Cum să te îmbraci pentru școală

Purtarea hainelor potrivite pentru școală poate avea un efect major asupra încrederii dvs. Există o mulțime de presiuni pentru a arăta bine, dar, de asemenea, să se simtă confortabil. Dacă vă petreceți timp pentru a găsi haine excelente de potrivire și pregătiți-vă aspectul înainte de a vă culca, vă puteți trezi dimineața gata să puneți un costum care vă ajută să vă simțiți minunat și pregătiți pentru această zi.

Pași

Metoda 1 din 4:
Planificarea în avans
  1. Imagine intitulată rochie pentru școala Pasul 1
1. Luați dușul în seara. Când te trezești dimineața, tot ce trebuie să faci este să-ți speli fața. Dacă aveți nevoie de dușul de dimineață pentru a vă ajuta să vă treziți, să mergeți și să o luați, dar încercați să vă spălați corpul și să vă lăsați părul uscat pentru a economisi timp.
  • Imagine intitulată rochie pentru școala Pasul 2
    2. Planificați ce veți purta înainte de a vă culca. Du-te prin garderoba ta și scoateți hainele pe care doriți să le purtați. Apoi, decideți ce accesorii sau pantofi doriți să asociați cu costumul dvs. Acest lucru vă va salva de la încercarea de a decide ce meciuri dimineața. De asemenea, vă va păstra de la căutări frenetice pentru un anumit pantof de sus sau lipsă dimineața. Costumul tău va arăta mai bine pus împreună și vei avea mai puțin stres dimineața.
  • Imagine intitulată rochie pentru școala Pasul 3
    3. Lăsați-vă suficient timp pentru a vă pregăti. S-ar putea să fi rămas târziu, dar trebuie să evitați lovirea butonului de amânare. Cu cât stați mai mult în pat, cu atât mai puțin timp trebuie să vă pregătiți. Poate fi tentant, dar veți regreta atunci când încercați să arătați bine pentru această zi.
  • Încercați să vă dați cel puțin treizeci de minute dimineața pentru a vă pregăti.
  • Cel mai bun mod de a vă simți reîmprospătarea dimineața și să fiți gata să ieșiți din pat, este să obțineți o mulțime de somn în fiecare noapte. Încercați să setați o rutină de culcare care vă permite să obțineți cel puțin opt ore de somn în fiecare noapte.
  • Metoda 2 din 4:
    Crearea de fete
    1. Imagine intitulată rochie pentru școala Pasul 4
    1. Găsiți blugi potriviți. Bijenii sunt stampe perfecte, care pot fi purtate de zi cu zi. Jeans vin într-o varietate de culori diferite și spălări, astfel încât să nu trebuie să vă simțiți plictisit purtându-i. De asemenea, puteți să amestecați potrivirea, având blugi slabi, blugi de băiat sau blugi de flare.
  • Imagine intitulată rochie pentru școală Pasul 5
    2. Purtați o fustă distractivă. Fuste mai lungi care au lovit genunchiul sunt o modalitate foarte mare de a ramane casual, dar pasi aspectul tau. Purtați fuste curge care se îndepărtează de corpul vostru și se împerechează cu vârfuri casual, îi plac tricourile, cămăși cu mânecă lungă sau bluze. Puteți alege orice model sau fustă de culoare pe care doriți, asigurați-vă că potrivirea nu este prea strânsă sau prea scurtă.
  • Imagine intitulată rochie pentru școala Pasul 6
    3. Alegeți topurile clasice. O modalitate ușoară de a arăta chic pentru școală este de a găsi topuri simple pe care le puteți purta în mod repetat. Găsiți topuri clasice de tăiere, cum ar fi gâtul echipajului, gâtul V și cămăși colați. Cumpărați culori neutre ca negru, alb, marine, maro și gri care sunt culori solide sau au dungi. Puteți să amestecați și să potriviți aceste topuri cu orice stil Jean sau Fusta.
  • Majoritatea topurilor dvs. ar trebui să fie neutre. Ar trebui să aveți doar câteva topuri speciale, cum ar fi o cămașă cu strasuri sau cuvinte pe care le purtați ocazional.
  • Imagine intitulată rochie pentru școala Pasul 7
    4. Purtați culori gratuite. Moda modernă include tot felul de stiluri și combinații de culori, dar există anumite culori care se ciocnesc împreună și nu ar trebui să fie asociate. Pentru a crea un costum care este gratuit, țineți culoarea în minte. Culorile care sunt direct opuse reciproc pe roata de culoare sunt considerate complementare, cum ar fi albastru și portocaliu, roz și verde și galben și violet. Purtarea culorilor gratuite creează o paletă atrăgătoare, bogată în culori.
  • De exemplu, ați putea purta o cămașă roz cu un cardigan verde sau o fustă albastră cu un pulover portocaliu. Păstrați roata de culoare în minte, dar nu vă fie frică să se potrivească cu alte culori pe care le considerați bine împreună.
  • Imagine intitulată rochie pentru școală Pasul 8
    5. Adăugați bucăți versatile la dulapul dvs. Toată lumea trebuie să aibă piese esențiale în dulapul lor, care pot fi ușor amestecate și potrivite cu orice costum. Iată o listă de piese pe care ar trebui să le investiți și cum să le purtați:
  • Un tricou alb alb este mare pe cont propriu sau pentru stratificare. Îl puteți purta sub un pulover, peste un top rezervor, asociat cu un cardigan, ascuns într-o fustă sau lăsată liber cu o pereche de blugi.
  • O cămașă dungată, în orice culoare, arată grozav cu un solid, floral, sau Plăci de fustă sau blugi. Adăugați cardiganul dvs. preferat și veți crea un aspect clasic.
  • Dark Denim arată grozav pe toată lumea. Indiferent dacă blugi sunt slabi, bootleg sau tăietură, se vor împerechea perfect cu o cămașă dungată, bluză florală sau pulover.
  • Cardiganii supra-dimensiuni sunt trebuie să aibă pentru tendințele actuale. Nu puteți avea niciodată prea multe cardigane pentru a asocia cu tricourile, bluzele, topurile rezervorului sau coborâșurile butoanelor. Începeți cu culori de bază, cum ar fi negru, albastru și maro, apoi acumulați mai multe în culori mai luminoase și desene sau modele pe care le puteți asocia cu aproape orice.
  • Imagine intitulată rochie pentru școala Pasul 9
    6. Purtați pantofi confortabili. Pe măsură ce se schimbă anotimpurile și costumele tale, pantofii tăi ar trebui să fie, de asemenea. Poate fi plictisitor purtând aceleași apartamente, pantofi de tenis sau cizme de zi cu zi. Permiteți-vă mai multe opțiuni pentru pantofi și asigurați-vă că sunt confortabile.
  • Pantofii de balet sunt pantoful perfect pentru a vă îmbraci sau îmbrăcați în jos și sunt foarte confortabili.
  • Au o opțiune de pantofi negru și brun. Acest lucru vă va ajuta să aveți întotdeauna o pereche de pantofi pentru a se potrivi cu orice costum.
  • Se îndepărtează de purtarea unor tocuri înalte la școală. Dacă nu aveți o funcție școlară specială, nu este nevoie de un pantof de peste trei centimetri. Dacă purtați un pantof ca un stiletto, puteți obține alți studenți care vă interesează alegerea pantofului.
  • Imagine intitulată rochie pentru școala Pasul 10
    7. Completați aspectul dvs. cu accesorii. Puteți face costumele ocazionale mai interesante prin adăugarea de bijuterii, cum ar fi o brățară, cercei, colier sau inel. Nu mergeți peste bord cu aspectul dvs., deoarece este mai bine să îl păstrați simplu prin adăugarea de numai una sau două bucăți.
  • Declarația bijuterii, cum ar fi colierele mai mari, poate să nu fie cel mai bun mod de a merge pentru o școală. Optați pentru mai multe piese delicate atunci când încercați să creați o privire care este adecvată școlii.
  • Metoda 3 din 4:
    Crearea de căutare pentru băieți
    1. Imagine intitulată rochie pentru școala Pasul 11
    1. Găsiți blugi albastru perfect. Fiecare tip trebuie să aibă o pereche de blugi de mare. Potrivirea exactă este de până la tine, dar ei ar trebui să te potrivească în mod corespunzător. Pantalonii care nu stau în sus și în jos, nu sunt adecvați sau atrăgătoare pentru școală.
    • Au mai multe perechi de blugi albastri în spălări diferite, cum ar fi lumina luminoasă, medie și întunecată.
    • Blugi Black sunt, de asemenea, un articol mare de capsuri pentru dulapul unui tip.
  • Imagine intitulată rochie pentru școala Pasul 12
    2. Au o varietate de topuri. Încercați să aveți culori diferite, stiluri și se potrivește în dulapul dvs. pentru a vă îmbunătăți stilul general. În afară de albul alb, ar trebui să aveți și mai multe cămăși de polo, câteva cămăși ușor cu mâneci lungi și alte vârfuri de gât de echipaj în diferite culori și desene. În acest fel, chiar dacă vă purtați în esență tricouri și blugi albastri de zi cu zi, nu vă veți plictisi cu dulapul dvs. Veți avea multe articole pentru a se amesteca și a se potrivi.
  • Asigurați-vă că aveți pulovere confortabile pentru a purta iarna în mai multe culori, cum ar fi maro, negru, albastru și verde.
  • Imagine intitulată rochie pentru școala Pasul 13
    3. Purtați cămăși și butoane. Pe tot parcursul anului, mai ales când vremea devine mai rece, veți dori să aveți câteva butoane cu un guler. Dacă acestea sunt bumbac sau flanel, va fi o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți stilul și de a rămâne cald.
  • Imagine intitulată rochie pentru școala Pasul 14
    4. Au o haodie simplă. O hoodie este modalitatea perfectă de a rămâne cald și de a vă păstra aspectul casual pentru școală. Deoarece hoodie-ul dvs. este destinat să fie purtat aproape de zi cu zi în timpul sezoanelor răcitoare, optați pentru o culoare neutră, fie cu nici un design, fie cu unul simplu, astfel încât hoodie-ul dvs. să se potrivească cu restul dulapului tău.
  • O hoodie mai ușoară sau mai subțire este o modalitate bună de a strat cu un buton în jos cămașă dedesubt.
  • Imagine intitulată rochie pentru școală Pasul 15
    5. Purtați culori gratuite. Moda modernă include tot felul de stiluri și combinații de culori, dar există anumite culori care se ciocnesc împreună și nu ar trebui să fie asociate. Pentru a crea un costum care este gratuit, țineți culoarea în minte. Culorile care sunt direct opuse reciproc pe roata de culoare sunt considerate complementare, cum ar fi albastru și portocaliu, roz și verde și galben și violet. Purtarea culorilor gratuite creează o paletă atrăgătoare, bogată în culori.
  • De exemplu, ați putea purta o cămașă portocalie cu un buton albastru în jos, sau o hoodie verde închis, cu un polo purpuriu. Păstrați roata de culoare în minte, dar nu vă fie frică să se potrivească cu alte culori pe care le considerați bine împreună.
  • Imagine intitulată rochie pentru școala Pasul 16
    6. Creați aspect clasic. Poate fi ușor să creați un aspect atemporal și casual pentru școală prin împerecherea de bucăți de garderobă a lui Staple. Este vorba despre stratificare. Indiferent de ce sezon este, stratificarea vârfurilor împreună cu o pereche mare de denim este întotdeauna un aspect minunat. Iată câteva idei de garderobă care urmează:
  • Începeți întotdeauna cu un tricou de bază. Un tricou alb este bun pentru fiecare zi, dar puteți să vă amestecați aspectul cu o varietate de culori într-un gât de echipaj sau o tăietură de gât V.
  • Adăugați o cămașă de polo sau buton în jos peste tricoul tău simplu. Dacă purtați un tricou colorat, asigurați-vă că cămașa pe care ați purtat-o ​​este gratuită. Deci, dacă purtați un tricou roșu, încercați să purtați un polo albastru sau un buton albastru.
  • Purtați un hoodie sau cardigan. În funcție de sezon, puteți adăuga un al treilea strat pentru a vă păstra aspectul interesant. Cardiganii și Hoodies sunt mai bine să părăsească neutru, astfel încât să le puteți combina cu mai multe bucăți. Încercați un cardigan bej peste butonul albastru în jos, sau o hoodie neagră.
  • Imagine intitulată rochie pentru școala Pasul 17
    7. Stick cu pantofi confortabili. Dacă nu sunteți obligat să purtați pantofi de îmbrăcăminte, păstrați-vă încălțămintea casuală. Stiluri de pantofi, cum ar fi adidași, pantofi de șa sau opțiuni de panza, sunt o modalitate excelentă de a vă ține pregătirea școlii. Pantofi negri pereche cu totul, dar puteți încerca să purtați pantofi bruni atunci când dulapul tău are tonuri de pământ, cum ar fi maro, verdeață și blues.
  • Metoda 4 din 4:
    Alegerea hainelor adecvate
    1. Imagine intitulată Ace Orice clasă de matematică în colegiul Pasul 4
    1. Urmați codul de îmbrăcăminte școlar. Fiecare școală are un set diferit de reguli care conturează ceea ce aveți voie să purtați. Deși aceste reguli variază, majoritatea școlilor vă cer să vă îmbrăcați pe partea conservatoare și să nu arătați niciodată midriff-ul. Verificați regulile școlare specifice în Manualul școlii sau solicitând un administrator la școală.
  • Imagine intitulată rochie pentru școală Pasul 19
    2. Rochie ocazional. Deși s-ar putea să fiți tentați să purtați cea mai bună îmbrăcăminte de vineri noaptea la școală, trebuie să vă amintiți că școala nu este o petrecere. Sunteți mai bine să îmbrăcați confortabil. Indiferent de codul de îmbrăcăminte, costumele conservatoare care sunt drăguțe și ocazionale sunt întotdeauna cea mai bună opțiune. Dacă vă prezentați prea mult la școală, alții ar putea crede că încercați prea tare.
  • Țineți minte, doriți să vă îmbrăcați într-un mod care permite profesorilor dvs. să vă respecte și să nu fie distrași de hainele voastre revelatoare.
  • Imagine intitulată rochie pentru școala Pasul 20
    3. Asigurați-vă că hainele se potrivesc bine. Orice atenție pe care o primiți pentru hainele dvs. ar trebui să fie pozitivă și nu pentru că cămașa dvs. este ultrală, sau pantalonii dvs. sunt prea strânși. Nu doriți să vă găsiți regulile școlare și să faceți probleme pentru haine necorespunzătoare. Școala este o atmosferă profesională, așa că ar trebui să îmbrăcați partea. Verificați întotdeauna hainele pe tot parcursul anului pentru o potrivire adecvată. Un vârf care ar fi putut să se potrivească odată perfect, ar putea fi acum un pic prea mare pe stomac. Utilizați acești pași pentru a vă verifica hainele înainte de a părăsi casa:
  • Ridicați brațele în aer și dacă stomacul arată, nu îl purtați la școală.
  • Îndoiți-vă și atingeți degetele de la picioare pentru a vă verifica pantalonii. Dacă aflați că lenjeria dvs. se află mai mult decât partea de sus a pantalonilor dvs., poate fi timpul să scăpați de ei.
  • Îndoiți-vă și verificați partea de sus a cămășii. Dacă aveți o mulțime de scindare care arată, alegeți o cămașă mai conservatoare.
  • Nu purtați o cămașă care arată cureaua de sutien. Multe școli necesită să aveți cel puțin trei degete de acoperire pe umeri.
  • Verificați lungimea fustiilor, rochiei sau pantalonilor prin punerea bratelor direct de partea dvs. de partea ta. Dacă lungimea este mai scurtă decât sfaturile degetului, nu este potrivit pentru școală.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar