Cum de a decora un tort de ciocolată

Tort de ciocolata este un desert simplu care poate fi mâncat pe cont propriu sau cu toppinguri și înghețate adăugate la ea. Dacă ați făcut un tort de ciocolată, s-ar putea să vă întrebați care este cea mai bună modalitate de a fi decorați. Tot ce trebuie să faceți este să vă răcească tortul și să alegeți ce toppinguri de utilizat și veți avea un desert de ciocolată frumos și delicios că prietenii și familia vă pot bucura.

Pași

Metoda 1 din 4:
Răcirea și stivuirea tortului
  1. Imagine intitulată Decorează un tort de ciocolată Pasul 1
1. Lăsați tortul să se răcească înainte de ao decora. Înainte de a face orice decorare, trebuie să lăsați tortul să se răcească complet. Lăsați tortul la temperatura camerei timp de cel puțin o oră sau puneți-l în frigider descoperit timp de cel puțin 30 de minute.
  • Dacă începeți să decorați în timp ce prăjirea dvs. este fierbinte, glazura voastră se va topi și va aluneca din tort.
  • 2. Lipiți straturile împreună cu glazură. Dacă faceți un tort stratificat, puneți straturile împreună cu o răspândire subțire de îngheț. Nu contează cât de multe straturi aveți, dar ele ar trebui să fie blocate împreună cu înghețarea, astfel încât să nu cad din cealaltă în timp ce decorați.
  • Straturile de îngheț pe care le folosiți pentru a vă lipi împreună vor fi vizibile atunci când tăiați în tort. Utilizați o culoare strălucitoare dacă doriți să vă surprindeți oaspeții cu tort multi-colorat.
  • 3. Acoperiți părțile laterale ale tortului cu un strat subțire de îngheț pentru a preveni prăjiturile. Dacă nu doriți să obțineți prăjituri din prăjiturile în decorațiunile pe care le utilizați, puneți un strat subțire de îngheț pe părțile laterale ale tortului. Acest strat se va lipi de toate prăjiturile și le va ține în poziție pe măsură ce decorați mai târziu.
  • Puteți să vă răciți tortul cu un strat subțire de îngheț pe el în frigider timp de 30 de minute pentru protecția suplimentară împotriva miezului.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 4:
    Folosind glazura pentru a decora
    1. Faceți-vă propriul glazură pentru o aromă bogată și proaspătă. Creați-vă propriul butter, brânză de cremă sau înghețată de frișcă pentru a adăuga o atingere de prospețime toata ta. Cele mai multe rețete necesită doar câteva ingrediente și un pic de pregătire.

    Bacsis: Pentru a face o simplă înghețare de unt dințată, se combină doar 1 cană (225 g) de unt, 3 cani (375 g) de zahăr pudră, 1 lingură de cremă grea și 1 linguriță (4.9 ml) extract de vanilie până când amestecul dvs. este neted. Dublați rețeta, dacă este necesar.

  • 2. Răspândiți înghețarea peste întregul dvs. tort pentru o soluție simplă. Puteți folosi glazura pentru a acoperi întregul tort pentru ao da un aspect uniform și un gust mai dulce. Utilizați un cuțit sau o spatulă plată pentru a vă răspândi în mod egal și fără probleme. Tortul tău va fi acoperit într-un strat subțire de îngheț, care este aceeași culoare.
  • 3. Folosește o pungă de conducte Pentru a scrie cuvinte pe tortul dvs. pentru ocazii speciale. Puneți glazura într-o pungă de conducte și asigurați-vă partea superioară. Tăiați o mică gaură în partea de jos a pungii pentru a vă lăsa să ieșiți încet. Aplicați ușor presiunea cu mâinile pentru a stoarce înghețarea din partea de jos a sacului. Utilizați mici, chiar și lovituri pentru a scrie în caractere cursive sau blocuri pe tort.
  • Scrie mesaje cum ar fi, "ziua de naștere fericită", "Felicitări", sau "este un băiat!"
  • Dacă nu aveți o pungă de conducte, puneți-vă glazura într-o pungă de vârf și tăiați capătul uneia dintre colțurile de jos.
  • 4. Aplicați sfaturi diferite pentru sacul de conducte pentru a face desene sau frontiere florale. Achiziționați sfaturi metalice mici pentru a pune în punga dvs. de conducte, care poate crea diferite texturi în glazura. Sfaturi mari vor conduce mai multă îngheț, în timp ce sfaturile mai mici vor crea linii mai fine. Creați petale mici într-o formă de flori sau puneți cercuri de îngheț în jurul frontierelor.
  • Practicați-vă abilitățile de conducte pe o foaie de hârtie de pergament înainte de a pune înghețați pe tort.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 4:
    Puneți toppinguri pe tort
    1. Răspândiți Nutella pe partea de sus a tortului pentru o prezentare sofisticată. Dacă doriți ca tortul dvs. să fie super ciocolată, răspândiți a /4 inch (0.64 cm) strat gros de nutella pe partea de sus a tortului cu un cuțit sau o spatulă. Partea superioară a tortului dvs. va fi acoperită, în timp ce părțile vor avea scufundări de nutella care le vor duce în jos. Acest lucru va spori aroma de ciocolată a tortului tău și va combina cu gustul alunelui de nutella.

    Bacsis: Dacă doriți ca Nutella să se răspândească mai ușor, nu lăsați tortul să răcească tot drumul. În schimb, lăsați-o să se răcească timp de 10 minute la temperatura camerei și apoi răspândește neutella pe timp ce este încă ușor caldă.

  • 2. Adăugați piulițe sau fructe pentru o opțiune rustică. Dacă doriți să vă complimentați aroma tortului de ciocolată, puneți fructe ca căpșuni, zmeură sau mure în partea de sus. Lipiți-le cu glazura în jurul graniței sau acoperiți întregul tort. De asemenea, puteți utiliza piulițe ca migdalele sau nucile pentru o criză adăugată. Presărați piulițe tocate pe laturile și partea superioară a prăjiturii pentru o privire mai uniformă.
  • Verificați cu magazinul local de bacanie sau pe piața pentru a vedea ce fructe sunt în sezon în zona dvs.
  • 3. Zdrobiți piesele de bomboane pentru a face un topping crocant, dulce. Dacă doriți ca tortul dvs. de ciocolată să aibă un strat de bomboane în partea de sus, puteți să vă luați bomboanele preferate de ciocolată și să o zdrobiți pentru ao stropi pe exterior. Doar puneți bomboanele dvs., ca o bară de ciocolată sau o ceașcă de unt de arahide, într-o pungă de plastic și folosiți un știft de rulare pentru ao sparge în bucăți de dimensiuni de presare. Apoi, stropiți piesele pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului. Va fi acoperit în bucăți de bomboane, aproape ca stropirea.
  • Utilizați bomboane de bomboane dacă doriți ca aroma de tort de ciocolată să fie contrastată cu menta.
  • 4. Faceți o îngheț de îngheț pentru o opțiune gustoasă, decorativă. În loc să vă acoperiți întregul tort cu îngheț, puteți face o răsturnare ușor de alergat pentru a turna tortul într-un design. Puneți amestecul într-o pungă de conducte și o conductă rapid în orice model doriți. Tortul tău va arăta sofisticat cu linii zig zagging de-a lungul acesteia.
  • Pentru a face o ploaie de bază, combină 2 cani (116 g) de zahăr pudră, 4 linguri (14.19 g) de unt, 1 lingurita (4.9 ml) extract de vanilie și 3 linguri (44 ml) de lapte până când amestecul dvs. este neted.
  • De asemenea, puteți să vă aruncați plânsul cu ciocolată sau caramel în loc de vanilie.
  • Imagine intitulată Decorează un tort de ciocolată Pasul 12
    5. Puneți flori proaspete pe tort pentru un aspect luminos, floral. Florile proaspete pot sta pe partea de sus a tortului de ciocolată pentru a adăuga culoarea și textura. Tăiați tulpinile pe flori, astfel încât acestea să fie de 2 inci (5.1 cm) lung și clătiți-le cu atenție. Ușor loviți tulpinile în tort, astfel încât acestea să fie stabile. Scoateți florile înainte de a mânca tortul.
  • Întotdeauna clătiți-vă florile înainte de a le pune în tort, mai ales dacă au venit dintr-un magazin florar sau la magazin alimentar. Unele flori sunt pulverizate cu substanțe chimice care sunt periculoase să mănânce.
  • 6
    Vopsiți-vă tortul cu praf de lustruit comestibil pentru o strălucire adăugată. Dacă v-ar plăcea ca prăjitul să iasă în evidență, puteți cumpăra niște praf de aur sau argint pentru a picta pe tort. Combinați pulberea de luciu cu 1 lingură de apă și folosiți o pensulă pentru a adăuga la tort.
  • Praful de strălucire merge cel mai bine pe o culoare ușoară. Puteți folosi fondant alb pentru a vă acoperi tortul de ciocolată și pentru a răspândi praful pe asta.
  • Puteți cumpăra praf de lustruit online sau la cele mai multe magazine de bunuri de origine.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 4 din 4:
    Decorarea cu fondant
    1. Imagine intitulată Decorează un tort de ciocolată Pasul 14
    1. Achiziționați fondant de la magazinul local alimentar. Fondant este o pastă comestibilă făcută în cea mai mare parte a zahărului și a apei, ușor de format și se întinde pe partea de sus a prăjiturilor. Consultați-vă cu magazinul local de bacanie sau panificația pentru a vedea ce au fondant.
    • Puteți, de asemenea, cu ușurință Asigurați-vă propriul fondant Prin combinarea a 1 sac de marshmallows, 2 linguri (30 ml) de apă și 4 cești (0.5 kg) de zahăr pudră.
  • 2. Răspândirea zahărului sub formă de pulbere pe o suprafață plană, ca o masă sau un blat. Fondul va rămâne la majoritatea suprafețelor. Pentru a preveni acest lucru, praf ușor o masă sau un blat cu zahăr pudră. Acest lucru va păstra, de asemenea, degustarea fondantă dulce.
  • 3. Rolați-vă fondant cu un știft de rulare la dimensiunea tortului. Răspândiți-vă fondant cu un știft de rulare până când este de aproximativ dimensiunea tortului. Ar trebui să poată acoperi partea superioară și părțile laterale ale tortului în timp ce stau /4 inch (0.64 cm) grosime.

    Bacsis: Încercați să utilizați doar o bucată de fondant pentru a acoperi tortul. În caz contrar, veți putea vedea cusăturile multiplelor bucăți de fondant blocat împreună.

  • 4. Ridicați fondantul pe tort cu știftul de rulare. Utilizați știftul de rulare și mâinile pentru a vă ridica ușor fondatorul și puneți-l pe partea de sus a tortului. Asigurați-vă că fondatorul este centrat și acoperă uniform partea superioară și părțile laterale ale tortului.
  • 5. Netezi fondant pe tortul tău cu mâinile. Folosiți-vă mâinile pentru a netezi ușor fondant pe tort. Nu apăsați prea tare sau altfel veți face amprente în fondant.
  • 6. Utilizați un tăietor cookie pentru a tăia forme din exces de fondant. Dacă doriți să adăugați mai multe decorațiuni din fondant pe stratul de acoperire, rotiți excesul de fondant la /4 inch (0.64 cm) gros și folosiți un tăietor cookie pentru a face forme. Puteți să le puneți pe partea de sus a tortului sau să utilizați adezivul Fondant comestibil pentru a le lipi.
  • Puteți face mai multe culori fondabile prin scăderea colorării alimentelor pe fondant și la rularea cu un pin de rulare.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Folosind glazura pentru a decora

    • Cuțit sau spatulă
    • Pungă de conducte
    • Sfaturi pentru pungi de conducte

    Decorarea cu fondant

    • Vergea
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar