Cum să mănânci pește

Peștii trebuie inclusă în dieta săptămânală și a mâncat de cel puțin trei ori pe săptămână. Nu numai că peștele scăzut în caloriie este, de asemenea, o mare sursă de proteine, vitamine și minerale, anomega-3 uleiuri, toate fiind bune pentru menținerea unui corp și minte sănătoase.Există multe modalități de a pregăti pește pentru a face mai interesant de mâncat, chiar și pentru cei care nu sunt iubitori de pește mari.

Pași

Metoda 1 din 3:
Consumul de pește și alte fructe de mare
  1. Imagine intitulată mânca pește pas 1
1. FILLET ȘI DE-BONSE FISH TOUS înainte de a le mânca. Dacă peștele este servit întreg, veți dori să tăiați mai întâi capul, chiar în spatele barelor. Apoi, țineți corpul cu furculița dvs. și utilizați cuțitul la burtă deschis, începând de la cap și terminând la coadă. Trageți deschideți corpul și scoateți coloana vertebrală. Puteți face acest lucru prin plasarea vârfului cuțitului sub coloanei vertebrale, apoi ridicându-l cu furculița.
  • Dacă nu puteți elimina oasele, pur și simplu mâncați în jurul lor. Nu răsturnați peștele pentru a mânca carnea din cealaltă parte a oaselor. Aceasta este o etichetă proastă. În schimb, utilizați furculita pentru a ridica osul în sus și trageți carnea departe.
  • Imagine intitulată mănâncă pasul de pește 2
    2. Mâncați fileuri de pește și fripturi cu o furculiță și cuțit. Cele mai multe fileuri de pește vor fi dezosate, dar veți dori totuși să fiți atenți. Dacă mutați într-un os, trageți-l din gură cu degetele, și fixați-o în jos pe partea laterală a plăcii.
  • Unii oameni le place să mănânce pielea peștilor lor. Alți oameni le place să o desprindă mai întâi folosind o furculiță și un cuțit.
  • Imagine intitulată Mananca pește pas 3
    3. Nu mâncați cochilia, vena, coada sau capul pe creveți sau creveți. Dacă ați comandat pastele, probabil că creveții și creveții vor veni deja curățați și s-au desființat. Dacă le-ați ordonat ca un fel de mâncare, ei pot veni întregi. În acest caz, veți avea nevoie de trageți de pe cap și coadă, apoi coaja. Asigurați-vă că scoateți firul negru de-a lungul spatelui și aruncați-l înainte de a mânca creveții sau creveți.
  • Să mănânce o crevetă sau creveți sau creveți fără cap: strângeți-o cu coada, mușcați corpul și aruncați coada.
  • Când peeling creveți, este mai ușor să începeți de la partea inferioară a corpului, unde sunt picioarele.
  • Imagine intitulată mânca pește pas 4
    4. Mănâncă crab și homar direct de pe cochilie cu o furculiță. Spargeți ghearele și picioarele cu cracker special, apoi trageți carnea cu furculiță sau alegeți. Unele restaurante vor oferi, de asemenea, să servească carnea deja extrasă din cochilie pentru tine.
  • Imagine intitulată Mananca pește Pasul 5
    5. Utilizați o furculiță sau o coajă pentru a trage carnea departe de scoici și de midii. Când mănânci un castron de scoici sau midii, vezi dacă puteți găsi o coajă intactă, apoi să o utilizați pentru a prinde și trage biții cărnici din cochilii. De asemenea, puteți folosi o furculiță, dacă doriți.
  • Metoda 2 din 3:
    Servirea și împerecherea peștilor
    1. Imagine intitulată Mananca pește Pasul 6
    1. Pentru ceva clasic, pești de pește și fructe de mare cu paste sau spaghete. Fructe de mare, cum ar fi creveți sau scoici, mergeți mai ales cu spaghete. Tonul merge bine cu sosul Alfredo și pastele.
  • Imagine intitulată mânca pește pas 7
    2. Pentru ceva ușor, pereche de pește, în special pește prăjit, cu cartofi. De asemenea, puteți împerechea pește prajit în pesmet cu cartofi prăjiți / chips-uri pentru un tipic "pește și chipsuri" împerechere.
  • Imagine intitulată mănâncă pește pas 8
    3. Pentru ceva răcoritor sau simplu, pereche pești și fructe de mare cu salate sau legume aburite. Salata Caesar merge bine cu pastele și creveții sau scoici, iar salata de fasole este mare când este asociată cu Tilapia. Legumele aburit sunt, de asemenea, o alegere excelentă. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la adăugarea unor sosuri sau uleiuri fanteziste. Un pic de condimente, cum ar fi sarea și piperul, va fi o mulțime.
  • Imaginea intitulată mănâncă pasul de pește 9
    4. Încercați pește cu orez brun sau quinoa pentru fibre suplimentare. Quinoa este plină de fibre, fier, magneziu, fosfor, potasiu și vitamina B. Merge bine cu aproape orice tip de pește. Orez brun este o sursă excelentă de fibre și merge bine cu somon, în special somon miso-glazurat.
  • Imaginea intitulată mănâncă pește Pasul 10
    5. Pereche Lean, pește fulgi cu zestare, vinuri albe răcoritoare. Pește delicat, cum ar fi basul mării, flutura, talpa și tilapia, au nevoie de un vin alb delicat pentru echilibru. Luați în considerare vinurile albe din sudul Franței, Greciei sau Portugaliei. Lean, Flaky va merge, de asemenea, bine cu vinurile ca șampania, Chardonnay, Pinot Grigio și Sauvignon Blanc.
  • Imagine intitulată Mananca pește Pasul 11
    6. Pereche de pește de flacăc mediu cu vinuri albe medii. Ia în considerare vinurile bogate în arome sau în vârstă de stejar. Pește ca păstrăvul, somnul, codul și halibut merg bine cu vinurile ca Chardonnay, Sauvignon Blanc și Pinot Gris.
  • Imaginea intitulată mănâncă pește Pasul 12
    7. Pereche firmă, pește de carne cu vinuri albe bogate, aromate, și unele vinuri roșii și rosé. Pește ca somon, macrou, mahi mahi, rechin, pește-spadă, sau ton au o textura fermă, aproape ca friptura. Ei merg cel mai bine cu vinuri bogate, cum ar fi: Chardonnay, Rosé uscat, Sauvignon Vert, și șampanie de epocă. De asemenea, ei merg bine cu Pinot, cum ar fi alb Pinot Noir și Pinot D`Alsacia.
  • Imagine intitulată mănâncă pasul de pește 13
    8. Perechea sărată, pește puternic aromatizat, cu vinuri în cea mai mare parte roșie. Pește ca hamsii, sardine, hering și macrou au nevoie de un vin puternic, dar va merge, de asemenea, bine cu șampania. Luați în considerare oricare dintre următoarele vinuri: șampanie, Rosé uscată, Pinot Noir și orice vin roșu grecesc.
  • Metoda 3 din 3:
    Servirea și împerecherea peștilor brute și sushi
    1. Imagine intitulată mănâncă pasul de pește 14
    1. Bucurați-vă de Mănâncă sushi pentru prânz sau cină. O puteți mânca la Baruri sushi, sau îl puteți pregăti singur. Dacă alegeți să vă pregătiți singur, asigurați-vă că cumpărați pește crud de sushi, deoarece peștele standard vândut la super-piață nu poate fi suficient de proaspăt sau aromat.
  • Imagine intitulată mănâncă pește pas 15
    2. Mănâncă sushi cu o pereche de bețișoare. Puteți mânca Nigiri Sushi cu degetele, dar Sashimi ar trebui să fie mâncat numai cu bețișoare. Nigiri Sushi arată ca niște bucăți mici de pește servite în cărămizi mici din orez. Sashimi este felii subțiri de pește crud.
  • Încercați să mâncați nigiri sushi într-o singură mușcătură. Acest lucru poate fi mai dificil în țările occidentale, unde Nigiri este de obicei mai mare.
  • Imagine intitulată mănâncă pasul de pește 16
    3. Întotdeauna dipiți în sus a lui Nigiri Sushi în jos în sosul de soia. Niciodată nu o scufundați mai întâi în sosul de soia. Orezul va absorbi prea mult sos și se poate desprinde. Ultimul lucru pe care l-ai dori este o grămadă de boabe de orez în sosul tău de soia.
  • Imagine intitulată Mananca pește Pasul 17
    4. Luați în considerare servirea unui castron de supă Miso înainte de sushi. Miso supa completează aroma delicată a sushi bine. Este de obicei beat direct din castron.
  • Imaginea intitulată mânca pește pas 18
    5. Fiți atenți la ghimbirul și Wasabi. Utilizați ghimbir murat ca un cleanser palatului între mușcăturile de sushi - nu mănâncă totul într-o singură mușcătură. De asemenea, nu amestecați Wasabi în sosul de soia. Cheful va fi deja plasat ceea ce simte că este suma potrivită în sushi înainte de a-l servi. Dacă doriți ca condimentul suplimentar, alunecați un pic de Wasabi sub sushi cu vârful betisorului.
  • Imaginea intitulată mănâncă pește Pasul 19
    6. Salvați dragul înainte sau după masă. Dacă trebuie să vă bucurați de dragul dvs. cu masa dvs., luați în considerare împerecherea cu Sashimi în loc de Nigiri. Atât de dragul, cât și Nigiri sunt bazate pe orez. Mulți oameni simt că acest lucru va crea un echilibru slab.
  • Imaginea intitulată mănâncă pește Pasul 20
    7. Bucurați-vă de sushi cu o ceașcă de ceai verde. Funcționează bine cu nigiri și sashimi tip sushi.
  • sfaturi

    Încercați creveți fierți, răciți cu sos de cocktail.
  • Fripturile de pește pot fi la grătar La fel ca fripturile obișnuite.
  • Tonul funcționează excelent în sandwich-uri și salate.
  • Bastoanele de pește scufundate în sos sunt populare cu copii. Puteți chiar să le aduceți în forme distractive.
  • Condimente care merg bine cu pește includ lămâul și usturoiul.
  • Asigurați-vă că peștele dvs. nu are un conținut ridicat de mercur, deoarece acest lucru este otrăvitor. Știți de unde vin peștele tău.

    • Asigurați-vă că curățați peștele înainte de ao mânca.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar