Cum să curățați roțile quad skate

Indiferent dacă vă place patinaj de role în jurul orașului sau vă faceți parte dintr-o echipă competitivă de derby, asigurați-vă că vă curățați roțile de skate pentru a împiedica acumularea de murdărie și murdărie care poate provoca probleme de performanță sau pentru a le face să arate necrugăte și gunngy. Pentru a vă curăța în mod corespunzător roțile, este mai bine să le scoateți din patinele dvs., astfel încât să puteți scoate lagăre și să dați roțile o curățare profundă. Cu o oră de rezervă și câteva instrumente simple și consumabile comune de uz casnic, puteți curăța roțile pentru a le menține bine și a căuta proaspete!

Pași

Partea 1 din 3:
Separarea roților și a rulmenților
  1. Imagine intitulată Clean Quad Skate Wheels Pasul 1
1. Scoateți piulițele de pe roțile de patilare cu role utilizând o cheie. Utilizați o cheie de soclu, o cheie cu clichet sau partea chimică a unui instrument de skate multifuncțional. Așezați cheia peste piulița în centrul de 1 a roților și rotiți-o în sens invers acelor de ceasornic până când piulița se stinge. Repetați acest lucru pentru fiecare dintre roțile rămase.
  • Un instrument de skate multifuncțional are mai multe atașamente pentru a lucra pe diferite părți ale patinelor. Puteți cumpăra un magazin online sau la un magazin de skate.

Bacsis: Dacă nu aveți un instrument de chei sau de skate, ați putea folosi o pereche de clești. Prinde piulițele dintre fălcile cleștilor și rotiți cleștii în sens invers acelor de ceasornic pentru a îndepărta piulițele.

  • Imagine intitulată Clean Quad Skate Roțile Pasul 2
    2. Glisați roțile de pe axe și le puneți pe o suprafață plană de lucru. Luați o roată și trageți-o de pe axa pe care o stabilește, apoi plasați-o pe partea sa pe o suprafață de lucru plată ca o masă sau un banc de lucru. Repetați acest lucru pentru fiecare roată.
  • Imagine intitulată Clean Quad Skate Wheels Pasul 3
    3. Utilizați un dispozitiv de îndepărtare a rulmentului pentru a scoate rulmenții din roți. Apăsați butonul de pe partea din spate a mânerului de îndepărtare a rulmentului și introduceți vârful sculei în rulmentul din centrul 1 a roților. Eliberați butonul de pe mâner pentru a bloca îndepărtarea rulmentului în poziție, apoi trageți-l pentru a scoate rulmentul. Repetați acest lucru pentru fiecare rulment.
  • Puteți achiziționa o remover online sau la un magazin de skate.
  • Scoateți întotdeauna rulmenții când vă curățați roțile de skate, astfel încât să nu le umezi.
  • Partea 2 din 3:
    Curățarea roților și a rulmenților
    1. Imagine intitulată Roți curat quad Skate Pasul 4
    1. Umpleți un recipient cu apă caldă cu săpun. Alegeți un container suficient de mare pentru a submina toate cele 4 roți în. Umpleți-o cu suficientă apă pentru a acoperi complet roțile, apoi adăugați 2-3 picături de detergent lichid. Se amestecă amestecul cu mâna sau cu un ustensilă până când devine spumă.
  • Imagine intitulată curat quad skate roți Pasul 5
    2. Înmuiați roțile din soluția de săpun până când murdăria începe să coboare de pe roți. Așezați toate cele 4 roți în recipientul cu apă caldă cu săpun, astfel încât acestea să fie complet scufundate. Lăsați-i să se înmoaie până când vedeți bucăți de murdărie și murdărie separă de roți și plutiți în jurul apei.
  • Dacă roțile dvs. au centre metalice, nu le înmuiați. Contactul prelungit cu apa poate provoca rugina. În schimb, obțineți doar o cârpă sau un prosop de hârtie umed în apa caldă cu săpun și să o utilizați pentru a șterge toate părțile nemetalice ale roților.
  • Dacă roțile nu sunt foarte murdare, puteți să le înmuiați timp de 5-10 minute pentru a slăbi zgomotul de pe suprafețele lor.
  • Bacsis: Dacă doriți doar să curățați o murdărie superficială ușoară de pe suprafețele roților, puteți să faceți o prosop de hârtie cu un spray de curățare a ferestrei lichide și să le dați o ștergere rapidă în timp ce sunt încă pe patine, mai degrabă decât în ​​îndepărtarea și îndepărtarea și îndepărtarea și Curățarea profundă.

  • Imagine intitulată curat quad skate roți Pasul 6
    3. Ștergeți murdăria și murdăria de pe roți cu o cârpă curată sau un prosop de hârtie. Ridicați o roată din soluție de apă cu săpun și ștergeți-o bine cu o cârpă curată sau un prosop de hârtie. Ștergeți suprafețele exterioare ale roții, centrul și toate colțurile și crannitățile. Repetați acest lucru pentru fiecare roată.
  • Dacă roțile sunt super murdare și nu puteți șterge toate murdăria și gunk, puteți folosi o periuță de dinți veche pentru a le curăța curat.
  • Imagine intitulată curat quad skate roți Pasul 7
    4. Uscați roțile cu un prosop uscat proaspăt sau un prosop de hârtie. Ștergeți excesul de umiditate din fiecare roată cu un prosop curat și uscat de un fel. Setați roțile pe un prosop sau un prosop de hârtie pentru a termina uscarea prin aer.
  • Întotdeauna uscați mai întâi și lăsați roțile să se usuce complet înainte de a pune patinele cu role înapoi împreună, astfel încât piesele metalice cum ar fi axele și rulmenții nu se udă.
  • Imagine intitulată curat quad skate roți Pasul 8
    5. Utilizați o cârpă curată sau un prosop de hârtie pentru a șterge murdăria și murdăria de pe rulmenții de metal. Țineți 1 dintre rulmenții de metal pe care l-ați scos din centrul roților din mână și utilizați cealaltă mână pentru a șterge murdăria și pentru a distruge toate suprafețele rulmentului cu o cârpă curată și uscată sau un prosop de hârtie. Repetați acest lucru pentru toate celelalte rulmenți.
  • Majoritatea rulmenților cu role sunt închise într-un scut de protecție împotriva prafului care le face aproape întreținerea liberă. Tot ce trebuie să faceți pentru a le curăța este ștergeți murdăria superficială de pe suprafața acestei carcase de protecție.
  • Nu utilizați amestecul de săpun și apă pentru a curăța rulmenții. Întotdeauna evitați obținerea lagărelor umede.
  • Partea 3 din 3:
    Punând patinele înapoi împreună
    1. Imagine intitulată curat quad skate roți Pasul 9
    1. Împingeți rulmenții înapoi în roți folosind degetele și o remodelare a rulmentului. Utilizați vârfurile degetelor pentru a introduce rulmentul înapoi în centrul de 1 roată. Apăsați butonul de pe partea din spate a mânerului de îndepărtare a rulmentului și introduceți vârful în rulment, apoi eliberați butonul și împingeți-l ferm instrumentul în jos pentru a seta rulmentul în siguranță. Apăsați din nou butonul de pe mâner și trageți îndepărtarea rulmentului. Repetați acest lucru pentru fiecare rulment și roată.
    • Asigurați-vă că roțile sunt de 100% uscate înainte de a reintroduce rulmenții sau pot rugina.
    • Unele instrumente de skate multifuncționale au, de asemenea, o parte care este pentru împingerea lagărelor înapoi în roți.
  • Imagine intitulată curat quad skate roți Pasul 10
    2. Înlocuiți roțile de pe axe și înșurubați piulițele din spate. Glisați 1 a roților înapoi pe o axă, puneți piulița pe capătul axei și utilizați scula de schi sau multi-funcție pentru a strânge complet piulița. Repetați acest lucru pentru fiecare dintre roțile rămase.
  • Imagine intitulată curat quad skate roți Pasul 11
    3. Slăbiți fiecare piuliță cu aproximativ 1/4 rândul, până când roata se rotește liber. Utilizați instrumentul de skate pentru chei sau multifuncțional pentru a slăbi fiecare dintre cele 4 piulițe cu cel puțin 1/4 rândul său, sau până când fiecare roată se rotește liber fără zgomot. Acest lucru vă va asigura că roțile și rulmenții dvs. au mobilitate maximă, dar sunt încă stabili și fixate în siguranță la axe.
  • Dacă roțile ratează când le rotiți, strângeți piulița până nu. În caz contrar, roțile dvs. vor fi prea libere și nu sunt suficient de stabile pentru a patina în mod corespunzător și în siguranță.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cheie sau instrument de skate multifuncțional
    • Remover și apăsați
    • Container
    • Apa calda
    • Detergent de vase lichide
    • Rag sau prosoape de hârtie
    • Prosoape sau prosoape de hârtie
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar