Cum să curățați și să filtrați o pixă de nord

Pike este un excelent pește de mâncare, dar este atât de osoasă că ea sperie mulți pescari. Prin eliminarea oaselor Y, faceți o masă bună chiar mai bună. Tehnica pentru obținerea oaselor Y din Pike Northern este ușoară și puteți evita cea mai mare parte a osului pentru a obține cinci fileuri curate de pe un pește.

Pași

Partea 1 din 3:
Filind partea de sus
  1. Imagine intitulată Clean și Fillet Un pas de nord de pipă 1
1. Așezați știul pe burtă și tăiați aproximativ jumătate de centimetru în spatele capului. Veți dori un cuțit frumos, cel puțin 6 inch pentru a lucra cu. Tăiați-vă în spatele unde capul știului întâlnește corpul, tăiați până la rezistența la lovituri. Aceasta este coloana vertebrală a peștelui.
  • Imagine intitulată Curățenie și Fillet Un pas de nord 2
    2. Unghi-o lama spre coadă și tăiați tot drumul spre fin. Utilizați coloana vertebrală ca ghid, alergând până la vârful de sus. Întreaga ta lamă ar trebui să fie în pește, îndepărtând o filet de carne de 1-1 / 2 inch din pește "înapoi."
  • Imagine intitulată Clean și Filet O Pasul de Nord 3
    3. Tăiați în sus, imită unghiul de fixare a spatelui, pentru a îndepărta fileul de sus. Pe măsură ce ajungeți la Firul dorsal, începeți să vă curbați, astfel încât cuțitul dvs. să ieșiți chiar înainte de a lovi vârful. Această filet de sus ar trebui să fie dezosată, deoarece puteți rămâne mai presus de toate oasele folosind această metodă. Care a spus, nu vă faceți griji dacă există osul care rulează în centru.
  • Imagine intitulată Clean și Filet O Pasul de Nord 4
    4. Utilizați clești, degetele sau cuțitul atent la eliminarea oricăror oase centrale de la file. Nu ar trebui să fie mulți, dar să aibă grijă de ei acum. Dacă acestea sunt profund încorporate, ceea ce este mai frecvent cu pește mai mare, este posibil să aveți nevoie de un set de clești curate pentru a le elimina.
  • Imagine intitulată Clean și Filet O Pasul de Nord Pasul 5
    5. Piele fileul, dacă se dorește, în timp ce încă proaspătă. Pentru a face acest lucru, glisați cuțitul între piele și carne, împingându-l prin cealaltă parte. Ținând partea superioară a peștelui cu o mână, tăiați tot drumul în jos pe fileu pentru a îndepărta peștele. Du-te încet pentru a preveni tăierea accidentală a cărnii.
  • Unii oameni le place să păstreze cuțitul încă și, de fapt, trageți pe piele, rupându-l prin păstrarea cuțitului dintre carne și piele.
  • Partea 2 din 3:
    Scoaterea fileurilor laterale
    1. Imagine intitulată Clean și Fillet O Pasul 6 de Nord 6
    1. Utilizați un deget simțiți oasele în formă de Y Foarcerea din partea de sus a peștelui. Acestea vor fi ghizii voastre pe măsură ce tăiați în partea laterală a peștelui. Dacă este necesar, utilizați cuțitul pentru a tăia ușor în ele, expunând topurile, astfel încât să puteți vedea ghidajele pe măsură ce intrați în fileurile laterale.
  • Imagine intitulată Clean și Fillet O Pasul de Nord 7
    2. Răsturnați peștele de pe partea ei și coborâți cuțitul în spatele capului. Acest lucru va fi bine în linie cu tăierea pe care ați făcut-o pe partea de sus a peștelui. Din nou, tăiați până când ați lovit oasele, pe care ați expus-o în ultimul pas. Nu va fi la fel de adânc cum ați intrat în fileul de sus, deoarece părțile laterale sunt puțin mai subțiri.
  • Imagine intitulată Clean și Fillet Un Pas 8 Pasul 8
    3. Întoarceți cuțitul și tăiați până la FIN Dorsal, folosind Bones Y în timp ce ghidați. Tăiați cât mai aproape de aceste oase, fără să le loviți pentru a obține cea mai mare carne. Păstrați cuțitul paralel cu placa de tăiere pentru a obține o file frumos, plat.
  • Imagine intitulată Curățenie și Fillet O Pasul de Nord 9
    4. Trageți în sus pe măsură ce ajungeți la aripioarele dorsale pentru a finaliza fileul. Dacă doriți, utilizați cuțitul pentru a vă pătrați oricare dintre marginile pentru o file de calitate mai mult restaurant. Dacă doriți, acum este și timpul pentru a pielea peștele.
  • Imagine intitulată Curățenie și Fillet O Pasul de Nord 10
    5. Verificați pentru orice oase fără stăpân, tragând cu clești sau degetele. Acest lucru se întâmplă de obicei dacă ați tăiat prea adânc sau într-un unghi accidental. Acestea fiind spuse, există probleme mai rele de a avea, deoarece puteți trage cu ușurință câteva oase rătăcite din pește.
  • Imagine intitulată Curățenie și Fillet O Pasul de nord 11
    6. Răsturnați peștele peste și repetați pe partea opusă. Procesul este același, deși poate fi un pic mai greu de a menține peștele echilibrat cu cealaltă parte dispărută. Amintiți-vă să mergeți încet și să utilizați un cuțit ascuțit, încercând să rămâneți paralel cu placa de tăiere întreaga dată.
  • Partea 3 din 3:
    Îndepărtarea fileurilor de coadă și se întâlnesc extra
    1. Imagine intitulată Curățenie și Fillet O Pasul de Nord 12
    1. Localizați orificiul, o mică gaură pe partea inferioară a peștelui. Această gaură mică, anusul peștelui, este situat pe burta peștelui de lângă coadă. Localizați-o ca punct de plecare pentru peștele dvs.
    • Tăierea fileurilor de coadă ale unei pike sunt la fel ca orice alt pește. Dacă știți deja ce faceți, nu există oase suplimentare sau pași pentru a vă îngrijora cu pixul de nord.
  • Imagine intitulată Curățenie și Fillet O Pasul de Nord Pas 13
    2. Scufundați cuțitul în spatele ventilației, spre coadă. Tăiați până când loviți rămășițele coloanei vertebrale, apoi unghiați cuțitul înapoi spre coadă. Vrei să fii doar o parte a aerisirii, astfel încât să nu fie în fileul tău. Această gaură oferă doar punctul de plecare - nu doriți să îl gătiți!
  • Imagine intitulată Clean și Fillet Un Pick de Nord 14
    3. Tăiați de-a lungul peștelui până când ajungeți la sfârșit. Nu doriți să tăiați complet fileul. Ar trebui să aibă un mic "balama" de piele dreapta unde carnea întâlnește coada, astfel încât să puteți trage carnea de pe pește ca o ușă de deschidere.
  • Imagine intitulată Curățenie și Fillet Un pas de nord de pipă de nord 15
    4. Pornind de la această balama, scoateți cuțitul între piele și carne pentru a îndepărta cu ușurință pielea și cântarele. Lăsând fileul doar abia pe pește, face mult mai ușor pielea, deoarece coada formează o balama naturală.
  • Imagine intitulată Clean și Filet O Pasul 16 de Nord 16
    5. Utilizați o lingură pentru a scoate orice carne suplimentară în jurul oaselor dacă faceți o tocană, paturi de pește, bile de carne etc. Există o mulțime de carne bună lăsată pe pește dacă nu sunteți interesat numai de fileuri. Pur și simplu utilizați o lingură și cuțitul pentru a trage carnea de pe oase și sortați orice ultimă biți de os.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    "creastă de oase" va arăta ca puncte albe care rulează în jos fileul. Acestea sunt oasele Y. Cele pe care doriți să le eliminați.
  • O mănușă de filetare pentru aderență suplimentară poate fi utilizată în timpul curățării pike-ului nordic.
  • Invitați-vă prietenii și le impresionați cât de bun gust nord nord nu are oase!
  • Asigurați-vă că aveți un cuțit ascuțit. Dacă lucrați la un număr de pește, aveți un bun ascuțit cu dvs.
  • Avertizări

    Luați-vă timpul până când vă întoarceți. Dacă vă faceți prea repede primele două ori, este ușor să faceți o mizerie a filei.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cuțit de filtrare ascuțită
    • Piatra de ascutit
    • Gălăgie de apă
    • Suprafață plană
    • Pungă de congelare mare pentru fileu
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar