Cum să spargeți nucuri negre deschise

Aroma puternică, pământească a unui nuc negru este una care nu poate fi bate. Notoriu greu, aceste nuci pot fi greu de crack - dar cu o mică tehnică și persistență, veți putea să vă bucurați de nucile dvs. negre în cel mai scurt timp. Apucați un ciocan, niște clești de tăiere și o grămadă de nuci pentru a începe!

Pași

Partea 1 din 6:
Uscați nucile pentru 2 până la 3 săptămâni.
  1. Imagine intitulată Harvest Walnuts Pasul 11
1. Nucile negre trebuie să fie uscate înainte de a le sparge deschis. Dacă v-ați recoltat pe nuci, păstrați-le într-o grămadă mare într-o zonă bine ventilată, ca un garaj. Încercați să le păstrați departe de umiditate pentru a evita mucegaiul și putregaiul.
  • Ai grijă de veverițe! Critters iubesc să mănânce nuci negre.
Partea 2 din 6:
Setați nucul deasupra unei stânci.
1. Nucile negre pot și vor sparge mâncăruri și plăci. În schimb, găsiți o stâncă mare, solidă, care este mai mare plată pentru a fi folosită pentru suprafața de rupere a nucului. Dacă aveți un polizor de condimente, care funcționează prea.
  • Orice făcut din bazalt este de obicei suficient de puternic pentru a se ridica până la nucurile negre.
Partea 3 din 6:
A lovit nucul cu un ciocan până când auziți o fisură.
  1. Imagine intitulată Alegeți un ciocan Pasul 1
1. Prinde nucul între 2 degete pentru ao menține constant. Țineți cu grijă un ciocan peste piulița cu cealaltă mână (încercați să vă păstrați degetele din cale). Folosind o presiune constantă, chiar, a lovit nucul cu ciocanul de 3 până la 4 ori în același loc până când auziți un zgomot ușor de cracare.
  • Dacă vă puteți spune unde se află cusătura pe nucul dvs., încercați să încercați această zonă. Poate fi un pic cam greu de văzut, așa că nu vă faceți griji dacă nu puteți găsi.
Partea 4 din 6:
Rotiți nucul într-o altă parte.
1. Coaja de nuc nu va fi ruptă încă. Rotiți nucul aproximativ 1/3 din drum, apoi strângeți-l între degetele din nou. Utilizați ciocanul pentru a lovi nucul de 3 până la 4 ori până când auziți o fisură în noul loc, apoi rotiți nucul și l-ați lovit din nou.
  • Continuați să rotiți și să utilizați ciocanul până când părțile din coajă se destramă. În funcție de dimensiunea nucului, acest lucru ar putea lua o rotație circulară completă.
Partea 5 din 6:
Opriți piulițele din cochilii cu mâinile.
1. Ar trebui să puteți vedea piulițele palide și carne pe interiorul cochiliei. Curățați cu atenție piulițele din cochilii, încercând să nu le spargeți așa cum faceți. Utilizați unghiile pentru a le scoate cu adevărat și separați piulițele din cochilii.
  • Acest lucru poate fi greu de făcut cu mâna, mai ales dacă este prima dată. Nu renunta!
Partea 6 din 6:
Utilizați clește de tăiere pe cochilii dure.
  1. Imagine intitulată Lanțuri tăiate Pasul 9
1. Dacă o cochilie vă oferă într-adevăr probleme, luați o pereche de snips. Tăiați ușor cochilia din jurul piuliței în bucăți mici, astfel încât să le puteți îndepărta cu grijă. În timp, veți putea elibera piulița din cochilie.
  • Puteți găsi clește de tăiere la cele mai multe magazine hardware.

sfaturi

Nu leagăn ciocanul prea greu - scopul este de a sparge cochilii de nuc, nu-i sparge.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar