Cum să cumpărați dintr-un registru de nuntă

Cuplurile angajate au stabilit adesea registre de nuntă pentru a ajuta oaspeții să aleagă cadouri pe care tânărul se va bucura de utilizarea. Știind cum să cumpere dintr-un registru de nuntă al cuptorului vă va ajuta și alți oaspeți evitați achiziționarea de cadouri duplicate sau evitați să cumpărați cadouri pe care cuplul nu le dorește sau nu are nevoie. Înainte de a cumpăra un cadou de nuntă, asigurați-vă că știți unde se înregistrează cuplul și cum să acceseze registrul de nuntă.

Pași

  1. Imagine intitulată Cumpărați dintr-un registru de nuntă Pasul 1
1. Aflați unde este înregistrat cuplul. Este posibil să trebuiască să întrebi părinții mirelui sau mirelui sau un membru al partidului de nuntă. Unele cupluri includ aceste informații în invitația de nuntă, dar este în general considerată impolită să facă acest lucru. Dacă cuplul are un site de nuntă, acestea pot include informațiile despre registry pe site.
  • De obicei, un cuplu se va înregistra la mai mult de un magazin. Unele cupluri pot alege să se înregistreze la comercianții fizici sau la magazinele online. De obicei, un magazin este mai scump în timp ce celălalt este mai moderat. Dacă cuplul se înregistrează într-o a treia locație, poate fi ceva mai neobișnuit, cum ar fi un registru de economii de caritate sau de miere.
  • Imagine intitulată Cumpărați dintr-un registru de nuntă Pasul 2
    2. Alegeți un magazin pentru a vizita dacă există o locație fizică lângă dvs. și căutați registrul.
  • Unii comercianți cu amănuntul au chioșcuri care vă permit să introduceți numele mirelui sau mirelui pentru a găsi lista de dorințe de nuntă și imprimați-o din chioșc.
  • Este posibil să fie necesar să întrebați la un contor de servicii pentru clienți despre registrul de nuntă.
  • Imagine intitulată Cumpărați dintr-un registru de nuntă Pasul 3
    3. Du-te la site-ul unui magazin și căutați registrul cuplului dacă este o companie on-line sau nu există un magazin fizic lângă dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați dintr-un registru de nuntă Pasul 4
    4. Citiți fie în registrul de nuntă imprimat, fie versiunea online pentru a vedea ce a solicitat cuplul.
  • Imagine intitulată Cumpărați dintr-un registru de nuntă Pasul 5
    5. Determinați-vă bugetul pentru cadoul de nuntă. De exemplu, este posibil să doriți să cheltuiți mai mult de 50 de dolari pe un cadou.
  • Căutați articole din lista care se potrivește cu bugetul dvs. De asemenea, uitați-vă pe registrul de nuntă pentru a vă asigura că nimeni altcineva a cumpărat aceste articole. De obicei, lista de dorințe va observa cât de multe dintre elementele cuplului dorește și câți au primit de la alți oaspeți până acum.
  • Imagine intitulată Cumpărați dintr-un registru de nuntă Pasul 6
    6. Răsfoiți în jurul magazinului până când veți găsi darul pe care doriți să îl achiziționați.
  • Dacă întâmpinați dificultăți în găsirea cadoului pe rafturi, cereți unui angajat magazin să vă ajute. Magazinul poate ieși din element și poate fi necesar să îl comandați.
  • Imagine intitulată Cumpărați dintr-un registru de nuntă Pasul 7
    7. Faceți clic pe elementul pe care doriți să îl cumpărați de la Registry Online. Site-ul web trebuie să vă direcționeze la pagina de informații pentru acel element, unde o puteți plasa în coșul dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați dintr-un registru de nuntă Pasul 8
    8. Cumpărați elementele pe care le-ați dori de la lista de dorințe de nuntă la magazin sau online.
  • Când cumpărați obiecte la un magazin fizic, asigurați-vă că ați prezentat registrul tipărit la casier, astfel încât el sau ea să-l scaneze și achiziția dvs. va fi notată în registru. Acest lucru poate preveni cadouri duplicate.
  • Dacă comandați elementul online, ar trebui să rețineți automat că este din registru. Asigurați-vă că faceți clic pe element prin registru și să nu căutați separat.
  • Unele registre vă permit să rezervați un element, astfel încât nimeni altcineva să-l achiziționeze, chiar dacă îl cumpărați dintr-o altă locație sau planificați să vă întoarceți și să o comandați mai târziu.
  • Imagine intitulată Cumpărați dintr-un registru de nuntă Pasul 9
    9. Trimiteți cadoul la adresa de domiciliu a cuplului în loc să o transportați în casa dvs. și să le prezentați în ziua nunții.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar