Cum să obțineți grade mai bune în școala primară

Există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a obține grade mai bune. Nu uitați să discutați cu profesorul și părinții dvs., astfel încât să vă poată ajuta. Amintiți-vă că toată lumea, inclusiv dvs., dorește să obțineți cele mai bune grade posibile. Există mulți ani de școală înainte, dar nu este niciodată prea devreme pentru a învăța obiceiuri bune pentru a face școală bună.

Pași

Partea 1 din 4:
Cerând sfat
  1. Imaginea intitulată Obțineți grade mai bune în școala elementară Pasul 1
1. Aflați cum este determinată gradul dvs. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți învăța la începutul anului școlar este locul în care vine gradul tău. Aceasta înseamnă că a întrebat ce sarcini primesc un grad și cât de mult merită fiecare. Acest lucru vă va informa ce sunt atribuțiile cu adevărat importante. Profesorul dvs. probabil ți-a dat câteva informații la începutul anului școlar, dar poate întotdeauna să vă ajute să întrebați.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade mai bune în școala elementară Pasul 2
    2. Adresați-vă profesorului dvs. despre modalități de îmbunătățire a gradului dvs. Amintiți-vă că profesorul dvs. este persoana care vă oferă grade, deci dacă doriți să vă asigurați că gradele dvs. se îmbunătățește, profesorul dvs. este prima persoană pe care ar trebui să o întrebați. Dacă notele dvs. nu sunt la fel de mari cum doriți să fie, discutați cu profesorul dvs., astfel încât să vă poată explica de ce aveți ceea ce aveți și lucruri specifice pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți. Iată câteva exemple de întrebări pe care le puteți întreba:
  • "Ce ar trebui să fac pentru a obține o notă mai bună?"
  • "De ce am greșit această întrebare?"
  • Imaginea intitulată Obțineți grade mai bune în școala elementară Pasul 3
    3. Discutați cu un părinte sau tutore. Dacă doriți să obțineți grade mai bune, discutați cu părinții dvs. despre asta. Acest lucru nu înseamnă doar să vorbești despre problemele tale. Este important să vorbim despre școală cu părinții dvs. cât de mult puteți. Asigurați-vă că le spuneți despre subiecții pe care îl învățați și orice probleme pe care le aveți. Dacă nu le spuneți, ei nu știu că există probleme.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade mai bune în școala elementară Pasul 4
    4. Au un părinte sau tutore cu profesorul tău. Ei pot vorbi cu profesorul în timpul unei conferințe sau pot planifica o întâlnire. Adresați-vă părintelui sau tutorelui dvs. să vorbească cu profesorul dvs. despre cum puteți obține grade mai bune. Amintiți-vă că dacă părinții dvs. vă vor da sfaturi din partea profesorului dvs., ar trebui să o urmați.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade mai bune în școala elementară Pasul 5
    5. Cereți ajutor suplimentar. Dacă tu, părinții tăi și profesorul tău muncesc din greu, dar nu poți să-ți iau notele, poate că altcineva poate ajuta. Acesta poate fi un lucru dificil de a cere, dar în funcție de problemele dvs., ar putea fi ceea ce trebuie să faceți.
  • Un lucru de făcut este să primești un tutore, cineva care știe subiectul foarte bine și poate lucra cu dvs. direct pentru a vă ajuta să o obțineți. Pentru că ei cunosc foarte bine subiectul și sunt menite să lucreze îndeaproape cu dvs., vă pot oferi mai mult o singură atenție. Tutorii pot costa bani, totuși, deci discutați cu părinții dvs. despre asta.
  • Partea 2 din 4:
    Construirea abilităților dvs. academice
    1. Imaginea intitulată Obțineți grade mai bune în școala elementară Pasul 6
    1. Stai în față, sau cereți profesorului să vă alocă un loc în față. Acest lucru poate fi dificil în unele părți ale școlii elementare, deoarece ați atribuit scaune. Cu toate acestea, dacă aveți șansa, încercați să obțineți un loc aproape de partea din față sau să întrebați-vă profesorului să vă alocați un loc lângă partea din față a clasei. Veți fi mai aproape de profesor, mai angajați în ceea ce vorbește profesorul dvs. și vă veți aminti mai multe informații.
    • Dacă clasa dvs. face o activitate din scaunul dvs., ar fi o mare șansă să vă asigurați că vă ridicați în față.
    • De asemenea, dacă stați în față, veți fi mai puțin probabil să vă păcăliți.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade mai bune în școala elementară Pasul 7
    2. Participați la clasa. Ridicați-vă mâna pentru a pune întrebări și pentru a răspunde la întrebări. Majoritatea profesorilor într-adevăr le place atunci când elevii își ridică mâinile. Nu veți avea probleme pentru a da un răspuns greșit, atâta timp cât faceți tot ce este mai bun. Chiar dacă vă înșelați, va oferi profesorului posibilitatea de a vă oferi informațiile corecte. În acest fel, atunci când întrebarea apare la încercare, veți fi gata.
  • Aceasta înseamnă și întrebările. Dacă profesorul tău spune ceva și nu înțelegi, cere-i să-i explice din nou. Acest lucru va arăta profesorului că într-adevăr doriți să cunoașteți informațiile și să faceți bine în clasă. Puteți să întrebați în timpul clasei sau să vă scrieți întrebările și să cereți profesorului după ce clasa sa terminat.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade mai bune în școala elementară Pasul 8
    3
    Ia notițe bune. Scrierea informațiilor pe care profesorul dvs. vă oferă este importantă. S-ar putea să faceți deja acest lucru, dar vă puteți îmbunătăți întotdeauna. Asigurați-vă că aveți suficientă hârtie și pixuri / creioane atunci când școala începe, astfel încât sunteți întotdeauna pregătiți să scrieți când profesorul dvs. începe să vorbească.
  • Nu trebuie să scrieți tot ceea ce spune profesorul dvs., deoarece nu veți putea niciodată să țineți pasul. În schimb, ascultați profesorul când vă spun că ceva este important. Notați informații care sunt puse pe bord. Aceste informații sunt cu siguranță în valoare de amintirea, și cunoașterea acestora vă va ajuta să faceți bine pe misiunile clasificate. De asemenea, puteți vorbi cu profesorul dvs. despre modalități mai bune de a spune ce informații sunt cu adevărat importante pentru a ști.
  • Există multe modalități diferite de a lua note și ar trebui să căutați pe cel care vă ajută să înțelegeți informațiile cele mai bune. Încercați să vă prezentați informațiile, unde împărțiți hârtia în idei principale și idei secundare. De asemenea, puteți utiliza ajutoare vizuale, cum ar fi imagini, grafice sau diagrame. Puteți utiliza diferite culori sau elemente diferite pentru a îmbunătăți aceste modificări.
  • Pentru studenții mai în vârstă, puteți lua în considerare Metoda Cornell, Care este un alt mod de a vă ajuta să organizați și să vă revizuiți notele.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade mai bune în școala elementară Pasul 9
    4
    Îmbunătățiți înțelegerea dvs. de citire. S-ar putea să faceți deja toate citirea și încă să vă luptați să o faceți bine. Aceasta înseamnă că trebuie să îmbunătățiți modul în care citiți. Ar trebui să puteți înțelege și explicați ce citiți doar. Dacă uitați lucrurile la scurt timp după citiți-le, încercați câteva dintre aceste idei pentru a vă ajuta să păstrați mai multe informații și să vă dați seama de părțile importante ale lecturii dvs.
  • Încercați să citiți cu voce tare. În școala elementară, misiunile dvs. vor fi probabil destul de scurte, deci nu va dura prea mult pentru a le trece prin ele. Spunând cuvintele cu voce tare vă vor ajuta să înțelegeți mai clar lucrurile și să vă faceți un cititor mai bun.
  • Dacă vi se permite, încercați să evidențiați cuvinte și fraze importante în carte și luând note. Evidențiați orice lucru important și orice cuvinte pe care nu le cunoașteți. Mai târziu, puteți vorbi despre lucrurile pe care le-ați evidențiat cu un părinte, tutore sau prieten.Puteți chiar să desenezi imagini legate de citire dacă vă ajută.
  • Partea 3 din 4:
    Îmbunătățirea gestionării focalizării și a timpului
    1. Imaginea intitulată Obțineți grade mai bune în școala elementară Pasul 10
    1. Organizați-vă munca școlară. Stațiile organizate ajută foarte mult. Dacă nu sunteți organizat, veți pierde lucrurile, uitați să le faceți sau uitați să le transformați. Acest lucru vă va ajuta să vă pregătiți și să urmăriți ceea ce aveți nevoie pentru a face în fiecare noapte. Puteți obține notebook-uri și foldere separate pentru diferite subiecte și o cutie de creion, astfel încât să aveți întotdeauna ceva de scris.
    • Încercați să obțineți un planificator. Puteți să vă scrieți toate misiunile de lucru și când vor face. Ar putea lua unele practici pentru a vă obișnui să urmați planificatorul. Continua să lucreze la ea. Vă poate ajuta să urmăriți lucrurile.
    • Încercați să vă configurați lucrurile școlare cu o noapte înainte de școală. După ce vă terminați teme, împachetați-vă sacul și lăsați-l în locul său normal. Aceasta înseamnă că nu veți simți că vă grăbiți dimineața și probabil că nu veți uita nimic.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade mai bune în școala elementară Pasul 11
    2. Se comportă când sunteți la școală. Aceasta înseamnă urmând instrucțiunile profesorului dvs., tratarea colegilor de clasă cu respect și nu vă distrați cu telefoanele mobile sau cu alte cărți. Când ai greșit, vei avea probleme și vei avea nevoie de o pedeapsă. Este mult mai greu să înveți și să țineți pasul cu munca dacă vă aflați într-o perioadă de timp, pentru a vizita directorul, sau nu vă acordă atenție.
  • Ajungerea în necazuri pentru necorespunzătoare la școală vă poate afecta și clasele. Chiar dacă primiți toate răspunsurile la temele și testele dvs., clasa dvs. nu va fi încă un A dacă profesorul dvs. vă scade gradul pentru că nu ați acordat atenție sau respectați regulile.
  • Părinții dvs. vor cunoaște probabil politicile școlii pentru un comportament adecvat, inclusiv codul de îmbrăcăminte și limba corespunzătoare pentru referință. Dacă nu sunteți sigur de ceva, discutați cu ei pentru a vă asigura că urmăriți regulile.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade mai bune în școala elementară Pasul 12
    3. Creați o rutină de casă. Având un program regulat pentru a face temele dvs. poate fi un mare ajutor atunci când încercați să vă îmbunătățiți gradele. Faceți tot posibilul pentru a vă asigura că această perioadă de lucru se întâmplă în același timp în fiecare zi. Acest lucru vă va ajuta să intrați într-un ritm de a vă face munca în același timp, așa că veți ști întotdeauna când ar trebui să faceți temele.
  • Nu uitați să vă gândiți la alte activități când vă planificați timpul de lucru. Este bine să faci alte lucruri ca practica de fotbal, lecții de dans sau chiar jocuri. Doar amintiți-vă că aveți nevoie pentru a vă asigura că aveți timp să faceți munca școlară în plus față de acele lucruri.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade mai bune în școala elementară Pasul 13
    4. Tăiați distragerile. În timpul perioadei de lucru, asigurați-vă că nu aveți distragere. Opriți televizorul, jocul video, telefonul mobil și orice vă va atrage atenția de la temele dvs. Acest lucru poate însemna, de asemenea, părinții, frații sau animalele de companie, într-adevăr orice ar putea să vă distragă atenția de la lucru. Dacă nu acordați atenție, ceea ce face mai probabil că veți face ceva greșit.
  • Dacă cineva te deranjează, spune "Vă rog să mă lăsați în pace. Trebuie să mă concentrez asupra temelor mele." Obțineți ajutor de la un adult dacă fratele dvs. nu vă va lăsa singur.
  • Amintiți-vă că nu trebuie să răspundeți la mesajele dvs. Dacă prietenii voștri vor să vorbească cu dvs., nu trebuie să vorbiți cu ei dacă sunteți ocupați. Poate aștepta până când sunteți gata. Dacă întreabă mai târziu, puteți explica "Am fost ocupat cu temele. Sunt liber acum, totuși!"
  • Imaginea intitulată Obțineți grade mai bune în școala elementară Pasul 14
    5. Au un părinte sau tutore verificați munca dvs. Când terminați să faceți o misiune sau citiți ceva, adresați-vă unui adult în familia dvs. să verificați ceea ce ați făcut. Ele vă pot ajuta să vedeți lucruri pe care le puteți îmbunătăți și să vă verificați răspunsurile, astfel încât să știți ce trebuie fixat. De asemenea, vă pot examina să citiți pentru a vedea cât de bine vă amintiți și ați înțeles-o.
  • Asigurați-vă că nu o opriți prea mult timp. În acest fel, dacă adultul observă o greșeală pe care ați făcut-o, veți avea timp să o rezolvați fără să vă simțiți graniți.
  • Partea 4 din 4:
    Îngrijirea corpului și a creierului
    1. Imaginea intitulată Obțineți grade mai bune în școala elementară Pasul 15
    1. Stabili un obiectiv rezonabil. Când vă gândiți la obținerea unor grade superioare, luați în considerare ce fel de grade doriți. Poate doriți să obțineți un a, dar în funcție de locul în care vă aflați în anul școlar, ar putea fi prea târziu. E în regulă și ar trebui să lucrați în continuare pentru a obține note mai bune, dar dacă vă stabiliți ca obiectivele prea mari, veți fi frustrați doar dacă nu puteți ajunge la ei.
    • Discutați cu părinții și profesorii dvs. despre stabilirea așteptărilor realiste. Îți cunosc abilitățile și vă pot ajuta să fiți prea frustrați. Ele pot, de asemenea, să vă ajute să vă asigurați că obiectivele dvs. sunt suficient de mari. Chiar dacă nu puteți obține un a lui A, poate că puteți A AS în unul sau două subiecți împreună cu îmbunătățirea tuturor scorurilor dvs.
    • Puteți, de asemenea, să discutați cu părinții dvs. despre obținerea de recompense pentru note bune, poate o mică creștere a indemnizației dvs. sau o nouă jucărie. În acest fel, veți avea ceva de a lucra. Desigur, părinții tăi pot spune întotdeauna nu la această idee, asta e de la ei.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade mai bune în școala elementară Pasul 16
    2. Mănâncă un mic dejun sănătos în fiecare dimineață. Micul dejun vă ajută să vă treziți creierul și să vă dați energie pentru această zi. Asigurați-vă că obțineți un mic dejun sănătos cu boabe întregi, fibre și proteine. Discutați cu părinții dvs. despre cele mai bune tipuri de alimente și cereți-i să se asigure că aceste alimente sunt în casa dvs. pentru micul dejun.
  • Alimentele bune includ fructe proaspete, cereale integrale, cereale cu zahăr cu zahăr, iaurt sau amestec de traseu. Lucrurile frumoase despre unele dintre aceste alimente sunt că sunt, de asemenea, ușor de mâncat și de făcut. De asemenea, beneficiază dacă dvs. și părinții dvs. sunteți într-o grabă la începutul dimineții (ceea ce se va întâmpla probabil foarte mult!).
  • Dacă nu vă simțiți foame când vă treziți, asigurați-vă că faceți ceva mâncare cu dvs., astfel încât să puteți avea ceva mai târziu dimineața când sunteți.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade mai bune în școala elementară Pasul 17
    3. Obține o mulțime de somn. Vrei să te asiguri că ai o mulțime de somn în fiecare noapte, până la 10 până la 12 ore, deci ești treaz și alertă la școală a doua zi. Dacă nu dormiți, veți fi obosiți sau iritabil în timpul zilei, ceea ce înseamnă că nu veți acorda suficientă atenție în timpul școlii. Dacă părinții tăi au stabilit un timp de culcare pentru tine, urmați-l.
  • Obținerea multor somn poate fi dificilă cu atât de multe distragere electronică disponibilă. Ar putea fi o idee bună să închideți telefoanele, televizoarele și computerele cu o oră înainte de culcare și asigurați-vă că nu există astfel de dispozitive în dormitorul dvs.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade mai bune în școala elementară Pasul 18
    4. Continuați să învățați în afara școlii. Încercați să citiți cărți sau vizionați videoclipuri care vă învață lucruri. Citirea mai mult vă poate ajuta să deveniți un cititor și scriitor mai bun, care vă va ajuta să vă îmbunătățiți notele. De asemenea, puteți afla mai multe despre subiectele din școală pe care credeți că sunt interesante. Găsiți lucruri care arată distractiv pentru a afla despre.
  • Amintiți-vă că învățarea este o abilitate, așa că atunci când faceți mai mult, veți fi mai bine la ea. Acest lucru vă va ajuta să faceți mai bine la școală, chiar și cu lucrurile pe care nu le place neapărat.
  • Acest lucru nu înseamnă doar găsirea lucrurilor online sau citirea benzi desenate. Discutați cu profesorul dvs. despre cărți care sunt bune pentru nivelul de lectură și interesele, astfel încât să puteți găsi lucruri bune de citit.
  • De asemenea, puteți căuta evenimente și activități interesante. Poate vă place foarte mult să studiați știința. Împreună cu găsirea de cărți bune despre știință, puteți găsi experimente pentru a vă desfășura acasă sau puteți face o excursie la un muzeu cu părinții dvs.
  • Amintiți-vă, obiectivul dvs. este de a vă îmbunătăți notele, așa că asigurați-vă că această citire suplimentară vine după ce vă faceți temele.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade mai bune în școala elementară Pasul 19
    5. Nu renunțați dacă aveți un handicap de învățare. Uneori, notele tale rele nu se întâmplă pentru că ești un student rău, dar pentru că aveți probleme cu acordarea atenției sau citiți corect. Acest lucru înseamnă doar că aveți nevoie de ajutor suplimentar. Profesorul, familia și medicul vă pot ajuta să vă ocupați de lucruri și să faceți bine în școală.
  • Dacă te lupți să-ți îmbunătățești școala, în ciuda faptului că puneți mult efort, atunci discutați cu părinții dvs. Medicul sau școala dvs. vă pot testa pentru condiții precum ADHD sau Dyslexia. Testele ar putea implica răspunsurile la întrebări sau jocuri. Apoi, ei pot să-și dea seama ce ai și ce ai nevoie.
  • Persoanele cu dizabilități de învățare au nevoie de ajutor suplimentar. Dacă vă luptați foarte mult, atunci acesta este un semn că nu obțineți suficient ajutor. Tu și familia ta poți face unele cercetări despre dizabilitatea dvs. și ce tipuri de lucruri sunt utile la școală.
  • 6. Concentrați-vă cât de greu lucrați. Încercați să nu vă concentrați numai pe clasele dvs. Gândiți-vă cât de greu lucrați și toate căile în care creșteți de la acea muncă grea.
  • De exemplu, dacă cheltuiți mai mult timp citirea în fiecare săptămână, atunci înseamnă că lucrați din greu și învățați!
  • Dacă studiați cărțile de schi de câteva ori pe săptămână, atunci câștigi cunoștințe noi de la a face acest lucru!
  • sfaturi

    Ar trebui să puteți vorbi cu părinții dvs. despre a vă ajuta să faceți toate aceste lucruri. Ei vor să vă ajute să faceți bine în școală, așa că nu vă fie frică să vorbiți despre cum vă pot ajuta să fiți un student bun și să obțineți note bune.
  • Când scrieți eseuri, respirați adânc și relaxați-vă. Nu vă grăbiți. Mergând încet, și luând timp să vă gândiți, poate ajuta foarte mult.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că faceți propria dvs. lucrare și nu lăsați părinții dvs. să o facă pentru dvs. Părinții dvs. pot ajuta cu siguranță oferindu-vă sfaturi și revizuirea temelor dvs., dar trebuie să vă faceți misiunile. Puteți ajunge într-o mulțime de necazuri pentru a lăsa pe altcineva să facă munca dvs. și chiar dacă nu vă prindeți, nu ați fi învățat la fel de mult ca și cum ați fi făcut-o singură.
  • Prea multă stres este rău pentru tine. Dacă vă faceți griji atât de mult despre școală că obțineți stomacuri rele sau dureri de cap, aceasta este o mare problemă. Uneori, este un semn al unei boli numite "tulburare de anxietate," ceea ce înseamnă că vă faceți griji prea mult. Un medic poate ajuta dacă credeți că ați putea avea o tulburare de anxietate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar