Cum se adresează salvați cardurile de date pentru o nuntă

Cardurile de salvare a datei servesc drept anunț timpuriu pentru nunta dvs. viitoare și ar trebui să fie trimise cu 6-8 luni înainte ca nunta să aibă loc. În timp ce scrieți numele și adresele de pe salas-the-data pare a fi o sarcină simplă, există de fapt o varietate de lucruri pe care ar trebui să le țineți minte. Modul în care adresați persoanelor va fi determinat de cine este adresat salvarea și modul în care tradițional doriți să fiți. Din fericire, dacă urmați niște pași simpli și păstrați în minte eticheta, puteți să vă adresați cu ușurință cardurilor de salvare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Formatarea plicurilor
  1. Imagine intitulată Adresa Salvați cardurile de date pentru o nuntă Pasul 1
1. Decideți dacă doriți să scrieți sau să imprimați etichete pentru plicuri. Invitațiile scrise de mână necesită abilități excelente de scriere. Dacă nu sunteți bine în scris, poate doriți să angajați pe cineva care face caligrafie. Etichetele de imprimare sunt mai rapide, dar nu arată atât de impresionant și va costa de obicei mai puțin decât obținerea unui caligrafher pentru a scrie invitațiile pentru dvs.
  • Black este culoarea tradițională utilizată pentru textul pe plicurile de salvare-the-dată.
  • Imagine intitulată Adresa Salvați cardurile de date pentru o etapă de nuntă 2
    2. Scrieți numele lor pe linia de sus. Primul lucru care merge pe partea din față a plicului este numele persoanei. Asigurați-vă că includeți numele tuturor persoanelor care sunt invitate la nuntă. Dacă există mai mulți oameni care trăiesc în aceeași casă, dar nu sunt legate, trimiteți-le carduri individuale de salvare.
  • Pentru un aspect tradițional, prima linie de pe plic ar putea arăta ceva de genul "domnului. Peter Parker și MS. Stacey Mulholland."
  • Pentru un aspect ocazional, prima linie ar putea să arate, "Peter Parker și Stacey Mulholland."
  • Imagine intitulată Adresa Salvați cardurile de date pentru o nuntă Pasul 3
    3. Puneți adresa lor pe a doua linie. Adresa trebuie să meargă pe a doua linie, astfel încât oficiul poștal să știe unde să trimită scrisoarea. Asigurați-vă că îl numiți pe oameni pe care nu ați vorbit cu ceva timp pentru a confirma că locuiesc încă la aceeași adresă.
  • Această linie ar arăta așa ceva, "Strada 255 Crazed."
  • Imagine intitulată Adresa Salvați cardurile de date pentru o nuntă Pasul 4
    4. Includeți orașul, statul și codul poștal pe a treia linie. Finalizați adresa scrisorii de pe a treia linie prin scrierea detaliilor rămase ale adresei lor. Centrați toate cele trei linii, astfel încât să pară îngrijite și uniforme.
  • A treia linie ar arăta ca "Philadelphia, Pennsylvania, 19145."
  • Imagine intitulată Adresa Salvați cardurile de date pentru o nuntă Pasul 5
    5. Scrieți adresa de retur pe partea din spate a plicului. În mod tradițional, adresa de întoarcere nu include numele gazdei, ci va include adresa stradală, orașul și codul poștal. Adresa de returnare ar trebui adresată persoanei care a fost desemnată să primească cardurile de răspuns.
  • Într-o nuntă tradițională, dvs. sau părinții logodnicului dvs. sunteți de obicei desemnați să primiți cardurile de răspuns.
  • Metoda 2 din 3:
    Scrierea numelor și a titlurilor
    1. Imagine intitulată Adresa Salvați cardurile de date pentru o nuntă Pasul 6
    1. Determinați dacă doriți sau nu să utilizați titluri onorifice. Dacă încercați să păstrați cardurile de salvare tradiționale, veți dori să includeți onorifice tradiționale care merg cu nume. De exemplu, ați folosi domnul, dor, medic, reverend sau dor de persoana respectivă.
    • Anumite onorifice ca domnul, dor, și ratele pot fi abreviate ca domnul., Domnișoară., și doamna.
  • Imagine intitulată Adresa Salvați cardurile de dată pentru o nuntă Pasul 7
    2. Treceți la titlurile onorifice dacă vă aflați la o cartelă de salvare ocazională. Dacă vă aflați la o nuntă mai casuală sau non-tradițională, puteți adresa oamenilor de numele și prenumele lor fără a utiliza titlurile onorifice.
  • Nu abreviați titlurile medicului sau reverendului.
  • De obicei, oamenii mai tineri vor avea grijă mai puțin de onorifice decât oamenii în vârstă vor.
  • Imagine intitulată Adresa Salvați cardurile de date pentru o nuntă Pasul 8
    3. Scrieți ambele nume pentru un cuplu necăsătorit care locuiește împreună. Dacă trimiteți o singură salvare - dată la un cuplu necăsătorit care locuiește împreună, veți dori să scrieți atât numele și prenumele lor.
  • Acest lucru va arăta ca "Joe Schmoe și Jane Doe" sau "MR. Joe Schmoe și doctorul Jane Doe."
  • Imagine intitulată Adresa Salvați cardurile de date pentru o nuntă Pasul 9
    4. Puneți numele și prenumele pentru o singură persoană. O singură persoană este cea mai ușoară persoană care se adresează unei date de salvare. Pur și simplu puneți fie primul și prenumele, fie numele și prenumele cu titlul lor de onoare. De asemenea, puteți face o versiune cu titlul de onoare și numele de familie numai.
  • De exemplu, ați scrie "Roger Bettinger," "Domnul. Roger Bettinger," sau "Domnul. Fitinger."
  • Imagine intitulată Adresa Salvați cardurile de date pentru o nuntă Pasul 10
    5. Includeți primul nume al copiilor sub numele de cuplu. Dacă vă invitați și copiii unui cuplu la nuntă, puteți pune pur și simplu primele nume sub numele părintelui lor.
  • De exemplu, ați scrie ceva de genul "Johnny și Stacey" sub linia unde ați scris numele părintelui.
  • Imagine intitulată Adresa Salvați cardurile de date pentru o nuntă Pasul 11
    6. Utilizați numele de familie al soțului pentru cuplurile căsătorite heterosexual. Dacă doriți să rămâneți tradiționali și trimiteți salvarea la un cuplu căsătorit heterosexual, puteți scrie numele și prenumele soțului și titlul onorific al soției și numele de familie.
  • De exemplu, ar arăta ca "domnul. Garrett Poolah și doamnă. Poolah."
  • Imagine intitulată Adresa Salvați cardurile de date pentru un pas de nuntă 12
    7. Scrieți nume complete pentru cuplurile sau soții LGBT cu nume diferite. Dacă vă invitați un cuplu căsătorit care nu urmează tradițiile de preluare a numelui, scrieți ambele nume. De asemenea, trebuie să scrieți fiecare nume pentru cuplurile LGBTQ, chiar dacă acestea împărtășesc același nume de familie, astfel încât să nu ofensezi accidental nimeni.
  • Când se adresează cartelei unui cuplu LGBTQ, puteți scrie ceva de genul "Mary Johnson și Jessica Johnson."
  • Imagine intitulată Adresa Salvați cardurile de date pentru o etapă de nuntă 13
    8. Scrieți numele de familie în loc de nume individuale. Dacă vă invitați o întreagă familie, puteți scrie ceva, "Familia Smith" sau "Fierarii." Acest lucru poate fi mai ușor și mai rapid decât să scrii numele tuturor celor dintr-o familie.
  • Imagine intitulată Adresa Salvați cardurile de date pentru o nuntă Pasul 14
    9. Aruncați onorificul pentru anumiți oameni. Nu folosiți onorificuri dacă oamenii trimit salvați-o dată să nu se adreseze în acest fel. Nu adresați plicul dlui. sau doamna. Dacă persoana este neconformă de gen, deoarece este ofensator. În cazurile în care nu sunteți sigur, puneți doar numele și prenumele lor.
  • Imagine intitulată Adresa Salvați cardurile de date pentru o nuntă Pasul 15
    10. Nu utilizați porecle sau inițiale. Chiar dacă doriți o nuntă mai casuală, nu ar trebui să utilizați poreclele sau inițialele oamenilor. Întotdeauna scrieți numele complet al persoanei când se adresează cardurilor de salvare.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind eticheta corectă
    1. Imagine intitulată Adresa Salvați cardurile de date pentru o nuntă Pasul 16
    1. Scrie "și oaspete" pentru a lăsa persoana să știe că pot aduce pe cineva. Dacă nu sunteți sigur de partenerul persoanei, puteți scrie pur și simplu "și oaspeți" după numele lor. Acest lucru îi va spune că pot aduce o dată la nunta ta.
    • De exemplu, ar arăta ca "MS. Morgan Brown și oaspete."
  • Imagine intitulată Adresa Salvați cardurile de date pentru o nuntă Pasul 17
    2. Trimiteți mirele și domnișoarele de onoare o dată-dată. Chiar dacă sunteți sigur că cineva vine la nuntă, este încă o etichetă adecvată pentru a le trimite o dată-dată. Dacă aveți o listă de invitație secundară, asigurați-vă că vă mențineți la trimiterea acestor invitații până când cineva din lista primară vă spune că nu pot veni.
  • Imagine intitulată Adresa Salvați cardurile de date pentru o nuntă Pasul 18
    3. Trimiteți cardurile cu 6-8 luni înainte de data nunții. Trimiterea cardurilor devreme va oferi oamenilor pe care i-ați invitat mai mult timp să vă pregătiți pentru nuntă. Dacă găzduiți o nuntă de destinație, este mai bine să trimiteți prețurile salvate chiar mai devreme. Acest lucru va oferi oamenilor suficient timp să decoleze de la locul de muncă și să găsească îngrijirea copiilor.
  • Imagine intitulată Adresa Salvați cardurile de date pentru o nuntă Pasul 19
    4. Trimiteți copii cu vârsta peste 18 ani, propria carte de salvare. Chiar dacă copilul locuiește încă cu părinții lor, ar trebui să obțină propria lor salvare personalizată. Copiii sub 18 ani pot fi incluși în cardul de salvare a părinților lor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar