Cum să verificați o licență de asistență medicală din new york

Înainte de a fi angajați ca asistentă medicală înregistrată în statul New York, o persoană trebuie mai întâi să o aibă și să verifice licența. Știind cum să verificați corect și să verificați o licență de îngrijire medicală este importantă atunci când intenționați să angajați o asistentă medicală pentru dvs. sau să aveți grijă de pacienți. Din fericire, procesul de verificare a unei licențe este destul de simplu.

Pași

Partea 1 din 2:
Obținerea informațiilor corespunzătoare
  1. Imagine intitulată Verificați o licență de asistență medicală din New York Pasul 1
1. Obțineți numele corect al asistentei medicale. Veți avea nevoie de ortografia corectă a numelui asistentei medicale. Asigurați-vă că este aceeași ortografie (și nume) pe care asistenta le-a folosit atunci când a primit licența.
  • Puteți căuta cu doar 3 litere ale fiecărui nume (primul și ultimul), dar este mai bine să aveți numele complet.
  • Dacă sunteți angajator, întrebați asistenta pe care o verificați pentru aceste informații. De asemenea, puteți să-l trageți din cererea de locuri de muncă a persoanei. Chiar dacă nu sunteți angajator, trebuie să întrebați persoana pentru aceste informații dacă simțiți nevoia de a verifica licența. De asemenea, puteți să-l trageți de la eticheta de nume a persoanei, dacă el sau ea are unul. Poate doriți să verificați licența de la cineva dacă nu simțiți că acționează într-o manieră profesională.
  • Imagine intitulată Verificați o licență de asistență medicală din New York Pasul 2
    2. Cereți numărul de licență. Poate fi mai ușor să găsiți licența corectă dacă aveți numărul real de licență. Aveți opțiunea de a pune în numele sau numărul licenței.
  • De fapt, această opțiune poate fi mai precisă, deoarece mai mult de o asistentă medicală cu același nume poate avea o licență în stat.
  • Imagine intitulată Verificați o licență de asistență medicală din New York Pasul 3
    3. Aflați licența exactă pe care persoana o are. În timp ce asistenta medicală, asistenta practică licențiată (LPN) și licențele medicale înregistrate (RN) sunt destul de simple, licența medicului de asistență medicală este împărțită în subcategorii. De exemplu, puteți alege de la "Practicantul asistentei medicale - îngrijirea adulților" sau "Practicantul asistentei medicale - Sănătatea colegiului."
  • Imagine intitulată Verificați o licență de asistență medicală din New York Pasul 4
    4. Înțelegeți de ce este important. La fel ca majoritatea statelor, angajatorii din New York sunt obligați de legea statului pentru a verifica licențele angajaților, inclusiv asistentele medicale. Statul New York monitoare caută pentru a se asigura că angajatorii efectuează controalele corespunzătoare.
  • Partea 2 din 2:
    Verificarea licenței
    1. Imagine intitulată Verificați o licență de asistență medicală din New York Pasul 5
    1. Du-te la site-ul web. Puteți verifica permisul de asistență medicală pe site-ul web al Departamentului de Educație State din New York. Are baze de date unde puteți căuta licențe de profesie. Puteți găsi site-ul potrivit la http: // op.nysed.Gov / Opsearches.HTM.
  • Imagine intitulată 1490299 6
    2. Alegeți cum doriți să introduceți informațiile. Puteți introduce numele sau numărul licenței. Site-ul are câmpuri de căutare separate pentru fiecare.
  • Când introduceți numele, puneți numele de familie în primul rând. Adăugați o virgulă și un spațiu și introduceți primul nume.
  • Numele de familie trebuie să aibă cel puțin trei caractere. Aceasta înseamnă că, chiar dacă numele de familie al persoanei are doar două caractere, ar trebui să adăugați un al treilea caracter sub forma unui spațiu.
  • Pe site-ul AIDE al asistentei medicale, veți alege, de asemenea, numărul certificatului, fie numele asistentei medicale. Acest site are câmpuri separate pentru numele de familie, prenumele și numele intermediarului.
  • Imagine intitulată 1490299 7
    3. Alegeți profesia corectă. Când căutați o licență de asistență medicală, trebuie să găsiți licența corespunzătoare în meniul Drop-down. Puteți alege LPN, RN sau o varietate de tipuri de asistenți medicali.
  • Pe site-ul asistentei asistentei medicale, profesia este deja aleasă pentru dvs.
  • Imagine intitulată Verificați o licență de asistență medicală din New York Pasul 8
    4. Căutați prin rezultate. Sperăm că veți fi norocoși și aveți doar unul sau două rezultate. Dacă aveți mai mult, este posibil să aveți nevoie să vă treziți pentru a găsi cea potrivită. Dacă nu obțineți rezultate, este posibil să doriți să verificați din nou ortografia sau numărul din nou pentru a vă asigura că ați pus informațiile în mod corect.
  • Dacă sunteți pozitiv că ați introdus informațiile în mod corect, aceasta ar putea însemna că persoana pe care o căutați nu este înregistrată în statul New York.
  • Când rezultatele sunt afișate, puteți face clic pe numărul dorit sau numărul de licență pentru a vedea informații detaliate, inclusiv data inițială a fost înregistrată licența, calificări suplimentare și starea actuală a licenței.
  • Imagine intitulată Verificați o licență de asistență medicală din New York Pasul 9
    5. Contactați consiliul de stat din New York de Nursing. Dacă nu puteți verifica licența prin intermediul site-ului, puteți încerca să contactați direct consiliul de îngrijire medicală. Puteți apela (518) 474-3817, extensie 120. Le puteți vizita, de asemenea, la educație BLDG., 89 Washington Avenue, etajul 2 West Wing, Albany, NY 12234.
  • Imagine intitulată Verificați o licență de asistență medicală din New York Pasul 10
    6. Utilizați verificarea licenței de asistente medicale online. Un alt mod în care puteți verifica o licență este printr-o bază de date națională la verificarea licenței Nursys. Vizitați Nursys.com și faceți clic pe "Căutați confirmarea rapidă," unde puteți căuta în felul în același mod în care ați folosit sistemul de stat din New York. Cu toate acestea, trebuie, de asemenea, să alegeți un stat pentru licență.
  • sfaturi

    Asistentele medicale licențiate din statul New York sunt obligați să poarte o insignă care să le prezinte numele complet și le identifică ca o asistentă medicală înregistrată sau licențiată.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar