Cum de a alege un starter de mașini la distanță

Cumpărarea unui starter de la distanță poate fi o experiență copleșitoare dacă nu știți ce căutați. Cum ar trebui să alegeți un starter de mașini la distanță? Căutați caracteristicile care sunt cele mai importante pentru dvs. Doriți să fiți în stare Porniți un vehicul care este de obicei parcată pe stradă? Locuiți într-un climat extrem de rece? Vă interesează un sistem de pornire care include intrarea fără cheie? Acestea sunt toate întrebările importante pe care trebuie să le adresezi.

Pași

Partea 1 din 3:
Cunoașteți cerințele mașinii
  1. Imagine intitulată Alegeți o mașină de început de la distanță Pasul 1
1. Citeste garanție informații despre vehiculul și sistemul de pornire la distanță.
  • Multe companii vor garanta startul de la distanță atâta timp cât dețineți vehiculul. În timp ce sistemul este sub o garanție, îndepărtarea în sine este rar justificată de mai mult de un an sau două, deci aflați ce va fi costul de înlocuire la distanță.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de început de la distanță Pasul 2
    2. Verificați cu informațiile dvs. actuale privind garanția vehiculului. Un dealer nu poate anula o garanție dacă se adaugă echipamentul. Este împotriva legii. Dealerul poate, totuși, să anuleze mandatul dacă instalarea echipamentului determină orice deteriorare a vehiculului. O companie și un magazin profesionist de la distanță și un magazin ar trebui să fie folosite pentru a evita orice deteriorare și golire a garanției.
  • Partea 2 din 3:
    Caracteristici pentru a căuta
    1. Imagine intitulată Alegeți o mașină de început de la distanță Pasul 3
    1. Urmăriți un interval de transmițător când alegeți o mașină de început de la distanță.
    • Nu cumpărați un starter cu un interval mai scurt decât aveți nevoie.
    • Luați în considerare călătoriile la mall, filme și restaurante atunci când alegeți o gamă. S-ar putea să vă găsiți că ați dus cu o gamă minimă mai mare pentru aceste ocazii.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de început de la distanță Pasul 4
    2. Păstrați un ochi pentru informații despre mecanismul de detectare a vitezei motorului Starter de la distanță.
  • Monitorul va viziona RPM-urile motorului dvs. pentru a evita deteriorarea vehiculului dacă motorul are probleme când începe.
  • Senzorul RPM va spune, de asemenea, starterului că mașina nu a început într-o zi foarte rece și încearcă să o repornească din nou. Fără senzor, starterul dvs. vehiculul dvs. va fi rece când ajungeți acolo.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de început de la distanță Pasul 5
    3. Găsiți un starter de mașini la distanță cu un comutator de siguranță cutoff sub capotă.
  • Este foarte important să aveți un comutator de cutoff instalat sub capotă, așa că oricând capota este deschisă Starterul poate fi oprit manual pentru a evita rănirea atunci când lucrați la vehicul.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de început de la distanță Pasul 6
    4. Luați în considerare instalarea introducerii fără cheie cu starterul dacă vehiculul dvs. nu are. Dacă aveți producător de intrare cheie, este posibil să luați în considerare adăugarea funcției de intrare fără cheie de la distanță cu starterul de la distanță. Starterul are de obicei o gamă mult mai largă, făcându-l mult mai ușor de blocat sau de a vă debloca ușile de la distanță.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de început de la distanță Pasul 7
    5. Găsiți un sistem de start de la distanță care oferă un sistem de securitate ca parte a procesului de instalare. Sistemul de securitate poate fi adăugat chiar și la vehiculele care au deja securitatea producătorului.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de început de la distanță Pasul 8
    6. Adăugați câteva alte caracteristici de la distanță de la distanță care nu pot veni standard pe fiecare unitate.
  • Scaunele încălzite sunt o opțiune care poate fi pusă cu starterul mașinii. Nu numai că vehiculul dvs. va fi cald într-o zi rece de iarnă, scaunul dvs. va fi frumos și confortabil.
  • Adăugați dezghețarea ferestrei din spate, astfel încât ferestrele dvs. să fie dezghețate și gata să meargă fără a fi nevoie să așteptați ca căldura mașinii să o facă sau să-i răstoarne.
  • Căutați caracteristici anti-grind care vă salvați motorul de la o cheie greșită, întoarceți o dată în vehiculul dvs. Chiar dacă aveți demarorul de ani de zile, tendința de a intra și de a întoarce cheia este încă acolo. Caracteristica anti-Grind vă va salva starterul în acele zile când uitați că vehiculul dvs. este activat și încercați să transformați cheia.
  • Alarmă auto Pentru a găsi un vehicul este o altă adăugare ușoară la o unitate de pornire a mașinii. Cornul va suna cu un clic pe un buton, astfel încât să puteți găsi vehiculul în locuri de parcare mari.
  • Partea 3 din 3:
    Asigurați-vă că sunteți acoperit
    1. Imagine intitulată Alegeți o mașină de început de la distanță Pasul 9
    1. Asigurați-vă că găsiți un sistem care este perfect pentru nevoile dvs. și are garanție de viață. Mai multe sisteme vin acum cu o telecomandă cu 2 căi, care va avea o gamă mai lungă și va confirma de fapt că mașina dvs. a început pe telecomanda.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar