Cum să cumpărați o mașină în singapore

Cumpărarea și deținerea unei mașini în Singapore este foarte diferită de cele mai multe țări. Datorită dimensiunilor sale mici și densității extrem de ridicate ale populației, guvernul din Singapore și a considerat că reducerea unei priorități majore. Numărul de vehicule de pe șosea este guvernat de un sistem de cote, limitând disponibilitatea certificatelor de drepturi (COES) pe care cetățenii trebuie să le liciteze pentru a deține legal un vehicul.

Pași

Partea 1 din 3:
Luând în considerare considerații financiare
  1. Imagine intitulată Cumpărați o mașină în Singapore Pasul 1
1. Obțineți o idee pentru ce tip de mașină doriți și costul acesteia. Înainte de a vă deplasa înainte, va trebui să vă dați seama de o estimare brută a ceea ce va trebui să cheltuiți. Dealerii de mașini din Singaporean au cele mai multe modele și modele internaționale, atât noi cât și utilizate. Răsfoiți anunțurile ziarelor și listele online pentru a obține o idee pentru prețul potențialului dvs. de preț.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină în Singapore Pasul 2
    2. Asigurați-vă că vă puteți permite să dețineți o mașină. Rețineți că guvernul din Singapore a pus în aplicare o varietate de taxe și taxe pentru a descuraja proprietatea vehiculelor care o fac semnificativ mai scumpă în comparație cu alte țări. De exemplu, un sedan tipic din Singapore se sfârșește adesea pe costul mai mult decât prețul mediu al unei locuințe în Statele Unite. Există destul de puține costuri pentru a lua în considerare în plus față de prețul de piață al mașinii dvs. potențiale:
  • Costul curent al unui Coe pentru o masă de automobile de la între 50 000 de dolari la 7.000 $.
  • De asemenea, va trebui să plătiți un impozit rutier în fiecare an. Costul exact va fi determinat de specificațiile vehiculului dvs., dar așteptați în jur de cel puțin 700 $. Dacă cumpărați de la un dealer, primul an este de obicei inclus în preț.
  • Alte taxe și taxe administrative se adaugă. Va trebui să plătiți o taxă de înregistrare plată de 140 $ împreună cu o taxă suplimentară de înregistrare, care va depăși, de obicei, valoarea de piață deschisă a vehiculului în sine. De asemenea, veți fi perceput o acciză egală cu 20% din valoarea de piață deschisă a mașinii. În cele din urmă, vor exista 7% bunuri și servicii aplicate valorii de piață deschise plus accizele sale.
  • Deoarece spațiul este la o primă, majoritatea Singaporeans trebuie să plătească, de asemenea, să-și parcheze mașinile la domiciliu și să lucreze. O lună tipică de parcare costurile de 180 USD.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină în Singapore Pasul 3
    3. Găsiți finanțare pentru mașina dvs. Finanțarea unei mașini este în mare măsură identică cu finanțarea într-o altă țară. Dacă nu plătiți pentru vehiculul dvs. în numerar, veți avea opțiunea de a scoate un împrumut de dealer sau un împrumut terț. Cu toate acestea, autoritatea monetară din Singapore pune anumite restricții privind împrumuturile auto:
  • Creditorii sunt limitați de suma pe care o pot împrumuta unei singure persoane sub forma unui împrumut de autovehicule. Ei nu pot împrumuta mai mult decât "Suma relevantă" a unui vehicul. Această sumă este, în general, costul de a cumpăra o mașină, inclusiv dobândă.
  • Puteți obține mai multe împrumuturi de la diferiți creditori, dar ele nu pot depăși suma relevantă atunci când este combinată.
  • Durata împrumutului pentru autovehicule nu poate depăși 5 ani.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea unui certificat de drepturi
    1. Imagine intitulată Cumpărați o mașină în Singapore Pasul 4
    1. Știți când este următoarea perioadă de licitare. Citiți prin Kitul Demonstrației Operații Authori Autoritate de Transport Terestru și Ghidul utilizatorului pentru cele mai recente informații.. Cereți pe oricine știți cine a câștigat recent o ofertă pentru un coe ce să se aștepte.
    • Perioadele de licitare deschise sunt de obicei rulate începând cu prânz în prima și a treia zi de luni ale fiecărei luni și se încheie la ora 4 PM Următoarea zi de miercuri. Dacă o sărbătoare publică cade în timpul uneia dintre aceste perioade, licitarea va fi extinsă.
    • Autoritatea de Transport Terestru (LTA) va lansa un anunț înainte de fiecare perioadă de licitare care va include numărul de copii eliberate și timpurile de început și de sfârșit exacte pentru exercițiul de licitare.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină în Singapore Pasul 5
    2. Știți ce categorie de Coe aveți nevoie. Există cinci categorii diferite de Coe: A, B, C, D și E. Fiecare perioadă de licitație va avea o cotă separată de copii disponibile pentru fiecare categorie.
  • Categoria A: Vehicule de pasageri cu o capacitate de motor de 1600cc si mai jos.
  • Categoria B: Vehicule de pasageri cu o capacitate a motorului peste 1600cc.
  • Categoria C: Autobuze și vehicule care transportă mărfuri.
  • Categoria D: Motociclete.
  • Categoria E: O categorie specială care include toate tipurile de vehicule descrise în categoriile A-D. Această categorie este de obicei cea mai scumpă tip. Cu toate acestea, dacă alegeți să înregistrați o motocicletă cu o cotă de categoria E, va trebui doar să plătiți o treime din prima contingentă.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină în Singapore Pasul 6
    3. Fi pregătit să liciteze. Veți avea nevoie de un cont bancar fie cu DBS Bank (sau Filiala Filiala POSB) sau Banca OCBC. Dacă licitați în numele unei companii, veți avea nevoie de un cont cu UOB. Acest cont trebuie să conțină cel puțin suficienți bani pentru depozitul de ofertă fix, care este s $ 200 pentru o categorie D și S $ 10.000 pentru toate celelalte.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină în Singapore Pasul 7
    4. Plasați oferta. Verificați numărul curent de ofertanți și rezervele acestora. Trimiteți prețul de rezervă inițială. Prețul minim de rezervă este de 1 $, dar în realitate majoritatea categoriilor vor ajunge la zeci de mari dimensiuni.
  • Clienții DBS / POSB trebuie să-și plaseze ofertele prin intermediul ATM-urilor DBS / POSB. Utilizatorii OCBC pot face acest lucru prin telefonul bancar. Persoanele care utilizează UOOB vor trimite printr-un sistem de internet banking.
  • Dacă găsiți procesul de licitare pentru a fi o durere de cap, dealerii de mașini oferă o varietate de pachete în care CoE este inclusă în prețul de listă a mașinii. Doar rețineți că copiile obținute prin această metodă sunt adesea mai scumpe.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină în Singapore Pasul 8
    5. Întrebați despre oferta dvs. Odată ce ați trimis cu succes oferta dvs., puteți verifica starea acestuia prin intermediul site-ului LTA, UOB Internet Banking sau OCBC Telefon Banking. Monitorizați modul în care oferta dvs. se împiedică împotriva altora.
  • Rețineți că prețul final al COE va fi un dolar mai mare decât cea mai mare ofertă nereușită, nu prețul real de rezervă stabilit de ofertanții de succes.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină în Singapore Pasul 9
    6. Revizuiți oferta. Dacă constatați că prețul de rezervă a scăzut sub prețul actual de succes de succes, ia în considerare revizuirea acestuia. Desigur, dacă prețul a crescut deasupra unde sunteți dispus să plătiți, puteți aștepta întotdeauna până la următorul exercițiu de licitare. Revizuirile pot fi făcute prin toate cele patru canale discutate anterior.
  • Puteți revizui oferta dvs. de câte ori doriți. Cu toate acestea, rețineți că nu vă puteți revizui oferta mai mică decât suma actuală și că fiecare revizuire cu o taxă administrativă suplimentară suplimentară.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină în Singapore Pasul 10
    7. Plătiți pentru CoE. Trebuie să plătiți diferența dintre depozitul de ofertă și prima cotă finală la înregistrare. Ofertele pentru categoriile A, B și D sunt valabile timp de 6 luni, în timp ce cele pentru categoriile C și E rămân valabile doar pentru trei luni. Dacă suma integrală nu a fost plătită de acel moment, oferta nu mai este validă și trebuie să vă pierdeți depozitul inițial de ofertă.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină în Singapore Pasul 11
    8. Reevaluați-vă COE după 10 ani. Dacă după 10 ani, totuși doriți să vă țineți de CoE, trebuie să o reînnoiți. Pentru o reînnoire de 10 ani, trebuie să plătiți noua premium curentă predominantă, care reprezintă o medie a prețurilor CoE în ultimele 3 luni. Reînnoiri de 5 ani sunt supuse la jumătate de preț.
  • Odată ce un vehicul a fost înregistrat la un CoE de 5 ani, nu mai este eligibil pentru reînnoire cu un COE de 10 ani.
  • Partea 3 din 3:
    Cumpărarea mașinii
    1. Imagine intitulată Cumpărați o mașină în Singapore Pasul 12
    1. Au o idee fermă despre ce fel de mașină doriți și lipiți de ea. O trăsătură comună vânzătorilor auto din majoritatea țărilor este că o parte importantă a locului de muncă este de a face clientul. În Singapore, în cazul în care costurile legate de achiziționarea unui vehicul sunt extrem de umflate, este deosebit de important să nu vă lăsați să fiți vorbit într-o mașină chiar mai pricator cu caracteristici pe care nici nu doriți, nici nu aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină în Singapore Pasul 13
    2. Evitați să vă expuneți ca un cumpărător de mașini pentru prima dată. Dacă aceasta este prima dată când cumpărați o mașină în Singapore, nu dezvăluiți acest lucru vânzătorului nici direct sau indirect. Să se angajeze cât mai multe informații cu privire la cumpărarea și proprietatea mașinilor din Singaporean.
  • Dacă intenționați să plătiți în numerar, nu spuneți acest lucru până după negocierea pentru prețul dorit. Majoritatea vânzătorilor de mașini din Singapore își fac profiturile de la împrumuturi. Dacă le spuneți că doriți să plătiți în numerar la început, ei nu vă pot oferi o afacere mai bună decât prețul listei.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină în Singapore Pasul 14
    3. A face cumparaturi prin apropiere. Cumpărarea unei mașini este probabil să fie una dintre cele mai mari achiziții pe care le veți face în viața dvs. Vizitați mai multe dealeri și comparați prețurile. Testați conduceți cât mai multe vehicule cum puteți. Asigurați-vă că mașina pe care o cumpărați este cea pe care doriți să o conduceți în următorii câțiva ani. Nu doriți să petreceți atât de mult timp și bani doar pentru a ajunge cu remușcarea cumpărătorului.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină în Singapore Pasul 15
    4. Protejați-vă împotriva tacticii de vânzări brute. Mulți dealeri de mașini din întreaga lume se angajează în practici nedorite pentru a face o vânzare. Singapore nu este diferit, iar mizele sunt mai mari.
  • Fiți conștienți de vânzările gimmicks. Unii dealeri pot face publicitate unei mașini la un preț excelent pentru a vă duce în ușă. Apoi, ei pot pretinde că prețul anunțat a fost o greșeală sau că mașina specială a vândut deja. În timp ce aceste scenarii pot fi autentice, să fie în gardă dacă acest lucru se întâmplă cu tine.
  • Triple-verificați orice este în scris. Asigurați-vă că prețul listat la achiziționarea și finanțarea documentelor este identic cu ceea ce ați convenit verbal.
  • Nu semnați nimic "Achiziția de închiriere necompletată" formează. Dacă semnați un document gol, dealer-ul poate renunța la taxe suplimentare fără consimțământul dvs.
  • sfaturi

    Procesul de cumpărare a mașinilor este același pentru atât cetățenii din Singapore, cât este pentru străini. Dacă sunteți nou în Singapore, este mai bine să nu spuneți dealer-ul mașinii. Ca și în cazul cumpărătorilor de prima dată, dacă semnați lipsa de experiență, dealerul dvs. poate încerca să profite.
  • Autobuzele școlare și vehiculele de urgență sunt scutite de procesul COE. Organizațiile de bunăstare voluntară sunt, de asemenea, scutite de la plata comisionului de înregistrare suplimentar al COE și a achiziționării unui van de pasageri utilizat în desfășurarea serviciilor de asistență medicală directă.
  • În multe zone ale lumii, mașinile sunt o necesitate din cauza lipsei de transport public fiabil. În schimb, din cauza dimensiunii sale mici și a densității ridicate a populației, Singapore a investit într-un sistem larg de autobuze și feroviare publice. Partajarea automobilelor este, de asemenea, o opțiune foarte populară.
  • Ia în considerare cumpărarea unei motociclete în schimb. Costul mediu al unui coe de motocicletă este de aproximativ o zecime din alte clase de vehicule.
  • La achiziționarea de la un dealer, rețineți că toate taxele, comisioanele și îndatoririle sunt de obicei incluse în prețul listei. Asigurați-vă că ceea ce este și nu este inclus este explicit declarat atunci când faceți o achiziție.
  • Persoanele fizice sunt limitate la o ofertă de coe pe exercițiu. Din acest motiv, nu puteți licita pentru un CoE în mai multe categorii sau obțineți un COE pentru mai mult de un vehicul la un moment dat. Cu toate acestea, întreprinderile, cum ar fi reprezentanțele de mașini, sunt scutite de acest lucru și pot plasa mai multe oferte.
  • O zonă majoră pentru vânzările de mașini noi în Singapore se află la banda de mașină Leng Kee. Acolo veți găsi peste o duzină de dealeri diferite care vând cele mai multe mărci internaționale de mașini.
  • Din cauza dimensiunilor mici din Singapore, multe dealeri de automobile au un monopol pe anumite branduri de masini.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar