Cum să sărbătoriți aniversarea părinților dvs. Acasă

Dacă încercați să găsiți o modalitate de a sărbători aniversarea părinților dvs. acasă, sunteți în noroc. Aveți o serie de opțiuni deschise pentru dvs. Ați putea planifica o petrecere mare cu prietenii și familia sau pur și simplu să creați o cină liniștită acasă. Dacă sunteți un copil, ați putea folosi, de asemenea, câteva idei mai creative pentru a vă distra cu părinții dvs., cum ar fi un picnic de curte, creând o noapte de vopsea, sau oferind micul dejun în pat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Planificarea unei petreceri pentru părinții dvs
  1. Imaginea intitulată sărbătoresc părinții
1. Decideți cine doriți să invitați. Gândiți-vă la cine părinții voștri se bucură de a fi în jur. S-ar putea să luați în considerare membrii familiei, prietenii apropiați ai familiei și chiar și colegii. De asemenea, gândiți-vă la dimensiunea casei dvs. Nu doriți să supraîncărcați casa cu prea mulți oameni. În plus, gândiți-vă cât de mulți bani să cheltuiți. În timp ce puteți arunca a petrecere la un buget, Trebuie să vă gândiți la câți oameni pe care îi puteți invita în mod rezonabil.
  • Dacă vremea va fi plăcută, luați în considerare faptul că partidul afară în curtea dvs. sau într-o zonă comună a complexului dvs. de apartamente. Este posibil să vă invitați mai mulți oameni decât dacă îl aveți înăuntru.
  • Trimiteți invitații cu 2 luni în avans. Dacă doriți să fie o surpriză, asigurați-vă că accentuați acest lucru la invitația dvs. Includeți data, ora și motivul pentru care sărbătoriți. Dacă doriți, puteți utiliza Internetul pentru a invita oamenii. Nu uitați să o faceți un eveniment privat, astfel încât părinții dvs. să nu o poată vedea. Puteți face o invitație simplă pe computer sau puteți cumpăra unele dintr-un magazin de artizanat sau un magazin online.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc părinții
    2. Planificați alimentele. Cele mai mari partide au mâncare grozavă, dar nu trebuie să fie extravagantă. De exemplu, ați putea avea doar suc de struguri spumante sau șampanie și tort. Alternativ, ai putea arunca o Potluck. Ați putea face ceva cum ar fi sandwich-urile de porc trase și apoi cereți oaspeților să aducă un fel de mâncare. Majoritatea oamenilor sunt mai mult decât fericiți să vă ajute. De asemenea, ați putea găti unul dintre mâncărurile preferate ale părinților dvs.
  • De fapt, puteți cere oaspeților să aducă un fel de mâncare în loc să aducă un cadou!
  • Imaginea intitulată sărbătoresc părinții
    3. Alegeți muzica pe care părinții dvs. îl vor iubi. Nici o petrecere nu este completă fără muzică, deci faceți o playlist de muzică pe care părinții dvs. le bucură. Joacă-o peste vorbitori pentru petrecere. Cu toate acestea, nu faceți muzica prea tare, așa cum doriți ca oaspeții dvs. să se poată auzi reciproc!
  • Imaginea intitulată sărbătoresc părinții
    4. Decorează casa în funcție de o temă. Fiecare an de aniversare are o tradiție tradițională "cadou" care se potrivește cu anul. Puteți încorpora acest lucru în decorațiunile dvs., ca tradițional "cadou" este un material, cum ar fi bumbacul sau oțelul.
  • De exemplu, anul 10 este staniu / aluminiu. Alte cadouri tradiționale includ argint pentru 25, Pearl pentru 30, Coral pentru 35, Ruby pentru 40, Sapphire pentru 45 și aur timp de 50 de ani.
  • Deci, pentru a 10-a aniversare, staniu / aluminiu, puteți include decorațiuni din aluminiu argintiu.
  • În caz contrar, luați în considerare lucrurile cum ar fi suflarea imaginilor pentru a plasa în jur, obținerea de flori proaspete, baloane agățate și streamers, și / sau agățat un banner.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc părinții
    5. Adăugați un joc. Dacă doriți să trăiți lucrurile, luați în considerare planificarea unui joc pentru petrecere. Un joc va ajuta la crearea unui sentiment de comunitate la petrecere și puteți folosi jocul pentru a sărbători părinții.
  • De exemplu, ați putea crea un joc trivia cu întrebări despre anul în care părinții dvs. s-au căsătorit.
  • De asemenea, puteți face un mic joc de trivia despre părinții dvs. Scrieți 10 până la 20 de întrebări distractive despre părinții dvs. și imprimați-le pe foi de hârtie. Au pixuri în jurul valorii, astfel încât oaspeții să le poată umple. Premiile de premiere pentru cele mai corecte răspunsuri, precum și cele mai amuzante.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc părinții
    6. Utilizați evenimentul pentru a crea un memento. Vă sărbătoriți părinții, deci de ce nu folosiți partidul pentru a vă ajuta să creați ceva special pentru ei? În acest fel, părinții tăi au ceva de reținut cu ocazia.
  • De exemplu, ați putea avea o carte de oaspeți în care oamenii scriu note părinților dvs.
  • Ați putea crea, de asemenea, un copac de amprentă, unde oaspeții lasă o amprentă pe o pânză pentru a crea frunzele copacului. Să-i semneze amprenta odată ce se usucă.
  • O altă opțiune utilizează o cameră de imprimare instantanee pentru a face fotografii și apoi au oaspeții să scrie o notă mică pentru a merge cu fotografiile.
  • Metoda 2 din 3:
    Bucurați-vă de o cină liniștită la domiciliu
    1. Imaginea intitulată sărbătoresc părinții
    1. Faceți părinții dvs. o cină. Începeți prin planificarea unei cină pe care o vor gândi părinții dvs. Încercați să includeți un favorit al fiecăruia dintre părinții dvs. De exemplu, poate un părinte iubește Lasagna, în timp ce celălalt iubește ciocolata. Ai putea avea un curs principal Lasagna și un tort de ciocolată pentru desert.
    • Dacă gătitul nu este lucrul dvs., încercați să comandați de la unul dintre restaurantele preferate ale părinților dvs. Poate fi chiar pizza sau chineză.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc părinții
    2. Sparge-o pe China bună. Dacă aveți vinășoare speciale de ocazie, aduceți-o pentru ziua specială a părinților dvs. Se va face să se simtă mai special și mai fantezist și vor aprecia gândul. Doar asigurați-vă că ați clătit dacă se află în jur și asigurați-vă că sunteți blând cu el.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc părinții
    3. Creați o atmosferă cu decorațiuni și muzică. Pentru a face cina mai specială, adăugați câteva atingeri de distracție. De exemplu, ați putea face un buchet de flori din curte sau puteți cumpăra câteva din magazin. Adăugați o muzică ușoară în fundal și luminează unele lumânări. Ai putea chiar să faci câteva decorațiuni. Adăugați doar câteva atingeri frumoase pentru a crea o atmosferă.
  • Florile nu trebuie să fie scumpe, destul de frumoase. De fapt, ai putea să te crezi și să faci câteva flori de hârtie. Puncte bonus dacă le potrivești cu flori de nuntă ale părinților tăi.
  • Metoda 3 din 3:
    Distracție împreună (pentru copii)
    1. Imaginea intitulată sărbătoresc părinții
    1. A înființat o vânătoare de scârțâit. O vânătoare de scârțâie este o modalitate distractivă de a face o sărbătoare par mai specială. Scrieți un indiciu de început pentru a vă ajuta părinții să găsească următorul indiciu. Puteți ascunde puținele daruri de-a lungul drumului, apoi la sfârșit, aveți un tort sau un banner care sărbătorește aniversarea părinților dvs.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc părinții
    2. Face micul dejun în pat pentru părinții dvs. Părinții tăi au făcut atât de mult pentru dvs., iar aniversarea lor este o zi bună pentru ca ei să se relaxeze puțin. Surprindeți-i făcând un mic dejun fantezist și servind-le în pat, astfel încât să se poată bucura de ceva timp împreună.
  • De exemplu, ai putea face toast francez sau încercați mâna la Quiche Lorraine.
  • Pentru o abordare mai simplă, faceți toast și încălziți niște cârnați înghețați. Adăugați câteva căpșuni pe lateral.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc părinții
    3. Configurați o noapte de vopsea pentru a crea noi amintiri. Dacă aveți o familie care iubește să devină creativă, încercați să creați o mică noapte de vopsea în casa dvs. Cumpărați sau adunați mici panzane, perii de vopsea și vopsele. Acoperă o masă în plastic sau ziare, a stabilit câteva cești de plastic cu apă și folosiți plăci de hârtie pentru palete. Încercați să pictați câteva dintre amintirile preferate de familie.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc părinții
    4. Planificați un picnic de backmyard. Faceți mâncare de picnic distractivă, cum ar fi sandwich-urile, salată de cartofi, Paste salată, pepene verde și cookie-uri. De asemenea, ați putea face o salată de fructe. Puneți niște pături în spate și includeți niște perne. Includeți un card sau o memento specială pentru părinții dvs.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc părinții
    5. Cereți-i să vă spună despre cum s-au întâlnit. Părinții dvs. probabil că nu pot spune prea multă poveste, așa că permiteți-i să-i spună din nou. Ei vor dori să vorbească despre asta și îi vor ajuta să-și amintească de ce s-au îndrăgostit în primul rând, ceea ce este întotdeauna bun pe o aniversare.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că părinții dvs. vor să sărbătorească acasă. Unele ori mame și tati doresc să sărbătorească aniversarea lor singură la o cină pentru două sau la alt eveniment de tip de dată. S-ar putea să doriți să lăsați părinții dvs. să sărbătorească singuri și acasă cu toată familia.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar