Cum să deveniți un instrument și un producător de matrițe

Instrumentul și producătorii morții se află în partea de sus a scară din meserii de prelucrare a metalelor.Ele sunt foarte versatile în utilizarea mâinilor pentru a crea părți, precum și mașini pentru a produce părți de înaltă precizie.Abilitățile lor depășesc cel al machinistului tipic.Ele sunt capabile să proiecteze și să fabrică unelte fără supraveghere.Cu aceste abilități, instrument și matrițe sunt un avantaj extraordinar în orice facilitate de fabricație.

Pași

  1. Imaginea intitulată deveni un instrument și matriță de matriță Pasul 1
1. Master matematica de bază.Înțelegerea adăugării, scăderii și divizării. Un mic trigonometrie de magazin este bun pentru calcularea cercurilor șuruburilor și găsirea lungimii triunghiurilor. Unele algebra de bază pot fi, de asemenea, la îndemână pentru aplicarea formulelor de manual.
  • Imaginea intitulată deveni un instrument și matriță de matriță Pasul 2
    2. Aflați redactarea calculatorului.Abilitățile adecvate sunt incluse în programele de prelucrare a școlilor profesionale și tehnice.Aflați cum să creați și să interpretați desene mecanice.
  • Imaginea intitulată deveni un instrument și matriță de matriță Pasul 3
    3. Introduceți un program de ucenicie la un instrument și Die Shop în timp ce este posibil, dacă este posibil. Ca ucenic, veți face sarcini simple, cum ar fi forarea, debavurarea și măturat la început.Sarcinile vor deveni mai provocatoare, pe măsură ce trece timpul. Veți învăța stropirea, moara și polizorul de suprafață. Ucenicia de obicei durează 2 până la 4 ani.
  • Imaginea intitulată deveni un instrument și matriță de matriță Pasul 4
    4. Tehnologia mașinilor de studiu la o bună școală de comerț vocațional.Programele variază de la școală la școală.Asigurați-vă că studiați la unul care are diverse mașini pentru a învăța de la. Un instrument EDM (prelucrarea descărcării electrostatice) ar fi frumos. De asemenea, asigurați-vă că au cursuri de programare bune CNC (controlate numeric). Încercați să obțineți o experiență practică într-un magazin, mai degrabă decât să studiați doar într-o sală de clasă.Inima educației dvs. va fi în tipurile de proiecte pe care le veți face în curs. Un program tipic de tehnologie a mașinilor de instrumente va dura doi ani.
  • Imaginea intitulată deveni un instrument și matriță de matriță Pasul 5
    5. Obțineți o copie a manualului mașinilor și consultați-o adesea. Aceasta este o referință excelentă pentru a răspunde la orice problemă de prelucrare.
  • Imaginea intitulată deveni un instrument și matriță de matriță Pasul 6
    6. Cumpărați un set de instrumente de precizie de înaltă calitate, cum ar fi 1-2-3 inch (-5.1-7.6 cm) micrometri și un set pătrat, împreună cu o cutie de instrumente de machiniști cu sertar de 7 sau 11. O electronică Subler este un plus, de asemenea.
  • Încercați să stați departe de instrumentele generice, deoarece acestea par a fi mai puțin durabile.În schimb, investiți în instrumente de înaltă calitate, cum ar fi Starrett și Mitutoyo, nume de top în comerț.
  • Dacă banii sunt strânși, obțineți treptat unelte, deoarece aveți nevoie de ele, în timp, până când aveți propriul set.Obțineți cele de care aveți nevoie cel mai întâi.
  • Imaginea intitulată deveni un instrument și matriță de matriță Pasul 7
    7. Odată ce ați aterizat un loc de muncă, concentrați-vă pe câștigarea experienței.Aflați din instrumentul veteran și producătorii mor.Ei pot și de multe ori împărtășesc multe sfaturi pe care le-au învățat de-a lungul anilor.
  • Imaginea intitulată deveni un instrument și matriță de matriță Pasul 8
    8. Discutați cu alte instrumente și producătorii mor pe Internet în diferite forumuri de discuții, în special în ceea ce privește programarea CNC.
  • Imaginea intitulată deveni un instrument și matriță de matriță Pasul 9
    9. Citiți publicațiile comerciale pentru prelucrarea metalelor în timpul liber.
  • Imaginea intitulată deveni un instrument și matriță de matriță Pasul 10
    10. Dacă doriți să vă în continuați cariera în instrument și să dați comerțul, este posibil să doriți să vă deplasați în supraveghere sau învățare. O diplomă de licență în aproape orice domeniu, împreună cu instrumentul și experiența mor, ar fi foarte benefică în obținerea unui loc de muncă al unui supraveghetor în producție și / sau în predare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Aflați tot ce puteți cu privire la diferitele mașini și procesele de fabricație.
  • În timp ce cunoașteți modul de utilizare a strungului, mașina de frezat și polizorul de suprafață este o necesitate, de asemenea, să învețe alte tipuri de mașini pentru a face unelte cum ar fi sârmă și carbon EDM, măcinat OD / ID, sudare TIG și MIG și strunguri CNC și.
  • Aflați un bun program CAD pe care îl puteți utiliza pentru proiectare.În timp ce AutoCAD este încă util, versatilitatea este mai mare în software-ul de modelare 3D, cum ar fi Autodesk Inventor, Pro / Inginer și SolidWorks.
  • Instrumentul și fabricarea mor este a învățarea pe tot parcursul vieții proces.Veți continua să învățați în anii dvs. în acest comerț.Este practic imposibil să știți totul.Cât de departe te duci depinde de tine.
  • Avertizări

    Gândiți-vă întotdeauna la siguranță într-un magazin de mașini.
  • Cunoașteți precauțiile adecvate de siguranță și folosiți bun simț comun atunci când utilizați o mașină. Poate Maim dacă este folosit fără griji.
  • Fi extrem de atent în acest comerț. Ochelarii de siguranță adecvați sunt o necesitate pentru a preveni rănirea ochilor.Purtați întotdeauna ochelari de siguranță atunci când introduceți un instrument și doamnă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar