Cum de a alege un cadou de nunta pentru logodnica ta

Un cadou de nunta pentru logodnica ta este o parte importanta a zilei tale speciale. Există multe articole de a alege și se pot simți copleșitoare pentru a selecta cadoul perfect. Puteți alege un cadou care este sentimental, cum ar fi o fotografie frumoasă sau un scrapbook. De asemenea, puteți opta pentru ceva de purtat, cum ar fi bijuterii sau un ceas. Pe măsură ce veți ajunge cu o mulțime de accesorii și knoame de la alți oaspeți, ceva practic poate funcționa prea, cum ar fi uneltele sau obiectele de călătorie pentru luna de miere.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea unui cadou sentimental
  1. Imagine intitulată Alegeți un cadou de nuntă pentru logodnicul dvs. Pasul 1
1. Faceți un cadou folosind fotografii. Fotografiile din momente speciale în timpul relației dvs. pot fi folosite pentru a face un cadou minunat de nuntă. Dacă vrei să-ți dai logodnicul pe ghidul mai sentimental, încercați să faceți ceva cu fotografii.
  • Opriți-vă de un magazin de imprimare locale sau găsiți unul online. Vedeți dacă puteți face ceva de genul unui calendar sau perete personalizat, cu imagini speciale ale celor doi.
  • Investiți într-un cadru frumos pentru a vă încadra fotografia preferată a dvs. și a logodnicului dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou de nuntă pentru Fiance Pasul 2
    2. Obține ceva gravat. Orice element se va simți mai sentimental cu o gravură. Dacă doriți să obțineți logodnicul dvs. ca o bucată de bijuterii sau un instrument, ați gravat. Acest lucru va adăuga sentimentalitate unui element care altfel poate părea generic.
  • De exemplu, dacă obțineți logodnicul dvs. un inel, aveți ceva gravat pe inel.
  • Puteți avea numele dvs. gravate într-un element. De asemenea, puteți încerca o dată specială, cum ar fi data la care ați întâlnit sau versuri de la o poezie sau o melodie care vă amintește de relația dvs.
  • Multe site-uri web vând elemente pe care le puteți plăti pentru a fi gravat. Doar asigurați-vă că plasați comanda dvs. bine înainte de data nunții, astfel încât este gata în timp.
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou de nuntă pentru Fiance Pasul 3
    3. Prezentați o scrisoare scrisă de mână. Nu trebuie să cheltuiți o mulțime de bani pe un cadou de nuntă. Ceva la fel de simplu ca o scrisoare scrisă scrisă scrisă pe frumos papetărie poate fi un cadou dulce, sentimental, logodnicul tău va prețui ani de zile pentru a veni.
  • Încercați să luați legătura cu sentimentele dvs. atunci când scrieți scrisoarea. Coborâți-vă inhibițiile și scrieți de ce vă așteptați la viața împreună și tot ceea ce vă place despre logodnicul dvs.
  • Dacă nu aveți cel mai bun scrieri de mână, nu vă faceți griji. Punctul nota este de a vă exprima și sentimentele dvs. Chiar dacă scrisul dvs. de mână este puțin neglijent, logodnicul dvs. va aprecia sentimentalitatea.
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou de nuntă pentru logodnicul dvs. Pasul 4
    4. Faceți un album. Dacă sunteți tipul de corali, încercați să faceți un scrapbook. Un scrapbook care detaliază punctele înalte ale relației dvs. pot fi un cadou minunat și sentimental, logodnicul dvs. va fi comoara.
  • Adăugați lucruri cum ar fi biletele de avion, cărțile poștale, meniurile restaurantului și alte elemente care vă reamintesc momente și locuri speciale.
  • Au imprimate fotografii la un magazin de imprimare locale. Imprimați câteva dintre fotografiile dvs. preferate ale celor doi.
  • Puteți opri de către un magazin de artizanat local pentru a obține consumabile pentru o carte de resturi. Privind la lucruri cum ar fi autocolantele și hârtia decorativă vă poate ajuta să vă inspirați pentru darul dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea ceva de purtat
    1. Imagine intitulată Alegeți un cadou de nuntă pentru Fiance Pasul 5
    1. Discutați cu prietenii lui Fiance pentru idei. Dacă doriți să alegeți ceva, logodnicul dvs. poate purta, poate doriți să vorbiți cu prietenii lor. De multe ori, prietenii știu multe despre gusturile și dimensiunile altora. Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, invitați unele dintre prietenii lui logodnic pentru prânz sau cafea și vedeți dacă au idei.
    • Asigurați-vă că prietenii tăi știu că darul ar trebui să fie o surpriză. Nu vrei să sufli surpriza înainte de a da logodnicul tău darul lor.
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou de nuntă pentru logodnicul dvs. Pasul 6
    2. Uită-te la bijuterii. Bijuterii pot fi adesea un cadou dulce, sentimental pentru o nuntă. Un colier, brățară, cercei sau alte elemente de bijuterii pot fi apreciate dacă logodnicul dvs. poartă în mod normal o mulțime de bijuterii.
  • Asigurați-vă că știți ce fel de metale vă place logodnicul dvs. Unii oameni au opoziții morale la anumite tipuri de metale, cum ar fi diamantele sau pur și simplu nu displace culoarea sau forma unor metale.
  • Acordați atenție bijuteriilor dvs. Logianul dvs. poartă în mod regulat. Vedeți dacă sunt atrași de un anumit stil sau culoare.
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou de nuntă pentru Fiance Pasul 7
    3. Investiți într-un ceas de calitate. Un ceas poate fi un cadou grozav, clasic de nuntă. Salvați niște bani și împliniți-vă un ceas fantezist că logodnicul dvs. va fi comoară de ani de zile.
  • Du-te pentru un ceas care este într-un stil Logodnicul tău îi place. Acordați atenție accesoriilor lor regulate și încercați să găsiți un ceas care se potrivește.
  • Puteți avea un ceas angajat cu data de nuntă sau inițialele pentru ao face extra speciale.
  • Sfat de experți

    "Un ceas sau o pereche specială de manșete poate fi un cadou frumos pentru o mireasă."

    Hope Mirtis

    Hope Mirtis

    Nunta oficiată și consilier de căsătorie Mirlis este o ofițer de nuntă înregistrată, un ministru ne-denominațional hirotonit și un instructor de yoga certificați specializat în sănătatea mintală pre-nunta. Ea este fondatorul unei uniuni mai perfecte, o afacere de consiliere premaritală. Ea a lucrat ca consilier și oficială de peste opt ani și a ajutat sute de cupluri să-și consolideze relațiile. Ea are un MAE în arte dramatice de la Universitatea din California, Davis.
    Hope Mirtis
    Hope Mirtis
    Nunta oficiată și consilier de căsătorie
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou de nuntă pentru Fiance Pasul 8
    4. Încercați o pereche elegantă de manșetă. Dacă faceți schimb de cadouri înainte de nuntă, încercați un set fantezist de manșete. Logianul tău îl poate purta în ziua ta cea mare. De asemenea, puteți obține cu ușurință manșete personalizate prin gravarea.
  • Metoda 3 din 3:
    Optând pentru ceva util
    1. Imagine intitulată Alegeți un cadou de nuntă pentru Fiance Pasul 9
    1. Cumpărați unelte fanteziste. Este logodnicul tău la îndemână în jurul casei? Au un hobby care necesită instrumente speciale? Se bucură de vin? Încercați să găsiți instrumente care corespund stilului de viață al logodnicului dvs. Petreceți puțin mai mult decât în ​​mod normal, pe un instrument fantezist.
    • Dacă logodnicul tău iubește clădirea lucrurilor, ia-i un instrument scos setat cu lucruri cum ar fi ciocane și chei.
    • Pentru un iubitor de vin, încercați un deschizător de sticlă fantezie sau un deschizător de vinuri automate.
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou de nuntă pentru Fiance Pasul 10
    2. Asamblați un set de îngrijire personală. Poate părea puțin plictisitor, dar dacă logodnicul dvs. tinde să fie tipul practic, puteți încerca să asamblați un set de îngrijire personală. Investiți într-un coș cadou frumos și completați-l cu obiecte pentru îngrijirea personală.
  • Încercați să obțineți articole de îngrijire personală. Să investească în ceva asemănător șamponului scump sau o ras scumpă.
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou de nuntă pentru logodnicul dvs. Pasul 11
    3. Cumpărați câteva articole de călătorie pentru luna de miere. Dacă planificați o lună de miere la scurt timp după nunta dvs., cumpărați cadouri pentru asta. Încercați să cumpărați îmbrăcăminte special pentru călătorie, ca un costum frumos dacă mergeți undeva ca Hawaii. De asemenea, puteți încerca să cumpărați o cameră fantezie pentru a lua o mulțime de imagini în timpul vacanței dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou de nuntă pentru Fiance Pasul 12
    4. Dă-ți mâncăruri. Fancy Food poate fi, de asemenea, un mare cadou. În cazul în care logodnicul dvs., spuneți, iubește salsa, cumpărați unele salsa scumpe dintr-un magazin de alimente gourmet. Alimentele pot fi un cadou minunat, deoarece nu va merge la deșeuri.
  • Dacă vă place să gătiți, puteți încerca să gătiți ceva pentru logodnicul dvs. Ați putea, de exemplu, să faceți logodnicul dvs. un mic dejun special cu o zi înainte de nuntă.
  • sfaturi

    Când selectați ceva de purtat, cum ar fi bijuterii, asigurați-vă că cunoașteți dimensiunea logodnicului.
  • Alege un timp pentru a da darul unde lucrurile sunt calm. Nunțile pot fi frenzied, deci alegeți un moment privat cu dvs. și cu logodnicul dvs., unde puteți să le urmăriți cu adevărat să reacționați la cadou.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar