Cum să cumpărați mașini exotice

Autovehiculele exotice sunt vehicule de înaltă performanță care sunt căutate pentru viteza, stilul și confortul lor. Pentru că sunt atât de scumpe, este important să luați în considerare toate opțiunile dvs. înainte de a cumpăra unul.Odată ce determinați care face și modelul doriți, contactați un dealer și discutați cu ei despre cumpărarea mașinii. Dacă verificați în mod corespunzător istoricul mașinii și încercați să o conduceți înainte de ao achiziționa, puteți evita capcanele comune și puteți face o investiție solidă.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea mașinii exotice potrivite pentru dvs
  1. Imagine intitulată Cumpărați mașini exotice Pasul 1
1. Căutați online pentru a găsi mașina dvs. exotică ideală. Brandurile de mașini exotice includ Ferrari, Lamborghini, Bentley, Alfa Romeo, Maserati, Tesla, Porsche, Bugatti și multe altele. Unele mașini sunt cunoscute pentru stilul și confortul lor, în timp ce altele sunt mai bine cunoscute pentru puterea și viteza lor. Există, de asemenea, caracteristici diferite în diferite modele de mașini. Aflați ce căutați în mod specific într-o mașină exotică și folosiți că pentru a vă restrânge căutarea.
  • Ferrari, Lamborghini, Maserati, Tesla și Bugatti sunt cunoscuți pentru viteza, puterea și manipularea lor.
  • Rolls-Royce, Bentley, Porsche, BMW și Mercedes sunt cele mai cunoscute pentru stilul și confortul lor.
  • De asemenea, puteți căuta mașini în revistele populare de mașini exotice cum ar fi "Tijă fierbinte," "Mașină și șofer," și "Topgear."
  • Imagine intitulată Cumpărați mașini exotice Pasul 2
    2. Stabiliți un buget. Pentru a face tranzacția să meargă mai fină, asigurați-vă că aveți destui bani pentru a plăti cel puțin 10% din costul total al mașinii în avans. Autovehiculele exotice pot costa oriunde de la 50.000 de dolari la peste 500.000 de dolari USD. Setarea și lipirea la un buget vă poate ajuta să vă restrângeți mai mult alegerile.
  • Puteți să luați un împrumut auto sau să efectuați plăți lunare la dealeri pentru a plăti pentru mașina dvs.
  • Plățile lunare vor fi de obicei 4% -7% din costul total al mașinii.
  • Imagine intitulată Cumpărați mașini exotice Pasul 3
    3. Luați în considerare obținerea unei mașini care va aprecia în valoare. Anumite modele de mașini exotice vor crește de fapt în valoare în timp. Acest lucru face achiziționarea mașinii dvs. exotice o investiție. Cercetați mașina exotică pe care o aveți și monitorizați dacă prețurile au crescut sau în jos în ultimii ani.
  • De exemplu, transmisia manuală LAMBORGHINI Murcielagos, Spyker C8S, Porsche 996 GT2S și Aston Martin V12 vor aprecia în valoare de-a lungul timpului.
  • Va fi dificil să se determine dacă vehiculul va aprecia în valoare dacă este un model de mașină nou. În acest caz, poate fi mai bine să vă bazați pe recenzii de proprietar.
  • Imagine intitulată Cumpărați mașini exotice Pasul 4
    4. Restrângeți căutarea în jos pe baza recenziilor. Citirea experiențelor actuale ale proprietarului pot arunca o lumină asupra potențialelor probleme cu modelul de mașină pe care intenționați să-l cumpărați. Evitați mașinile care necesită o mulțime de întreținere costisitoare sau care se descompune frecvent.
  • Asigurați-vă că există un mecanic în zona dvs. care se specializează în repararea mașinii dvs. exotice.
  • Imagine intitulată Cumpărați mașini exotice Pasul 5
    5. Căutați dealeri auto exotici online. Găsiți dealeri cu o mare varietate de mașini, astfel încât să puteți testa mai multe modele și branduri. Acest lucru este ideal dacă dealerul pe care îl aveți în minte este departe de locul în care locuiți. În timp ce imaginile sunt o reprezentare mai puțin precisă a stării mașinii, vă pot oferi o idee despre ce este selecția dealerului.
  • Imagine intitulată Cumpărați mașini exotice Pasul 6
    6. Alegeți mașina odată ce ați cântărit opțiunile. Odată ce găsiți un dealer care are marca și modelul mașinii pe care le doriți, puteți lua pași suplimentari pentru ao achiziționa. Reveniți și revizuiți bugetul, caracteristicile și mașina însăși pentru a vă asigura că doriți să faceți investiția. Obțineți informațiile de contact ale dealerilor de pe site-ul lor și apoi transmiteți interesul pentru ei.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea de informații despre mașină
    1. Imagine intitulată Cumpărați mașini exotice Pasul 7
    1. Apelați distribuitorul și cereți rapoarte de vehicule și întreținere. Rapoartele de vehicule și întreținere, cum ar fi Carfax sau AutoCheck, vă vor oferi istoria mașinii, proprietatea trecută și orice reparații efectuate pe vehicul. Aceste rapoarte vă pot oferi o perspectivă asupra modului în care mașina a fost tratată anterior și dacă mașina are probleme acum.
    • Dacă mașina va avea nevoie de reparații în termen de 6 luni, trebuie să factor în costul de reparații.
    • Reparațiile de mașini exotice pot fi foarte scumpe, în funcție de ceea ce aveți nevoie pentru a fi fixat.
  • Imagine intitulată Cumpărați mașini exotice Pasul 8
    2. Examinați și revizuiți documentele. Dacă mașina a avut reparații multiple sau mai mulți proprietari, ar trebui să fie o cauză de îngrijorare. Ia act de faptul dacă a fost deservită în mod regulat în fiecare an sau dacă a cerut vreodată reparații de două ori pentru aceeași problemă. Aceasta poate fi o indicație că ceva este în neregulă cu mașina.
  • Imagine intitulată Cumpărați mașini exotice Pasul 9
    3. Adresați-vă întrebărilor de dealer bazate pe documente, dacă este cazul. Dacă există reparații sau ceva care trimite un steag roșu, cereți dealers despre el. Dacă se pare că încearcă să evite întrebarea, direcționați clar desenul și găsiți un altul cu care lucrați.
  • Puteți spune ceva de genul ", așa că am observat că mașina a avut 3 reparații la transmisie în 2015. De ce este și de ce nu a fost corectată prima dată?"
  • Sau puteți spune ceva de genul, "Am observat că această mașină avea 3 proprietari diferiți în 3 ani. Există un motiv pentru asta?"
  • De asemenea, puteți utiliza istoricul vehiculului ca pârghie atunci când negociați un preț pentru mașină.
  • Imagine intitulată Cumpărați mașini exotice Pasul 10
    4. Adresați-vă dealerului dacă există vopsea care nu este listată în rapoarte. Evitați mașinile care au avut vopsea, pentru că poate devaloriza o mașină exotică. Acest lucru este deosebit de important dacă intenționați să îl revândrați.
  • Spune ceva de genul: "Sunt interesat să cumpăr Black 2012 Porsche 996 GT2. Mă întrebam dacă există vreun vopsea sau reparații anterioare pe vehicul."
  • Partea 3 din 3:
    Achiziționarea mașinii exotice
    1. Imagine intitulată Cumpărați mașini exotice Pasul 11
    1. Obțineți citate de la alte dealeri și comparați prețurile online. Sunați la alte dealeri care vând același model de mașină, astfel încât să puteți obține citate concurente. De asemenea, puteți vizita https: // Edmunds.COM / TMV.HTML și introduceți marca, modelul și anul pentru a obține valoarea reală de piață a mașinii exotice. Acest lucru vă va oferi un punct de plecare pentru negocierile dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați mașini exotice Pasul 12
    2. Vizitați reprezentantul și solicitați o unitate de testare. Înainte de a plăti depozitul pe mașină, trebuie să știți cum conduce. Dacă reprezentantul este departe, contactați-le și programați o dată pentru o unitate de testare. Dacă reprezentantul dvs. este în zona dvs., vizitați reprezentantul și vorbiți cu un vânzător despre interesul dvs. în mașină și dorința dvs. de a face o încercare de testare.
  • Dacă achiziționați mașina de la un dealer care este departe, merită să luați călătoria la dealership, astfel încât să puteți testa mai întâi mașina.
  • Imagine intitulată Cumpărați mașini exotice Pasul 13
    3
    A negocia un preț de cumpărare. Determinați valoarea reală de piață vizitând https: // Edmunds.COM / TMV.HTML și introduceți detaliile mașinii dvs. Când negociați, cereți aproape valoarea reală a pieței, ci de 5.000 de dolari - 10.000 de dolari mai puțin decât dealerul se întreabă. Dacă începeți scăzut, va forța dealer-ul să facă o contra-ofertă și vă poate salva mii de dolari.
  • Încercați să fiți corect atunci când faceți oferta și nu cereți mult mai mici decât valoarea de piață corectă.
  • Dacă dealerul este reticent să coboare în preț, puteți spune că ați obținut citate de la alte dealeri.
  • Imagine intitulată Cumpărați mașini exotice Pasul 14
    4. Discutați despre punerea în jos a unui depozit mare pentru a încuraja dealerul. Spunând dealerului în avans că sunteți dispus să puneți 10% în jos îi va spune că sunteți serios și încurajați-i să ofere cel mai bun preț posibil. De asemenea, va semnala dealerului că sunteți pregătit financiar să achiziționați mașina.
  • Imagine intitulată Cumpărați mașini exotice Pasul 15
    5. Completați documentele și achiziționați mașina. Odată ce sunteți de acord cu un preț negociat, vânzătorul auto va scrie documente care va trebui să semneze pentru a achiziționa vehiculul. De asemenea, va trebui să eliminați bani pentru suma de depozit pe care ați acceptat-o.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar