Cum să hrăniți un câine însărcinat cu puțin timp înainte de muncă

Hrănirea corectă a unui câine însărcinată este o parte importantă a îngrijirii sale prenatale. Trebuie să vă asigurați că ea primește toată nutriția de care are nevoie să-și dezvolte puii și să producă lapte pentru a le hrăni după ce se naște. Cu toate acestea, va exista un punct în care munca începe ca câinele să nu mai trebui să mănânce. Pentru a hrăni un câine însărcinat corect înainte de muncă, va trebui să-i dai mâncarea potrivită până când munca începe și sprijină nevoile ei pe măsură ce se schimbă.

Pași

Partea 1 din 2:
Oferind mâncare unui câine chiar înainte de muncă
  1. Imaginea intitulată hrăniți un câine însărcinată cu puțin timp înainte de pasul de muncă 1
1. Nu forțați câinele să mănânce. Un câine care intră în muncă activă va evita probabil mâncarea. Procesul de muncă poate fi foarte îngrozitor și poate provoca tulburări de stomac și vărsături, împreună cu stimularea și neliniștea. Astfel, încercarea de a forța să mănânce în acest timp nu este productivă.
  • Dacă câinele dvs. mănâncă chiar înainte de muncă, poate să vadă alimentele în sus. Acest lucru este relativ normal, deoarece corpul câinelui este sub stres extrem.
  • Imaginea intitulată hrăniți un câine însărcinat cu puțin timp înainte de pasul de muncă 2
    2. Oferă mese mici, atrăgătoare și digerabile. Pe măsură ce câinele dvs. se apropie și mai aproape de a da naștere, poate fi mai puțin interesată de alimente. Pentru a ajunge să mănânce, să-și hrănească mesele mici de alimente ușor digerabile. Ei ar trebui să cuprindă de obicei din alimentele catelului pe care ar trebui să o hrănești în ultimele săptămâni de sarcină. Acest lucru va permite mamei să absoarbă substanțele nutritive în alimente rapid și eficient.
  • Să-i ofere mese mici la fiecare două ore sau să lăsați alimente pentru ea să picătură. Cheia este de a-și da suficientă mâncare, dar nu atât de mult încât va fi supărată stomacul și va vomita.
  • Încercați să oferiți câinelui un iaurt simplu - este ușor de digerat și ridicat în calciu, pe care un câine însărcinat are nevoie.
  • Este important ca ea să continue să obțină suficientă nutriție pentru a dezvolta puii. Aceasta înseamnă o creștere de cincisprezece la douăzeci și cinci la sută față de cantitatea de alimente pe care o hrănești în mod normal.
  • Dacă câinele dvs. însărcinat refuză să mănânce chiar înainte de muncă, atunci poți încerca să-i dai un tratament în locul alimentelor sale obișnuite. Dându-i tratate de calorii ridicate, poate să-i dea o mare energie necesară pentru că va avea nevoie de muncă, dar nu va dura mai mult spațiu în stomacul ei, deoarece hrana ei obișnuită va.
  • Imagine intitulată hrăniți un câine însărcinată cu puțin timp înainte de pasul 3
    3. Promovarea consumului de apă. Când câinele dvs. se pregătește să dea naștere, este normal ca ea să refuze alimentele. Cu toate acestea, ar trebui să încercați să o primiți pentru a menține apă potabilă. Ea va avea nevoie de apă, astfel încât ea să nu devină deshidratată în timpul procesului de naștere.
  • În plus, șederea hidratată este crucială pentru laptele ei care vine imediat după naștere. Dacă nu bea suficientă apă, ea nu va putea să producă suficient de lapte pentru puii ei.
  • Imaginea intitulată hrăniți un câine însărcinată cu puțin timp înainte de pasul de muncă 4
    4. Așezați alimente și apă în zona de cuibărit. Pe măsură ce câinele gravid se apropie de naștere, ar trebui să o păstrați într-o zonă caldă și confortabilă care este pregătită pentru procesul de naștere. Această zonă ar trebui să fie un loc unde poate fi izolată de la alți câini. Ar trebui să plasați alimente și apă în acest domeniu, astfel încât ea să aibă acces liber pentru a mânca și a bea când se simte ca ea.
  • Odată ce începe munca activă, eliminați temporar alimentele. Nu vrei să se rătăcească și să devină o mizerie.
  • Partea 2 din 2:
    Hrănirea unui câine însărcinată spre sfârșitul unei sarcini
    1. Imaginea intitulată hrăniți un câine însărcinată cu puțin timp înainte de pasul 5
    1. Hrăni hrana gravidă câine de câine. Pentru a da câine însărcinată nutriția de care are nevoie, ar trebui să fie hrănită de hrană pentru câteva săptămâni înainte de naștere. Mâncarea de catelus este bogată în grăsimi și proteine ​​și pot satisface nevoile ridicate de energie ale unei sarcini la termenul târziu.
    • Ar trebui să schimbați treptat mâncarea câinelui. Comutarea alimentelor perversează brusc tulburări de stomac și probleme digestive generale.
    • Puppy Food oferă câinelor însărcinate nutrienții că ea trebuie să-și susțină propriile funcții ale corpului, precum și cele ale puiilor în creștere. Acest tip de alimente este special formulat pentru a sprijini creșterea și dezvoltarea.
  • Imagine intitulată hrăniți un câine însărcinată cu puțin timp înainte de pasul 6
    2. Creșteți cantitatea de alimente pe care o hrănești pe câine. Un câine care este în ultimul trimestru de sarcină ar trebui să fie hrănit mai mult decât ar mânca în mod normal. Pe parcursul sarcinii, cantitatea de alimente pe care o hrăniți, ar trebui să fie mărită cu cincisprezece până la douăzeci și cinci la sută.
  • Vorbiți cu medicul veterinar despre ce și cât de mult ar trebui să vă hrăniți câinele însărcinat.
  • Imagine intitulată hrăniți un câine însărcinată cu puțin timp înainte de pasul 7
    3. Creșteți frecvența hrănirii. Nu dați câinele dvs. mai mari mese în timp ce este însărcinată. În schimb, în ​​timp ce creșteți cantitatea de alimente pe care o mănâncă, ar trebui împărțită în mese mici și frecvente.
  • În timp ce un câine este însărcinată, cantitatea de alimente pe care o poate ingera la un moment dat va scădea. Acest lucru se datorează spațiului care a fost preluat de pui. De aceea este important să hrăniți loturile mamei de mese mici.
  • Imagine intitulată hrăniți un câine însărcinată cu puțin timp înainte de Munca Pasul 8
    4. Continuați să hrăniți mâncarea catelului de câine după ieșire. Câinele mamei va trebui să mănânce și mai mult după naștere. Acest lucru se datorează energiei nutritive pe care o ia pentru ea să producă suficient de lapte pentru puii ei. Păstrați-o pe mâncarea catelului până când puii nu au mai putut alăpta.
  • Aproximativ trei săptămâni după naștere, mama va fi la cea mai mare nevoie calorică. Aceasta înseamnă că ar trebui să mănânce douăzeci și cinci la sută mai multe alimente pe catelus pe care o hrănește decât ceea ce mănâncă în mod normal. Aceasta înseamnă că, dacă ea alăptează patru pui, ar trebui să mănânce de două ori mai mult decât înainte de sarcină.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar