Cum de a plia crepurile

Se simte ca crepurile într-un fel de gust mai delicioase când sunt pliate frumos pe farfuria dvs. la un restaurant. Din fericire, puteți recrea experiența restaurantului acasă prin îndoirea propriilor crepuri și nu este la fel de complicată cum arată, promitem! Am ales trei dintre modalitățile noastre preferate de a plia crepurile și le-am despărțit în jos de pas cu pas.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând pliuri triunghiulare
1. Puneți crepul pe o farfurie și acoperiți-l cu umplere. Pentru a începe plierea crepului, ridicați-o din tigaie cu o spatulă din cauciuc și plasați-o pe o placă largă pentru a se răci timp de 2-3 minute. Răspândiți-vă umplerea peste crep într-un strat subțire, folosind o lingură sau o ladă și chiar și cu un cuțit. Lăsați aproximativ 2-3 în (5.1-7.6 cm) de spațiu în jurul marginilor.

Umpluturi pentru a încerca:

Dulce:

Unt și zahăr sau suc de lămâie

Nutella

Fructe proaspete și zahăr pudră

Frisca si sos de ciocolata

Cimbru:

Șuncă sau sparanghel și brânză gătită

Sunca si oua

Pește afumat și cartofi

  • 2. Pliați crepul în jumătate. Folosind mâinile sau o spatulă din cauciuc plat, ridicați o parte a crepului și pliați-o cu grijă peste cealaltă, acoperind umplutura. Încercați să faceți ca marginile să se potrivească cât mai uniform posibil. Ar trebui să ajungeți cu un semicerc pe o parte a plăcii.
  • 3. Scoateți marginea superioară a crepului și pliați-o pentru a face un triunghi. Alunecați spatula sub colțul de sus al crepului dvs. și ridicați-l ușor. Plasați cealaltă mână plat peste secțiunea ridicată și îndoiți-l încet, creând un 3 în (7.6 cm) secțiune în formă de triunghi largă, care urmează marginea circulară a crepului. Reglați marginile pentru ao face să se alinieze în sus.
  • Pentru un fold neater, utilizați marginea spatulei dvs. pentru a marca o linie slabă pe crep, apoi pliați secțiunea peste.
  • 4. Continuați să-l pliați pentru a face triunghiuri mai groase stivuite pe partea de sus unul de celălalt. Glisați spatula sub secțiunea pliată a crepului și odați-o cu grijă din nou, făcând aceeași formă de triunghi. Continuați să pliați crepul, creând un stivă curată de pliuri triunghiulare.
  • Când ajungeți până la capăt, pliați tot ceea ce este lăsat - ar putea fi puțin mai mic decât restul triunghiurilor. Nu vă faceți griji! Aceasta va fi partea de jos a crepului tău, pe care nu o vei vedea.
  • Imagine intitulată Fold Crepes Pasul 5
    5. Serviți crepul pe o farfurie sau înfășurat în hârtie. Dacă luați crepul dvs. pentru a merge, împachetați-l într-o foaie de hârtie deli, astfel încât marginea superioară curbată să scadă partea de sus. Dacă mâncați acasă, ridicați pur și simplu crepul pe o farfurie și bucurați-vă!
  • Puteți servi crepul cu fructe sau frisca, dacă este dulce sau legume sau cartofi dacă este savuros.
  • Metoda 2 din 3:
    Înfășurați crepul într-un hexagon
    1. Imagine intitulată Fold Crepes Pasul 6
    1. Răspândiți umplerea într-un strat subțire în mijloc. Veți fi așezat în margini pentru acest stil de pliere, așa că nu doriți să răspândiți umplerea până la vârful crepului. În schimb, lingându-vă completându-vă și răspândiți-o într-un strat subțire în centrul crepului, lăsând aproximativ 2-3 inci (5.1-7.6 cm) de spațiu de-a lungul laturilor.
    • Utilizați un cuțit sau o spatulă de cauciuc pentru a răspândi umplerea subțire și uniformă.
  • 2. Ori o margine spre mijloc. Pentru a începe pliurile hexagonale, pliați o porțiune a marginii nefolosite în mijloc, așa că acoperă o parte din umplutură. Scopul de a se plia într-o margine care este 2-3 inci (5.1-7.6 cm) lung.
  • 3. Continuați să pliați în jurul Crepei până când aveți 6 laturi. Rotiți crepa și pliați într-o porțiune nefolosită chiar lângă prima. Se suprapun doar ușor, așa că creați pliuri pufoase în crepă. Repetați acest lucru până când aveți 6 "laturi" la crepul Hexagon.
  • 4. Prinde mijlocul ușor pentru a păstra totul împreună. Odată ce crepul dvs. este pliat, strângeți-l ușor în mijloc pentru ao ajuta să-și mențină forma.
  • Imagine intitulată Fold Crepes Pasul 10
    5. Săpați în crepul dvs. cu un cuțit și o furculiță. Cel mai simplu mod de a mânca crepa hexagonală este pe o farfurie cu ustensile, deoarece s-ar putea să se destrame sau să se dezordine dacă încerci să-l înfășurați sau să-l mâncați cu mâinile. Serviți crepul în timp ce este încă cald și bucurați-vă!
  • Puteți adăuga mai multe toppinguri la crepul dvs! Încercați stropirea migdalelor tăiate pe partea superioară sau adăugarea unei cremă frișcă pentru o cremă dulce. Puteți servi legume gătite alături de o crepă savuroasă.
  • Metoda 3 din 3:
    Rularea crepului
    1. Imagine intitulată Fold Crepes Pasul 11
    1. Răspândiți umplerea peste tot pe crepă. Dacă doriți să vă răsuciți crepul, începeți să vă răspândiți umplerea într-un strat subțire, uniform la marginile crepului. Utilizați un cuțit sau o spatulă de cauciuc pentru ao netezi și asigurați-vă că umplerea ajunge la vârful crepului.
  • 2. Puneți părțile din stânga și dreapta spre mijloc. Pentru a începe crepul laminat, pur și simplu pliați ambele părți în centru pentru a acoperi umplerea. Lăsați pliurile să se suprapună ușor pentru a vă asigura că umplerea se află în interior.
  • 3. Rulați crepul din partea de jos. Pliați până la 1-2 inci (2.5-5.1 cm) a crepului peste jumătățile pliate. Apoi, începeți să rostogoliți crepul de la tine până când ajungeți la capăt. Când ați terminat, crepul ar trebui să arate ca un mic taco laminat.
  • Imagine intitulată Fold Crepes Pasul 14
    4. Mâncați crepul pe o farfurie sau luați-l în mișcare. Metoda crepului laminat vă permite să mâncați în mișcare sau la domiciliu! Puteți folosi ustensile pentru a tăia pe o farfurie sau pur și simplu înfășurați-o în hârtie deli și mâncați-o cu mâinile.
  • Dacă mâncați crepul pe o farfurie, nu ezitați să adăugați toppinguri suplimentare, cum ar fi nuci tăiate și cremă friptă pentru un tratament dulce sau legume gătite dacă crepul tău este savuros.
  • sfaturi

    Nu vă faceți griji dacă nu vă puteți plânge perfect crepul perfect, sau dacă unul sau două pauze în timp ce le răsturnați în tigaie. Practica este perfectă și vor gusta delicios în nici un fel!

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Farfurie
    • Spatula de cauciuc
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar