Cum de a alege culorile pentru tortul de nuntă

Când vă căsătoriți, este interesant să luați în considerare cu atenție fiecare detaliu al zilei dvs. mari. În plus față de selectarea unui loc de întâlnire, o sărbătoare și o listă de oaspeți, va trebui să luați câteva decizii despre tortul dvs. de nuntă. Luați tema, schema de culori, decor și bugetul în considerare și sărbătoarea dvs. va lua tortul!

Pași

Metoda 1 din 3:
Potrivirea tortului tău la tema și stilul tău
  1. Imagine intitulată Alegeți culori pentru tortul de nuntă Pasul 1
1. Selectați o temă pentru tortul dvs. Dacă nunta dvs. are o temă, potriviți-vă tortul la asta. Acesta este un tort pe care îl veți dori să fotografieze oaspeții dvs. pentru conturile lor Instagram, deci alegeți un design memorabil și ciudat pentru a vă potrivi cu personalitățile partenerului dvs. Dacă tortul dvs. va fi afișat pe toată masa de sărbătoare, asigurați-vă că alegerile dvs. de culoare nu se ciocnesc.
  • De exemplu, un tort tematic de toamnă ar putea avea culori de toamnă, o nuntă de iarnă ar putea avea un tort alb / argintiu / albastru, iar o nuntă de destinație tropicală ar putea avea un tort vibrant de culoare.
  • Imagine intitulată Alegeți culorile pentru tortul dvs. de nuntă Pasul 2
    2. Potriviți stilul de nuntă în tort. Există multe stiluri diferite pe care le puteți alege pentru nunta dvs. și pot varia foarte mult în ceea ce privește formalitatea și atmosfera. Culorile de tort pe care le-ați avea pentru o nuntă montană rustică ar fi cel mai probabil diferită de culorile de tort pe care le-ați alege pentru o nuntă elegantă de seară.
  • Dacă codul de îmbrăcăminte pentru nunta dvs. este cravată neagră și tema este o nuntă mai tradițională și mai sofisticată, apoi alegeți culori simple și elegante, cum ar fi alb-negru.
  • Dacă aveți o nuntă mai relaxată, Boho sau o nuntă inspirată de natură, puteți alege culorile găsite în natură, cum ar fi verde sau galben.
  • Dacă stilul tău de nuntă este îndrăzneț și aventuros, atunci du-te pentru un tort purpuriu de Ombre, sau ia în considerare tort roșu catifea cu glazură albă.
  • Imagine intitulată Alegeți culorile pentru tortul dvs. de nuntă Pasul 3
    3. Fi realist. Dacă un brutar de amatori sa oferit să-ți facă tortul de nuntă sau dacă nu poți lăsa o parte din bugetul de nuntă pe tort, s-ar putea să vrei să mergi cu un design de tort mai simplu. Simplitatea poate fi destul de elegantă, deci nu accentuați să vă cheltuiți pe toți banii nunții pe tort.
  • Culorile de glazură pot pata tortul în sine și ar putea fi dificil de felie dacă alegeți o mulțime de decorațiuni, deci luați fiecare detaliu în considerare.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 3:
    Potrivirea schemei de culori de nunta si decor
    1. Imagine intitulată Alegeți culori pentru tortul dvs. de nuntă Pasul 4
    1. Luați în considerare culorile dvs. de nuntă și alegeți un tort care le reflectă. Tăierea tortului de nuntă va fi una dintre cele mai importante momente ale recepției dvs., deci asigurați-vă că alegerile dvs. de culoare sunt relevante pentru schema generală de culori.
    • De exemplu, dacă schema de culoare este cremă și culori întunecate de răcire, s-ar putea să aveți un tort de nuntă cu cremă cu detalii despre pădure verde și marină.
    Sfat de experți
    Megan Papageorge

    Megan Papageorge

    Certificat de nunta PlannerMegan Papageorge este un planificator de nunta certificat si proprietarul de planificare dulce de piersici, o companie de planificare si administrare de nunta cu sediul in Long Beach, California. Ea a finalizat peste 200 de nunți în setări precum gondolele, sălile bisericești, partea stâncilor și depozitelor de epocă. Megan, de asemenea, co-găzduiește Peach & Honey, o podcast de planificare a nunții. Ea este certificată să planifice și să ruleze nunți de către Cursul Educațional al Societății de la Bridal. Lucrarea ei a fost prezentată într-o nuntă practică, junebug nunți, revista ceremoniei și societatea de nuntă.
    Megan Papageorge
    Megan Papageorge
    Planificator de nunta certificat

    Ce expert nostru face: De obicei, recomandă ca clienții mei să aleagă un tort cu culori mai ușoare. Coloranții pe care îi folosesc pentru a crea glazură îndrăzneață pot să vopsească buzele și dinții și nu doriți ca în fotografiile dvs. de recepție. Cu toate acestea, dacă doriți să vă încorporați culorile, luați în considerare alegerea Fondant peste Buttercream, deoarece majoritatea oamenilor nu vor mânca fondant.

  • Imagine intitulată Alegeți culori pentru tortul de nuntă Pasul 5
    2. Creați o schemă complementară de culori. Luați în considerare culorile pe care le va purta petrecerea dvs. de nuntă. Poate fi distractiv să aveți accentele tortului care se potrivesc rochiilor domnișoarei dvs. de onoare. De asemenea, vă puteți distra cu culorile tortului, devenind inspirat de locația nunții dvs.
  • Dacă vă căsătoriți pe o plajă, de exemplu, luați în considerare obținerea unui tort care încorporează o culoare pastelă, cum ar fi Blue Blue.
  • Imagine intitulată Alegeți culori pentru tortul de nuntă Pasul 6
    3. Alegeți decorațiuni care vă sunt semnificative. Poate doriți să selectați o paletă de culori care este deosebit de simbolică pentru dvs. și pentru Beau. Tortul de nuntă poate fi înghețat sau gheață pentru a imita opere de artă, fotografii ale cupluului, o locație preferată, flori și orice altceva pe care inima ta doreste.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 3:
    Având în vedere bugetul și aromele
    1. Imagine intitulată Alegeți culori pentru tortul dvs. de nuntă Pasul 7
    1. Luați în considerare bugetul. Puteți alege un tort de nunta fancier cu culori vii dacă doriți să alocați fondurile la acest lucru. Cu toate acestea, un simplu tort cu doar una sau două culori poate arăta destul de elegant, deci nu subliniați dacă nu vă puteți permite unul pe care îl vedeți la televizor sau publicat într-o revistă.
  • Imagine intitulată Alegeți culorile pentru tortul dvs. de nuntă Pasul 8
    2. Alegeți aroma preferată. Gustul tortului tău este la fel de important ca aspectul, deci asigurați-vă că luați în considerare aromă. Decideți dacă doriți ca aromele tortului să influențeze culorile pe care le alegeți.
  • Un tort bogat de ciocolată va fi maro în culoare, dar puteți alege în continuare orice culoare pentru îngheț, glazură sau decorare.
  • Un tort de vanilie delicat delicat ar putea să nu se potrivească înghețului violet închis cu flori de zahăr portocaliu strălucitor, de exemplu, dar alegerea este a ta.
  • Imagine intitulată Alegeți culori pentru tortul de nuntă Pasul 9
    3. Cereți decoratorului de tort pentru recomandări. Ei vă vor informa ce culori au la dispoziție. Fii la fel de specific cum puteți despre viziunea voastră despre care umbra culorilor pe care doriți să o alegeți. Dacă nu vă pot face un tort în umbra exactă pe care o doriți, poate doriți să alegeți un alt producător de tort de nuntă sau să compromiți cu cea mai apropiată umbra posibilă.
  • Cereți o consultare de tort înainte de nunta dvs. Bakerul vă va informa despre prețuri, vă permite să discutați diferite arome și să discutați opțiunile de culoare pentru tortul dvs. Consultările se desfășoară de obicei de la 20 de minute la o oră și pot costa aproximativ 50 de dolari.
  • Imagine intitulată Alegeți culorile pentru tortul dvs. de nuntă Pasul 10
    4. Inspirați de prăjituri din întreaga lume. Amintiți-vă că nu trebuie să fiți extravagant sălbatic. Nu este nimic în neregulă cu un tort tradițional bogat de fructe, decorat cu glazură albă cu flori de zahăr care se potrivesc, de exemplu, buchetul de mireasă. Luați în considerare culorile care sunt tradiționale în țara sau cultura dvs. sau cercetați diferite tipuri de prăjituri de nuntă din întreaga lume.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar