Cum să mănânci creveți

Unii oameni aleg să mănânce întregul creveți cu cochilia și capul încă intact, care este foarte ușor - doar pune-l în gură. Dar pentru cei care ar prefera să mănânce carnea, mâncarea creveților poate fi dificilă dacă sunteți îngrijorați să fiți dezordonați sau pierduți. Există modalități simple de a mânca carnea în funcție de modul în care este servit și tipul de setare în care vă aflați. Dacă sunteți la domiciliu sau într-un set de spate, puteți utiliza mâinile - dacă vă aflați la un restaurant frumos sau eveniment, este posibil să doriți să utilizați ustensilele. Oricum, poți să mănânci carne de creveți în cel mai scurt timp!

Pași

Metoda 1 din 2:
Consumul de cocktail de creveți
  1. Imagine intitulată mănâncă creveți Pasul 1
1. Utilizați o furculiță dacă vă aflați la un restaurant sau o adunare socială fantezie. Utilizați o furcă mică pentru a distruge ușor creveții în timp ce se află pe vasul de servire. Dacă creveții sunt aranjați peste partea unui castron, așa cum se servește în mod obișnuit, este posibil să fie nevoie să susțineți o parte a castronului cu cealaltă mână în timp ce obțineți creveții.
  • Imagine intitulată mănâncă creveți Pasul 2
    2. Alegeți creveți cu degetele dacă vă aflați într-un cadru de spate. Dacă eticheta sau manierele nu sunt o problemă, este bine să folosiți degetele pentru a apuca o ținut de creveți. Din motive de sănătate, asigurați-vă că vă asigurați-vă Mâinile sunt curate Dacă le folosiți pentru a mânca cu.
  • Imagine intitulată mănâncă creveți Pasul 3
    3. Îndepărtați creveți în sos dacă doriți să adăugați aromă suplimentară. Cocktail sos este servit în mod tradițional cu creveți de cocktail. Este o bază de roșii (similară cu ketchupul) amestecată cu hrean și poate fi puțin pe partea picantă.
  • Alte sosuri folosite pentru cremă de cocktailuri includ Avocado Crema, care oferă Avocado și Lime sau Remouleda, care are maioneză, căprioare și sos fierbinte.
  • Unii oameni preferă ketchupul simplu, ranch sau suc de lămâie.
  • Imagine intitulată mănâncă creveți Pasul 4
    4. Mâncați creveții într-o mușcătură dacă este suficient de mică. Cocktail creveții sunt de obicei serviți deja curățate și curățate, deci nu ar trebui să fie necesară o muncă suplimentară. Pur și simplu pop creveți în gură.
  • Imaginea intitulată mănâncă creveți Pasul 5
    5. Tăiați creveții în jumătate dacă este prea mare pentru a mânca într-o singură mușcătură. Strângeți creveții cu furculița și plasați-o pe farfurie. Țineți-l în poziție cu furculița dvs. și utilizați un cuțit pentru a vedea creveții în jumătate. Apoi puteți să vă înmuiați fiecare jumătate în sosul dacă doriți.
  • Dacă vă aflați într-un cadru casual și mâncați un creveți mare cu degetele, puteți să mutați creveții în jumătate sau să o luați ca o mușcătură mare.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 2:
    Bucurați-vă de creveți întregi
    1. Imagine intitulată mănâncă creveți Pasul 6
    1. Scoateți capul de creveți dacă este încă intact și nu doriți să-l mâncați. Utilizați o mână pentru a ține creveții pe placa dvs. cu o furculiță. Luați o lingură în cealaltă mână și utilizați-o pentru a tăia chiar sub fundul capului. Puneți capetele pe o placă separată sau la recipient dacă ați fost furnizați. De asemenea, puteți întreba pe altcineva dacă vor ca șefii dvs. - unii oameni le place să le mănânce.
    • Dacă doriți să utilizați mâinile pentru a îndepărta capul, care este destul de messter, țineți corpul creveților într-o mână și utilizați degetele pe cealaltă mână pentru a prinde capul creveților. Fixați capul în afara corpului trăgând mâinile în direcții opuse.
    • Este o idee bună să eliminați toate capetele de creveți simultan, astfel încât să obțineți partea dezordonată din calea.
  • Imagine intitulată mănâncă creveți Pasul 7
    2. Îndepărtați creveții cu mâinile dacă nu a fost decojită înainte de servire. Unele mâncăruri de creveți sunt servite cu coaja încă intactă. Pentru a scoate cochilia, țineți creveți într-o mână și utilizați miniatura pe mâna opusă pentru ao glisați sub coajă lângă partea de sus a creveții. Pe măsură ce cochilia începe să se ridice, să vă răsuciți ușor degetul mare înainte și înapoi pentru a lucra libertatea liberă.
  • Cochilia nu se poate desprinde într-o singură bucată mare. Probabil va coaja în bucăți mai mici și asta e în regulă.
  • Aruncați cochilia pe o placă separată sau recipient care trebuie furnizată.
  • Imagine intitulată mănâncă creveți Pasul 8
    3. Trageți creveți din coadă cu dinții dacă îl mâncați cu mâna. Odată ce creveții au fost de-jos (sau dacă a fost servit în acest fel), a pus întregul corp al creveților în gură. Utilizați degetele pentru a stoarce ușor partea de jos a coastei pe măsură ce glisați creveți cu dinții.
  • Puneți coada goală pe o placă separată.
  • Imagine intitulată mănâncă creveți Pasul 9
    4. Utilizați ustensile pentru a scoate coaja și coada dacă vă aflați într-o setare a creierului. Pierce prin partea din spate a creveților cu o furculiță pentru ao menține în poziție pe farfurie. Țineți o lingură cu susul în jos și glisați-o ușor sub coajă lângă partea de sus a creveților. După ce cochilia începe să se slăbească, utilizați lingura pentru a aplica presiune la capătul coada. Nu tăiați coada.
  • Aplicând încă presiune la coadă, utilizați lingura pentru a glisa coada departe de corp. Acest lucru ar trebui să elimine întreaga coajă și coadă din creveți.
  • Imagine intitulată mănâncă creveți Pasul 10
    5. Protejați-i pe alții dacă stoarceți lămâie peste creveți. Nimeni nu vrea să fie împușcat în ochi cu suc de lămâie! Pentru a preveni acest lucru, utilizați mâna opusă pentru a acoperi pană de lămâie în timp ce stoarceți.
  • Orice squirt-uri rătăcitoare vor intra pe mâna dvs. și puteți doar să o ștergeți cu un șervețel.
  • Alternativ, țineți o lingură în fața pânzii pentru al bloca de la Squirting Altele. Veți obține o acoperire mai mică, dar pare mai frumoasă.
  • Imagine intitulată mănâncă creveți Pasul 11
    6. Sosul de boală pe farfurie dacă împărțiți sosul cu alții. Acestea sunt doar bune maniere. Veți spui apoi creveții în propriul tău doliu de sos privat. De asemenea, puteți săriți scufundarea prin spânzurarea sosului direct peste partea de sus a creveților dvs.
  • Dacă sosul este servit într-un castron individual, simțiți-vă liber să vă scufundați.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    În timp ce creveți și creveți sunt biologice diferite, încă gătiți și le mâncați la fel. Astfel încât să aplicați acești pași pentru a mânca și creveți!
  • Consumul de creveți poate fi dezordonat. Asigurați-vă că păstrați un șervețel în apropiere pentru a vă șterge mâinile și gura atunci când este necesar.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar