Cum să devii un electrician de călărie (sua)

A deveni un electrician de călărie este o alegere de carieră interesantă și de reputație. Veți fi responsabil pentru instalarea, inspectarea și gestionarea sistemelor electrice. Puteți lucra afară ca un wirerman din exterior, să fie un fir de fir rezidențial cu un antreprenor de clădire sau să gestionați sisteme electrice în interiorul unei clădiri. Puteți câștiga bani în timp ce faceți ucenicia dvs. și, în cele din urmă, vă deplasați până la nivelul electricianului principal.

Pași

Partea 1 din 4:
Înțelegerea comerțului
  1. Imaginea intitulată deveni un electrician de călătorie (SUA) Pasul 1
1. Familiarizați-vă cu posibilele linii de lucru. Puricienii din călătorii instalează sisteme electrice în case și întreprinderi. Ele inspectează și repara cabluri, transformatoare și întrerupătoare de circuit. Ca electrician de călărie, ați putea lucra ca o linie de linie exterioară sau un wirerman interior. Odată ce ați lucrat ca călătoresc pentru o perioadă, puteți deveni în cele din urmă un electrician principal.
  • Ca un wireman extern sau linie de linie de călărie, lucrați la toate liniile electrice care conectează generarea de energie la contorul de putere. În acest rol, petreceți mai mult timp în afara, cum ar fi fixarea cablajului pe stâlpi și turnuri.
  • Ca un wirerman interior sau în interiorul călătorului, vă mențineți sistemele electrice în interiorul unei clădiri.
  • Termenul "calfă" este adesea un nivel de licență care este urmat de nivelul următor "Master Electrician."
  • Există multe zone în această profesie, cum ar fi cablarea industrială, cablajul din fabrică, precum și datele de cablare, sistemele de alarmă și telecomunicații. Câmpul este plin de oportunități.
  • Imaginea intitulată deveni un electrician de călătorie (SUA) Pasul 2
    2. Aflați despre salariile de electrician din zona dvs. în zona dvs. Deoarece salariile medii pentru Electrician Journeyman variază foarte mult în funcție de geografie, firmă și experiență, ar trebui să căutați site-uri de carieră pentru a găsi salariile relevante în regiunea dvs. De exemplu, puteți căuta sticluri sau site-uri similare pentru a găsi salariile medii pentru electricieni de călărie în zona dvs.
  • În Statele Unite, gama globală de venit este cuprinsă între 37K și 81K. Firma pe care o lucrezi pentru un impact imens asupra salariului dvs. global, precum și geografia și nivelul dvs. de experiență de lucru. Dacă vă aflați la sfârșitul celui de sus al salariaților din această profesie, puteți beneficia de bonusuri și de partajarea profitului.
  • Plata de plecare pentru un ucenic de primul an nu este de obicei prea mult decât salariul minim.
  • Imaginea intitulată devine un electrician de călătorie (US) Pasul 3
    3. Nu lăsați identitatea de gen să vă țină înapoi. Majoritatea electricianilor călătoresc sunt încă bărbați. Dar există mai multe femei implicate în comerțul electric, astfel încât să identificați ca femeie, ar trebui să mergeți la el! Sindicatele și femeile din cadrul organizațiilor de tranzacții încearcă să obțină mai multe femei implicate în comerțul electric, astfel încât să profite de resursele adresate femeilor în meserii. Ați putea fi, de asemenea, interesat să aflați că majoritatea femeilor raportează experiențe pozitive care lucrează ca electricieni de călărie.
  • Dacă sunteți o femeie în comerțul electric, poate doriți să fiți atenți la favoritism.
  • Electricii de sex feminin raportează că este important să știți când să acceptați sau să refuzați ajutorul de la colegii de sex masculin. Puteți pierde respect dacă acceptați prea mult ajutor.
  • Partea 2 din 4:
    Obținerea calificată
    1. Imaginea intitulată deveni un electrician de călătorie (SUA) Pasul 4
    1. Obțineți diploma de liceu. Veți avea nevoie de o diplomă de liceu pentru a deveni un electrician de călărie. Dacă sunteți în carieră de tranziție ca adult și nu aveți în prezent o diplomă de liceu, trebuie să obțineți echivalența GED sau liceală. Cu toate acestea, dacă nu ați terminat școala și aveți în vedere această carieră, ar trebui să terminați liceul ca un prim pas.
    • Puteți studia pentru GED la un colegiu comunitar local, care ar putea avea cursuri online în acest scop.
    • Pentru a obține GED, va trebui să luați examenul sau testul care este administrat de starea dvs. locală.
  • Imaginea intitulată devine un electrician de călătorie (US) Pasul 5
    2. Obțineți un loc de muncă ca ajutor. Ca ajutor, puteți pregăti unelte și materiale pentru electricieni, săpături și să facă alte forțe manuale. Dacă faceți bine în această poziție, puteți ateriza o ucenicie plătită sau vă puteți înscrie într-un program la un colegiu profesional.
  • Nu aveți nevoie de calificări speciale pentru a fi ajutorul unui electrician.
  • Este de așteptat ca ajutoarele să aibă o cunoaștere de bază de lucru a securității electrice, a uneltelor de mână și a metodelor de construcție electrică.
  • Ca ajutor, veți învăța să identificați sortimentul mare de instrumente și materiale în comerțul electric.
  • Creșterea salariilor vin cu progresia la al doilea, al 3-lea și al 4-lea an.
  • Imaginea intitulată deveni un electrician de călătorie (SUA) Pasul 6
    3. Înscrieți-vă într-un program electrician la un colegiu profesional. Formarea profesională la nivel de colegiu sau de școală nu este absolut necesară pentru a deveni electrician de călărie. Cu toate acestea, deoarece această formare vă va oferi un heads în sus și deschideți oportunități pentru o ucenicie, ar trebui să vă uitați la înscrierea într-un program electrician în zona dvs.
  • Puteți afla despre codurile electrice, teoria electrică și siguranța la locul de muncă, printre alte subiecte, la un program electrician.
  • Unul dintre avantajele finalizării unui program electrician este că veți fi mai bine pregătiți pentru testele și procesul de interviu implicat în a deveni un ucenic.
  • Instruirea școlară tehnică poate fi obținută după liceu sau ca parte a curriculumului de liceu într-o liceu profesională / tehnică.
  • IBEW (Frăția Internațională a lucrătorilor electrici) oferă o pregătire plătită pentru un număr limitat de candidați interesați. Instruirea IBEW este de obicei de 4 ani în durată, dar poate varia și în funcție de zona locală.
  • Cele mai multe ramuri ale u.S. Forțele armate oferă formare plătit și beneficii generoase celor care aleg această carieră la momentul înscrierii.
  • Imaginea intitulată deveni un electrician de călătorie (SUA) Pasul 7
    4. Aplicați pentru o ucenicie. După finalizarea programului dvs. electrician, ar trebui să găsiți o ucenicie prin intermediul unei comisii de locuri de muncă sau a unei organizații de electricieni. În această etapă, trebuie, de asemenea, să vă gândiți dacă doriți să vă antrenați pentru o anumită specialitate, cum ar fi linia exterioară, interiorul Lineman, tehnicianul de instalare VDV sau Lineman rezidențial.
  • Puteți găsi o ucenicie prin fraternitatea internațională a lucrătorilor electrici (IBEW), Asociația Națională a Contractorilor Electrici (NECA) sau contractori electrici independenți (IEC).
  • Asigurați-vă că alegeți o ucenicie în cazul în care veți fi plătit în salarizare. În caz contrar, orele pe care le lucrați nu pot conta pentru licența dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un electrician de călătorie (US) Pasul 8
    5. Treceți procesul de aplicație de ucenicie. Este posibil să trebuiască să transmiteți un test de aptitudini înainte de a începe ucenicia, ceea ce va implica unele abilități aritmetice, algebră și de înțelegere. Cu toate acestea, testul de aptitudini este necesar doar pentru unele ucenici. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să treceți un test de droguri și să arătați că aveți un anumit nivel de aptitudini mecanice, mecanice. După testul de aptitudini și trecând orice alte cerințe specifice, veți completa un interviu pentru a vă determina adecvarea pentru poziția.
  • Pentru programele de ucenicie a tehnicii de ucenicie a tehnicii de energie electrică limitată, trebuie să faceți un test de aptitudini concentrat pe matematica și citirea de bază. Porțiunea de matematică este formată din 33 de întrebări pe care trebuie să le răspundeți în 46 de minute. Partea de lectură este formată din 36 de întrebări pe care trebuie să le răspundeți în 51 de minute.
  • Dacă programul dvs. de ucenicie necesită un test de aptitudini, trebuie să vă pregătiți prin periajul asupra abilităților de matematică de bază. Cei mai mulți oameni care nu reușesc spun că au dorit să petreacă mai mult timp să studieze pentru partea matematică a examenului.
  • Dacă nu reușiți testul de aptitudini pentru o ucenicie iBEW, va trebui să așteptați cel puțin șase luni înainte de a face din nou.
  • Dacă sunteți femeie sau o minoritate, sindicatul dvs. local ar trebui să fie dornici să vă găsească o ucenicie, deoarece încearcă să construiască o forță de muncă mai diversă.
  • Deși există oportunități de formare sporite pentru electricieni de sex feminin, ea poate dura până la un an pentru a fi acceptat într-o ucenicie.
  • Imaginea intitulată deveni un electrician de călătorie (SUA) Pasul 9
    6. Verificați dacă trebuie să vă înregistrați ca un ucenic în jurisdicția dvs. Unele locuri vă solicită să vă înregistrați ca un stagiar electrician sau un ucenic, deci ar trebui să verificați cu departamentul local de muncă înainte de a începe ucenicia dvs. Dacă trebuie să vă înregistrați, vi se va cere să completați câteva formulare.
  • Imaginea intitulată deveni un electrician de călătorie (SUA) Pasul 10
    7. Finalizați-vă ucenicia. Ucenicia dvs. va dura aproximativ patru ani și va include un amestec de instruire la locul de muncă și de clasă. În această perioadă, veți afla toate despre planurile de construcție, codul electric național, cablarea, corpurile de iluminat, testarea și inspecția sistemelor electrice. Veți câștiga, de asemenea, un salariu pe oră, care este de obicei în jur de jumătate din ceea ce veți ajunge la câștigarea unui electrician de călătorie certificat.
  • În multe locuri, puteți lua testul doar pentru a obține licența de călătorie după finalizarea unui anumit număr de ore de școală, precum și lucrul ca ucenic pentru un anumit număr de ore.
  • Partea 3 din 4:
    Obținerea licențiată
    1. Imaginea intitulată deveni un electrician de călătorie (SUA) Pasul 11
    1. Determinați cerințele de acordare a licențelor pentru jurisdicția dvs. Deoarece cerințele pentru a deveni un electrician licențiat diferă substanțial în funcție de locul în care lucrați, va trebui să contactați placa locală de licențiere pentru a afla cerințe specifice. În mod obișnuit, obținerea licenței va necesita că a funcționat un anumit număr de ore în domeniu, a studiat profesia într-un cadru de clasă pentru un anumit număr de ore și finalizarea unui examen de licențiere.
    • Unele regiuni nu necesită un examen.
    • Numărul specific de ore de muncă și orele de studiu variază substanțial pe regiune.
    • În California, trebuie să fi fost înregistrat ca un stagiar, a finalizat 720 de ore de clasă de clasă, 8.000 de ore de experiență la locul de muncă și a trecut un examen de certificare a statului.
    • Dacă locuiți în provincia Ontario, va trebui să faceți certificatul de examen de calificare.
    • Licențierea asigură angajatorilor și publicului unui nivel minim de competență.
  • Imaginea intitulată devine un electrician de călătorie (SUA) Pasul 12
    2. Studiați codul electric. Majoritatea autorităților de licențiere și inspectorii de cabluri electrice folosesc codul electric național (NEC) pentru aplicarea codului electric.Determinați dacă versiunea utilizată pentru executare este NEC sau altă stare de stat, județ sau oraș. Familiarizați-vă cu codurile pentru zona în care intenționați să lucrați.
  • Imaginea intitulată deveni un electrician de călătorie (SUA) Pasul 13
    3
    Pregătiți-vă pentru testare. Dacă jurisdicția dvs. necesită un examen pentru a deveni un electrician licențiat, ar trebui să vă dați seama formatul examenului. În unele regiuni, testele implică un amestec de mai multe opțiuni, eseuri, calcul, practice (mâini pe) și examen verbal. Multe autorități de licențiere utilizează o examinare în două părți, inclusiv un test scris și o examinare practică. Practicul este conceput pentru a identifica indivizii care nu au efectuat niciodată munca în domeniu, dar au o înțelegere foarte bună a codului.
  • Unele jurisdicții, cum ar fi New Jersey, nu necesită un examen ca parte a procesului de licențiere.
  • Utilizarea cărții de cod electric poate sau nu poate fi permisă în timpul examenului.
  • Obținerea de aide pentru examenul de tip particular oferit poate fi o investiție înțeleaptă.
  • Imaginea intitulată deveni un electrician de călătorie (SUA) Pasul 14
    4. Treceți examenul de licențiere pentru jurisdicția dvs. Odată ce ați încheiat patru ani de formare de ucenicie, puteți continua și luați examenul de licențiere. Examenele sunt administrate de plăcile de licențiere de stat, deci va trebui să le contactați pentru a afla despre examen. Consiliul de licențiere poate avea, de asemenea, o cerință pentru un anumit număr de ore care lucrează în domeniu. Odată ce ați trecut cerințele locale de licențiere, cum ar fi numărul de ore și examene, puteți merge mai departe și lucrați ca electrician certificat.
  • În unele state, ca New York, orașele administrează examenele de licențiere. Dacă locuiți într-unul din aceste stări, va trebui să contactați placa de licențiere a orașului pentru a afla despre examene.
  • Deși există locații care nu au licențiere, multe altele necesită licențe multiple cum ar fi licența de stat, județ sau oraș (i).
  • Multe autorități de licențiere necesită ca o sumă minimă de timp documentat să fie cheltuită în comerț pentru a fi eligibili pentru examinarea licențelor. Nu este neobișnuit ca cerințele minime minime de 6.000 până la 8.000 de ore.
  • Exemple de documentație includ informații fiscale (W-4) sau plata de plată, transcrieri școlare (în cazul în care timpul de revendicare petrecut la o școală tehnică) etc.
  • Partea 4 din 4:
    Avansându-vă cariera
    1. Imaginea intitulată deveni un electrician de călătorie (SUA) Pasul 15
    1. Găsiți un loc de muncă cu un contractor local. Puteți căuta o poziție ca electrician certificat cu o companie de construcții sau contractor. Dacă ați finalizat formarea prin intermediul unei școli de colegiu sau de comerț, ați putea vedea dacă au un centru de carieră care vă poate ajuta. De asemenea, puteți privi pe site-ul Asociației Naționale de Contractori Electrici.
  • Imaginea intitulată deveni un electrician de călătorie (SUA) Pasul 16
    2. Începeți propria afacere. Dacă vă simțiți încrezători în abilitățile dvs. de afaceri și de management, ați putea începe propria afacere ca electrician de călărie. Veți putea să lucrați pentru dvs. și să vă concentrați pe tipurile de proiecte pe care le bucurați!
  • De asemenea, puteți lua un curs sau un program care se concentrează pe afaceri în tranzacții.
  • Imaginea intitulată deveni un electrician de călătorie (US) Pasul 17
    3. Deveniți un electrician principal. După ce a lucrat de mai mulți ani, puteți lua examenul pentru a deveni un electrician principal. Puteți face mai mulți bani și puteți găsi oportunități mai bune ca electrician principal. Aflați cerințele din jurisdicția dvs., care pot implica atât un anumit număr de ore care lucrează ca electrician și unele calificări educaționale.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Unii angajatori mai mari oferă cursuri de formare în timpul nopții sau în weekend.
  • Deoarece va dura 3, 4 sau mai mulți ani pentru a deveni un electrician de călărie, cel mai bine este să începeți tinerii.
  • Educația profesională / tehnică de liceu este ideală pentru multe ocupații comerciale, datorită timpului necesar pentru a deveni electrician competent și informat.
  • Avertizări

    Timpul petrecut Întreținerea electrică Lucrul în fabrici și alte locații nu va conta pentru orele necesare pentru licențiere. Timpul petrecut cu acest tip de muncă nu se va califica pentru creditul spre examinarea licenței în multe jurisdicții.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Pungă de scule și curea de scule a electricianului
    • Lățimea asortată și lungimea de lungime Philips și șurubelnițele drepte lamei
    • Ciocanul electricianului (are o gheare de tragere a unghiilor straight)
    • Clește de țevi de alunecare (numite și ele "Plienii de pompare" sau "Canalele de blocare")
    • Clestele lui Lineman (9 inci sau 10 inci - Tipuri mai lungi de tăiere mult mai ușor)
    • Clește de tăiere diagonală (diguri)
    • Ruletă
    • Cuţit
    • Hard Hat (necesară numai dacă site-ul de locuri de muncă necesită utilizare)
    • Ochelari de protectie
    • Bocanci din piele de lucru (de preferință, tipul de siguranță ceramică din ceramică neconductoare și 3/4" toc)
    • Nca sau altă carte de cod electric local
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar