Cum să sărbătorim ziua muncii

Ziua Muncii este o vacanță desemnată la onorarea lucrătorilor. În Statele Unite, există multe moduri pe care oamenii sărbătoresc Ziua Muncii: prin găzduirea sau participarea la un picnic, mergând la un eveniment de zi a muncii sau dând înapoi comunității lor. Cel mai important este că sărbătoriți Ziua Muncii, oferindu-vă pentru munca voastră grea în restul anului și luați o zi liberă de la muncă pentru a vă bucura de voi înșivă!

Pași

Metoda 1 din 3:
Gazduirea unei petreceri de zi a munciiObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
  1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Muncii Pasul 1
1. Creați lista dvs. de oaspeți. Decideți dacă doriți să vă păstrați petrecerea la câțiva prieteni apropiați sau dacă doriți să vă umpleți curtea la o capacitate maximă. Rețineți că cu cât mai mulți oameni pe care îi invitați, cu atât mai multe alimente vor trebui să fie.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Muncii Pasul 2
    2. Apelați sau scrieți oaspeții dvs. pentru a le invita. Dacă aveți o petrecere mare, un picnic Potluck poate fi opțiunea perfectă și este o modalitate populară de a face petreceri de muncă. Veți reduce cheltuielile, iar oamenii preferă să se simtă ca și cum contribuie la petrecere.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Muncii Pasul 3
    3. Cereți oaspeților dvs. să cipi cu alimente și băuturi. Faceți sugestii atunci când vorbiți cu oaspeții dvs. despre a aduce un fel de mâncare, gustări, un desert sau niște băuturi. Urmăriți ceea ce vă spun că intenționează să aducă. Atunci va trebui doar să completați orice lacune de elemente care nu sunt deja aduse.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Muncii Pasul 4
    4. Face aperitive. Creați o tavă de legume cu un sortiment de scufundări, cum ar fi spanacul Dip și Hummus, faceți o placă de brânză cu biscuiți și fructe proaspete sau asamblați o placă tapas utilizând o combinație de produse proaspete, brânză și pâine pe o placă de tapas lungi de lemn.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Muncii Pasul 5
    5. Au elemente de grătare sau o altă fel de mâncare principală gata. Dacă aveți un grătar, având o gratar este o modalitate ușoară și populară de a vă hrăni oaspeții în Ziua Muncii. Obțineți niște burgeri și câini calzi, chifle și condimente, astfel încât să poată crea propriile sandvișuri cu elementele la grătar. Dacă grătarul nu este lucrul dvs., pregătiți un alt tip de curs principal.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Muncii Pasul 6
    6. Pregătiți laturile și desertul. În funcție de ceea ce aduc oaspeții dvs., luați în considerare făcând parte ca părțile cartof sau salata de paste, a salata de fructe, sau Cole Slaw. Pentru desert, ia în considerare un tort s`mores cu straturi de biscuiți Graham, ciocolată și frisca, sau pur și simplu să facă oaspeții dvs S`mores la grătar.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Muncii Pasul 7
    7. Aranjați un spațiu acoperit dacă aveți o grătar. Gândiți-vă la cumpărarea sau împrumutarea unui cort deschis unde puteți pune alimente și scaunele dedesubt, astfel încât acestea nu vor fi în soare sau ploaie. Păstrați insectele departe cu lămpile de țânțari, lumanari de insecte, torțe de tiki sau plasă de insecte.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Muncii Pasul 8
    8. Furnizați jocuri. Configurați o placă de volei sau badminton, un curs de crochet, un cerc de baschet sau potcoave. Sau pur și simplu scoateți un fotbal, o minge de fotbal sau cărți de joc pe care oamenii le pot folosi în timp ce se relaxează și socializează.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Muncii Pasul 9
    9. Decora. Hang roșu, alb, albastru, fluxuri, steaguri sau felinare de hârtie. Alegeți niște șervețele de hârtie patriotice și plăci. Puteți găsi o abundență de decorațiuni patriotice la orice magazin care vinde consumabile de petrecere în jurul Zilei Muncii.
  • Metoda 2 din 3:
    Participarea la festivitățile Zilei MunciiObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imaginea intitulată Celebrează Ziua Muncii Pasul 10
    1. Mergeți la o paradă de zi sau la festivalul de muzică. Multe orașe încă mai au parade sau festivaluri organizate de uniune pentru Ziua Muncii. Aflați ce se întâmplă în zona dvs., privindu-vă în ziarul local sau întrebându-vă vecinii sau colegii. Rețineți că pot exista traficul suplimentar în weekend-ul Zilei Muncii, deci planificați timpul de conducere în consecință.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Muncii Pasul 11
    2. Participați la un joc de fotbal. Ziua Muncii marchează adesea începutul sezonului de fotbal, iar multe echipe joacă primul lor joc pe Weekend de Ziua Muncii. Este momentul perfect pentru a verifica un joc de liceu, colegiu sau pro la fotbal.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Muncii Pasul 12
    3. Verificați vânzările Zilei Muncii. Pentru unii americani, Ziua Muncii este la fel de simplă ca și cumpărăturile pentru vânzările Zilei Muncii la magazinele lor preferate. Ziua Muncii a devenit una dintre cele mai mari perioade de vânzare ale anului. Dacă ați dorit să obțineți niște mobilier nou sau obiecte de uz casnic, Ziua Muncii este timpul perfect pentru a face acest lucru din cauza prețurilor de negociere pe săptămână.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Muncii Pasul 13
    4. Du-te la picnicul altcuiva. Dacă nu sunteți sigur că vă puteți găzdui propriul picnic, puteți lua o ofertă extinsă de la un prieten, relativ, vecin sau coleg de la un picnic la domiciliu. Oferiți-vă să aduceți ceva, cum ar fi un fel de mâncare sau o bere pentru a vă ajuta să sărbătorim.
  • Metoda 3 din 3:
    Da înapoiObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată Celebrează Ziua Muncii Pasul 14
    1
    Voluntar. Se poate simți bine să renunțe la comunitate într-o zi liberă de la locul de muncă. Ia ceva timp să vă gândiți la o cauză care vă interesează. Ați putea găsi un adăpost local sau o bucătărie de supă care are nevoie de ajutor, contactați o organizație veteran sau voluntar la un parc local sau la o organizație de tineret.
    • Utilizați un site de voluntar ca meciul de voluntariat sau servi.GVV pentru a vă ajuta să găsiți oportunități în zona dvs.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Muncii Pasul 15
    2. Explicați copiilor din viața dvs. De ce sărbătoriți Ziua Muncii. Faceți o excursie la un muzeu de istorie cu copiii sau nepoții și nepoții. Vorbiți cu ei despre originea Zilei Muncii și de ce îl sărbătoriți.
  • Imagine intitulată Celebrează Ziua Muncii Pasul 16
    3. Puneți cookie-urile la o stație de pompieri locală sau la spital. Arătați-vă sprijinul celor care trebuie să lucreze în Ziua Muncii, aducându-le unele bunuri de copt pentru a vă arăta aprecierea în timp ce lucrează.
  • 4. Sprijiniți o cauză legată de muncă în care credeți. Implicați în sprijinirea problemelor politice care implică forța de muncă, cum ar fi concediul național plătit plătit. Concediul național de familie plătit ar mandata concediu plătit de la locul de muncă pentru toți părinții noi și persoanele care au nevoie să aibă grijă de boli bolnave sau de îmbătrânire. Contactați reprezentanții de la congresul statului dvs. pentru a le informa că vă sprijiniți proiectul de lege pentru concediul de familie național plătit.
  • Sau, alegeți o altă cauză pentru a sprijini, cum ar fi creșterea salariului minim și vocea opiniei dvs. reprezentanților dvs. de stat.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar