Cum să fii organizat în școala de mijloc

Sunteți tipul ONU organizat? Întotdeauna găsești temele de matematică în notebook-ul tău englez? Organizația este cheia succesului în școala de mijloc. Citiți acest articol despre cum să rămâneți organizat.

Pași

  1. Imaginea intitulată va fi organizată în școala de mijloc 1
1. Cumpărați o pungă de carte bună sau Tote. Nu primiți pungi de carte care se încadrează cu ușurință. Obțineți o geantă de carte care are suficiente fermoare și compartimente, astfel încât totul să aibă un loc, dar nu atât de multe compartimente pe care îl cauți în mod constant pentru lucruri. Este mai bine să obțineți un rucsac dacă veți purta o mulțime de cărți grele sau lianți, deoarece pungile de sling vă pot ruina umerii. Recomandările pentru greutatea transportului sunt de 10% din greutatea totală.Dacă școala dvs. vă permite, este o idee bună să aveți o pungă de carte de dimensiuni medii sau să vă purtați și în jurul clasei la clasă, deși unele școli nu permit niciun sac, mulți vor spune că nu vor fi făcute rucsaci, dar toții sau pungile de carte sunt bune. Acest lucru vă ajută într-adevăr, deoarece nu va trebui să transportați o încărcătură imensă de cărți, deoarece majoritatea se vor potrivi în sacul dvs.
  • Imaginea intitulată va fi organizată în școala medie Pasul 2
    2. Achiziționați consumabile. O cheie pentru a avea totul organizat în școala de mijloc are toate proviziile de care aveți nevoie, frumos și curat și organizat. Unele școli vă oferă consumabilele de care aveți nevoie, dar, în general, puteți cumpăra consumabile ieftine la magazinele de papetărie, în special la momentele din spate la școală. Iată câteva achiziții pe care ar trebui să le faceți:
  • Verificați lista de aprovizionare a fiecărei profesori pentru a vă asigura că aveți tot ce aveți nevoie. Părinții sau tutorii dvs. primesc totul pe liste, astfel încât nu sunteți ultimul student care să aibă consumabile. Cel puțin, ar trebui să aveți hârtie de notebook, creioane și foldere pentru fiecare clasă. Amintiți-vă, veți schimba clasele și veți lua lucrurile cu dvs. la clasa următoare, astfel încât nu este nevoie să cumpărați mai multe pachete de lucruri cum ar fi creioanele colorate sau de răsturnare.Imaginea intitulată va fi organizată în școala de mijloc 2bullet1
  • Cumpărați, faceți sau reutilizați un caz de creion. În cazul creionului puneți lucrurile în creioane, stilouri, radiere, note lipicioase etc.Imaginea intitulată va fi organizată în școala de mijloc 2bullet2
  • Păstrați-vă planificatorul cu dvs.Cu planificatorul dvs., programul dvs. de teme de casă și după activitățile școlare pot fi organizate. Scrieți lucruri în ea, cum ar fi temele, evenimentele, întâlnirile etc.Imaginea intitulată va fi organizată în școala de școală medie 2Bullet3
  • Imaginea intitulată va fi organizată în școala de mijloc 3
    3. Asigurați-vă că totul are un loc și rămâne în ea! Lucrările matematice nu aparțin notebook-ului dvs. englez sau în buzunar. Fii consistent. Păstrați hârtiile în notebook-ul lor corespunzător în orice moment. Va face lucrurile mult mai ușor. Nu va trebui să fiți îngrijorați pe drumul spre casă despre ce Binder este în (și ați uitat unul dintre lianții voștri). Multe școli sau profesori vor cere să aveți un liant pentru clasa lor și chiar să programați "Notebook-uri" unde se asigură că aveți toate hârtiile în locurile potrivite din liant.
  • Imaginea intitulată va fi organizată în școala medie Pasul 4
    4. Încercați să creați un program în dimineața care vă va ajuta să vă organizați. Un program de probă ar putea fi: Trezește-te și duș la ora 6:00, te îmbraci la 6:20, mănâncă micul dejun la 6:45, faceți părul și machiajul la ora 7:00 și pleacă la 7:15. De asemenea, ajută la împachetarea a tot ce puteți cu o noapte înainte, cum ar fi să vă puneți toate temele și cărțile în geanta dvs., astfel încât tot ce trebuie să adăugați este prânzul. Cu programul, asigurați-vă că permiteți timp suplimentar în cazul în care ceva nu merge bine (Ex: te trezești târziu și nu ai timp să faci ceva).Când aveți o mulțime de teme: luați o foaie de hârtie și scrieți toate subiectele pe care le aveți, apoi scrieți timpul pe care îl credeți că veți avea nevoie pentru fiecare subiect. Apoi încercați să puneți acel moment pentru temele în programul săptămânal. Cu programul potrivit, veți deveni persoana responsabilă pe care ar trebui să o fiți!
  • Imaginea intitulată va fi organizată în școala medie Pasul 5
    5. Aveți întotdeauna consumabile de backup! Doriți să aveți consumabile de rezervă doar în cazul în care pierdeți oricare dintre ei sau îl uitați undeva. Asigurați-vă că aveți câteva pachete suplimentare de hârtie și pixuri / creioane în dulapul dvs.
  • Imaginea intitulată va fi organizată în școala medie Pasul 6
    6. La domiciliu, înființați un sertar sau o zonă în camera dvs. pentru consumabile suplimentare. Acest lucru vă ajută într-adevăr, după cum știți unde este tot ce nu utilizați este. Este, de asemenea, o idee bună dacă intenționați să cumpărați pachete de lucruri în vrac, care este foarte ieftin, dar poate fi greu de urmărit. Dacă aveți a "Sergent de aprovizionare la școală", Veți avea întotdeauna un loc pentru a pune extras și știți unde sunt acele lucruri când în cele din urmă aveți nevoie de ele.
  • Imaginea intitulată va fi organizată în școala de mijloc Pasul 7
    7. Cumpărați numai tipurile de consumabile de care aveți nevoie. Dacă vă aflați în clasa a VIII-a, probabil că nu va trebui să cumpărați o mulțime de bastoane de lipici și creioane, în timp ce un al 5-lea Grader nu va avea nevoie de un calculator de grafică. Dacă cumpărați numai ceea ce se află pe lista dvs. de aprovizionare și orice altceva știți că veți folosi, veți avea mult mai puțin junk pentru a urmări.
  • Imaginea intitulată Fiți organizat în școala medie Pasul 8
    8. Etichetați totul și etichetați-l corect, așa că știți unde este totul. Etichetarea notebook-urilor și a dosarelor le face mai ușor de găsit. Dacă puteți face dosarul și notebook-ul pentru o clasă aceeași culoare, care ajută și.
  • Imaginea intitulată va fi organizată în școala de mijloc Pasul 9
    9. Dacă vă place să trageți sau să faceți povestiri în timpul liber sau în timp ce așteptați autobuzul, păstrați-l "Folder suplimentar" Pentru toate hârtiile dvs.
  • Imaginea intitulată va fi organizată în școala de mijloc Pasul 10
    10. Dacă aveți profesori care vă oferă adesea misiuni mari, păstrați un loc în notebook-ul dvs. pentru a ține pasul cu toate informațiile și consumabilele pentru acest proiect, astfel încât acesta nu va fi amestecat cu munca zilnică.
  • Imaginea intitulată va fi organizată în școala medie de școală 11
    11. Păstrați pumnul de gaură care merge în liant, astfel încât orice lucrări de profesor te mâhitează, le puteți pune în liant (dacă păstrați un liant).
  • Imaginea intitulată va fi organizată în școala de mijloc Pasul 12
    12. Nu împingeți toate hârtiile în rucsac - acest lucru va face o mizerie și nu veți putea găsi nimic de care aveți nevoie!Toate hârtiile dvs. vor fi, de asemenea, cruțate și rupte și nu doriți să le predați așa ceva!
  • Imaginea intitulată să fie organizată în școala medie de școală 13
    13. Asigurați-vă că ați acordat atenție. Dacă nu acordați atenție și unul dintre profesorii dvs. vă invită, cum veți ști răspunsul corect? Ați putea folosi ghidul de studiu dacă aveți unul și știți unde este.
  • Imaginea intitulată va fi organizată în școala de mijloc Pasul 14
    14. Dacă școala dvs. are dulapuri, ia în considerare cumpărarea unui organizator de locker. În caz contrar, faceți tot posibilul să îl împărțiți în mai multe secțiuni. Exemplu: unul pentru manuale, unul pentru notebook-uri, unul pentru lianți și altul pentru un rucsac.
  • Păstrați un suport de creion magnetic și o tablă albă pe ușa dulapului. Suportul creionului magnetic este pentru pixuri de rezervă, creioane, highlightri, radiere și consumabile. Baboarta albă este locul unde îți vei scrie misiunile, clasele și notele.Image denumită să fie organizată în școala de mijloc 14bullet1
  • 15. Faceți programe de studiu codificate color, astfel încât să ajungeți să revizuiți tot ce aveți nevoie.
  • sfaturi

    Programați un timp când ajungeți să faceți toate temele. De exemplu: relaxați-vă timp de o jumătate de oră sau astfel (redați Xbox sau text, apucați o gustare), apoi aveți acces la orice lucrări pentru a vă face temele. Pentru mulți, făcând cea mai grea pentru cea mai ușoară ajutor, astfel încât să puteți obține mai întâi lucrurile grele din calea.
  • Să se abțină de la distragerile electronice. Concentrează-te pe "Toată temele mele sunt făcute?", sau "Am nevoie de ceva suplimentar astăzi?"
  • Începeți să utilizați un planificator la începutul anului. În prima săptămână de școală, JOT în jos date importante, inclusiv zile de școală fără clase (sărbători, zile de renunțare la profesor, pauze de vacanță).
  • Dacă aveți activități post-școlare care ar putea intra în conflict cu un program de temă, planificați în jurul lor prin utilizarea unei plăci de ștergere uscată pentru a scrie toate obligațiile dvs. pentru practici, voluntariat etc.
  • Păstrați un divizor pentru toți subiecții. Păstrați toate materialele și notele în spatele acestui lucru.
  • Adresați-vă profesorului (lor) pentru ajutor. Șansele sunt că există cel puțin un alt student care se întreabă același lucru, dar prea timid / frică să întrebe. Dacă profesorul vede că de obicei sunteți un student bine pregătit, vă vor da o mână.
  • Nu puneți obiecte personale în liant. Pe lângă potențialul de a vă distrage atenția asupra dvs. sau a altora, este dezordine vizuală.
  • Rămâneți organizat de la începutul anului școlar - Cereți tuturor profesorilor dvs. cum să rămână organizat pentru clasele lor.
  • La dezvoltarea unui nou sistem, încercați-l timp de 2 luni să știți dacă funcționează bine pentru dvs., de exemplu, utilizați un raft de dulap pentru a separa dimineața de la consumabile după-amiaza.
  • Păstrați un dosar de teme pentru toate temele. Păstrați note lipicioase în ea pentru etichetare și păstrarea tegărului separat.
  • Au un liant de culoare pentru fiecare subiect.
  • Dacă trebuie să împărțiți încercarea lui Locker să se întâlnească cu acea persoană și să le ajute să fie organizată prea!
  • Culoare Codarea consumabilelor (lianți, jurnale, foldere etc.) va fi de ajutor dacă vă grăbiți între clase.
  • Un fișier de acordeon este foarte util ca un planificator și un loc pentru a vă pune temele.
  • Dacă școala dvs. nu oferă o listă de materiale școlare sau profesorii dvs. nu vă dau până la prima săptămână de școală, atunci faceți o listă de bunuri ale lucrurilor generale, cum ar fi lianții și căutați acele lucruri în diferite magazine și vedeți Cât costă totul și apoi veți avea o idee cât de mult va costa.
  • Dacă aveți vreun le lianți suplimentari de la anul trecut sau de orice lianți, puteți să o utilizați ca pe un raft (acest lucru se poate face numai în unele dulapuri)
  • Nu împărtășiți combinația dvs. de dulapuri nici măcar cel mai bun prieten al tău, deoarece atunci ar putea lua lucruri pe care aveți nevoie sau le puteți spune altora.
  • Dacă aveți un liant, utilizați Divizoare de liant și puneți dosare acolo pentru teme și alte lucruri pe care profesorii dvs. le-au dat în clasele dvs.
  • Codul de culoare subiecții dvs. De exemplu, puteți avea roșu pentru matematică, albastru pentru engleză, verde pentru știință, purpuriu pentru istorie, portocaliu pentru limbi străine, galben pentru bandă, roz pentru artă, alb pentru sănătate, gri pentru guvern / civic, verde deschis pentru economie, etc.
  • Avertizări

    Dacă aduceți bani la școală, păstrați-o într-un loc sigur, ca un portofel sau o pungă. Nu în buzunar.
  • Asigurați-vă întotdeauna să păstrați obiectele de valoare cu dvs.
  • Păstrați combinația de dulapuri privată. Dacă școala dvs. o cere, au un formular pe care introduceți numărul dvs. de dulap și codul combinat.
  • Au creioane extra ascuțite la îndemână, precum și o sticlă de apă reîncărcabilă.
  • Nu lăsați niciodată telefoanele mobile pornite în dulapul tău. Dacă se stinge, și un profesor se întâmplă cu Walkby, acesta poate fi confiscat sau interpretat greșit de către autorități.
  • Întotdeauna faceți temele în ziua în care este atribuită. Acest lucru vă ajută, pentru că dacă există ceva care vine, ați început deja.
  • Fiți întotdeauna pregătiți.
  • Dacă și când oamenii încep și vă întreabă pentru consumabile, spuneți-le pur și simplu nu, că aveți nevoie de ele într-un mod frumos.Ceva de-a lungul liniilor, "Aș fi fericit să împrumut ____________ pentru tine, dar este o practică proastă pentru mine pentru că atunci trebuie să fac fără.Vă rugăm să întrebați consilierul sau profesorul.
  • Aveți întotdeauna un computer pe sau în apropiere
  • Păstrați telefonul mobil în dulapul dvs. (dacă aveți o încuietoare pe dulapul dvs.)
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Verificarea cu școala sau în căutarea pe site-ul școlii este un loc bun pentru a începe.De multe ori profesorii vor cere să aveți consumabile suplimentare necesare pentru clasele lor.
    • Creioane
    • Radiatoare
    • Planificator
    • Pixuri (negru, albastru, roșu - verificați cu profesorii dvs.)
    • Lănțișoare cu 3 inele
    • Compoziție / notebook (e) - în școala medie, colegiu condus este preferat
    • Calculator
    • Dosare (portofoliu, 3-Prong sau Manila) - verificați cu profesorii dvs
    • Hârtie (hârtie de dosar de colegiu, hârtie de hârtie, hârtie colorată sau albă)
    • Sharpie markeri permanenți (verificați dacă este necesară o anumită dimensiune a vârfului pixului
    • Salutare (e)
    • Divider (i)
    • Fișiere de buzunar
    • Orice alte lucruri pe site-ul spune că veți avea nevoie (unitatea de salvare a anumitor dimensiuni, ochelari de protecție, marker de ștergere uscată, carte de muzică, registre de lucru de clasă etc.)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar