Cum să sărbătoriți ide-urile din martie

15 martie este cunoscută sub numele de "IDE-urile din martie", care marchează ziua în care Julius Caesar a fost asasinat în 44 b.C. Nu este o vacanță oficială, dar multe entuziaști de istorie și literatură îl sărbătoresc în fiecare an. Puteți să vă aruncați propriile identități ale partidului tematice din martie sau pur și simplu bucurați-vă de festivități prin aprecierea culturii romane, a artei și a istoriei.

Pași

Metoda 1 din 3:
Bucurându-se de identitatea lunii martie
  1. Imaginea intitulată Celebrează IDE din pasul martie 1
1. Beți un pahar de vin pentru a onora Julius Caesar. Vechii romani au iubit vinul și l-au băut cu majoritatea meselor pe tot parcursul zilei. Dacă sunteți de vârsta legală de băut în țara dvs., vărsați un pahar de vin roșu și faceți o prăjitură la Caesar și viața lui. Relaxați-vă și bucurați-vă de vinul dvs. în numele Imperiului Roman.
  • Dacă nu vă place vinul, puteți face un cocktail "sângeroase Caesar", care este o mary sângeroasă, dar cu sos fierbinte și condimente Caesar.
  • Pentru o experiență mai autentică, vă puteți amesteca vinul cu puțină apă, care este modul în care vechii romani și-au băut vinul.
  • Imaginea intitulată Celebrează IDE-urile pasului 2
    2. Urmăriți filme și documentare pentru a afla mai multe despre viața lui Julius Caesar. Există o mulțime de filme despre viața lui Julius Caesar, iar multe dintre ele sunt disponibile online gratuit. Căutați numele lui Caesar pe un serviciu de streaming sau pe YouTube și petreceți câteva ore scufundate în viața romană în timpul Cezarului!
  • Există, de asemenea, o mulțime de documentare despre viața lui Caesar, iar unele canale de cablu fac maratonii Caesar pe identitatea marșului.
  • Imaginea intitulată Celebrează IDE-urile pasului 3 martie 3
    3
    Face o salată de caesar Pentru prânz. Deși nu este numit după Julius Caesar, îl poți onora pe el mâncând o salată cu numele său în ea. Combinați salata de salată romă, crotonii și brânza de parmezan într-un castron și le aruncați cu o pereche de clești. Apoi, dressing-ul de la cezar în partea de sus pentru a termina salata.
  • Puteți chiar să adăugați puțină pui la salată pentru o proteină suplimentară pentru a vă menține complet pe tot parcursul zilei.
  • Imaginea intitulată sărbătorește identitatea pasului 4 martie 4
    4. Acționați afară "Julius Caesar" cu câțiva dintre prietenii dvs. Deși se bucură în mod normal ca o carte, "Julius Caesar" al lui Shakespeare este de fapt o piesă. Atribuiți fiecăruia dintre prietenii dvs. un rol diferit și puneți pe piesa în camera dvs. de zi. Dacă doriți o experiență mai realistă, vă puteți îmbrăca chiar și în costum.
  • Dacă nu doriți să lucrați prin întreaga piesă, vă puteți concentra pe unele dintre cele mai importante scene, cum ar fi identitatea de pe martie, Cassius avertizează Brutus despre ambiția lui Caesar, visul lui Calpurnia, complotul de a ucide Cezar și asasinarea lui Caesar.
  • Unele licee și teatre comunitare au pus pe Julius Caesar, în special pentru IDE din martie, deci asigurați-vă că verificați site-urile lor pentru anunțuri.
  • Imaginea intitulată Celebrează IDE-urile din pasul 5 martie 5
    5. Urmăriți dramele politice moderne la televizor. Asasinarea lui Caesar a fost cea mai bună dramă politică atunci când Shakespeare își pune prima oară jocul, iar multe emisiuni moderne de televiziune au fost inspirate de viața lui Cezar și a politicii romane antice. Petreceți ziua vizionând "Casa de cărți" sau "West Wing" pentru a vă bucura de tot scandalul vieții politice.
  • Dacă nu aveți un serviciu de streaming, puteți achiziționa DVD-uri care conțin un întreg sezon al dramei politice preferate și le puteți urmări pe IDES din martie.
  • Imaginea intitulată Celebrează IDE din pasul de martie 6
    6. Planificați o excursie la Roma pentru a sărbători în orașul lui Caesar. În timpul identificărilor din martie la Roma, puteți vedea o re-enterntare în persoana de asasinare a lui Caesar la site-ul argentinic Torre Argentina. Nu uitați să vizitați statuia memorială și forumul roman în timp ce sunteți acolo!
  • Amintiți-vă să vă planificați călătoria în avans, deoarece martie poate fi un timp ocupat în Roma, în funcție de momentul sărbătorii de Paști.
  • Metoda 2 din 3:
    Găzduirea unei partide de identitate din martie
    1. Imaginea intitulată Celebrează IDE-urile din pasul martie 7
    1. Planificați-vă petrecerea pentru 15 martie. Identificările din martie cade în aceeași zi în fiecare an, deci este ușor să vă planificați petrecerea în avans. Alegeți un timp care funcționează cel mai bine pentru programul dvs. De exemplu, dacă a 15-a este o zi de lucru, ați putea dori să planificați o petrecere în seara, astfel încât oamenii să poată participa după muncă sau școală.
    • Dacă planificați o petrecere de crescătorie, ați putea dori să trimiteți invitații de hârtie în e-mail cu aproximativ 2-3 săptămâni în avans.
    • Amintiți-vă să lăsați oaspeții dvs. să știe dacă doriți să se îmbrace în costum sau să aducă hrană pentru petrecere.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc identitatea pasului 8 martie 8
    2. Decorați partidul folosind o schemă de culoare albă, roșie și aur. Caesar este deseori descrise purtând o togă albă cu accente roșii și bijuterii de aur, astfel încât acestea sunt culori mari de utilizat pentru petrecerea dvs. Utilizați fețe de masă albă pe mese și obțineți baloane roșii și de aur. Hang Streameri roșii, albe și de aur și folosiți pahare de aur și plăci de hârtie pentru a servi alimentele și băuturile.
  • Purple a fost o altă culoare populară pentru familiile regale din Roma Antică, astfel încât să puteți folosi și purpuriu în decorațiunile dvs.
  • Imaginea intitulată sărbătorește identitatea pasului 9 martie 9
    3. Dress up în tobe și costume de gladiator. Pentru o petrecere de costum distractivă, încurajați oaspeții să poarte Togas ca și vechii romani. Faceți-o într-o competiție oferind un premiu pentru cea mai bună tova sau cea mai precisă costum gladiator și pregătește-te pentru unele costume creative!
  • Pentru a economisi timp și bani, puteți chiar Faceți-vă propria togă dintr-o foaie de pat.
  • Imaginea intitulată Celebrează IDE-urile din etapa 10 martie 10
    4. Serviți alimente tradiționale romane pentru cină. Faceți un platou mare cu struguri, smochine, brânzeturi și măsline pentru un aperitiv. Pentru cină, serviți carne, cum ar fi miel, carne de vită, carne de porc sau pui, într-un stoc de legume ușoare cu legume gătite, care a fost o cină populară pentru romani bogați.
  • Dacă doriți să serviți desertul, puteți face o salată de fructe proaspete, un tort simplu de vanilie, sau chiar pâine prăjită franceză servit cu miere, care a fost un desert roman popular.
  • Imaginea intitulată Celebrează IDE-urile din pasul de martie 11
    5. Joaca un joc inspirat de crimă cu oaspeții dvs. Planificați câteva runde de un joc de rol Asasin, care este uneori numită mafia. Utilizați o punte de carduri pentru a atribui roluri fiecărui jucător și pentru a face una dintre cărțile "asasin."Să-și păstreze toată lumea un secret, iar asasinul se va întâmpla la o persoană să-i" omoare "în joc.
  • Scopul este de a afla cine este asasinul sau asasinul va câștiga când toți ceilalți sunt morți.
  • Poti de asemenea Planificați un mister de crimă Pe baza cifrelor istorice din viața lui Julius Caesar.
  • Metoda 3 din 3:
    Învățând despre istoria romană
    1. Imaginea intitulată Celebrează IDE-urile din pasul de martie 12
    1. Cercetarea vieții și a morții lui Julius Caesar. Citiți online despre regula lui Caesar ca lider al Imperiului Roman și aflați despre rivalitatea lui cu Marcus Brutus, Mark Antony și Cassius. Urmăriți re-acientarea asasinării de către rivalii săi pe YouTube și luați în considerare importanța sa ca o figură istorică..
    • Mulți istorici sunt de acord că asasinarea lui Caesar a fost un punct de cotitură pentru Imperiul Roman, astfel încât identitatea marșului este o zi extrem de importantă pentru istoria lumii!
  • Imaginea intitulată Celebrează IDE din pasul 13 martie 13
    2. Citiți "Julius Caesar" lui Shakespeare pentru a obține o preluare mai dramatică a morții sale. Găsiți cartea online sau citiți o versiune online pentru a afla despre zilele care au dus până la și imediat după asasinarea lui Caesar. În timp ce unele jocuri sunt fictive și dramatice, o mulțime de poveste este din punct de vedere istoric și este foarte distractiv să citească.
  • Shakespeare a scris în limba engleză modernă, care poate fi dificil de citit. Dacă doriți o versiune modernă în limba engleză a piesei, căutați online pentru o traducere modernă în limba engleză, cum ar fi versiunea "fără teamă Shakespeare".
  • Imaginea intitulată Celebrează IDE-urile din pasul de martie 14
    3. Vizitați un muzeu care are exponate pe Roma antică. Multe muzee au colecții istorice sau de artă cu bucăți din Roma antică. Găsiți un muzeu cu o colecție în apropierea dvs. și planificați o vizită pentru IDES din martie. Uită-te la piesele de artă și artefactele să-și imagineze ce a fost viața în timpul vieții lui Julius Caesar, Brutus și Marc Antony.
  • Verificați dacă muzeul oferă reduceri pentru studenți sau vizite săptămânale.
  • Fi întotdeauna respectuos în timpul muzeului. Nu atingeți niciunul dintre artefacte decât dacă sunteți instruit și urmați regulile muzeului despre fotografie.
  • Imaginea intitulată Celebrează IDE din pasul de martie 15
    4. Periați-vă pe fraze latine simple. Aflați cum să pronunți frazele precum "salve", ceea ce înseamnă bun venit- "Quomodo Vales?"Ceea ce înseamnă că tu și" Nomen Mihi Est ... ", ceea ce înseamnă că numele meu este. Acest lucru vă va ajuta să intrați în mentalitatea unui cetățean roman în timpul Cezarului.
  • Fraze precum "et tu, brute?"Înțeles" și tu, Brutus?"La fel ca" Veni, Vidi, Vici, "Înțeles" am venit, am văzut, am cucerit ", sunt importante citate latine de Caesar pe care le puteți folosi pe tot parcursul zilei.
  • Latină este considerată o limbă "moartă", deoarece în prezent nu există vorbitori nativi în lume, dar este încă un limbaj extrem de important.
  • Dacă vă place să învățați limba, puteți lua cursuri în latină online sau în școală pentru a vă ajuta să studiați pentru alte subiecte, cum ar fi istoria, știința și arta.
  • Imaginea intitulată Celebrează IDE-urile din etapa martie 16
    5. Căutați alte evenimente celebre care s-au întâmplat pe 15 martie. Unii oameni cred că identitatea marșului sunt blestemați din cauza unui număr de evenimente proaste în acea zi de-a lungul istoriei. Aflați un pic despre ocupația germană a Cehoslovaciei, Cyclonul Samoan și începutul primăverii arabe, toate acestea au avut loc pe 15 martie.
  • Acesta este, de asemenea, motivul pentru care unii oameni vor spune în continuare "Feriți-vă de identitatea marșului!"
  • sfaturi

    Dacă planificați un cod de identitate din partea martie, căutați o muzică tradițională romană pentru a juca în fundal pentru a stabili ambianța.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar