Cum să îmbrăcați sofisticat când sunteți adolescent

Esti adolescent? Te-ai săturat să urmărești tendințe? Vrei să te îmbraci cu sofisticare fără să-ți pierzi propriul sens de modă? Poate doriți să vă îmbunătățiți propriul stil sau poate că există un eveniment special în care aveți nevoie pentru a vă arăta cel mai bine. Oricare ar fi cazul, puteți învăța cum să fiți originali și încă mai rămâneți sofisticați.

Pași

Partea 1 din 3:
Punctul de plecare
  1. Imagine intitulată rochie sofisticată atunci când sunteți un adolescent pas 1
1. Intreaba-te pe tine insuti: "Ce tipuri de haine pot purta cel mai des?"- "Ce articole de îmbrăcăminte trebuie să păstrez pentru ocazii speciale?"- "Ce fel de impresie vreau să fac?".
  • Imagine intitulată rochie sofisticată atunci când sunteți un adolescent pas 2
    2. Treceți prin dulapul cel puțin o dată pe an. Aruncați orice lucru care nu se potrivește, are daune ireparabile, sau doar nu este stilul tău. Țineți minte cele trei întrebări în timp ce faceți acest lucru.
  • Imagine intitulată rochie sofisticată când sunteți un adolescent pas 3
    3. Donați, vinde, dați departe sau păstrați-vă respingerea.
  • Partea 2 din 3:
    A evalua
    1. Imagine intitulată rochie sofisticată atunci când sunteți un adolescent pas 4
    1. Știți ce funcționează pentru înălțimea dvs., figura și colorarea.
  • Imagine intitulată rochie sofisticată atunci când sunteți un adolescent pas 5
    2. Găsiți dimensiunea corectă a sutienului.. Există o mulțime de informații incorecte acolo, în special la Magazine de Mainstream, cum ar fi secretul Victoriei. Singura modalitate de a vă asigura că vânzătorul vă spune adevărul este să faceți cumpărături la un magazin care transportă 28-50 AA-K.
  • Imagine intitulată rochie sofisticată atunci când sunteți un adolescent pas 6
    3. Dacă nu există un magazin în zona dvs., puteți măsurați-vă.
  • Partea 3 din 3:
    Modernizare
    1. Imagine intitulată rochie sofisticată atunci când sunteți un adolescent pas 7
    1. Amintiți-vă aceste întrebări pe care le-ați întrebat când vă curățați dulapul? Când începeți să faceți cumpărături pentru lucruri noi, încercați mici upgrade-uri din lucrurile în care vă simțiți în mod normal cea mai confortabilă. De exemplu, dacă favorizați hoodies, încercați în schimb cardiganii. Odată cu trecerea timpului, continuați să adăugați piese pentru a se potrivi impresiei pe care sperați să le faceți.
  • Imagine intitulată rochie sofisticată atunci când sunteți un adolescent pas 8
    2. Magazin într-o varietate de locuri. În loc de cumpărături numai la mall, încercați magazine de boutiques locale, cum ar fi dulapurile de discount ale lui Platon, cum ar fi TJ MAXX și MARSHALL`S- Mall-uri și licitații online precum eBay.
  • Imagine intitulată rochie sofisticată atunci când sunteți un adolescent pas 9
    3. Obțineți haine și accesorii gratis! Schimbați hainele cu un prieten, utilizați mâna-jos a lui Sibling mai mare sau întrebați rudele feminine dacă și-au păstrat hainele de liceu.
  • Imagine intitulată rochie sofisticată când sunteți un adolescent Pasul 10
    4. Nu țineți obiecte care nu sunt incomode. Dacă nu puteți face ceva să lucrați pentru dvs., fie prin croitorie, fie prin trucuri la îndemână, cum ar fi Întindeți pantofi noi sau Fixați pantofii dureroasă.
  • Imagine intitulată rochie sofisticată atunci când sunteți un adolescent Pasul 11
    5. Tine minte: Fiecare magazin este o oportunitate! Încercați să păstrați o minte deschisă atunci când faceți cumpărături, deoarece niciodată nu știți ce ați putea găsi.
  • sfaturi

    Ar putea fi o idee bună să salvați ceva scump care va dura mult timp, un astfel de ceas, geantă de mână sau o piesă de bijuterii.
  • Păstrați în minte codurile de îmbrăcăminte, atât obligatorii (școala, locul de muncă), cât și sugerat (servicii religioase, evenimente de familie, petreceri). Cu toate acestea, nu vă simțiți presați să îmbrăcați mai feminin / conservator / tradițional pentru un eveniment. Există întotdeauna o modalitate de a vă adapta stilul dvs. particular la orice ocazie. Cosiery, îmbrăcăminte de exterior și accesorii pot fi foarte la îndemână pentru îmbrăcarea unei priveliști în sus sau în jos.
  • Dacă vă aflați căderea într-o rutină de modă și purtați același lucru din nou și peste, acesta ajută la consultarea blogurilor și revistelor. Știind diferitele modalități de a purta un element vă poate ajuta să creați un aspect nou fără a cheltui bani.
  • Cunoaște Lingo! Întotdeauna ajută la cumpărături online și are avantajul suplimentar de a vă face să pari mai bine informați.
  • Alegeți o zonă a corpului dvs. pentru a evidenția. De exemplu, o rochie de tăiere scăzută, cu o hemlină mai lungă sau o rochie foarte strânsă care nu arată clivaj.
  • Avertizări

    Amintiți-vă că producătorii nu se ocupă de "proporții neobișnuite". Dacă aveți un bust foarte curbat sau spate, fiți pregătit pentru o mulțime de dezamăgire cu amănuntul. Căutați magazine și branduri care satisfac sânii fuller-figuri.
    • Nu vă grăbiți bijuteriile! Acest lucru vă poate face cu ușurință să arătați suprasolicitat. În loc să purtați o mulțime de coliere, brățări, inele și cercei mari, alegeți o caracteristică pe care doriți să o accentuați și să păstrați restul bijuteriilor minime.
    • Nu vă bucurați de elementele trendy!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar