Cum să activați piulițele

Dacă vă place să mănânci nuci brute, s-ar putea să fi auzit despre tendința de sănătate numită activare, sau înmuiere, nuci. Activarea nuci reduce fitații lor și le face mai ușor de digerat decât dacă mâncați sau gătiți cu ei. De asemenea, elementele nutritive sunt mai disponibile pentru ca corpul dvs. să se absoarbă. Procesul de activare a piulițelor sună fantezie, dar tot ce trebuie să faceți este să amestecați sarea și apa, să vă înmuiați piulițele și să le frământați în cuptor.

Pași

Partea 1 din 2:
Înmuierea nucilor
  1. Imagine intitulată Activează piulițele Pasul 1
1. Se amestecă 2 cani (470 ml) de apă cu 2 lingurițe (6 grame) de sare de mare. Utilizați o lingură pentru a vă amesteca apa și sarea împreună într-un recipient mare de castron sau tupperware. Sarea normală este bine de utilizat pentru amestecul dvs., dar sarea de mare este cea mai bună pentru că este mai grosieră. Puteți utiliza ușor apă călduță pentru a face sarea se dizolvă mai repede.

Bacsis: Filtrați-vă apa în prealabil pentru a scăpa de poluanți înainte de a vă crea amestecul.

  • Imagine intitulată Activează piulițele Pasul 2
    2. Puneți 2 cani (3 oz) de nuci într-un castron de sticlă mare. Puneți piulițele într-un castron mare care va putea să dețină atât piulițele, cât și amestecul de apă. Activați numai 2 cani (3 oz) de nuci la un moment dat, astfel încât amestecul dvs. să nu se scurgă peste castron. Dacă aveți mai multe nuci, le puteți pune în boluri separate cu amestecuri separate.
  • Folosind un castron de sticlă este cel mai bun pentru a vă înmuia piulițele, deoarece sticla nu durează particulele alimentare cum ar fi plasticul.
  • Imagine intitulată Activarea piulițelor Pasul 3
    3. Acoperiți piulițele cu amestecul de apă sărată. Se toarnă cu grijă amestecul de apă și sare în castron cu piulițele. Asigurați-vă că apa acoperă complet piulițele. S-ar putea să aveți exces de sare și apă la stânga, pe care le puteți salva pentru mai multă activare sau pentru a turna scurgerea.
  • Amestecul tău de apă sărată nu va răni sau nu se înclina țevile, astfel încât să puteți să-l turnați direct în jos chiuveta de bucătărie.
  • Imagine intitulată Activează piulițele Pasul 4
    4. Înmuiați piulițele timp de cel puțin 10 ore la temperatura camerei. Încercați să vă lăsați pe nuci să stea peste noapte, sau să le lăsați în bucătărie când mergi la muncă dimineața.
  • Nu aveți nevoie să vă acoperiți nucilele pe măsură ce se înmoaie dacă nu credeți că ar putea obține praf sau resturi în ele. Dacă sunteți îngrijorat, puteți plasa folie de plastic peste castron sau recipient în timp ce stau.
  • Partea 2 din 2:
    Uscarea lor
    1. Imagine intitulată Activează piulițele Pasul 5
    1. Se toarnă piulițele într-o sită sau un filtru peste o chiuvetă. Utilizați un filtru sau o sită pentru a vă scurge piulițele și apoi clătiți-le în chiuvetă cu apă rece. Amestecați-vă piulițele în jurul lor, pe măsură ce le clătiți astfel încât toți cei să se clătească și nu doar pe cei de sus.
    • Asigurați-vă că filtrul sau sita dvs. are găuri mici suficiente în care nucile nu vor cădea ca pe ele clătiți-le.
  • Imagine intitulată Activează piulițele Pasul 6
    2. Line o tavă de copt cu hârtie de pergament. Utilizați hârtie de pergament pe tava de coacere, astfel încât NUTS-ul dvs. să nu rămână la el. Nu aveți nevoie să vă asigurați hârtia de pergament în tavă, ar trebui să rămână pe cont propriu.
  • Imagine intitulată Activează piulițele Pasul 7
    3. Răspândiți piulițele pe tava de coacere într-un singur strat. Asigurați-vă că piulițele sunt răspândite peste tava de copt într-un singur strat cu cât mai puțin suprapunere posibil. În acest fel, se vor usca rapid și uniform.
  • Imagine intitulată Activează piulițele Pasul 8
    4. Frigând piulițele în cuptor timp de cel puțin 6 ore la 150 ° F (66 ° C). Doriți ca nucile să se usuce încet la o temperatură scăzută, astfel încât nutrienții lor să fie activați. Puteți spune că nuci sunt uscate când sunt câteva nuanțe mai întunecate decât atunci când au început.

    Bacsis: De asemenea, puteți utiliza un deshidractor de alimente timp de 12 până la 14 ore la 135 ° F (57 ° C) pentru aceleași rezultate.

  • Imagine intitulată Activează piulițele Pasul 9
    5. Păstrați-vă piulițele într-un recipient etanș și mâncați-le în 48 de ore. Activarea nuci îi lasă mai predispuși la mucegai, așa că ar trebui să mănânci apoi în 2 zile de la uscarea lor afară. Puteți să le stocați într-un recipient etanș într-un loc răcoros și uscat până când le mâncați.
  • Puteți să vă mâncați piulițele activate pe cont propriu sau să le puneți în rețete, cum ar fi unt de arahide sau unt de migdale.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Înmuierea nucilor

    • Sare de mare
    • Bol de sticlă

    Uscarea lor

    • Filtru sau sită
    • Tavă de copt
    • Hârtie pergament
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar