Cum să completați o nuntă rsvp

Planificarea unei nunți poate fi extrem de stresantă! Iar invitația este doar o mică bucată de puzzle complicată care duce până la ziua mare. Cardurile RSVP sunt în mod obișnuit incluse în invitații de nuntă, astfel încât cuplul să poată afla cine va fi exact în participare și să facă alegeri în ceea ce privește scaune și aranjamente de luat masa. Pentru a fi un oaspete bun, este important să oferiți toate informațiile necesare și să returnați RSVP cât mai curând posibil.

Pași

Metoda 1 din 2:
Completați cardul
  1. Imaginea intitulată Completați o nuntă RSVP Pasul 1
1. Uită-te la plicul exterior pentru a determina exact cine este invitat. Numele celor invitați vor fi tipăriți pe plicurile exterioare și interioare (ca adresă de retur). Acest lucru este deosebit de important dacă aveți copii, deoarece unele cupluri preferă ca nunta lor să fie o afacere numai pentru adulți. Dacă este cazul, va fi o linie care citește ceva de-a lungul liniilor: "Vă rugăm să rețineți că acest eveniment este numai pentru adulți."
  • Dacă aveți copii și nu sunt invitați, nu împingeți cuplul pentru a le lăsa să vină chiar dacă se comportă bine. Faceți alte planuri pentru copiii dvs. în acea zi și bucurați-vă de festivități!
  • Dacă nu aveți un plus, dar doriți să aduceți un nou partener de-a lungul, nu presetați cuplul să vă lași să le aduceți. Unele locații și producătorii de servicii mai mult pe adăugat oaspete (în special locurile mai mici, cu ocupații maxime), astfel încât să respecte decizia cuplului de a păstra numerele în jos!
  • Imaginea intitulată Completați o nuntă RSVP Pasul 2
    2. Scrieți numele dvs. pe linia "M". Linia "M" este destinată să înceapă titlul participanților (domnul., D-na., Dor). Asigurați-vă că scrieți lizibil și nu utilizați porecle decât dacă porecla a fost utilizată în adresă de pe plicul exterior. De exemplu, dacă invitația este adresată "Miss Jethette", nu scrieți "Miss Jan" pe linie, chiar dacă asta mergeți de obicei.
  • Dacă sunteți căsătoriți și aveți aceleași nume de familie, scrieți numele și prenumele partenerului dvs. după fiecare dintre titlurile dvs. De exemplu, "domnul. și doamna. Seth Havety."Dacă tu și soțul dvs. aveți nume de familie diferite, includeți ambele nume complete. De exemplu, "doamnă. Iunie Allison și dl. John Hairty."
  • Dacă sunteți singur, scrieți "Miss iunie Allison" sau "MR. John Hairty."
  • Dacă tu și partenerul tău sunteți necăsătoriți, includeți atât numele dvs., cât și utilizați "Miss" ca titlu feminin. De exemplu, "Miss iunie Allison și dl. John Hairty."
  • Imaginea intitulată Completați o nuntă RSVP Pasul 3
    3. Indicați numărul de participanți și absenți. Cele mai multe carduri vor avea două linii pentru a completa. Textul de lângă fiecare linie va citi "acceptarea" sau "declinul" sau ceva de genul "acceptă cu plăcere" sau "scade cu regret."Dacă completați cardul pentru dvs. și alții, scrieți numărul de participanți și absenți pe liniile furnizate.
  • De exemplu, dacă familia dvs. de 3 a fost invitată, dar numai că puteți merge, scrieți un "1" pe linia Accept și "2" pe linia de declin.
  • Imaginea intitulată Completați o nuntă RSVP Pasul 4
    4. Selectați preferințele de masă dacă este cazul. Nunțile mai formale vor include mese de ședință cu servere și aranjamente specifice de ședere pentru fiecare oaspete. Dacă este cazul, cardul RSVP va include câteva selecții cu privire la preferința dvs. de masă (e.G., Carne, pește, vegetarian, vegan). Dacă există mai mult de o persoană care merge la nuntă, puneți inițialele fiecărei persoane de lângă preferința lor, astfel încât serverele să știe care placă merge acolo.
  • Dacă sunteți vegetarian sau vegan și nu vedeți opțiunile vegetariene sau vegane, contactați cuplurile sau locația (care vă poate face referire la CATERER) pentru a vedea dacă există opțiuni pentru dvs. Contactați numai cuplul dacă sunteți aproape și nu fiți pushy despre el!
  • Dacă știți că nu veți putea mânca nimic la nuntă din cauza restricțiilor dietetice sau a alergiilor severe, intenționați să mâncați în prealabil sau să vă aduceți propria masă și gustări. S-ar putea să pară ciudat, dar oamenii vor înțelege că nu doresc să potrivească petrecerea de nuntă, catering sau loc de întâlnire. Dacă ajungeți să aduceți o masă, lăsați-o pe o farfurie în loc să o mâncați din Tupperware pentru a se potrivi cu formalitatea serii.
  • Imaginea intitulată Completați o nuntă RSVP Pasul 5
    5. Scrieți o notă dacă cardul are spațiu amplu. Dacă cardul are linii de cameră sau extra, nu ezitați să scrieți câteva cuvinte de bine dorințe. De exemplu, ați putea scrie: "Sunt atât de încântat de voi doi să vă începeți viața împreună!"Păstrați-o optimă și potrivită tonul invitației.
  • Dacă tonul este super-formal, ați putea scrie ", regret că nu voi fi în participație. Îmi trimit cele mai bune urări pentru amândoi!"
  • Dacă tonul este jucăuș (cum ar fi pentru nunți tematici), nu ezitați să scrieți ceva care se referă la materialul sursă. De exemplu, dacă tema este Razboiul Stelelor ai putea scrie ceva de genul ", a început, iubitori suflete de două unire, are! Dorințele celor mai bune, da eu!"
  • Metoda 2 din 2:
    După eticheta RSVP
    1. Imaginea intitulată Completați o nuntă RSVP Pasul 6
    1. Răspunde cât mai curând posibil. Răspuns cât mai curând posibil este important, astfel încât cuplul și planificatorul de nuntă au timp să planifice pentru numărul exact de oaspeți. Cardul va avea probabil un "răspuns prin", dar nu așteptați până la câteva zile înainte sau în ziua!
    • Nu vă gândiți la "Răspunde de către" data ca o dată "postmarked de". Cuplul trebuie să fi primit RSVP-ul dvs. înainte sau la acea dată, deci fii un oaspete bun și trimite-l devreme!
  • Imaginea intitulată Completați o nuntă RSVP Pasul 7
    2. Urmați metoda de răspuns preferată a gazdei dacă nu există nicio carte. Unele cupluri vor opta pentru a lua RSVP-urile printr-un portal online pe site-ul lor de nuntă sau pentru a solicita răspunsuri prin e-mail. Citiți cu atenție instrucțiunile și răspundeți în funcție de preferința lor declarată. Răspunsul într-o metodă non-preferată va adăuga stres inutil pentru a-și planifica nunta.
  • Amintiți-vă să căutați (și să respectați) data "răspunsului" datei - cu atât mai repede cu atât mai bine!
  • Când trimiteți un e-mail RSVP, scrieți într-un ton formal și să fiți clar despre cine poate și nu puteți participa și preferințele de intrare preferate (dacă instrucțiunile solicită specificațiile). De exemplu, e-mailul dvs. ar putea spune: "Dragă Marcus și Jessica, vă mulțumesc că ne invităm să participați la ziua dvs. specială. Leon și cu mine vom fi cu bucurie în participarea la repetiție, ceremonia și recepția. Când vine vorba de preferințele meselor, Leon preferă friptura și prefer opțiunea vegetariană. Încântat să sărbătorească dragostea ta! Cel mai bun, Andra și Leon Mercer."
  • Dacă nu puteți participa, nu faceți scuze sau nu intrați în detalii. Păstrați-l scurt și cordial. De exemplu, ați putea scrie: "Dragă Marcus și Jessica, suntem onorați să fim invitați la nunta și repetiția. Din păcate, Leon și cu mine nu vom putea participa nici la eveniment. Vă dorim ambele cele mai bune în ziua dvs. specială! Încărcătoare, Andra și Leon Mercer."
  • Imaginea intitulată Completați o nuntă RSVP Pasul 8
    3. Evitați adăugarea de participanți suplimentari. Nu adăugați extras pe RSVP și includeți numai numele și numărul persoanelor care au fost invitate în mod specific. Dacă este invitată toată lumea din familia dvs., invitația va fi adresată întregii dvs. familii (e.G., "Familia Hentry"). Dacă invitația este adresată "domnului. și doamna. Havety, "Doar tu și partenerul tău sunt invitați în mod oficial și copiii dvs. nu ar trebui să fie prezenți.
  • Dacă vă așteptați la un copil între "Răspunsul prin" Data și ziua nunții (și nu există nicio linie care să indice că evenimentul este doar adulți) contactați cuplul pentru a întreba dacă nou-născutul dvs. este binevenit să participe.
  • Imaginea intitulată Completați o nuntă RSVP Pasul 9
    4. Nu swap plus-de-uri Dacă originalul Plus-One nu poate participa. Dacă invitația este adresată dvs. și unui oaspete (e.G., "Miss Havety și oaspete"), înseamnă că puteți aduce oricine doriți ca dată. Cu toate acestea, dacă se adresează dvs. și unei alte persoane specifice și nu pot merge, nu puteți schimba locul suplimentar la oricine. Aceasta este o invitație de nuntă, nu un bilet de concert!
  • Dacă sunteți aproape de cuplu, ei ar putea să înțeleagă și să vă permită să aduceți o altă persoană în locul originalului. Întrebați-vă într-o manieră cordială și înțelegeți dacă nu vă spun că nu vă asumați și schimbați oaspeții dvs. fără să le întrebați mai întâi!
  • Imaginea intitulată Completați o nuntă RSVP Pasul 10
    5. Faceți contact imediat pentru a vă schimba RSVP. Dacă nu puteți merge după RSVPing "Da", lăsați cuplul să știe cât mai curând posibil. Dacă trebuie să anulați în ziua nunții, nu vă deranjează cuplul despre el și contactați planificatorul de nuntă, servitoare de onoare sau cel mai bun om. Au un motiv bun pentru anularea dvs. (ca o urgență de familie sau o boală gravă) și vă cereți scuze pentru absența dvs.
  • Cuplul a plătit bani buni pentru fiecare oaspete să fie acolo, deci dacă ați rostit "da", încercați să vă păstrați angajamentul și să ajungeți acolo!
  • Dacă trebuie să vă bucurați în ultimul moment, asigurați-vă că vă cereți scuze și trimiteți un cadou de nuntă.
  • sfaturi

    Scrieți lizibil și în stilou negru sau albastru pentru a vă asigura că cuplul poate citi cartea dvs. RSVP.
  • Dacă nu completați imediat cardul (când îl deschideți), nu aruncați nicio parte a invitației! Va trebui să vă referiți la plicul exterior pentru a vedea cine este invitați (mai ales dacă aveți o familie).
  • Păstrați cardul RSVP în stare bună și într-un loc sigur. Nu lăsați invitația sau cardul RSVP așezat într-un loc unde se poate pierde sau deteriora. Aceste cărți nu sunt ieftine, iar cuplul are nevoie să fie lizibil și în tact.
  • Dacă ați pierdut cartea RSVP, contactați cu voce, cerem scuze profund și lăsați-i să știe dacă veți fi în participare sau nu. De asemenea, le puteți scrie o notă în locul RSVP-ului dvs. pe papetărie formală (doar asigurați-vă că ați verificat-vă cu ei să vă certe scuze și să le informați ce să se aștepte în calea RSVP).
  • Avertizări

    Nu săriți RSVPing dacă nu puteți merge la nuntă și nu vă simțiți rău în scădere. Ei trebuie să știe, indiferent de modul în care vă simțiți despre asta!
  • Nu trimiteți text, să apelați sau să utilizați social media pentru a lăsa cuplul să știe dacă veți fi sau nu participați (dacă nu preferați să faceți acest lucru). Nunțile necesită o mulțime de planificare și pot fi destul de complicate, astfel încât să le ușureze și să răspundă în metoda preferată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar