Cum să mănânci spaghete

Spaghete - taitei italiene lungi, slabi, cele mai faimoase servite cu sos roșu - este una dintre cele mai cunoscute feluri de mâncare de pe planetă. Cu toate acestea, această popularitate nu înseamnă că este ușor de mâncat! Dacă sunteți obosit de petele de pe cămășile dvs., învățați trucurile noastre rapide și ușoare pentru a mânca spaghete pentru a începe să abordeze această masă cum ar fi Un Campione. Veți învăța, de asemenea, câteva sfaturi avansate de etichete de spaghete în cazul în care vă aflați dining în compania italienilor.

Dacă căutați diferite modalități de preparare a spaghetelor, verificați Cum să faci spaghete in schimb!

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind doar o furculiță
  1. Imagine intitulată mănâncă spaghete Pasul 1
1. Luați furculita în mâna dvs. dominantă. Spaghetti poate fi mâncat cu nimic mai mult decât o singură furculiță (de fapt, acesta este modul în care italienii o fac). Aproape orice furcă de cină standard va funcționa.
  • 2. Prindeți câteva fire de spaghete în furculiță. Ridicați furculița și, cu o mișcare de scooping, adunați un număr mic de fire între vârfurile furcii. Îndreptați furculița în lateral pentru a menține firele de la căderea. Dați furcii o lovitură rapidă (dar blândă) în sus pentru a separa aceste fire de la restul.
  • Chiar ai nevoie doar de câteva fire de spaghete aici. Două, trei sau patru fire nu pot arăta prea mult, dar vă va da o mâncare bună de paste odată ce a fost înfășurat.
  • 3. Îndreptați furculita în partea laterală a plăcii. Acum, cu firele de spaghete încă în furcă, apăsați ușor punctele într-o parte plată a plăcii sau a castronului. O buză curbată la marginea unei plăci sau partea înclinată a unui castron va funcționa bine, dar orice parte netedă și plată va funcționa.
  • Principalul lucru pe care încercați să-l faceți aici este separați firele din furculița dvs. de la restul spaghetelor.
  • 4. Întoarceți furculita "vânt în sus" spaghetele. Acum, utilizați degetele pentru a răsuci furculița în jurul și în jurul cercurilor. Firele de spaghete prinse în cute vor începe să învețe în jurul furcii și să formeze un pachet. Păstrați înfășurarea până când aveți un pachet mic, ordonat cu spaghete împachetate.
  • Dacă observați alte fire blocate la spaghetele voastre, răsuciți furculița în sus și săriți-o în sus și în jos de câteva ori pentru al separa. Pachetul ar trebui să rămână (în cea mai mare parte) pe furculiță.
  • Imagine intitulată mănâncă spaghete Pasul 5
    5. Ridicați pachetul în gură. Acum, mișcați cu grijă furculita până la gură. Puneți întregul pachet imediat. Mestecați, înghițiți și repetați!
  • Dacă pachetul este prea mare, începeți cu mai puține fire de spaghete. Pachetele care sunt prea mari sunt o rețetă pentru scurgeri și sos murdar.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind o furculiță și o lingură
    1. Imagine intitulată mănâncă spaghete Pasul 6
    1. Luați furculita în mâna dvs. dominantă și lingura în cealaltă.Pentru unii, "numai" Modul de a mânca spaghete este cu o furculiță și lingură. Dacă doriți să faceți acest lucru, utilizați o furculiță standard de cină și o lingură care este un pic mai larg și mai plat decât ați folosi în mod normal pentru alte alimente. Dacă nu aveți unul, o lingură standard este bine.
  • 2. Prindeți câteva fire de spaghete în furculiță. Acest lucru este exact dacă ați folosi o furculiță. Din nou, nu vreți prea multe fire - acest lucru va face pentru un pachet de spaghete nedorite, nedorite.
  • 3. Ridicați spaghetele în sus pentru a separa de restul. Când lucrați cu o lingură, faceți cea mai mare parte a manevrării dvs în afara plăcii. Utilizați o mișcare de sus și în jos pentru a separa cele trei sau patru fire de la restul pastelor.Păstrați furca îndreptată spre lateral sau în sus, astfel încât firele de spaghete nu alunecă.
  • 4. Apăsați furculița în lingura. Țineți lingura lateral, astfel încât curba sa interioară se confruntă cu furculița. Apăsați ușor vârfurile furcii în curba lingurii. Ridicați-le, împreună, departe de restul spaghetelor, dar păstrați-le peste farfurie pentru a evita scurgerile.
  • 5. Vânt furculița. Menținerea furcii lateral, începeți să o transformați împotriva lingurii. Spaghetele ar trebui să urce în sus și să se înfășoare în jurul furcii. Continuați să împachetați până când aveți un pachet strâns.
  • După cum faceți acest lucru, utilizați lingura ca a "suprafaţă" să vâneze furculița împotriva. Este, practic, servește același scop ca și placa dvs. în mod normal.
  • 6. Mănâncă pachetul de spaghete. Setați lingura în jos. Mutați furculita până la gură - la fel ca și cum ați fi mâncați spaghetele cu o furculiță.
  • Metoda 3 din 3:
    Mănâncă spaghete ca un adevărat italian
    1. Imagine intitulată mănâncă SPAGHETTI PASUL 12
    1. Nu utilizați o lingură. De mai sus, am explicat cum să folosim o lingură pentru a mânca paste. Deși nu există nimic "gresit" Făcând asta, nu este ceva ce italieni fac de obicei. Acest lucru poate fi considerat puțin "Clumsy" sau "copilăresc," cum ar fi utilizarea bețișoarelor pentru a vă mânca mâncarea și puneți-o în gură.
    • Cu toate acestea, ea este comun pentru a folosi o furculiță cu o lingură pentru a servi pastele și aruncați-o cu sos.
  • 2. Nu tăiați spaghetele în bucăți mai mici. În mod tradițional, spaghetele nu este tăiat sau spart în orice moment în timp ce este gătit sau mâncat. Aceasta înseamnă că nu ar trebui să spargeți spaghetele în jumătate înainte să le gătiți în apă clocotită și că nu ar trebui să utilizați furculita dvs. pentru a tăia firele de spaghete pe farfurie.
  • Dacă găsiți pachetele de spaghete prea mari, nu vă tăiați spaghetele - doar utilizați mai puține fire.
  • 3. Nu vă lăsați furculița în mijlocul spaghetelor. Acest lucru nu arata doar prostie - face ca spaghetele extrem de greu de mancat. Săpat chiar în centrul spaghetelor dvs. înainte de a începe să vă înfășurați furculita dvs. vă va lăsa cu un pachet enorm, greu, care va fi foarte greu pentru a ajunge la gura fără a fi scurgeri.
  • Evitând acest lucru este simplu. Folosiți doar furculita pentru a aduna câteva fire la un moment dat și le separă de restul spaghetelor înainte de înfășurare.
  • Imagine intitulată mănâncă spaghete Pasul 15
    4. Păstrați-vă mâncarea curată, ordonată și demnă. La italieni, pastele nu este ceva ce lovești în gură pentru a-ți satisface foamea. Este un fel de mâncare demn menit să fie gătit în mod corespunzător, prețuit și savurat. Utilizați următoarele sfaturi pentru a vă mânca spaghetele respecturate:
  • Nu vă slăbiți firele de spaghete în gură "doamna si Vagabondul"-stil. În schimb, puneți pachete mici, mici în gură.
  • Nu strângeți alimentele pe placa dvs. lângă pastele dvs. Pastele se bucură cel mai bine de ea însăși ca a Primo Piatto (fel întâi).
  • Mănâncă încet pentru a evita scurgerile și picură, dar nu-ți pierde capul dacă faci o greșeală. Se întâmplă cu toată lumea.
  • sfaturi

    Italienii au anumite reguli comune pentru care sosuri pentru a asocia cu diverse paste. Pentru spaghete, veți dori, în general, sosuri mai ușoare care pot acoperi firele lungi, nu sosuri de crăpături cu o mulțime de carne și legume. Un scurt ghid pentru mai multe perechi de sos de paste este disponibil Aici.
  • Dacă vă mâncați pastele cu chifteluțe, puteți folosi furculița pentru a le rupe în bucăți mai mici de dimensiuni de mușcătură dacă sunt mari. Dacă sunt mici, le puteți mânca fără să le tăiați.
  • Nu vă fie frică să utilizați un bib sau un șervețel pe cămașa dvs. dacă vă luptați cu spaghete. Jena minoră este categoric merită evitarea petelor încăpățânate!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar