Cum să fixați dezastrele de prăjituri

Coacerea are urcile și coborâșurile și dacă ați ajuns cu un dezastru de tort în bucătărie, nu vă faceți griji! Este posibil să puteți face ceva pentru a salva situația. Indiferent dacă tortul dvs. nu a crescut sau ați ajuns cu un tort rupt sau prea făcut, puteți găsi, sperăm, o soluție pentru a vă ajuta să fixați tortul, fie să o transformați în altceva prezentabil.

Pași

Metoda 1 din 4:
Fixarea unui tort care nu a crescut
  1. Imagine intitulată Fix Tort Dezastre Pasul 1
1. Gatiti un tort neissen care inca scade un pic mai mult timp. Dacă verificați un tort și încă mai are aluat în mijloc, poate că nu a avut timp să se ridice încă. Puneți-l înapoi în cuptor timp de 5-10 minute, păstrând un ochi pe ea pentru a vă asigura că nu exagerați. Puteți să vă ridicați în continuare tortul.
  • Imagine intitulată Fix Tort Dezasteri Pasul 2
    2. Bucurați-vă tortul și amestecați-l cu glazură pentru a face bile de tort. Se amestecă în grank-ul cumpărat sau de casă, adăugând doar suficient, astfel încât amestecul se apropie când se strânge. Rotiți amestecul în bile, apoi aruncați în cocos, stropi sau pudră de cacao.
  • De asemenea, puteți acoperi bilele de tort cu ciocolată topită și lăsați-i să se răcească.
  • Acest truc funcționează, de asemenea, pentru un tort prea uscat.
  • Imagine intitulată Fix Dezasteri de tort Pasul 3
    3. Creați un cuptor de tort din 2 foi subțiri de prăjituri dacă tortul nu a crescut suficient. Slice un tort cu 1 strat în jumătate cu un cuțit mare de pâine pentru a face 2 foi subțiri. Înfășurarea din plastic într-un castron mare de amestecare pentru a fi folosit ca o matriță și pune un strat de tort în partea de jos a castronului. Îndepărtați orice prăjit suplimentar în jurul vârfului până când aveți un cerc mai ales. Adăugați îngheț sau mousse la mijlocul vasului de tort pe care tocmai l-ați făcut, apoi plasați celălalt strat de tort pe partea de sus.
  • Îndepărtați orice tort în exces lipit de margine, astfel încât toate se potrivește în castron.
  • Așezați tortul în frigider pentru a seta înainte de ao transforma pe o placă. Puteți turnați ciocolata topită peste cupola sau înghețarea netedă în partea rotundă a cupolei pentru decorare.
  • Imagine intitulată Fix Dezasteri de tort Pasul 4
    4. Umpleți un tort scufundat cu bomboane pentru un efect festiv. Dacă doar centrul este scufundat, înghețați tortul ca normal, apoi utilizați-l ca un castron pentru menținerea bomboanelor. Umpleți-l cu bomboane despachetate, cum ar fi piesele de ciocolată acoperită, urșii gumni, bomboane de fructe sau orice altă bomboană doriți.
  • De asemenea, puteți umple tortul scufundat cu mousse sau caș de lămâie și puneți în schimb. Acest lucru face un budincă rapid și ușor sau un vas de desert.
  • Imagine intitulată Remedierea dezastrelor Cake Pasul 5
    5. Întoarceți un tort scufundat într-un tort de înghețată pentru a vă bucura de tineri la inimă. Scoop se înmoaie înghețată în centrul scufundat al tortului scufundat și netezi. Înghețați tortul timp de aproximativ 30 de minute, apoi scoateți-l. Adăugați înghețarea în partea de sus a înghețată și în jurul marginilor, așa cum ați înghețat în mod normal un tort, pentru a termina tortul de înghețată.
  • Pentru un topping mai simplu, acoperiți tortul în frisca și decorați cu cireșe Maraschino.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 4:
    Lucrând pe o prăjitură crăpată sau spartă
    1. Imagine intitulată Fix Dezasteri de tort Pasul 6
    1
    Face o falsă de la bucăți de tort rupte pentru un desert minunat stratificat. Piesele de la stratul de tort într-un vas mare sau un castron de amestecare. Adăugați o stropire a alcoolului pentru aromă, dacă doriți, adăugați straturi de lucruri cum ar fi budinca, glazura, fructe, mousse sau frișcă în orice combinație. Pe măsură ce strat, adăugați suficient fiecare ingredient pentru ao răspândi în vasul. Repetați straturile până când toată tortul este utilizat.
    • Face ca partea de sus să arate extra specială. Creați un strat neted pe partea superioară cu frisca sau înghețarea, apoi sus cu bucle de ciocolată sau stropi pentru decorare.
  • Imagine intitulată Fix Dezasteri de tort Pasul 7
    2. Acoperiți un tort crăpat cu glazură pentru a-și ascunde imperfecțiunea. Frostingul va ascunde perfect fisurile mici. Dacă este stricat crăpată, folosiți un pic de îngheț pentru a încerca să "lipici" piesele se întorc împreună - fac acest lucru prin răspândirea înghețului în crack și apăsându-l înapoi împreună. Apoi acoperiți întregul tort cu un strat subțire de îngheț ușor înmuiat, creând un strat de crumb.
  • Lăsați acest set, apoi adăugați un al doilea strat mai gros de înghețare pentru decorare. Dacă se face bine, va fi greu să observați că a fost crăpată.
  • Nu exagerați fisura de îngheț, deși - prea multă îngheț va face ca întreaga experiență să mănânce și neplăcut să mănânce.
  • Imagine intitulată Fix Dezasteri de tort Pasul 8
    3. Flip un tort crăpat pentru a crea un top bun. Dacă tortul are doar fisuri deasupra, puteți folosi întotdeauna partea de jos ca partea de sus. În acest fel, aveți o suprafață frumoasă și netedă pentru a lucra cu. Baza va fi mai puțin ferm, deci nu fi surprins dacă se prăbușește pe placă - această soluție este cea mai bună pentru uz casnic.
  • O altă opțiune este Nivel tortul prin tăierea unui strat subțire în partea de sus pentru ao face. Utilizați un cuțit de pâine pentru a tăia un strat chiar în partea de sus.
  • Imagine intitulată Dezastrele de prăjire Pasul 9
    4. Creați coaja de tort de la tortul rupt pentru o distracție distractivă. Se topesc lapte, întuneric sau ciocolată albă sau bomboane se topește și se toarnă ciocolata topită pe o foaie de coacere căptușită cu hârtie pergament. Utilizați o spatulă pentru a răspândi subțire ciocolata topită. Lăsați-o să se răcească timp de 30 de minute, apoi se prăbușește tortul peste el într-un strat subțire, subțire. Apăsați tortul în stratul topit. Răspândiți un alt strat de ciocolată pe partea de sus și lăsați-o să se răcească. Ciocolata și tortul se vor face împreună. Pentru a servi, sparge în bucăți individuale.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 4:
    Care se ocupă de un tort ars sau suprasolicitat
    1. Imagine intitulată Fix Dezasteri de tort Pasul 10
    1. Îndepărtați părțile arse din tort. Utilizați un cuțit mare de pâine pentru a tăia partea superioară sau de jos dacă este arsă. Îndepărtați părțile arse în jurul marginilor, rulând cuțitul doar sub ele. Aveți grijă să tăiați doar porțiunea de arsă a tortului, deoarece restul este, de obicei, foarte bine.
    • Gândiți-vă la acest pas ca fiind ca și cum ați fi răsturnați stratul ars al unei bucăți de pâine prăjită, cu excepția tortului nu este la fel de uscat, deci va trebui să utilizați un cuțit pentru a tăia ușor părțile arse.
  • Imagine intitulată Fix Dezasteri de tort Pasul 11
    2. Perie sirop simplu Pe un tort uscat, suprasolicitat, să-l umezi. Adăugați 1 parte de zahăr și 1 parte apă la un vas mic și setați-l pe aragaz. Se încălzește amestecul până când zahărul se topește, amestecând în mod constant. Luați siropul de pe căldură și adăugați o aromă, cum ar fi un extract sau un rom. Lăsați siropul să se răcească și să perie un strat subțire pe partea superioară a tortului înainte de a adăuga glazura.
  • Poate ajuta la împingerea găurilor în tort cu o furculiță pentru ao ajuta să absoarbă siropul.
  • Imagine intitulată Dezastrele de tort Fix Pasul 12
    3. Strat un tort uscat cu ingrediente umede pentru a face mai putin uscat. Dacă nu aveți timp să faceți un sirop simplu, aplicați un strat gros de îngheț de unt dint în mijlocul tortului. Apoi utilizați ingrediente umede pe partea de sus pentru a decora, cum ar fi fructele sau ciocolata.
  • Dacă tortul dvs. este de numai 1 strat, va trebui să o tăiați în jumătate cu un cuțit mare de pâine pentru a adăuga înghețarea la mijloc.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 4 din 4:
    Rezolvarea problemelor de îndepărtare și tăiere
    1. Imagine intitulată Fix Dezasteri de tort Pasul 13
    1. Eliberați un tort din tigaie cu un cuțit. Dacă tortul tău este blocat în tigaie, glisați un cuțit ascuțit între tigaie și marginea tortului tot drumul în jur. Folosiți-vă mâinile pentru a lovi părțile laterale și partea inferioară a panei un pic pentru a vă ajuta să eliberați tortul, apoi lăsați-l să se răcească timp de 15 minute.
    • După 15 minute, încercați să întoarceți din nou tortul. Dacă va ieși în continuare o mizerie, vedeți sugestiile de mai sus pentru ao transforma în bile, bile de tort sau o altă rețetă ruptură.
  • Imagine intitulată Fix Dezasteri de tort Pasul 14
    2
    Nivel un tort inegal cu un cuțit ascuțit. Uneori, tortul tău poate crește neuniform. Dacă acest lucru sa întâmplat cu dvs. și doriți un sus chiar, utilizați un cuțit ascuțit pentru a tăia partea neuniformă. Acum aveți un vârf chiar și neted pentru îngheț.
  • Imagine intitulată Fix Dezasteri de tort Pasul 15
    3. Frigorificați straturile de tort dacă se rup când încercați să le tăiați. Straturile de tort cald sunt mult mai probabil să se prăbușească sau să se rupă. Dacă încercați să tăiați straturile în jumătate, lăsați-le în frigider timp de cel puțin 30 de minute pentru a vă răciți, apoi încercați din nou.
  • Imagine intitulată Fix Tort Dezactive Final
    4. Terminat.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Indiferent ce se întâmplă, pretindeți că a fost intenționat. Oaspeții dvs. nu vor ști mai bine!
  • Adăugați zahăr pudră sau pulbere de cacao la glazură care rulează de pe tort. Dacă glazura dvs. este prea curgă, adăugați într-un mic zahăr pudră pentru ao îngroșa. Continuați să adăugați un zahăr pudră puțin la un moment dat până când veți obține grosimea dorită. Pentru înghețurile de ciocolată, pulberea de cacao va funcționa, de asemenea. Biciuiți-l bine pentru a vă asigura că nu aveți niște aglomerări.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar