Cum să fii apropiat prieten cu tipul pe care-l place

Devenind prieteni cu un tip care vă place poate fi foarte complicat. Emoțiile dvs. vor fi greu de ascuns și este posibil să nu aveți răbdare, ci o relație care începe în prietenie este foarte plină de satisfacții.După ce ați devenit prieteni cu el, asigurați-vă că vă potriviți cu restul prietenilor săi și, când timpul este corect, exprimați cum vă simțiți cu adevărat. Nu este sănătos să vă ascundeți sentimentele și, dacă este un adevărat prieten, el vă va asculta și vă va aprecia în viața sa, indiferent de rezultatul.

Pași

Partea 1 din 3:
Făcând prieteni cu un tip pe care nu îl știți
  1. Imaginea intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place pasul 1
1. Discutați cu prietenii săi. Băieții pot deveni singuri sau înstrăinați cu ușurință, mai ales dacă prietenii lor încep să-i bată. Făcând prieteni cu prietenii săi, vă arătați că sunteți parte din rețeaua sa și puteți avea încredere. Aflați despre dinamica lor și aflați cum vă potriviți în cercul lor.
  • Încercați să fiți autentic când faceți acest lucru. Majoritatea oamenilor pot spune dacă vă falsificați interesul pentru a obține ceva ce doriți.
  • Imaginea intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place Pasul 2
    2. Începeți un club. Fie că este vorba despre un club de carte, un club microbrew sau un club de film, împărtășesc un interes cu el. Invitați alții să se alăture clubului dvs. sau să-l păstreze doar pe voi doi. Aveți grijă să nu vă faceți să pară o dată dacă începeți doar prietenia..
  • Clubul dvs. se poate întâlni o dată pe săptămână sau o dată pe lună. În principiu doriți să împărtășiți o activitate împreună pentru a vă întări legătura de prietenie, dar nu doriți să se simtă sufocată.
  • Imagine intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place pasul 3
    3. Găsiți un nou hobby. Păstrați-vă ocupat. Nu vrei ca viața ta să se rotească în jurul prieteniei tale cu el. În plus, indiferent dacă îți împărtășește interesul sau nu, un nou hobby vă va da ceva despre care să vorbim.
  • Ia o clasă. Studiați ceva pe care l-ați interesat întotdeauna, ca să nu vă plictisiți.
  • Imaginea intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place Pasul 4
    4. Voluntar când poți. Revenind comunitatea dvs. vă va oferi un sentiment de bunăstare. Este atractiv să știți că cineva este altruist și caută să facă ceva bun. El poate, de asemenea, să vrea să participe sau să fie inspirat să-și găsească propriile oportunități de voluntariat.
  • A se vedea dacă școala dvs. oferă oportunități de informare sau servicii comunitare.
  • Voluntar la locurile care vă interesează. Acest lucru va ajuta tipul să învețe mai multe despre ceea ce vă place.
  • Locuri excelente de voluntar includ adăposturi de animale, case de senior și bucătării de supă.
  • Imaginea intitulată Fiți apropiați de tipul pe care îl place Pasul 5
    5. Bucurați-vă de sport. Este destul de evident că băieții se bucură de vizionarea și jocul de sport. Nu trebuie neapărat să vă bucurați de aceleași echipe sau sporturi ca și el. Bucurându-ți propria echipă sau de sport ar fi, de asemenea, interesant pentru el.
  • Băieții se bucură de faptul că au susținut jucătorii preferați sau urmăresc un joc împreună. Găsiți ceva despre sportul pe care îl bucurați și vă concentrați asupra asta. Nu trebuie să știți fiecare detaliu, dar trebuie să vă bucurați de sport.
  • Imagine intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place pasul 6
    6. Burp când vrei. Băieții cred că zgomotele corporale sunt hilar. Poate fi distractiv pentru tine să vezi cât de departe poți să-ți împingeți propriile limite brute. Nu fiți conștienți de sine, urmați standardele stabilite de restul băieților.
  • Îl provoacă la un concurs de legătură și să spargă același tip de glume pe care le fac prietenii lui de sex masculin.
  • Mitul obosit că fetele nu au funcții corporale sau nu pot fi amuzante sau brute sau inteligente, este depășită și chiar dăunătoare atunci când vine vorba de relații între bărbați și femei. Arătați-i că nu sunteți o ființă ciudată, ciudată - ești o persoană, la fel ca el, și te poți simți confortabil unul pe celălalt și pur și simplu să fii singur.
  • Imaginea intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place pasul 7
    7. Du-te la o oră fericită. Dacă sunteți de vârstă, aceasta este o bună ocazie de ao cunoaște într-un cadru social. Invitați-vă prietenii și spuneți-i să-i invite. Este o adunare socială ieftină și distractivă, care este departe de o dată.
  • Dacă călătoriți cu mașina, nu uitați să aveți un driver desemnat pentru fiecare parte.
  • Imaginea intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place pasul 8
    8. Reevaluați-vă părerea despre băieți. Nu presupuneți că băieții și fetele nu pot fi doar prieteni. Este ușor să te gândești la stereotipurile de gen, dar să-l vezi ca pe un individ cu propriile sale idealuri despre prietenie. Ar trebui să puteți avea perspective diferite despre lucruri, în timp ce vă bucurați încă de compania celuilalt.
  • Aflați despre tipul lui, și dacă veți găsi orice potrivire cu a ta, menționați-le! De exemplu, amândoi ați putea fi în cărți de coacere sau de benzi desenate.
  • Imaginea intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place Pasul 9
    9. Înțelegeți că băieții văd potențialul de romantism. Studiile au arătat că băieții se gândesc să aibă o relație romantică cu prietenii lor de sex feminin dacă li sa dat o șansă. Poate părea descurajantă la început să nu primească atenția romantică, ci timpul poate fi pe partea dvs.
  • Un tip poate să nu găsească o fată atractivă la început, dar odată cu trecerea timpului și el a știut cât de inteligent, amuzant și relaționabil este, fata asta devine mai atractivă.
  • Imagine intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place Pasul 10
    10. Evitați aplicarea presiunii. Studiile arată că ambele fete și băieți se tachează de către colegi pentru a transforma o prietenie platonică într-o relație romantică. Nu vă simțiți obligați să faceți ceva pe care nu îl faceți inconfortabil. Să fie deschise cu prietenii tăi și să-i lași să știe că tachinarea și presiunea lor sunt dureroase.
  • Băieții pot fi batjocoriți mai mult de prietenii lor pentru a avea prieteni de sex feminin care nu sunt prietene potențiali. Prietenia nu este văzută ca masculină pentru că înseamnă că un băiat trebuie să se facă vulnerabil și să vă configureze în voi.
  • Partea 2 din 3:
    Suprimarea sentimentelor tale
    1. Imagine intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place Pasul 11
    1. Ascundeți adevăratele emoții. Dacă vă va spune despre ultima lui zdrobire sau despre ceea ce se întâmplă în relația sa, susțineți. Sunteți primul prieten în primul rând. Concentrați-vă asupra speranței dvs. pentru o relație romantică. Cel mai rău lucru care se poate întâmpla este că aveți un prieten cu adevărat apropiat de cine puteți fi fericit.
    • De exemplu, dacă vorbește despre zdrobirea lui, nu începe să o dați sau să vorbească despre ea. Acest lucru nu vă va face o lumină bună.
  • Imaginea intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place Pasul 12
    2. Nu vă pierdeți controlul de sine. Dorința este bine, dar acționând asupra emoțiilor dvs. poate duce la probleme. Asigurați-vă că aveți o înțelegere fermă a modului în care se simte înainte de a vă pune acolo sau puteți pierde un bun prieten.
  • Nu-l cereți să fie prietenul tău chiar de pe lilieci. Să-l cunoașteți mai bine și să aflați dacă vă place sau nu mai întâi.
  • Imaginea intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place Pasul 13
    3. Pregătiți-vă pentru ciudat. O mulțime de emisiuni TV și filme portretizează romantismul între prieteni ca fiind o greșeală jenantă sau o situație ciudată. Dacă nu faceți tranziția corectă, că foarte bine ar putea fi cazul. Păstrați pozitiv că prietenia dvs. va supraviețui oricărui fling. Dacă există sentimente romantice, răsturnarea va fi inevitabilă dacă unul dintre voi vă abordează cum vă simțiți despre cealaltă persoană.
  • Răsturnarea este normală, mai ales dacă cineva este timid sau neexperimentat. Fii răbdător, calm și înțelegere. Nu te frustrați.
  • Imaginea intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place Pasul 14
    4. Ieși în grupuri. Nu vrei ca nimeni să obțină ideea greșită. Oamenii pot întreba dacă sunteți un cuplu când vă văd singuri împreună. Limitați timpul petrecut singur în public. Încercați să includeți alte persoane când puteți.
  • Filmele sunt bune, dar mănâncă împreună pot fi discutabile și vor face oamenii să vorbească.
  • Imagine intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place pasul 15
    5. Pregătiți-vă pentru onestitate. Băieții pot fi cinstiți brutal, așa că fiți pregătiți pentru opinii blonze și comentarii dure. De exemplu, dacă întrebați un băiat cum vă arătați, este posibil să nu apreciați adevărata sa opinie.
  • Nu faceți această stradă unică. Dacă el este cinstit cu tine, poate fi cinstit cu el. Lăsați-l la ușurință și la lasă-l să știe că poate avea încredere în tine ca oricare dintre prietenii lui de sex masculin.
  • Imaginea intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place Pasul 16
    6. Evitați afecțiunea. Nu renunta la ispită și să-i dai o îmbrățișare sau să-ți odihnești capul pe umăr. Dacă te simți prea tare, vă puteți da departe. Nu blocați liniile dintre iubit și prieten. Așteptați până când sunteți gata și sigur de dvs. sau că îl puteți face defensiv.
  • De exemplu, nu încercați să faceți cu el înainte de a ști cum se simte despre tine. Chiar dacă vă place să vă întoarceți, trebuie să vă asigurați că este confortabil cu el.
  • Imaginea intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place Pasul 17
    7. Nu întrebați sau dați sfaturi de dating. Băieții nu vorbesc despre detaliile vieții lor romantice, cum fac fetele, nu-i așteptăm să se deschidă. Nu vorbi despre propria relație romantică, deoarece dacă are sentimente pentru tine, el va deveni confuz. Păstrați conversațiile platonice.
  • Dacă îi spui despre viața ta romantică, el poate crede că îl vezi ca prieten. Dacă va vedea pe cineva pe care îl poți judeca automat și o gură de rău. Nu-i respinge o șansă la romantism. Nu-l face să aleagă între ea sau pe tine.
  • Imaginea intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place Pasul 18
    8. Evitați să acționați ca prietena lui dacă nu sunteți. Evitați să vă dați jos sau flirtul, mai ales dacă voi nu sunteți oficial un cuplu. Lasă-l să știe când este un ticălos sau acționând necorespunzător. Îl complimentează când este prieten și îl certă când nu este.
  • Acționând ca și cum ai fi prietena lui poate, de asemenea, să-l enerveze. El vă poate vedea ca fiind aglomerat și posesiv și poate încerca să vă evite ca rezultat.
  • Chiar dacă flirtează înapoi cu tine, nu face presupuneri. Dacă nu sunteți sigur dacă sunteți sau nu un cuplu, întrebați-l și respectați răspunsul său.
  • Imaginea intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place Pasul 19
    9. Nu profitați de vulnerabilitatea sa. Dacă trece printr-o criză în viața sa ca o despărțire sau moarte în familie, nu încercați să vă folosiți emoțiile într-o relație romantică. El se va simți profit și furios.
  • Spre deosebire de fete, băieții pot fi flatați pentru a afla că un prieten de sex feminin îi place. Fetele pot fi supărați și trist, deoarece încrederea a fost pierdută.
  • Imaginea intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place Pasul 20
    10. Evitați compararea. Nu vă comparați cu o altă fată pe care îi place sau prietena lui actuală. Acest lucru va duce la o mulțime de anxietate și frustrare. Nu acționați ca o prietena geloasă atunci când sunteți doar prieteni.
  • Nu schimbați cine sunteți pentru că credeți că îl va câștiga. Nu îl poți face să se îndrăgostească de tine. Salvează-ți demnitatea și fii tu însuți.
  • Imaginea intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care îl place pasul 21
    11. Nu presupuneți niciodată. Nu încercați să vă convingeți de ceva care nu este acolo. El vă poate spune că vă iubește, dar numai ca prieten. El poate spune, de asemenea, că se poate vedea cu tine, ci doar ca o posibilitate de la distanță și nu în această secundă. Salvează-te de jenă.
  • Dacă are deja relații ambigue decât ar putea "vrea să aibă tortul și să mănânce prea". Fi sigur că nu are un alt interes romantic sau o prietena serioasă.
  • Partea 3 din 3:
    Făcându-vă mișcarea
    1. Imaginea intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place Pasul 22
    1. Citiți semnele. Te-a prezentat tuturor prietenilor săi și a încetat să vorbești despre alte fete din jurul tău? Vrea să-și petreacă mai singur timp cu dvs. și să planifice activitățile care seamănă cu datele? Există o serie de semne pe care ar putea să le ofere astfel să acorde atenție.
    • El continuă să clarifică faptul că este unică și adesea dă scenarii în care voi doi se întâlnește? Limba corpului său se poate schimba și poate fi mai ușor decât obișnuit decât de obicei. El poate, de asemenea, să înceapă să acționeze ca prietenul tău sau să pună întrebări pentru a sonda despre cum vă simțiți despre el.
  • Imaginea intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place Pasul 23
    2. Asigurați-vă că amândoi știți ce doriți. Ceea ce poate părea evident pentru tine poate părea vagă și confuză pentru el. Trebuie să aveți o idee clară de cristal despre prietenia dvs. și dacă romantismul este următorul pas logic.
  • Este bine dacă descoperiți că aceasta nu este o idee bună. Nu vrei să pierzi o prietenie încercând să forțezi o relație.
  • Imaginea intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place Pasul 24
    3. Spune-i cum simți. Dacă nu doriți ca el să se gândească la tine ca unul dintre băieți sau doar un flutură temporar, spuneți-i cum vă simțiți. Fi direct și complet cinstit. Comunicarea deschisă este cheia.
  • Fiți cinstiți pentru că orice tip de relație pe care doriți să o păstrați nu va dura dacă adevărul este găsit vreodată. A fi cinstit cu tine vă poate ajuta, de asemenea, să gestionați așteptările.
  • Imaginea intitulată Fiți apropiați de tipul pe care îl place Pasul 25
    4. Spune-i dacă vei urmări pe altcineva. Nu-ți poți proteja sentimentele sau propria ta. Lăsându-i să știe că aveți o viață romantică ar putea să-l iau să se gândească despre sentimentele sale pentru dvs. Nu fi vag și nu-l permiteți să fie vagi despre orice întâlnire intimă.
  • Trebuie să fii adevărat despre activitățile dvs. sexuale actuale, deoarece dacă vă deplasați de la prietenie la ceva fizic, doriți să vă asigurați că sunteți în siguranță de la orice STD-uri.
  • Imagine intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place pasul 26
    5. Fi cinstit. Râdeți-l dacă nu vă întoarce sentimentele. Cu cât țineți mai mult în sentimentele dvs., cu atât va fi mai greu să continuați să fiți un prieten adevărat. Nu vrei să începi o prietenie sau o poveste de dragoste cu o minciună.
  • Respectați răspunsul său. Nu încercați să-l forțați să vă placă. Cu cât îl presezi mai mult, cu atât mai probabil îl vei împinge.
  • Imaginea intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place Pasul 27
    6. Pregătiți-vă pentru consecință. Dacă intenționați să treceți de la prietenie în ceva mai mult, anticipați posibilitățile. În funcție de dinamica prieteniei dvs., puteți primi o varietate de reacții posibile. Se poate simți flatat, jenat, supărat sau amuzat.
  • Din nou, respectați răspunsul său. Dacă el este supărat, atunci acesta este probabil un semn că o prietenie nu ar fi putut lucra.
  • Dacă el este flatat sau amuzat, acest lucru nu este un semn rău - dă-i timp pentru a procesa informațiile și nu-l presa să-ți întoarcă sentimentele.
  • Imaginea intitulată Fii prietenii apropiați cu tipul pe care-l place Pasul 28
    7. Fii răbdător. Dacă vă puneți acolo și sunteți inițial respinși, lăsați timpul să-și ia cursul. Dacă el este un prieten adevărat, el vă va sprijini, ascultați ceea ce aveți de spus și vă va avea interesul cel mai bun. El nu te va răni și dacă o face, ai evitat un glonț pentru că nu merita să fii iubitul tău sau să ai ca prieten.
  • Dacă vă respinge, este posibil să vă întoarceți pentru o vreme și să-i dați un spațiu. Continuați să fiți prietenul său, dar nu încercați să fiți prietena lui, mai ales dacă nu o dorește.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fii tu in jurul lui.
  • Vorbește cu prietenii săi ca și cum ai vorbi cu prietenii tăi obișnuiți. Fii prietenos și deschis la orice.
  • Găsiți un interes comun și discutați cu el despre asta. Băieții doresc mai ales să vorbească despre sport.
  • Au curajul de a vorbi și de a fi tu însuți.
  • Nu vă arătați prea mult pentru că s-ar putea să vă sfârșești doar să vă jenați.
  • Avertizări

    Nu schimbați cine sunteți pentru oricine, dacă nu vă plac pentru personalitatea voastră, atunci nu vă vor plăcea când sunteți voi înșivă.
  • Nu vorbi despre subiecte ca sexul dacă este timid despre asta.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar