Cum să extrageți uleiul de tigru la domiciliu

Pe cont propriu, piulițele de tigru fac o gustare delicioasă sau o topping crocantă pe orice desert. Când sunt încălzite sau presate, piulițele tigrului secretă un ulei aromat pe care îl puteți utiliza în timp ce gătiți sau înfășurați pe orice fel de mâncare. În timp ce puteți găsi ulei de piuliță de tigru la cele mai multe magazine de hrană pentru sănătate, făcând-ți propria dvs. este mult mai plină de satisfacții. Ne-am răspuns la întrebările dvs. despre uleiul de tigru, astfel încât să puteți învăța cum să îl extrageți chiar de la bucătăria proprie.

Pași

Întrebarea 1 din 4:
Cum vă coaceți piulițele tigrului?
  1. Imaginea intitulată Faceți un castron Pasul 11
1. Înmuiați piulițele tigrului în apă timp de aproximativ 8 ore. Piulițele de tigru cu cochilii sunt un pic dur și pot fi greu de mâncat și de a găti cu. Scufundați piulițele în apă timp de 8 până la 10 ore pentru a înmuia și dizolva cochilii.
  • Cochilii vor ieși în mod natural pe cont propriu odată ce sunt în apă - nu este nevoie să le coaceți cu mâinile.
Întrebarea 2 din 4:
Cum extrageți uleiul din nuci acasă?
1. Utilizați o mașină de presare de ulei dacă aveți unul. Se toarnă piulițele tigrului în pâlnia din partea de sus a presei, apoi porniți-o (dacă utilizați o presă manuală, aprindeți lumânarea în schimb). Manipulează mânerul pentru a zdrobi piulițele și pentru a extrage uleiul într-o sticlă sub presă.
  • 2. Frigați piulițele și extrageți uleiul dacă nu aveți o presă. Răspândiți piulițele tigrului decojite pe o tavă de copt și le puneți în cuptor la 350 ° F (177 ° C) timp de aproximativ 20 de minute. Mash piulițele prăjite într-o pulpă, apoi le puneți într-o oală pe căldură medie. Pe măsură ce piulițele se încălzesc, uleiul se va separa în mod natural și îl puteți scoate din oală cu o lingură.
  • Întrebarea 3 din 4:
    Care este uleiul de tigru folosit pentru?
    1. Puteți utiliza ulei de piuliță de tigru în locul uleiului de măsline pentru cele mai multe feluri de mâncare. Încercați să-l dați pe salate, amestecându-l cu pastele sau o folosește pe aperitive. Are un gust bogat, ușor neputincios, care nu este învins, așa că merge bine cu mâncăruri savuroase.
    • De asemenea, puteți încerca să utilizați ulei de tigru din produse de frumusețe de casă, cum ar fi măștile feței și părului.
    Întrebarea 4 din 4:
    Există dezavantaje pentru a mânca piulițe de tigru?
    1. Imaginea intitulată Dați o lovitură de depozitate Pasul 9
    1. Dacă sunteți sensibil la alimentele cu fibre bogate, ați putea experimenta gaze. Persoanele cu sindromul intestinului iritabil (IBS) sunt mai probabil să se simtă umflați sau gaze după ce au mâncat o mână de piulițe de tigru. Dacă întâmpinați greață sau diaree, tăiați înapoi câte nuci de tigru mâncați în fiecare zi.

    sfaturi

    Dacă extrageți ulei de piuliță de tigru, încălzindu-l pe stovetop, încercați să nu lăsați să fumezi. Acest lucru ar putea face ca aroma gustului de ulei să fie puțin oprită.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar