satin sau creați benzi de panglică din fondant pentru a adăuga la graniță. Panglicile sunt deosebit de eficiente pe un tort cu mai multe niveluri, cum ar fi un tort de nuntă.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă utilizați hârtie de ceară de dedesubt, asigurați-vă că acoperiți marginile tortului și aveți posibilitatea de a le scoate cu ușurință. Nu vrei să scoți tortul cu el.
  • Este întotdeauna mai bine să ai prea mult decât prea puțin de îngheț.Dacă nu există suficientă înghețare, atunci riscul de a obține prăjituri amestecate cu glazura.
  • Dacă aveți bule sau umflături pe tort, doar să le îndepărtați cu un cuțit și la nivelul zonei. Grostul va acoperi orice "marchează".
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar