Cum să fii un adolescent normal

Când sunteți adolescent, nu există o modalitate de a fi normal. Depinde de interesele dvs., îi place și de displace. Toți adolescenții experimentează o serie de emoții și experiențe diferite, până la îmbinarea sau evitarea grupurilor, senzație de alienare - sau incluzând - plictisit, care se distrează, schimbări fizice. Este posibil să aveți o dorință intensă de a se potrivi cu un grup, de a fi acceptat de colegii dvs., de vârstă, nivel și interese similare. Chiar și autoproclamat-ul ciudat, care își sărbătoresc individualitatea, au prieteni asemănători. Este normal să simțiți ca și cum ai fi nu suficient de normal. Cu toții vrem să se potrivească undeva, iar montarea nu înseamnă că trebuie să deveniți un drone fără minte cu o unitate neîncetată pentru a se conforma. Îmbrățișați-vă ciudața interioară și deveniți cea mai adevărată versiune a dvs. Asta e normal.

Pași

Metoda 1 din 3:
Cum să acționăm normal
  1. Imaginea intitulată Fii un adolescent normal Pasul 1
1. Petreceți timp cu oamenii care fac "Activități pozitive" pe care doriți să le faceți. Este din ce în ce mai ușor să-și petreacă prea mult timp singur. În timp ce o singură singurătate poate fi bună, chiar și singurii trebuie să iasă să lucreze, să joace sau să mănânce uneori. Să acționeze în mod normal și să se comporte într-o manieră bine ajustată (nu prea diferită), este important să petrecem timp în jurul altor persoane, socializarea și învățarea de la ei, astfel încât să puteți interacționa mai direct și ușor de implicat. Doar fiind în jurul unei varietăți de oameni într-o cafenea, sau la un restaurant sau la filme, vă poate ajuta să aflați despre ceilalți și vă simțiți mai puțin izolați. Acest lucru vă va face mai confortabil în propria dvs. piele, care, la rândul său, vă va face mai experimentați la deschiderea și interacțiunea.
  • Găsiți locuri unde este posibil să fugi în oameni asemănători. Love Comics? Renunțați la cumpărarea online și a lovit magazinul de benzi desenate locale. Dragostea de a face arta? Se îndreaptă spre o clasă de artă, magazinul de artizanat sau muzeul. Luați o clasă într-unul din interesele dvs. și discutați pe alții cu alții învățând același subiect sau abilitate. Intrați într-un cor sau luați lecții de muzică. Unele biserici au activități de școală muzicală și sport.
  • Prietenii online există într-o zonă gri. Ei sunt "real" o mulțime de timp, dar interacțiunile noastre sunt mult mai diferite decât interacțiunile noastre în apropiere, mano-a-mano. Încercați să vă echilibrați timpul de socializare online cu cel puțin la fel de mult, dacă nu mai mult, interacțiunile față în față.
  • Imaginea intitulată Fii un adolescent normal Pasul 2
    2. Fii mai fericit de nu agățat în jurul oamenilor care acționează în mod negativ, prea sălbatic sau nebun. Având un prieten pesimist, excitat sau prost este bine, dar dacă sunteți în jurul lor vă face inconfortabil, luați în considerare dacă doriți să le păstrați ca prieten. Ei s-ar putea să se adune și în dificultăți nedorite și să se rușineze, ca să spunem așa. Evitați să vă apropiați sau să vă conectați cu persoane urâte, tulburi, medii, distructive sau violente.
  • Dacă sunteți bine la ceva, oferiți-vă ajutorul celor care ar putea avea nevoie de ea. Când vi se cere, dă-ți părerea sau asistența.
  • Nu căutați probleme - lăsați-o să vină la dvs. (și să încercați să rămâneți din ea).
  • Imaginea intitulată Fii un adolescent normal Pasul 3
    3. Acordați atenție limbii corpului altora. Când sunteți în jurul oamenilor, păstrați un ochi pentru orice indicii pe care le-ar putea da cu privire la modul de a se comporta "în mod normal" în situații.
  • Oglindă comportamentul altora, dacă te face confortabil. Când sunteți în bibliotecă și toată lumea arată foarte studioasă, liniștită și absorbită în munca lor, probabil că nu este cel mai bun moment pentru a începe să tăiați și să încercați să faceți glume. Dacă toată lumea dansează la un dans școlar, ar putea fi normal să dansezi, dar nu trebuie. Este normal să simțiți ambele căi.
  • Dacă vecinul dvs. la masa de prânz continuă să încerce să facă contact vizual și să zâmbească continuu la tine, este probabil un moment bun pentru o conversație, dacă vă simțiți deschis. Încearcă să fii prietenos. Persoanele comunicante disponibile au adesea postură deschisă - umeri înapoi, capul în sus, nu prea relaxat. Relaxare, dar nu acționând deschis poate fi cam, în schimb, acționând obosit, somnoros, furios, timid sau grumpy. Armele și picioarele încrucișate pot fi un semn că sunt mulțumiți să stea singuri, fără a căuta să fie prietenoși. Învățați să recunoașteți și să nu acționați în acest fel în propriile dvs. interacțiuni.
  • Dacă oamenii sunt necomunicați sau închise la tine - capul în jos, brațele încrucișate - probabil că nu vor să vorbească. Dacă apăsați problema, este posibil să le faceți să se simtă incomod. Învață să recunoști acest lucru și să deconectați de la conversație sau de interacțiune. Dați-le un spațiu.
  • Imaginea intitulată Fii un adolescent normal Pasul 4
    4. Fi un ascultător bun și așteptați ca rândul dvs. să vorbească. Când vorbești cu cineva sau cu un grup de oameni, încercați să echilibrați ascultarea și să vorbiți în aceeași măsură. Nu trebuie să fii cel care să contribuie cel mai mult dacă vrei să fii observat - este la fel de important să fii un ascultător activ. Uită-te la persoana care vorbește, dă-ți capul pentru a arăta că asculți și într-adevăr Ascultați ceea ce se spune.
  • Rămâneți pe subiect. Dacă toată lumea dintr-un grup merge în jurul valorii de povestiri despre weekend-ul lor, spuneți o poveste despre weekend-ul dvs., dacă aveți unul. Ar fi cam ciudat să sparg spiritul momentului: "A trebuit să mă uit la tatăl meu să mănânce heringul murat. El mănâncă tot timpul." Sperăm că nu este cu adevărat despre weekend-ul tău! Nu vă deturnezi o conversație și luați-o în altă parte, altfel, așteptați că gemetele și protestele la [simțul umorului] ruperea liniei de gândire - dacă nu este timpul să modificați subiectul!
  • Ascultarea nu înseamnă să privească în cameră sau să se gândească la ceea ce veți spune până când un moment de tăcere apare într-o conversație pentru a vă umple. Cu toate acestea, ascultarea înseamnă primirea și răspunsul în mod activ la ceea ce este celălalt să spună frumos, nu doar încercând să se gândească la ceea ce veți spune lângă acel moment. Acceptați punctele celorlalți ca merită - chiar dacă ați auzit deja acest lucru. Apoi, fără un căscat sau tăiat spun, "Hei, da, [punct excelent / asta este adevărat] - dar ai fost vreodată [a făcut acest lucru] ___..."
  • Imaginea intitulată Fii un adolescent normal Pasul 5
    5. Desenați granițele personale. Un adolescent este un individ care vrea să fie văzut ca matur și experimentat ca colegii. Datorită acestui lucru (în timp ce vă străduiți să deveniți cele mai bune tine), poate fi adesea tentant să se împingă sau să fie tras în lucruri pe care nu le puteți fi gata sau chiar interesați. Fumatul, consumând, experimentarea cu emoțiile de a cere date, mergând de fapt pe date (atunci când părinții permit), ținând mâinile, îmbrățișarea, sărutarea și să vă decideți abordarea de dragoste, exprimându-vă noul stadiu găsit de a fi un adolescent... Echilibrarea tuturor acestor aspecte este ceea ce adolescenții normali se confruntă în viața lor de zi cu zi. În timp ce nu există doar unul "a stabilit" Mod de abordare a fiecăruia dintre aceste aspecte, ceea ce ar trebui să știți este că este decizia dvs. - să stați la valorile, credințele și să vă acceptați responsabilitatea de a înțelege consecințele comportamentului și comportamentului în relații strânse. E viata ta. Asigurați-vă alegerile - cele corecte - pentru a vă desena cele mai bune limite aproape de dvs "Inima".
  • Cu cât vă confruntați limitele de viață zilnice la normele dvs. actuale și acceptate "adevăruri"(de unde vii), cu atât mai repede poți fi bine ajustat în calea ta. Veți putea evita alte lucruri ciudate sau plictisitoare și puteți să vă extindeți și să vă extindeți limitele apropiate, lansându-vă în apropierea dvs. de zi cu zi "neobișnuit-chestii". "Păstrează autenticitatea! Nu te complica!" este mai ușor decât să plecați de pe pistă sau în afara de departe necunoscut.
  • Care doresc să se potrivească este normal, și este adevărat că implicarea în comportamente riscante pare a fi o modalitate de a se potrivi și de a obține oamenii la "respect" tu, dar de ce ai compromis personalitatea și credințele? Dacă nu sunteți voi înșivă, nu este tu Se respectă sau chiar observați.
  • Păstrați-l cool: O altă limită bună pentru a ține minte este secretul. Este bine să păstrați câteva lucruri pentru tine însuți. Este aproape prea ușor de pus orice eveniment, succes și eșec, fiecare frustrare, furie și bucurie, în sus pe Facebook ca o actualizare de stare. Tot trebuie să fie acolo pentru ca toată lumea să vadă și "dis" tu? Dați răspunsul.
  • Imaginea intitulată Fii un adolescent normal Pasul 6
    6. Faceți camera dvs. un sanctuar minunat. Pentru un adolescent, nu este nimic mai critic decât să ai un spațiu pe cont propriu. Faceți-vă camera cât mai unică ca și dvs., umplut cu postere sau lumânări, înregistrări sau desene. Umpleți-l cu dvs. Pictați-vă orice culoare doriți și completați-o cu lucruri pe care doriți să le priviți. Luați ceva timp gândindu-vă la ceea ce ar face camera ideală și obține permisiunea de a face acest lucru.
  • Dacă nu aveți camera proprie, găsiți undeva, vă simțiți confortabil că puteți petrece timp în. Luați o plimbare în curte sau în pădure - găsiți o mare bancă de parcare, sau găsiți o masă printr-o fereastră pe care o iubiți la bibliotecă sau petreceți timp în subsolul unui prieten. Încercați să găsiți undeva liniștită și disponibilă pentru dvs. unde puteți găsi pacea.
  • Metoda 2 din 3:
    Cum să arătați normal
    1. Imaginea intitulată Fii un adolescent normal Pasul 7
    1
    Purtați haine curate care se potrivesc corect. Nu este normal Tipul de haine de purtat. Stilurile se schimbă tot timpul și poate fi foarte dificil să țineți pasul. Purtați tot ce este confortabil și la prețuri accesibile pentru dvs., dar asigurați-vă că hainele sunt cât mai măgulitoare posibil.
    • Blugi slabi și topurile de culturi pot fi în, dar doar pentru că sunt populare sau "normal" nu înseamnă că sunt neapărat corect pentru tipul dvs. de corp. Purtați haine care vă vor lăuda figura și se simt confortabil, nu ceva care vă va lăsa să vă simțiți necondiționați sau expuși. Nu fi un wannabe.
    • Nu vă fie frică să aveți propriul dvs. stil. Dacă credeți că tricourile de baschet de baschet și Shorts Athletic sunt cool, sunteți în companie bună. Dacă credeți că tricourile de rugby și pantalonii khaki arata bine, sunteți în ape sigure. Constanta normala importanta este faptul ca orice purtati este curat si formular.
  • Imaginea intitulată Fii un adolescent normal Pasul 8
    2. Aflați ceva despre moda contemporană. Este o idee bună să acordați atenție ceea ce purtați ceilalți copii, nu pentru că trebuie să vă conformați și să purtați același lucru, dar așa că puteți avea cel puțin un concept al uzurii de îmbrăcăminte medie. Apoi, dacă alegeți să mergeți într-o altă direcție, veți fi conștienți de ceea ce faceți și să nu terminați pantofi de bunicuță și pantofi de golf la școală pentru că tu gândi Este normal.
  • Nu trebuie să mergeți la magazine scumpe pentru a vă îmbrăca în mod normal. Magazine de cutie cum ar fi țintă, walmart și alte puncte de vânzare au de obicei elemente de vânzare care sunt accesibile și actuale. La magazinele de tip, încercați să găsiți cele mai noi haine cele mai curate disponibile care sunt în dimensiunea dvs.
  • În special în școala de mijloc, se poate părea că toți oricine îi pasă este să primească următorul "trebuie avut" Tendința de haine care sunt de obicei costisitoare și vor fi uitate în alte șase luni oricum.
  • Imaginea intitulată Fii un adolescent normal Pasul 9
    3
    Mirelui singur. Dacă vrei să arăți normal, nu trebuie să faci nimic fantezist cu îngrijirea ta, totuși, un mic efort va merge mult. Păstrați-vă curat și bine păstrat și încrederea dvs. va fi mai mare știind că vă uitați cel mai bine.
  • Spala-te pe dinti și Floss. Zâmbetul tău va fi prietenos și gata de imagine cu îngrijire dentară adecvată. Având dinți sănătoși, vă puteți ridica semnificativ încrederea.
  • Faceți un duș cel puțin o dată la fiecare altă zi, iar în fiecare zi în care vă exercitați. Spălați-vă părul cu șampon și curățați-vă corpul cu săpun.
  • Păstrați unghiile tăiate cu ușurință și curățați. Fetele normale și băieții se bucură, de asemenea, de unghii de pictură uneori, ceea ce este perfect adecvat dacă doriți. încercați să păstrați vopseaua proaspătă și să o eliminați când începe să devină cioplită.
  • Discutați cu părinții dvs. despre momentul în care este potrivit să începeți Purtând machiaj, dacă dorești. Utilizați o cantitate mică de colorare naturală pentru a evidenția frumusețea dvs., dacă alegeți să.
  • Imaginea intitulată Fii un adolescent normal Pasul 10
    4. Stilul părului și păstrați-l curat. Părul tău este la fel de important ca orice altă parte a corpului tău: este nevoie de ceva pentru a-l păstra sănătos și curat. Părul dvs. trebuie spălat cel puțin o dată la 2-3 zile pentru ao menține puternic și lucios. Atât băieții, cât și fetele ar trebui să-și piepteze în mod regulat părul pentru ao menține neclintiți și sănătoși.
  • Dacă utilizați produse, nu mergeți peste bord. Un mic mousse, gel sau hairpray pot merge mult. Nu vreți ca un apartament crocat, ca și cum ar fi 1996. Scopul unui aspect natural care evidențiază părul dvs. normal.
  • Experimentați cu noi tunsori, mergând la un buzunar sau în creștere ca un rocker dacă vrei. Fiind un adolescent este momentul în care puteți experimenta cu personalitatea și identitatea dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un adolescent normal Pasul 11
    5. Aveți grijă de corpul vostru. Când ești tânăr, se pare că ești invincibil. Poți să mănânci că nu există mâine, stai în toată noaptea și du-te prin ziua ta ca și cum nu este nimic, și recupera de la răniți super-rapid. Din păcate, nu va dura. Este important să construim obiceiurile bune care vă vor asigura sănătatea în anii adolescenți și mai departe.
  • Fiți atenți la ceea ce și cât de mult mănânci. Majoritatea adolescenților au metabolizme nebunești din cauza creșterii spurturi, ceea ce înseamnă că veți putea mânca o mulțime și o mulțime de alimente de înaltă calorii fără a obține o greutate suplimentară, mai ales dacă sunteți fizic activ și jucați sportiv. Când acel metabolism ridicat se termină, totuși, sau nu mai jucați sport, este posibil să câștigați o mulțime de greutate. Este important să dezvoltați mai devreme o iubire a activității fizice, astfel încât să puteți construi obiceiurile bune care vă vor ține sănătoși pe termen lung.
  • Nu trebuie să fii "unul dintre jocks" pentru a vă bucura de exercițiu. Dacă vă place baschet, dar nu doriți să jucați în echipă, mergeți la parc și trageți cercuri. Care îi pasă dacă pierzi mai mult decât faci? Dacă nu vă place să jucați sporturi competitive, încercați drumeții în jurul pădurilor și intrați în natură sau vedeți dacă nu vă bucurați de alpinism sau alte aventuri solo.
  • Metoda 3 din 3:
    Cum de a practica este normal
    1. Imaginea intitulată Fii un adolescent normal Pasul 12
    1. Găsiți hobby-uri care vă ajută să vă relaxați. Ca adolescent, ar trebui să aveți hobby-uri și interese pentru a vă menține ocupat și angajat. Probabil că școala nu o va tăia. Încercați să găsiți hobby-uri extracurriculare care vă vor lăsa să aruncați niște aburi și să găsiți bucurie. Un fel de activitate extracurriculară poate fi o modalitate excelentă de a întâlni alți copii vârsta și socializarea fără a fi nevoie să se întâlnească cu oamenii.
    • Mulți adolescenți iau sport foarte serios. Aflați ce sporturi de echipă sunt oferite la școala dvs. și ia în considerare încercarea pentru echipă. Dacă nu vă place nici unul dintre sporturile oferite, lecțiile de tenis, lecțiile de golf sau alte sporturi individualizate ar putea fi mai potrivite pentru dvs. Heck, verificați învățarea Cum de gard.
    • Check out cluburi la școală. Sporturile nu sunt chiar aproape de a fi singura modalitate de a socializa la școală. Cluburi de limbă străină, cluburi de șah, cluburi de artă, cluburi de ecologie și tot felul de organizații sunt disponibile studenților pentru distracție și învățare în afara școlii. Dacă nu vă place niciunul dintre cluburile de la școala dvs., consultați programele post-școlare la YMCA sau la alt centru de tineret din orașul dvs. sau verificați un grup de tineret la o biserică.
    • Încercați să jucați muzică. Indiferent dacă în bandă marching, bandă de concert sau prin pornirea propriei trupe de garaj, muzica poate fi o priză mare pentru adolescenți. Studiile arată că adolescenții care studiază muzica Aflați mai eficient și au o mare cantitate de distracție și camaraderie.
  • Imaginea intitulată Fii un adolescent normal Pasul 13
    2. Extindeți-vă viziunea lumii. Pe măsură ce îmbătrâniți, este important să învățați cât de mult puteți despre alți oameni și să învățați să vă exercitați abilitățile de empatie. Un copil se gândește numai la ei înșiși, iar un adult este capabil să gândească mai altruist, dar un adolescent este undeva în mijloc. Poate fi dur.
  • Excursii de misiune și programe de schimb pot fi experiențe excelente și eficiente pentru mulți adolescenți dacă sunt disponibile astfel de oportunități. De asemenea, obținerea unui loc de muncă cu fracțiune de normă și învățarea de a lucra pentru păstrarea dvs. este un pas important în creștere pe care îl puteți învăța în timpul verii sau în weekend după școală.
  • Citiți cât de mult puteți, la fel de multe subiecte diferite pe care le puteți. Călătoriți de la confortul unui scaun, verificând romane, traveloguri, sci-fi, fantezie, indiferent de ce vă place să citiți. Citiți câteva lucruri care sunt provocatoare și unele lucruri ușor. Citiți tot timpul. Citiți totul.
  • Imaginea intitulată Fii un adolescent normal Pasul 14
    3. Încercați diferite moduri de a vă exprima. Fiind un adolescent este un timp de experimentare, încercând pe noi identități până când învățați care vă se potrivește cel mai bine. Într-un anumit an, ați putea comuta înainte și înapoi între gândirea că doriți să fiți doctor și iubiți-vă poziția asupra echipei de fotbal să nu doriți decât să scrieți poezii și să vă petreceți cu pictori și să vă vopsiți unghiile negre. Asta e ok! E normal!
  • Încercați să fiți un copil de artă. Luați câteva clase de artă și aflați fundamentele pentru a vă vedea dacă doriți să vă petreceți zilele în studio, creând capodopere ciudate.
  • Încercați lumea interesantă a misterului. O mulțime de adolescenți iau consolări în hainele întunecate și vibrații puternice ale unei persoane misterioase. În timp ce ar părea "ciudat," Este destul de normal.
  • Îmbrățișați-vă atletul interior. Jocks nu trebuie să fie răufăcătorii din filmele dramei de liceu. Fi un atlet bine ajustat care ia în serios sportiv. Faceți-vă dvs "lucru."
  • Imaginea intitulată Fii un adolescent normal Pasul 15
    4. Găsiți oameni asemănători. Găsiți o comunitate de oameni care vă plac și oameni care sunt ca tine și le cunoașteți bine. Stau în școală și în afara școlii. Sprijiniți reciproc și ridicați reciproc.
  • Accentuați forjarea unor relații puternice asupra multor persoane fără sens. Nu merită să aveți 800 de prieteni Facebook dacă nu puteți vorbi cu oricare dintre ei în viața reală.
  • Alternativ, este, de asemenea, o idee bună să întâlniți o mulțime de oameni pe care nu aveți neapărat multe în comun cu. Dacă sunteți un atlet sportiv, petreceți cu unii dintre copiii de artă din fiecare moment și apoi pentru a vedea ceea ce aveți în comun. încercați să faceți tot felul de prieteni diferiți.
  • Imaginea intitulată Fii un adolescent normal Pasul 16
    5. Face loc în viața ta pentru școală și muncă. Distracția este importantă, dar luarea în serios a responsabilităților dvs. este la fel de importantă ca o parte a creșterii. Salvați suficient timp în programul dvs. de adolescent aglomerat pentru a vă completa școala și pentru a lucra cât mai tare posibil să se descurce bine. Chiar dacă credeți că sunteți sigur ce vreți să faceți în viață, iar planul nu implică algebra-trigonometrie, dă-i cea mai bună lovitură. Niciodată nu știți cum ați putea regreta suflatul de pe acea clasă de sudură sau zonerea în timpul coaserii drumului.
  • Asigurați-vă că luați excelent notează. Note Forți să vă acordați atenție, să vă îmbunătățiți memoria și să vă oferiți un ghid de studiu util.
  • Fă-ți teme pentru acasă. Nu vă slăbiți, pentru că credeți sau nu, într-adevăr vă ajută să învățați. Fi atent in clasa și Întreabă întrebări să rămână angajat. Respectați-vă profesorii și încercați să faceți tot ce este mai bun.
  • Imaginea intitulată Fii un adolescent normal Pasul 17
    6. Dați un gând pentru viitor. Unde vrei să fii în zece ani? În douăzeci de ani? Ce dorești să do cu viața ta? Întrebări dure pentru oricine și întrebări incomode pentru majoritatea, în special adolescenții. Dar este ceva ce trebuie să vă luptați. Cu cât te lupți mai mult cu el, cu atât mai bine te vei pregăti pentru anii adolescenți și cu atât vei fi mai normal. Este ceva ce toată lumea se luptă cu înainte de a trece la vârsta adultă.
  • Dacă doriți să mergeți la colegiu, începeți să cercetați locuri accesibile pe care le-ați putea participa, par să fie pline de oameni ca tine sau locuri care oferă tipurile de specialități pe care doriți să le studiați. Mulți adolescenți care se luptă să facă prieteni sau să se potrivească în timpul liceului, într-adevăr, intră în pas în timpul colegiului.
  • Este, de asemenea, normal și perfect pentru a nu avea nici o idee despre ce vrei să faci cu viața ta. Nu vă faceți griji prea mult. Asta e perfect normal. Când oamenii întreabă, spuneți-i că încercați doar să treceți mai întâi prin adolescenții.
  • sfaturi

    Aflați când să vă opriți și să spuneți nu! (de exemplu, spun, "Nu", Când cineva vă cere să beți sau să încercați o țigară / țigară. Fumatul Will nu te face normal sau cool - va face doar pentru nefumătorii să evite să fie în jurul tău. Dacă sunteți sub 18 ani, amintiți-vă că este ilegal. Plus ar putea duce la cancer). Băutura este ilegală sub vârsta de 21 de ani și mulți oameni din baruri sunt bețivi de vârstă mijlocie, care vă vor mesteca și vă vor scuipa. Buruienile sunt anii 1960 și este ilegal (dacă nu vă aflați într-unul din cele două sau trei state din SUA), deci nu o faceți.
  • Găsiți modalități de a vă distra cu prietenii. Pentru diferite persoane, aceasta înseamnă lucruri diferite. Pentru patinatorii, faceți niște trucuri nebunești și râde. Luați în considerare cursele de cal, motociclete și mașini, concursuri țintă, paintball și aer-moale. Pentru diferite grupuri, există lucruri diferite de făcut. Joacă jocuri pe calculator, cum ar fi sims, dar nu mergi peste bord. Urmăriți orice doriți și ascultați muzica pe care o considerați cel mai bine.
  • Fi un individ, prin nu Copierea sau urmărirea FAD-urilor, actorii, cântăreții, sportivii și stilurile acestora. Aveți propriile dvs. opinii, dar nu excludeți pe toți ceilalți. Gândiți-vă în afara casetei, dar cel mai important, dezvoltați multe obiective mici, bune pentru a crește și a schimba spre bine. În cuvintele lui Steve Jobs, oamenii care: "cred că pot schimba lumea sunt cei care fac", Nu cei care cred că trebuie să urmeze cele mai recente idei, FAD-uri și stiluri.
  • Nu vă simțiți presați să se conformeze doar unui singur stil. Purtați ceea ce doriți în ciuda presiunii de la egal la egal. Ascultați muzica dorită, în ciuda a ceea ce vă poate stipula subcultura dvs. sunteți "presupuși" să ascultați. Fii tu însuți!
  • Întotdeauna ai încredere în intestinul tău. Indiferent de situația este întotdeauna corectă. Dacă colegii dvs. vă cer să fumați, etc. Încredere în intestinul tău și spune că nu le evitați.
  • Avertizări

    Nu faceți nimic nu vă simțiți incomod. Dacă vă aflați că sunteți presați să faceți ceva care vă oferă un sentiment neliniștit în stomac, renunțați sau vă furișați. Regretele nu sunt distractive, chiar și pentru adolescenți.
  • Nu vă petreceți tot timpul liber a fost cooperat în camera dvs. pe site-uri de socializare sau jocuri video. Ieșiți afară și obțineți un aer proaspăt și exerciții fizice.
  • Definiția normală este relativă. Vă rugăm să fiți conștienți de diferențele culturale.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar