Cum să vă apropiați de colegii de cameră în apartamentul dvs

A trăi cu străini sau chiar prieteni, poate fi o provocare - mai ales dacă este prima dată când trăiești departe de casă.În timp ce puteți introduce o atmosferă "de familie" unui apartament plin de străini, este important să vă dați seama că se aplică noi granițe.

Pași

  1. Imaginea intitulată trăiește cu un coleg de colegiu de colegiu care este totalul tău pas opus 9
1. Respectați reciproc proprietatea. Acest lucru poate suna de bază, dar există anumite libertăți pe care oamenii le pot lua cu propria lor familie pe care nu le pot cu alții.În timp ce mama ta avea o cămară deschisă și frații tăi nu s-au gândit să-și împărtășească hainele, acest lucru nu ar putea zbura într-un aranjament de apartament.Unii oameni sunt păziți de posesiunile lor și, pe bună dreptate. Stabiliți granițele timpurii - este acceptabil să împrumutați haine, să răsfoiți prin colecția de muzică a celuilalt, utilizați computerul personal al altcuiva etc.
  • Imagine intitulată Faceți cina perfectă pentru data noaptea 13
    2. Decideți dacă să împărtășiți alimente sau să gătiți separat. Comunale mese sau cină pentru unul?Există avantaje pentru ambele strategii.
  • Partajarea alimentelor vă pot ajuta să economisiți bani deoarece ați împărțit prețul capselor dietetice.Cu toate acestea, dacă nu sunteți un eater mare, vă puteți găsi cheltuieli deasupra greutății dvs.De asemenea, soluționarea pe o dietă pe care toată lumea este de acord că poate fi dificilă.
  • Gătitul pentru dvs. poate fi mai convenabil pentru că trebuie doar să vă mulțumiți. Dacă colegii dvs. de cameră au prieteni sau prietene care atârnă adesea în jurul apartamentului, cumpărarea propriilor dvs. alimente nu vă vor face griji că susțineți planul alimentar al unui "altul semnificativ".De asemenea, puteți mânca în programul dvs. de timp și achiziționați orice produs pe care îl doriți indiferent de bugetele altora. Asta nu înseamnă că nu poți împărtăși anumite alimente.Adesea, colegii de cameră de familie împărtășesc capsele de alimente, cum ar fi laptele, zahărul și pâinea.Dacă vă aflați la ceva, este frumos să aveți o înțelegere cu colegii dvs. de cameră că ați permis să împrumutați ceva de-al lor până când vă completați stocul. Dacă sunteți pregătiți separat, și în momente diferite, ați putea lua în considerare aranjarea unei mese de sit-down săptămânal împreună.Mâncarea împreună este una dintre cele mai ușoare și mai satisfăcătoare modalități de a aduce oamenii mai aproape.
  • Imagine intitulată Curățați o casă de casă 9
    3. Curățați-vă după tine.Dacă faceți o mizerie, nu lăsați-o pentru altcineva să aibă grijă.
  • Imagine intitulată Curățați o casă Pasul 19
    4. Luați rândul dvs. la ordonare, măturați și mop zonele comune. Dacă împărțiți un loc, toți aveți responsabilitatea egală să o păstrați curată.
  • Imagine intitulată Faceți camera dvs. Arătați frumos Pasul 3
    5. Asigurați-vă că faceți o parte echitabilă a treburilor de uz casnic, cum ar fi scoaterea gunoiului și reciclarea, curățarea toaletei și golirea frigiderului de alimente putreze.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Aveți grijă să vă alegeți colegii de cameră. A trăi cu prietenii poate fi o experiență foarte plină de satisfacții, fie o experiență foarte încercată, în funcție de istoria relațiilor dvs. Unele dintre beneficiile vieții cu prietenii includ știind dacă sunt sau nu fiabile.Aveți o idee despre istoricul lor financiar și dacă aveți încredere în ei pentru a plăti închirierea de apartamente la timp. Cu prietenii, este mai probabil să aveți interese comune și chiar prieteni obișnuiți, care vă pot face apartamentul mai bun pentru vizitatori.Cu toate acestea, cunoașterea reciprocă aduce așteptări mai mari, ceea ce poate duce uneori la dezamăgire.Adesea este mai bine să împărtășiți un apartament cu cunoștințe - oameni pe care îi cunoașteți suficient pentru a avea încredere - mai degrabă decât prieteni apropiați.Văzându-se reciproc în fiecare zi ar putea să se rătăcească pe nervii celuilalt și o prietenie puternică ar putea fi rapid acru.S-ar putea să găsiți și prietenia dvs. suferă pentru că nu mai petreceți timp în afara apartamentului.
  • Încredere în instinctele dvs. atunci când vine vorba de a trăi cu străini.Acest tip de aranjament de viață este o modalitate bună de a vă extinde rețeaua socială și vă oferă, de asemenea, mai multă independență pentru a vă face propriul lucru - străinii sunt mai puțin probabil să vă faceți griji cu privire la venirea și ieșirile dvs. Dar dacă abilitățile lor sociale sau integritatea sunt discutabile, alegeți un alt apartament sau un alt coleg de cameră.Cereți referințe personale înainte de a lua o decizie finală cu privire la un coleg de cameră potențial.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar