Cum să modificați siguranțele într-o mașină

Aflați cum să schimbați rapid și în siguranță siguranțele din mașină și să vă întoarceți pe drum fără a lăsa un dealer sau mecanic să obțină cele mai bune dintre dvs.

Pași

Metoda 1 din 2:
Localizarea și diagnosticarea
  1. Imagine intitulată Repararea mașinii electrice Ferestre Pasul 1
1. Asigurați-vă că este o problemă de siguranțe. Când un circuit are prea multă energie electrică care curge prin ea, siguranța suflă pentru a preveni deteriorarea gravă și chiar focul. Cel mai bun mod de a ști dacă o siguranță a suflat, este dacă o componentă electrică se oprește instantaneu de lucru.E. fereastra se oprește în timp ce se rostogolește în sus sau în jos, radioul se oprește, sau toate luminile de linii ies imediat. Dacă o componentă electrică se înrăutățește încet, nu este probabil o siguranță, dar este încă bună să verificați regulat siguranțele.
  • Imagine intitulată Repararea mașinii electrice Windows Pasul 7
    2. Găsiți panoul siguranței. Manualul proprietarului va spune unde este panoul de siguranțe al vehiculului. Majoritatea modelelor localizează panoul de siguranțe de pe partea șoferului tabloului de bord și sub volanul, dar locația variază de la vehicul la vehicul. Scoateți capacul panoului de siguranțe - vor exista mai multe siguranțe diferite de culori, conectate. Aceste culori, împreună cu numerele ștampilate pe siguranțe, indică un rating de amperaj diferite. Pe partea din spate a panoului de siguranțe va exista o diagramă care arată ce siguranța corespunde cu care componenta electrică. Dacă manualul proprietarului nu este disponibil, încercați să contactați un reprezentant pentru locație sau o căutare simplă pe Internet poate oferi suficiente informații pentru a localiza panoul siguranței și siguranțele specifice.
  • Imagine intitulată Repararea mașinii electrice Windows Pasul 24
    3. Încercați să încercați siguranțele înainte de a elimina. Odată ce panoul de siguranțe este localizat, scoateți capacul și localizați dispozitivul de siguranță, majoritatea vehiculelor vin cu un mic pulcator de siguranțe, dar nu toate vor avea unul. Înainte de a elimina orice siguranțe, este posibilă testarea unei siguranțe înainte de al scoate, aceasta necesită fie o lumină de test de continuitate, fie un contor multi-metru / ohm.
  • Imagine intitulată Repararea mașinii electrice Windows Pasul 17
    4. Testați siguranțele suspecte. Pentru a testa o siguranță fără ao scoate, folosind cele două sonde ale luminii de testare sau multi-metru, atingeți cele două file metalice mici situate în partea superioară a siguranței. Aceste file pot fi complicate pentru a vă conecta, dar o dată sigur că sondele fac contact, dacă siguranța are continuitate (luminile de testare se aprinde) sau are o citire de rezistență (poate citi 0 sau 0.001milli-ohm) Apoi, siguranța este bună. Dacă aceste instrumente nu sunt disponibile, utilizați pur și simplu pulverizatorul de siguranțe care a fost în panoul de siguranțe sau o mică pereche de clești sau doar degetele goale pentru a elimina și a inspecta vizual orice siguranțe. Dacă siguranța este rea, trebuie înlocuită.
  • Metoda 2 din 2:
    Îndepărtarea și înlocuirea siguranțelor
    1. Imagine intitulată Repararea mașinii electrice Ferestre Pasul 4
    1. Când înlocuiți o siguranță, trebuie să utilizați o siguranță care are același rating de amperaj. Utilizați diagrama panoului de siguranțe, siguranțele codate cu culori numerotate și manualul proprietarului pentru a vă ajuta să determinați amperajul corect pentru noua dvs. siguranță. Odată ce ați avut o siguranță potrivită, împingeți-o ușor în slotul corect, asigurați-vă că este complet instalat, apoi puneți panoul de siguranță înapoi pe mașină.
  • Imagine intitulată Repararea mașinii electrice Ferestre Pasul 8
    2. Verificați circuitul. Odată ce ați terminat înlocuirea siguranței, rotiți aprinderea și verificați dacă circuitul care vă oferă probleme funcționează corect. Dacă funcționează, există șanse că tocmai ați avut o creștere temporară care a suflat siguranța. Dacă este cazul, atunci tocmai ați rezolvat problema.
  • sfaturi

    Înlocuirea în mod repetat a acelorași mijloace de siguranță există o problemă fundamentală în acel sistem al vehiculului, acest lucru va necesita probabil o diagnosticare electrică suplimentară sau o excursie la un mecanic.

    Avertizări

    Dacă utilizați siguranța amperajului greșit, ați putea cauza o deteriorare mult mai gravă a vehiculului decât o siguranță suflată.
  • Nu încercați să diagnosticați sau să modificați siguranțele cu autovehiculul care rulează sau cu cheia în aprindere.
  • Aveți grijă când scoateți piesele de tăiere sau panourile de acces pentru a ajunge la panoul de siguranțe, deoarece acestea se pot rupe.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar