Cum să faceți un efect de ombre cu îngheț

Torturile Ombre au devenit toată furia în ultimii ani! Probabil ați văzut aceste prăjituri uimitoare la brutăria dvs. locală - sunt îngrozite în diferite nuanțe care încearcă împreună de la întuneric. Deși pare a fi un efect complicat, este foarte simplu să înghite un tort de agrement la domiciliu. Am răspuns la câteva dintre cele mai frecvente întrebări pentru a vă ajuta să începeți.

Pași

Întrebarea 1 din 5:
Ce fel de îngheț ar trebui să folosesc pentru un tort de Ombre?
  1. Imagine intitulată Make Kitty Litter Tort Pasul 2
1. Puteți utiliza tipul dvs. preferat! Din moment ce Ombre este un efect și nu un tip de îngheț, nu ezitați să utilizați orice tip de înghețare pe care vă bucurați de mâncare. Încercați unturele în stil american, untlecreață în stilul meringuei sau înghețarea brânzei de cremă, de exemplu.
  • Deși puteți folosi granul de ganache de ciocolată, nu veți putea să o colorați, așa că veți putea să faceți doar un tort de Ombre în nuanțe de maro.
  • Încercați să asociați aroma înghețului pentru a completa tortul. Utilizați o brânză de brânză cremă pentru un tort de morcov sau catifea roșie, de exemplu.
Întrebarea 2 din 5:
Cum fac glostingul Ombre?
1. Alegeți o culoare și nu aduceți glazura în cel puțin 2 nuanțe diferite. Pentru un stil clasic Ombre, alegeți o culoare și împărțiți-vă glazura în cel puțin 2 boluri. Adăugați 1 până la 2 picături de lichid de colorare a alimentelor sau gel în fiecare castron și se amestecă până când este încorporat. Apoi, adăugați mai multe culori de alimente la doar 1 dintre boluri, așa că este mai întunecată. Dacă doriți să utilizați mai mult de 2 nuanțe sau culori, amestecați doar nuanțe suplimentare în boluri separate.
  • De exemplu, ați putea face un tort clasic purpuriu prin tăcere 3 sau 4 boluri de glazură în diferite nuanțe de purpuriu.
  • Nu trebuie să rămâi cu doar o culoare! Amestecați câteva culori complementare, cum ar fi roz, purpuriu și galben pentru un tort distractiv Ombre care apare într-adevăr.
Întrebarea 3 din 5:
Cum pot face îngheț mai întunecat?
  1. Imagine intitulată Make Kitty Litter tort Pasul 4
1. Adăugați mai multă colorare a alimentelor dacă doriți să controlați nuanța. Din moment ce adăugați colorarea alimentelor la înghețarea albă, puteți controla cu adevărat adâncimea culorii. Dacă vă uitați la una din înghețurile voastre și decideți că doriți să fie o nuanță mai adâncă, se amestecă într-o altă picătură sau două gel de colorare a alimentelor sau lichid. Continuați să adăugați colorarea alimentelor, scăpați cu picătură, astfel încât să nu faceți accidental îngheț mai întunecat decât doriți.
  • Dacă utilizați gel de colorat alimentar, dați o scobitoare în gel, astfel încât să nu vă înghițiți în recipientul de gel.
  • 2. Încălziți și reintroduceți glazura dacă doriți o culoare mai profundă fără colorarea alimentelor. Dacă nu doriți să utilizați o mulțime de coloranți artificiali, dar doriți o culoare mai închisă, afișați-vă glazura în cuptor cu microunde și încălziți-o timp de 15 până la 20 de secunde, așa că se topește. Apoi, lipiți-l în frigider până când se întreabă și re-biciuie glazura.
  • Dacă lăsați deoparte înghețarea pentru câteva ore sau peste noapte, va deveni și mai întunecată!
  • Întrebarea 4 din 5:
    Cum pot face un tort cu un gradient de îngheț?
    1. Răspândiți straturi de îngheț în jurul unui tort de strat cu cea mai întunecată culoare din partea de jos. Îndepărtați o spatulă offset în culoarea cea mai întunecată și răspândiți un strat gros de el de-a lungul părții inferioare a tortului. Repetați acest lucru cu cea de-a doua culoare cea mai întunecată, astfel încât banda de îngheț se suprapune cu /2 Inch (1.3 cm). Păstrați înghețarea părților laterale ale tortului folosind culori mai ușoare pe măsură ce lucrați spre partea de sus.
    • Dacă utilizați numai 2 sau 3 culori, faceți ca fiecare strat de îngheț. Deci, ați putea îngheța jumătatea inferioară în culoarea întunecată și jumătatea superioară a culorii lumii, de exemplu.
    • Doresc o mulțime de culori în tortul tău Ombre? Pentru a păstra trupele de înghețare o dimensiune uniformă, fă-o suficient de îngustă încât să puteți potrivi toate culorile din.
  • 2. Apăsați o glazură mai ușoară pe partea laterală a tortului și trageți-o pentru a amesteca înghețarea. Luați o spatulă de offset lung sau o glazură mai ușoară și țineți marginea dreaptă față de partea tortului de 90 de grade la un unghi de 90 de grade. Apoi, trageți lent în jurul părților laterale ale tortului, astfel încât să vă blocați straturile de glazură împreună. Luați spatula offset sau mai fină și o rulați peste partea de sus a tortului, astfel încât aveți o suprafață netedă.
  • Pentru a face acest proces chiar mai ușor, setați tortul pe un tort turntable. Apoi, rotiți lenjeria lent în timp ce țineți-o pe partea laterală a tortului. Puteți găsi aceste la magazinele de economii, Magazine de aprovizionare cu Craft, Magazine de bacanie sau online.
  • Deși cele mai multe prăjituri de Ombre au laturi netede, astfel încât culorile se amestecă împreună, puteți suporta înghețarea folosind un vârf de ruble. Acest lucru face un tort omombre decorativ care are o textura amuzantă.
  • Întrebarea 5 din 5:
    Cum pot face un tort de curcubeu?
    1. Imagine intitulată Faceți un tort de castel Pasul 2
    1. Faceți straturile de curcubeu de îngheț înainte de a le amesteca împreună. Este foarte ușor să faci o prăjitură de curcubeu, împărțiți-vă glazura în 6 boluri și nu le întindeți fiecare o culoare diferită. Decideți dacă doriți ca roșu al curcubeului să fie în partea de sus sau în partea de jos a tortului. Răspândiți fiecare bandă de culoare curcubeu în jurul tortului, astfel încât acestea să se suprapună cu aproximativ /2 Inch (1.3 cm). Apoi, executați glazura de-a lungul laturilor pentru a bloca curcubeul împreună. Amintiți-vă, culorile curcubeului merg în această ordine:
    • roșu
    • portocale
    • Galben
    • Verde
    • Albastru
    • violet

    sfaturi

    Doriți să economisiți timp? Cumpărați mai multe culori de îngheț în loc să faceți și să vă păstrați propria dvs.
  • Ombre prăjituri arata grozav cu sprinkles, flori proaspete sau macaroane deasupra.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar