Cum să găsiți un medic de îngrijire primară

Indiferent dacă ați mutat, ați schimbat furnizorii de asigurări sau pur și simplu căutați un nou practician medical, găsind un medic de îngrijire primară este o parte importantă a păstrarii sănătății și îngrijirii. Găsirea medicului potrivit poate dura ceva timp, dar cu un efort mic, vă puteți asigura că găsiți un profesionist medical care se potrivește asigurării dvs., nevoilor dvs. de sănătate și preferințelor dvs. personale. Începeți prin verificarea cu planul de asigurare, apoi cereți recomandări și faceți o cercetare de fundal înainte de a vă transfera înregistrarea și setarea primei întâlniri.

Pași

Partea 1 din 3:
Căutați un medic în rețea
  1. Imagine intitulată Găsiți un medic de îngrijire primară Pasul 1
1. Verificați cu asigurarea dvs. Dacă aveți asigurare, indiferent dacă este furnizat sau prin intermediul unui angajator, primul pas ar trebui să fie de a verifica cu furnizorul dvs. pentru a vedea ce medici sunt în rețea. Apelați și solicitați o listă de medici din zona dvs. sau accesați online și utilizați instrumentul furnizorului dvs. pentru a vedea ce doctori sunt disponibili pentru dvs.
  • Medicienii din rețea sunt cei care lucrează activ cu compania dvs. de asigurări pentru a vă oferi rate speciale negociate. Acești medici percep mai puțin și acoperă mai mult decât medicii din afara rețelei.
  • Deși poate dura mai mult timp pentru a obține o întâlnire cu cineva din rețea, dorința de a fi răbdătoare vă va ajuta să economisiți bani pe termen lung.
  • Adesea, atunci când vă vedeți un medic de îngrijire primară în rețea, va trebui să plătiți un copay, de obicei între 20 și 40 de dolari, pentru o vizită generală. Verificați detaliile planului pentru a vedea cât de mult va fi copatorul dvs. pentru fiecare vizită.
  • Imagine intitulată Găsiți un medic de îngrijire primară Pasul 2
    2. Confirmați cu medicul. Birourile medicului tind să aibă relații dinamice cu companiile de asigurări, deci este benefic să-i sunați la biroul lor și să vă confirmați acoperirea. Dați biroului sau clinicii un apel și cereți să vorbiți cu un specialist de facturare despre asigurarea acceptată.
  • Întrebați clinica: "Acceptați acest plan?"Și" sunteți în sau în afara rețelei?"
  • Mulți medici ies din rețea și / sau site-ul de asigurare nu este actualizat.
  • Asigurați-vă că le oferiți nu numai furnizorului dvs. de asigurare, ci planul dvs. specific, deoarece acestea pot accepta unele, dar nu toate planurile de la furnizorul dvs.
  • Detaliile planului pot fi găsite online, pe cardul dvs. de asigurare sau prin apelarea furnizorului de asigurări.
  • Imaginea intitulată Găsiți un medic de îngrijire primară Pasul 3
    3. Cereți recomandări. Dacă vă asigurați asigurarea printr-o școală sau angajator, șansele sunt că mulți dintre oamenii din jurul dvs. vor avea aceeași acoperire. Adresați-vă prietenilor sau colegilor că aveți încredere în recomandări pentru un bun medic de îngrijire primară în rețeaua dvs.
  • Lăsați prietenul sau colegul să știe: "Caut un nou doctor care este acoperit de planul nostru de asigurare. Aveți un medic primar care vă place?"De asemenea, întrebați-le ceea ce le place despre doctor, cât timp este de obicei timpul de așteptare și dacă sau nu numiri este ușor.
  • Imagine intitulată Găsiți un medic de îngrijire primară Pasul 4
    4. Ieși din rețea. Dacă aveți un motiv pentru a merge la un medic din rețea, cum ar fi nevoia de a vedea un specialist sau călătorind în afara zonei dvs. de rețea, contactați-vă compania de asigurări și întrebați-le despre medicii din zonă. S-ar putea să existe profesioniști din rețea care să-ți iau în continuare asigurarea, astfel încât să nu mai rămâi cu factura totală.
  • Lăsați compania dvs. de asigurări să știe despre motivul dvs. pentru ieșirea din rețea. Pot exista detalii suplimentare în politica dvs. care ar putea ajuta la defilarea unor cheltuieli.
  • Dacă este posibil, obțineți un medic de îngrijire primară care este în rețea și un specialist care nu este în rețea. Medicul dvs. de îngrijire primară poate face apoi o mulțime de teste esențiale pentru a reduce costurile pentru dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea medicului potrivit pentru dvs
    1. Imagine intitulată Găsiți un medic de îngrijire primară Pasul 6
    1. Determinați specialități. În mod obișnuit, un medic general servește ca medic primar de îngrijire, dar medicii de medicină internă sunt, de asemenea, adesea capabili să ofere îngrijire primară. Dacă aveți nevoie de un anumit tip de îngrijire specială pentru o anumită boală sau o parte a corpului dvs., verificați cu grupurile medicale locale și spitalele pentru a vedea dacă există un internist acolo cu care puteți lucra.
    • Interniștii se specializează în mod obișnuit într-o anumită parte a corpului, cum ar fi inima sau rinichii sau în tratarea unui anumit tip de complicație medicală, cum ar fi îngrijirea diabetului.
    • Interniștii nu sunt chirurgi. În schimb, ei lucrează la diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor medicale și complicații prin practici medicale standard.
    • Interniștii sunt adesea alegeri excelente pentru condiții mai complexe, cum ar fi sindromul de oboseală cronică. Întrebați ce interniști diferiți se specializează sau vă interesează și mergeți cu unul care sub-specializează în ceva legat de condiția dvs. specifică.
    • Pediatrii sunt specialiști care lucrează cu copii. Dacă sunteți în căutarea unui medic de îngrijire primară pentru un copil sub vârsta de 14-16 ani, găsirea unui pediatru este esențială.
  • Imagine intitulată Găsiți un medic de îngrijire primară Pasul 7
    2. Verificați recenzii. Recenzii și mărturiile clienților sunt un instrument util pentru a evalua maniera unui medic. Uită-te online la site-urile de revizuire, precum și site-uri de specialitate cum ar fi lista lui Zocdoc și Angie pentru a vedea ce au alții să spună despre experiența lor cu un medic.
  • Angielist.COM oferă recenzii acestui factor în lucruri precum eficacitatea tratamentului, punctualitatea și prietenia.
  • Este important să aflați dacă medicul ascultat sau nu la pacient. Căutați comentarii în special despre tipul de îngrijire pe care cineva a primit-o.
  • Rețineți că oamenii sunt mai probabil să revizuiască ceea ce consideră a fi experiențe negative. Luați comentarii cum ar fi: "M-au păstrat în așteptarea timpului meu de întâlnire", ușor și în schimb, căutăm indicatori de malpraxis sau tratament slab al pacienților.
  • Dacă cunoașteți pe cineva care a fost personal medical, întrebați-i despre experiența lor. Lăsați-i să știe: "Mă gândesc să văd un nou medic de îngrijire primară. Ce a fost experiența dvs. cu acest doctor?"
  • Imagine intitulată Găsiți un medic de îngrijire primară Pasul 8
    3. Faceți unele cercetări de fundal. Odată ce ați găsit câțiva medici credeți că ați putea dori să lucrați, aruncați o privire în fundalurile lor pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun doctor. Aruncați o privire la factorii ca în cazul în care s-au dus la școala medicală, cât timp au practicat, cât de aproape sunt la casa sau biroul dvs. și dacă au extins sau ore de weekend.
  • Majoritatea acestor tipuri de informații de fundal pot fi găsite prin verificarea online pe site-ul spitalului sau al clinicii sau prin apelarea directă a biroului medicului.
  • HealthGrades.COM oferă informații despre educație, spitale afiliate, acțiuni de pretenții și plăci malpraxice, locații de birouri și planuri de asigurare.
  • Luați în considerare dacă sunteți sau nu mai confortabil cu un medic cu o anumită vârstă sau sex. Dacă da, consultați-vă în veacurile și genurile potențialilor medici pe care îl considerați.
  • Dacă limba engleză nu este prima dvs. limbă, verificați dacă medicul vorbește despre alte limbi. Lucrul cu un medic în prima dvs. limbă vă poate ajuta să faceți lucrurile mai confortabile și mai ușoare pentru dvs. ca pacient.
  • 4. Du-te cu un medic care lucrează într-un spital sau un birou mare. Facilitățile mari au mai mulți medici și mai multe servicii. Dacă veniți cu o condiție și medicul dumneavoastră nu este sigur ce aveți, pot cere o a doua opinie instantanee. Vedeți în cazul în care spitalul sau biroul dvs. potențial medicul dumneavoastră funcționează la un laborator la fața locului, o farmacie la fața locului și un departament cu raze X. Cu cât mai multe teste pe care le-ați făcut acolo, cu atât mai mulți bani veți economisi și cu atât este mai eficient vizitele medicului dumneavoastră.
  • Partea 3 din 3:
    Noțiuni de bază ca un nou pacient
    1. Imagine intitulată Găsiți un medic de îngrijire primară Pasul 9
    1. Apelați pentru a vedea dacă medicul acceptă pacienți noi. Înainte de a putea seta o întâlnire, trebuie să vă asigurați că medicul intenționat acceptă noi pacienți. Apelați biroul lor și întrebați: "Practica dvs. acceptă noi pacienți în acest moment?"
    • Dacă medicul nu acceptă pacienți noi în acest moment, este posibil să vă puteți întreba biroul pentru recomandări pentru medici similari din zonă.
  • Imagine intitulată Găsiți un medic de îngrijire primară Pasul 10
    2. Transferați înregistrările medicale. Sunați-vă Biroul medical anterior și cereți-i să-și transfere înregistrările medicale noului dvs. doctor. Este posibil să puteți solicita ca înregistrările să fie trimise direct la dvs. printr-un portal pacient sau este posibil să trebuiască să întrebați medicul dumneavoastră anterior pentru a le trimite direct la noul medic.
  • Asigurați-vă că solicitați ca medicul dumneavoastră anterior să includă rezultate și înregistrări de laborator pentru orice RMN-uri recente, x-raze și vizite la spital.
  • Sub Legea privind portabilitatea și responsabilitatea asigurărilor de sănătate, medicul dumneavoastră trebuie să respecte o cerere de a vă oferi copii ale înregistrărilor medicale. Dacă medicul dumneavoastră nu vă va transmite înregistrările la noul medic, mergeți la biroul lor și solicitați înregistrările dvs. direct. Va trebui să semnați un document de eliberare a informațiilor pentru ca acest lucru să se întâmple.
  • Imagine intitulată Găsiți un medic de îngrijire primară Pasul 11
    3. Programați prima dvs. întâlnire. Odată ce ați ales un nou medic de îngrijire primară, programați o întâlnire pentru o vizită generală. Acest lucru vă va oferi șansa de a cunoaște noul dvs. doctor și vă va ajuta medicul să se familiarizeze cu înregistrările și așteptările dvs. medicale.
  • Cereți o nouă numire a pacientului, astfel încât noul dvs. medic să aibă timp să vă revizuiască istoricul medical. Aceste întâlniri sunt de obicei de 30 de minute, ceea ce este de două ori cantitatea tipică de timp.
  • Dacă aveți întrebări specifice cu privire la practica medicului sau opțiunile de îngrijire, le puteți pregăti pentru a cere în timpul numirii.
  • Lăsați medicul să știe despre orice condiții recente sau în curs de desfășurare pentru care ați fost tratați, precum și orice medicamente pe care le luați în prezent.
  • Veți formula o relație importantă cu asistenta medicală a noului dvs. doctor, așa cum probabil veți fi comunicați foarte mult cu ei și lăsând mesaje mai mult. Asigurați-vă că întâlniți asistenta și întrebați ce întoarcerea obișnuită a timpului este la returnarea apelurilor.
  • După numire, check-in cu tine și evaluează modul în care te simți. Nu continuați să vă vedeți un medic dacă vă vor face să vă simțiți incomod sau nedoriți în practica lor.
  • sfaturi

    Recomandările din actualul dvs. Medician și Recomandări Word-of-Ly sunt, în general, cea mai fiabilă modalitate de a găsi un nou doctor. Verificați întotdeauna cu oamenii în care aveți încredere în primul rând.
  • Verificați dacă medicul dumneavoastră are afilieri spitalicești. Dacă da, acest lucru poate dicta unde puteți primi tratament spital.
  • Du-te cu un medic care afiliază cu spitalul pe care îl place sau este cel mai convenabil pentru a merge la.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar