Cum de a schimba un bit dremel

Schimbarea bitului pe un instrument Dremel este similară schimbărilor bitului pe alte unelte rotative, cum ar fi exercițiile electrice. Trebuie doar să știți cum să eliberați și să slăbiți nuci de chuck, astfel încât să puteți schimba bitul și apoi să-l strângeți din nou înapoi. Uneori, va trebui să schimbați partea care deține bitul, numită Colletul, astfel încât să puteți pune biți mai mari sau mai mici în Dremel. Odată ce știți cum, durează doar câteva minute pentru a vă adapta instrumentul Dremel la toate proiectele dvs. de instrumente rotative!

Pași

Metoda 1 din 2:
Schimbarea bitului pe un Dremel
  1. Imagine intitulată Schimbarea unui pic Dremel Pasul 1
1. Opriți și deconectați-vă Dremel de la sursa de alimentare. Deconectați-vă instrumentul Dremel de la priză dacă aveți un model cu un cablu. Scoateți bateria dacă aveți un model fără fir.
  • Ar trebui să faceți întotdeauna acest lucru înainte de a lucra la orice fel de instrument de putere pentru a vă asigura că nu îl porniți accidental. Acest lucru va ajuta la prevenirea rănilor accidentale sau deteriorarea instrumentului.
  • Imagine intitulată Schimbați un pic Dremel Pasul 2
    2. Apăsați în jos și țineți apăsat butonul de pe partea laterală a dremelului lângă piulița chuck. Piulița de chuck este partea de metal exterioară la vârful dremelului care deține bitul. Căutați un mic buton pe partea laterală a lui Dremel lângă piulița de chuck și țineți-o în jos.
  • Acest buton este o blocare de securitate care vă va permite să slăbiți piulița de chuck astfel încât să puteți înlocui bitul. Păstrează puțin de la răsucirea liber.
  • Imagine intitulată Schimbați un pic Dremel Pasul 3
    3. Utilizați o cheie pentru a transforma piulița chuck în sens contrar acelor de ceasornic pentru ao slăbi. Instrumentele Dremel vin cu o cheie mică care se potrivește perfect cu piulița chuck, deci este mai bine să utilizați acest lucru. Cu toate acestea, puteți folosi orice altă cheie care se potrivește dacă ați pierdut cheia care a venit cu Dremel.
  • Puteți slăbi piulița cu chuck cu cheia și folosiți degetele pentru a le deșurubați până când puteți trage pic.
  • Imagine intitulată Schimbați un pic de bit Dremel
    4. Scoateți bitul sau capul de la garnitură. Colletul este partea mică din metal din interiorul piuliței de chuck care deține de fapt puțin. Glisați orice bit sau capul este atașat la Dremel în prezent și îl puneți deoparte undeva unde nu îl veți pierde.
  • Puteți folosi tot felul de biți diferiți cu un instrument dremel Pentru tăierea, șlefuirea, șlefuirea, lustruirea și alte funcții.
  • Imagine intitulată Schimbați un pic de biți Dremel
    5. Plasați noul bit pe care doriți să îl utilizați în Collet. Slăbiți sau strângeți piulița chuck cu degetele pentru a regla garnitura la dimensiunea noului bit pe care doriți să îl puneți. Glisați în noul bit sau capul.
  • Colecturile vin în diferite dimensiuni - nu toate colectoarele pot deține toate dimensiunile de biți. Dacă bitul pe care doriți să-l utilizați este prea mare sau mic pentru colletul din instrumentul Dremel, atunci va trebui să înlocuiți golul.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui bit Dremel Pasul 6
    6. Strângeți piulița chuck cu o cheie pentru a fixa noul bit în poziție. Strângeți piulița de chuck cu cheia sculei Dremel sau orice cheie pe care ați folosit-o pentru a slăbi piulița de chuck. Instrumentul dvs. Dremel este acum gata de utilizare cu noul bit.
  • Schimbarea unui bit Dremel este similar cu schimbarea oricărui alt burghiu. Modul în care eliberați piulița de chuck și slăbiți golul poate varia de la un instrument la scule, dar conceptul general este același.
  • Metoda 2 din 2:
    Înlocuirea garniturii într-un Dremel
    1. Imagine intitulată Schimbați un pic de bit Dremel
    1. Achiziționați un set de garnitură și piuliță Dremel. Există diferite kituri disponibile cu diferite dimensiuni de colete și nuci de chuck de înlocuire. Obțineți un kit cu colectoare care lucrează cu biții pe care doriți să îl utilizați.
    • Dacă nu sunteți sigur ce dimensiuni veți avea nevoie, puteți achiziționa un kit marcat "Diverse" și ar trebui să aveți o varietate care va funcționa pentru multe dimensiuni diferite de biți de biți.
  • Imagine intitulată Schimbați un pic de biți Dremel Pasul 8
    2. Opriți-vă Dremel și deconectați-o de la orice surse de alimentare. Scoateți acumulatorul după ce îl opriți dacă aveți un model fără fir. Deconectați-vă instrumentul Dremel de la priză dacă aveți un model cu un cablu.
  • Aceasta este o regulă generală de siguranță pe care trebuie să o aplicați atunci când lucrați la orice fel de instrumente electrice! Instrumentele de deconectare din sursele de alimentare vor ajuta la evitarea rănilor accidentale sau deteriorarea instrumentelor.
  • Imagine intitulată Schimbați un pic Dremel Pasul 9
    3. Țineți apăsat butonul și slăbiți piulița cu o cheie. Țineți apăsat butonul de eliberare de pe partea laterală a dremelului lângă piulița chuck. Utilizați cheia Dremel sau o altă cheie mică, pentru a roti piulița chuck în sens contrar acelor de ceasornic pentru ao slăbi.
  • Trebuie doar să scoateți piulița de chuck cu o răsucire a cheii, astfel încât să puteți termina deșurubarea cu degetele.
  • Imagine intitulată Schimbați un pic de bit Dremel Pasul 10
    4. Înșurubați chuck-ul cu degetele. Continuați să transformați piulița chuck în sens invers acelor de ceasornic cu degetele până când vine tot drumul. Puneți-l deoparte unde nu îl veți pierde.
  • Dacă doriți să înlocuiți piulița de chuck cu o nouă piuliță care a venit în kitul dvs., atunci puteți renunța la vechiul piuliță în acest moment.
  • Imagine intitulată Schimbați un pic Dremel Pasul 11
    5. Utilizați vârfurile degetelor pentru a glisa garnitura. Vârful garniturii, partea care deține efectiv bitul, va fi acum expusă după ce scoateți piulița chuck. Pur și simplu luați-o între degete și glisați-o afară, apoi lăsați-o deoparte.
  • Colletul poate doar să alunece în și în afară, dar dacă stătea în Dremel pentru o lungă perioadă de timp, ar trebui să-i dați o mică răsucire pentru ao face să înceapă alunecarea afară.
  • Imagine intitulată Schimbați un pic de bit 12
    6. Glisați în colțul nou și înșurubați piulița de chuck înapoi. Selectați dimensiunea colului care merge cu bitul pe care doriți să îl utilizați și glisați-l. Înșurubați piulița chuck în sensul acelor de ceasornic și strângeți-o cu cheia la sfârșit.
  • Utilizarea diferitelor dimensiuni de colete vă va permite să adaptați biții pe care îl utilizați pentru a fi mai precis cu proiectele dvs.
  • Avertizări

    Deconectați întotdeauna și deconectați-vă Dremel de la sursa de alimentare înainte de a schimba bitul sau înlocuiți golul. Acest lucru vă va ajuta să evitați rănile accidentale pentru tine sau deteriorarea instrumentului Dremel.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar