Cum să cereți bani în loc de cadouri la nunta dvs

Solicitarea de bani ca un cadou de nuntă folosit pentru a fi încruntat, dar nu mai. Deoarece mai multe cupluri așteaptă mai mult să se căsătorească sau să trăiască împreună înainte de căsătorie, multe dintre ele au deja gadget-urile de bucătărie de bază și gospodăriile care sunt în mod tradițional date ca daruri. Dacă vă căsătoriți și ați prefera numerar, există câteva modalități de a cere fără a provoca infracțiuni. Continuați și cereți ceea ce doriți cu adevărat.

Pași

Metoda 1 din 2:
Solicitarea de numerar on-line
  1. Imaginea intitulată cere bani în loc de cadouri la nunta ta Pasul 1
1. Cercetați-vă opțiunile. Există o serie de site-uri diferite care pot gestiona donațiile dvs. de numerar pentru dvs. online. Acestea variază în funcție de nevoile și dorințele dvs. specifice. Indiferent dacă doriți bani pentru o lună de miere sau preferați să o folosiți doar după cum doriți, este o opțiune pentru dvs.
  • Imagine intitulată cere bani în loc de cadouri la pasul dvs. de nuntă 2
    2. Configurați un honeyfund dacă doriți bani pentru luna de miere. Acest site este folosit în principal pentru cadouri de numerar legate de luna de miere. Tu să-i spui prietenilor și familiei tale exact ce parte din călătoria dvs. vor fi finanțare și permite atât donații de numerar cât și paypal.
  • Puteți crea registrul, partajați registrul cu oaspeții dvs. și primiți plăți direct pe site.
  • Imagine intitulată cere bani în loc de cadouri la pasul dvs. de nuntă 3
    3. Creați un cont de tendr dacă doriți doar bani. Acesta este un site simplu, fără firs pentru donații în numerar. Nu există nici o opțiune pentru un registru de cadouri fizice. Oaspeții pot alege din mai multe felicitări diferite dacă ar dori să-și dea darul o simțire mai personală.
  • Imagine intitulată cere bani în loc de cadouri la nunta ta Pasul 4
    4. Oferiți oaspeților dvs. o alegere între numerar și cadouri. Dacă credeți că unii dintre oaspeții dvs. ar putea prefera să aibă opțiunea de a vă oferi un cadou fizic, există numeroase site-uri care pot gestiona atât registrele tradiționale de cadouri, cât și donațiile de numerar. Ei chiar își pot împărți banii între numerar și un cadou fizic pe aceste site-uri:
  • Zola
  • Registrul meu
  • Nodul
  • Newlywish
  • Imagine intitulată cere bani în loc de cadouri la pasul dvs. de nuntă 5
    5. Furnizați o legătură cu o caritate la alegere. Dacă nu doriți să primiți cadouri și nu vă pasă de numerar, oferiți oaspeților dvs. un link către o caritate pe care o pot dona în numele dvs.
  • Imagine intitulată cere bani în loc de cadouri la pasul dvs. de nuntă 6
    6. Adăugați registrul dvs. pe site-ul dvs. de nuntă. Oferind un link către registrul dvs. de numerar pe site-ul dvs. de nuntă o va face super-ușor pentru oaspeții dvs. să-și facă cadouri de numerar și să-l facă mai puțin ciudat pentru amândoi. De asemenea, puteți explica de ce doriți bani și ceea ce veți folosi-o, ceea ce vă va face prietenii și familia mai înclinată să vă ajute.
  • Knot este un site popular de nunta care vă permite să gestionați fiecare aspect al nunții dvs. într-un singur loc, inclusiv registrul dvs. și comunicând cu oaspeții dvs.
  • Dacă nu aveți un site de nuntă, răspândirea cuvântului prin intermediul prietenilor și familiei ar putea fi o opțiune mai bună pentru dvs.
  • Metoda 2 din 2:
    Răspândirea cuvântului prin familie și prieteni
    1. Imagine intitulată cere bani în loc de cadouri la pasul dvs. de nuntă 7
    1. Spuneți familiei, prietenilor apropiați și petrecerii de nuntă pe care ați prefera bani. Începeți cu oamenii pe care îi cunoașteți foarte bine, care vor fi înclinați să vă asculte raționamentul și care vor dori să vă ajute să vă atingeți visele. Explicați-le că aveți deja toate lucrurile pe care trebuie să le începeți în viața nouă și ar prefera ajutor cu luna de miere sau alte obiective financiare.
    • Ai putea spune: "Mama, deoarece sunteți responsabil de daruri, puteți lăsa pe oameni să știe că ne-ar plăcea bani pentru a salva până la o plată în avans pe o casă?"
  • Imagine intitulată cere bani în loc de cadouri la nunta ta Pasul 8
    2. Lăsați-i pe cei dragi să-ți răspândească cuvântul pentru tine. Din moment ce familia, prietenii și petrecerea de nuntă vor fi implicați îndeaproape în procesul de nuntă, pot răspunde la întrebări atunci când oamenii întreabă unde vă înregistrați. Ei ar trebui să-și exprime că aceasta este preferința dvs. și nu o cerință.
  • Cel mai bun om sau servitoare de onoare ar putea spune: "Cuplul dorește să facă ceva puțin diferit, deoarece sunt stocate de acasă și bucătărie. Ei ar plăcea donații pentru luna de miere în Franța."
  • Imagine intitulată cere bani în loc de cadouri la pasul dvs. de nuntă 9
    3. Permiteți oaspeților dvs. opțiunea de a oferi cadouri fizice dacă doresc cu adevărat. Unii oameni mai tradiționali pot insista să vă dau un cadou fizic, oricum. Este în regulă. Cel mai important este să obțineți ceea ce doriți în cea mai mare parte, în timp ce oferim cât mai puțini oameni posibil.
  • Dacă un oaspete vă spune familiei, prietenilor sau membrilor petrecerii de nuntă că nu vor să dea bani, ar putea spune: "Bine, mătușa Marie. Ar dori orice dar pe care doriți să-l dați."
  • Imaginea intitulată cereți bani în loc de cadouri la pasul de nuntă 10
    4. Discutați cu oaspeții dvs. dacă întrebați. Chiar dacă prietenii, familia și petrecerea de nuntă vor face cea mai mare parte a muncii pentru dvs., nu vă întoarceți pe nimeni care vă întreabă pe tine sau pe soțul dvs. de a fi o întrebare despre cadouri. Fii sincer despre visele și obiectivele tale și de ce cereți bani în loc de cadouri.
  • Ai putea spune: "Mulțumesc că ați întrebat. Ne-ar plăcea să primim bani pentru nunta noastră, astfel încât să putem plăti împrumuturile pentru studenți și să ieșim la un început bun financiar."
  • sfaturi

    Simțiți-vă liber să includeți link-ul la site-ul dvs. de nuntă în invitație, astfel încât oaspeții dvs. să știe unde să o găsească.
  • Evitați să menționați în mod specific cadouri în invitație, deoarece aceasta este considerată o etichetă slabă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar