Cum de a sărbători ziua recunostintei singur

Deși Ziua Recunostintei este de obicei gândită ca o sărbătoare sa bucurat de familie și prieteni, mulți oameni îl sărbătoresc singuri, fie prin alegere, necesitate sau circumstanță, cum ar fi ceea ce întâmpinăm în prezent, pandemia COVID-19. Indiferent de motiv, puteți avea în continuare o mulțumire minunată, distractivă și relaxantă când sunteți singur.

Pași

Metoda 1 din 4:
Relaxând ziua departe
  1. Imagine intitulată sărbătoresc Ziua Recunostintei Pasul 1
1. Dormi dacă aveți ziua liberă. Dacă nu aveți nicăieri astăzi, profitați de ea! Opriți alarma înainte de a merge la culcare și luați-vă timpul trezit. Lounge în jurul în pat pentru o vreme și bucurați-vă de libertate.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Recunostintei Pasul 2
    2. Aveți un maraton de film sau prindeți-vă spectacolele preferate. Alegeți câteva dintre filmele vechi preferate sau trageți-vă emisiunile pe DVR sau Netflix. Se încurcă într-o pătură și pop unele popcorn. Este ziua ta să faci ceea ce vrei, fără vinovăție, deci nu ezitați să vă relaxați cu câteva dintre filmele dvs. preferate.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Recunostintei Pasul 3
    3. Citiți o carte și săriți o băutură. Mulți oameni nu au timp să citească într-o zi de zi, astfel încât această zi liberă este oportunitatea perfectă. Stai jos cu un nou roman sau un favorit vechi sau un teanc de reviste pe care nu le-ai avut timp să ajungi. Sorbiți niște ciocolată caldă, ceai sau cafea sau se toarnă un pahar de vin sau bere.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Recunostintei Pasul 4
    4. Răsfățați-vă pentru a vă bucura pe deplin de ziua liberă. Ia o baie caldă cu o mulțime de bule. Programați un masaj sau o zi spa. Practicați auto-îngrijirea și faceți tot ce vă face să vă simțiți cald, mângâiat și iubit.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Recunostintei Pasul 5
    5. Comandați alimentele dacă preferați să nu vă stresați de gătit. Una dintre cele mai bune părți despre a face Ziua Recunostintei este că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pregătirea unei sărbători mari dacă nu doriți. Dacă nu vă simțiți ca să faceți o curcan, să comandați pizza sau să luați. Gătiți ceva ușor și fără stres la domiciliu. Finalizați-l cu un desert ușor, gustos, cum ar fi înghețată.
  • Dacă comandați, căutați restaurante online pe zi sau cam asa ceva înainte de Ziua Recunoștinței pentru a vedea ce va fi deschis. Lanțurile mari și locurile de fast-food sunt cel mai probabil să rămână deschise.
  • Această zi este vorba despre tine, așa că mănânci tot ce vrei. Nu vă simțiți presați să aveți o curcan doar pentru că vă simțiți ca și cum ați fi.
  • Metoda 2 din 4:
    Ieșind și a fi activă la Ziua Recunoștinței
    1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Recunostintei Pasul 6
    1. Ieșiți la cină dacă doriți compania. Fiind singur pe Ziua Recunostintei nu înseamnă că trebuie să rămâi înăuntru. Dacă vă simțiți ca fiind în jurul oamenilor și luați o pauză de la gătit, uitați-vă pe internet sau sunați la câteva restaurante pentru a vedea ce este deschis. Puteți discuta cu serverele și cu ceilalți oameni de la restaurant, în timp ce vă bucurați de o cină de Ziua Recunostintei, spre deosebire de majoritatea oamenilor, nu va trebui să facă!
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Recunostintei Pasul 7
    2. Prinde un film la teatru. Cele mai multe cinematografe de filme sunt deschise 365 de zile pe an, deci nu ar trebui să aveți o problemă la o prezentare a unui nou film. Teatrul nu va fi prea aglomerat, deci luați tot ce doriți. Apucați niște popcorn sau bomboane pe drum, apoi stați înapoi și relaxați-vă!
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Recunostintei Pasul 8
    3. Faceți o plimbare sau mergeți la o jogging pentru a obține niște aer proaspăt. Chiar dacă locuiți într-un oraș mare, trotuarele vor fi probabil destul de goale. Profitați de ea, îndreptându-se spre o plimbare sau o jogging răcoritoare. Capul la un parc sau traseu din apropiere pentru a vă bucura de o natură într-o zi în care majoritatea oamenilor sunt blocați înăuntru.
  • Amintiți-vă să vă îmbrăcați călduros dacă este rece!
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Recunostintei Pasul 9
    4. Faceți niște cumpărături de vacanță sau pregătiți-vă pentru Black Friday. Uită-te online sau sunați pentru a vedea ce magazine sunt deschise. Multe magazine sunt deschise în ziua de Ziua Recunostintei sau deschid ușile în acea seară pentru a se pregăti pentru cumpărătorii de vineri negri. Intrați mai devreme pentru a evita graba și a avea grijă de unele dintre vacanțele dvs. de cumpărături sau cumpărați câteva lucruri noi pentru dvs!
  • Dacă preferați să nu vă bucurați de mulțimile, încercați cumpărăturile online. Unele magazine au chiar oferte online care nu se aplică în magazin.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Recunostintei Pasul 10
    5. Luați o vacanță în alt oraș dacă aveți timp să planificați. Dacă aveți fondurile pentru a călători, rezervați un zbor sau faceți o excursie din oraș. Se îndreaptă spre o destinație tropicală sau mergeți la schi în munți. Explorarea unei noi zone, chiar dacă nu este prea departe de orașul dvs., este o modalitate distractivă și aventuroasă de a vă face mintea de la Ziua Recunoștinței.
  • Dacă vă puteți permite, mergeți într-o țară străină este cea mai bună modalitate de a vă distrage atenția de la Ziua Recunoștinței, deoarece nu este sărbătorită în aceeași zi în orice altă țară.
  • Metoda 3 din 4:
    Voluntariatul și dăruirea înapoi
    1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Recunostintei Pasul 11
    1. Voluntar la o bucătărie locală de supă sau adăpost fără adăpost. Apelați înainte pentru a vedea ce puteți face. S-ar putea să vi se ceară să faceți un fel de mâncare sau pur și simplu să vă arătați la un anumit moment pentru a servi cartofi piure și curcan. Veți putea vorbi cu ceilalți, auziți poveștile lor și ajutați-i, chiar dacă este într-un mod mic.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Recunostintei Pasul 12
    2
    Donați haine vechi și alte elemente la bunăvoință sau o altă caritate. Du-te prin dulapul și sertarele și aruncați orice pe care nu l-ați purtat sau folosit într-o cutie. Sunați la caritate pentru a vedea dacă sunt deschise la Ziua Recunostintei. Dacă nu, etichetați cutia în mod obișnuit și aduceți-le la ei când sunt deschise sau aranjați o preluare.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Recunostintei Pasul 13
    3. Vizitați o casă de îngrijire și discutați cu rezidenții. Uită-te online pentru a vedea unde este cea mai apropiată casă de îngrijire medicală pentru tine. Dați-le un apel și întrebați când orele de vizitare sunt pe Ziua Recunoștinței. Planificați câteva lucruri de făcut în timpul vizitei dvs., cum ar fi să le ajutați să decoreze pentru sărbătorile, împărtășirea unor curcani și umplutorii sau pur și simplu bucurându-vă de muzică sau un film. Adresați-vă acasă de îngrijire ce activități permit și recomandă.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Recunostintei Pasul 14
    4. Vizitați un adăpost pentru animale sau donați alimente pentru animale de companie. Apelați cel mai apropiat adăpost de animale și întrebați dacă sunt deschise la Ziua Recunoștinței. Spuneți-le că sunteți interesați să vă ajutați în orice fel puteți și să cereți recomandările lor. S-ar putea să vi se ceară să vină la animale pentru o vreme sau pentru o donație de hrană pentru animale de companie, jucării sau lenjerie de pat. Dând înapoi animalelor în nevoie, și chiar să se vadă sau să se joace cu ei, vă va ajuta să vă simțiți cald și minunat pe Ziua Recunoștinței, chiar dacă sunteți singuri.
  • Dacă adăpostul nu este deschis, lăsați-l deoparte un câine sau pisică de pisici și jucării pentru a aduce după vacanță.
  • Metoda 4 din 4:
    Intrarea în spirit pe cont propriu
    1. Imagine intitulată sărbătoresc Ziua Recunostintei Pasul 15
    1. Sărbători cu prietenii locali care sunt și ei. Cu câteva zile înainte de Ziua Recunoștinței, adresați-vă prietenilor care sunt planurile lor. Dacă nu sunteți singurul care cheltuiește numai Ziua Recunostintei, întrebați dacă ar dori să facă ceva împreună. Ai putea face o mulțime de mulțumire împreună sau pur și simplu aranja să faci ceva distractiv în timpul zilei, cum ar fi capturarea unui film sau ieșind la cină.
    • Un prieten local ar putea chiar să vă invite la cină cu familia lor. Dacă doriți să acceptați, spuneți: "Mulțumesc atât de mult. Ar fi grozav. Ce pot aduce?"Dacă preferați să declin, spuneți:" Apreciez cu adevărat invitația. Sunt stabilit doar relaxând acest sezon de vacanță, dar poate că te-aș putea lua pe această ofertă anul viitor?"
  • Imagine intitulată sărbătoresc Ziua Recunostintei Pasul 16
    2. Se îndreaptă spre o cină comunitară dacă vrei o companie. Multe orașe și comunități mai mici găzduiesc o cină de Ziua Recunostintei pentru locuitori, adesea printr-o biserică sau un centru REC. Du-te online pentru a vedea ce opțiuni aveți la nivel local sau discutați cu vecinii și prietenii locali. Puteți discuta cu vecinii și prietenii, întâlniți oameni noi și bucurați-vă de o masă gătită acasă și poate chiar și unele jocuri.
  • Verificați înainte de timp pentru a vedea dacă comunitatea dvs. găzduiește o cină, în cazul în care aveți la RSVP.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Recunostintei Pasul 17
    3. Puneți-vă casa cu decorațiuni de Ziua Recunostintei. A face o Ziua Recunostintei sau punți masa dvs. într-o temă festivă și cădere. Aduceți decorațiuni de mulțumire și imagini sau articole care vă amintesc de vremuri minunate cu cei dragi. Câteva decorațiuni distractive vă pot aduce în spiritul de Ziua Recunostintei, chiar și atunci când sunteți singuri.
  • Unii oameni găsesc că decorarea casei lor și gândirea celor dragi îi ajută să se simtă calde și fericite în timpul unei mulțumiri petrecute singure. Este bine dacă nu simțiți la fel. Dacă decorarea pentru Ziua Recunostintei te face să vă simțiți singuri sau să vă pierdeți familia sau prietenii, nu ezitați să o săriți.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Recunostintei Pasul 18
    4. Skype sau apel în cazul în care familia ta este departe. Dacă ați vrut să vă alăturați familiei sau prietenilor dvs. pentru Ziua Recunoștinței, dar nu ați reușit să utilizați tehnologia modernă pentru a vă simți inclusă. Sunați-i să-i salute pe toată lumea și să audă cele mai recente știri. De asemenea, puteți aranja un apel Skype sau video pentru a vă simți ca și cum ați fi acolo cu ei.
  • Imagine intitulată sărbătoresc Ziua Recunostintei Pasul 19
    5. Faceți o cină de Ziua Recunostintei doar pentru tine. Face o mare curcan și niște umplutură, Mash câțiva cartofi și gătiți niște porumb și alte legume. Puteți face masă completă și bucurați-vă de resturi pentru câteva zile (sau săptămâni!) sau face o cină de Ziua Recunostintei modificate pentru unul cu Deli Turcia, un cartof copt, iar unii porumb pe cap sau porumb conservat.
  • Faceți orice fel de mâncare vă ajută să simțiți cel mai mic spirit de Ziua Recunostintei. Nu uitați plăcinta!
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Recunostintei Pasul 20
    6. Urmăriți parada zilei de Ziua Recunostintei sau Fotbal. Tune în programarea tradițională de Ziua Recunostintei pentru a simti o parte din vacanta. Porniți parada zilei de Ziua Recunostintei lui Macy și urmăriți plutele elaborate și performanțele distractive. Dacă vă place sportul, acordați-vă pentru meciurile mari de mulțumire în fotbal. Verificați alte canale pentru a vedea dacă există filme sau spectacole festive.
  • sfaturi

    Dacă ești singur pe Ziua Recunoștinței, asta înseamnă că vei face ziua despre tine. În loc să se simtă trist sau singuratic, îmbrățișați această ocazie să vă relaxați și să faceți tot ce doriți să faceți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar