Cum de a alege un sistem de urmărire a mașinilor

Dacă doriți să cumpărați un sistem de urmărire, aveți o mulțime de opțiuni disponibile pentru dvs. Decideți ce fel de sistem de urmărire este cel mai bun pentru nevoile dvs. este individualizat, deoarece fiecare model are caracteristici diferite. Aflați mai multe tipuri de sisteme de urmărire a mașinilor și beneficiile fiecărui model. Știind ce vreți și unde să găsiți că vă va economisi o mulțime de stres atunci când sunteți gata să cumpărați.

Pași

Partea 1 din 3:
Definirea nevoilor dvs
  1. Imagine intitulată Alegeți un sistem de urmărire a mașinilor Pasul 1
1. Stabiliți scopul sistemului dvs. de urmărire. Ceea ce utilizați sistemul de urmărire vă va ajuta să decideți ce caracteristici doriți. Este acest sistem să monitorizeze adolescenții folosind mașina de familie? Doriți sistemul dvs. de urmărire pentru protecția împotriva furtului? Doriți să păstrați filele apropiate pe mașina companiei? Anumite sisteme de urmărire vă vor ajuta mai mult decât altele, în funcție de nevoile dvs.
  • Fii etic cu utilizarea de urmărire a mașinii. Folosind un tracker de mașină fără consimțământul șoferului poate fi o invazie a vieții private.Permiteți altora să vă cunoască intențiile.
  • Dacă sunteți o companie de livrare, puteți utiliza mașini de tracker, astfel încât clienții dvs. să poată vedea locația exactă a articolului lor. Unele sisteme de urmărire a mașinilor vor avea un software mai bine echipat pentru acest lucru decât altele.
  • Imagine intitulată Alegeți un sistem de urmărire a mașinilor Pasul 2
    2. Cercetarea modului în care dispozitive de urmărire a mașinilor funcționează. Știind cum funcționează dispozitivele de urmărire vă vor ajuta să luați în considerare argumentele pro și contra. Dispozitivele de urmărire a mașinilor utilizează de obicei un transmițător wireless, tehnologie celulară și / sau o rețea de sateliți care orbitează în întreaga lume. Prin primirea de informații din aceste surse, sistemul poate monitoriza poziția relativă.
  • Utilizarea anumitor sisteme pot avea dezavantaje. Dacă utilizați un tracker GPS, trackerul dvs. va avea nevoie de o vedere clară asupra cerului pentru a lucra, ceea ce înseamnă că nu poate calcula mașina când este sub nivelul solului. Trackers celular vor avea, de asemenea, pete moarte în care nu pot trimite semnale în funcție de transportatorul pe care îl utilizați.
  • Imagine intitulată Alegeți un sistem de urmărire a mașinilor Pasul 3
    3. Determinați-vă buget. Trackers auto vor varia în prețul pe baza unor caracteristici și mărci speciale. Setați un buget pentru dvs. înainte de a vă cumpăra, astfel încât să evitați să cheltuiți mai mult decât vă puteți permite. S-ar putea să vă simțiți atrași să cumpărați un tracker mai scump decât aveți nevoie dacă nu căutați în prealabil.
  • Unele trackere GPS vor necesita taxe sau abonamente lunare, în funcție de companie pe care o cumpărați de la. Factor acest cost în bugetul dvs. global și să ia în considerare cât de mult ați fi dispus să petreceți pe termen lung.
  • Imagine intitulată Alegeți un sistem de urmărire a mașinilor Pasul 4
    4. Decideți când și cât de des doriți să monitorizați. Dispozitivele de urmărire variază în modul în care și unde vă urmăresc mașina. Unii vor oferi actualizări în timp real în fiecare minut, în timp ce altele vor furniza actualizări la fiecare câteva ore. Trackerul ieftin funcționează doar odată ce anunțați compania de urmărire că mașina dvs. a fost furată. În funcție de circumstanțele dvs., un tracker ar putea funcționa mai bine decât altul.
  • Precizia și viteza sistemului dvs. de urmărire vor schimba foarte mult costul unui sistem de urmărire.
  • Luați în considerare cât de complex doriți să fie software-ul de urmărire. Modelele scumpe vor avea mai multe caracteristici, dar ar putea fi confuze de utilizat.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea unui sistem
    1. Imagine intitulată Alegeți un sistem de urmărire a mașinilor Pasul 5
    1. Alegeți un sistem de urmărire celulară pentru a economisi bani. Sistemele de urmărire celulare sunt cele mai economice. Trackerul utilizează date celulare pentru a transmite informații despre locație companiei de dispozitive sau pe Internet folosind software-ul de susținere. De obicei, sistemele celulare nu sunt în timp real: în schimb, se actualizează la fiecare treizeci de minute până la o oră.
    • De asemenea, vi se cere să plătiți o taxă lunară pentru a beneficia de servicii. Știu că, în timp ce sistemele celulare sunt mai ieftine la început, costul poate fi adăugat în timp.
  • Imagine intitulată Alegeți un sistem de urmărire a mașinilor Pasul 6
    2. Du-te cu un sistem wireless dacă preferați să plătiți mai mult în față. Sistemele de urmărire fără fir necesită, în general, să plătiți o taxă de cumpărare și de instalare o singură dată. Principalul dezavantaj este că puteți accesa numai informațiile de urmărire odată ce vehiculul este oprit astfel încât să puteți încărca datele.
  • Dacă doriți ca un tracker în caz de urgență, sistemele wireless nu sunt utile. Instalați un sistem celular sau pe bază de satelit dacă doriți protecția împotriva furtului.
  • Imagine intitulată Alegeți un sistem de urmărire a mașinilor Pasul 7
    3. Alegeți un sistem bazat pe satelit dacă doriți cea mai bună tehnologie. Sistemele GPS pe bază de satelit sunt costisitoare și necesită taxe lunare de servicii. Beneficiul este acuratețea: cu sateliții, puteți avea actualizări în timp real în care companiile celulare nu vor acoperi.
  • Unele trackere folosesc un amestec de sisteme satelit, wireless și / sau celulare. Luați în considerare un sistem care combină beneficiile mai multor sisteme.
  • Imagine intitulată Alegeți un sistem de urmărire a mașinilor Pasul 8
    4. Alegeți dacă doriți un sistem de urmărire activ sau pasiv. Sisteme pasive de urmărire stochează locația, viteza și alte informații în timpul drumului. Odată ce vehiculul revine la un punct predeterminat (cum ar fi casa dvs.), puteți elimina dispozitivul și puteți descărca informațiile de pe computer. Sistemele active de urmărire colectează aceleași informații, dar vor transfera informațiile online în timp real.
  • Multe vehicule combină abilitățile active și pasive: Puteți vedea locația sa în timp real și aveți o opțiune de a descărca viteza, opririle și detaliile specifice după ce vehiculul sa oprit.
  • Imagine intitulată Alegeți un sistem de urmărire a mașinilor Pasul 9
    5. Decideți cât de vizibil doriți ca trackerul să fie. Dispozitivele de urmărire ascunse sunt adesea folosite pentru companiile de transport maritim, angajatorii sau părinții, astfel încât copilul sau angajatul lor nu pot elimina trackerul. Dacă alegeți un tracker mai vizibil, acesta va fi adesea mai accesibil.
  • Dacă alegeți un model mai puțin vizibil, asigurați-vă că alegeți unul cu o durată de viață a bateriei extinsă, astfel încât să vă îndepărtați și să o reinstalați mai rar.
  • Imagine intitulată Alegeți un sistem de urmărire a mașinilor Pasul 10
    6. Căutați caracteristici speciale. Anumite trackere de mașini vin cu caracteristici speciale. Poate doriți un model care să se dubleze ca sistem de navigație auto, mai ales dacă alegeți un dispozitiv GPS. Alte trackere de mașini se dublează ca alarme și vor alerta compania de urmărire dacă este furată. Cu cât mai multe beneficii beneficiază un sistem de urmărire, pe care îl va fi.
  • Imagine intitulată Alegeți un sistem de urmărire a mașinilor Pasul 11
    7. Contactați diferite companii de urmărire a mașinilor. Dacă cumpărați un tracker cu taxe lunare sau sisteme de alertă de furt, apelați sau trimiteți un e-mail diferit companii de urmărire. Întrebați-le ce tranzacții au și ce costuri lunare va trebui să plătiți.
  • Partea 3 din 3:
    Cumpărarea sistemului dvs. de urmărire
    1. Imagine intitulată Alegeți un sistem de urmărire a mașinilor Pasul 12
    1. Încercați un magazin local de auto sau electronice. Vizitați un magazin de electronice locale sau un magazin auto și chat cu angajații despre diferite modele. Chiar dacă nu cumpărați dispozitivul dvs. acolo, vă pot ajuta să găsiți modelul ideal pe baza nevoilor dvs.
    • Vizitați un retailer local, chiar dacă doriți să cumpărați online pentru a încerca câteva modele diferite.
    • Întrebați despre politicile de returnare ale magazinului. Puteți realiza că un anumit tracker nu funcționează pentru dvs. după câteva zile.
  • Imagine intitulată Alegeți un sistem de urmărire a mașinilor Pasul 13
    2. Verificați magazinele online. Vizitați site-uri web sau site-uri de licitație, care au adesea oferte pe electronică. Cercetați site-ul web înainte de a cumpăra pentru a vă asigura că site-ul este reputat. Unele site-uri web ar putea oferi un articol pentru un preț scăzut, dar oferă articole de calitate scăzută sau cumpărători înșelători din banii lor.
  • Dacă doriți să cumpărați trackerul folosit, consultați Anunțurile locale online. Adresați-vă vânzătorului o mulțime de întrebări despre starea sa și cum funcționează trackerul. Întotdeauna întâlniți vânzătorul în persoană pentru a evita să fie scammed.
  • Imagine intitulată Alegeți un sistem de urmărire a mașinilor Pasul 14
    3. Verificați garanția. Majoritatea producătorilor de dispozitive vor oferi o garanție pentru tracker-urile lor de mașini. Dacă trackerul dvs. se rupe accidental, veți dori o garanție de reasigurare. Dacă cumpărați trackerul folosit, știți că cel mai probabil nu veți primi o acoperire de garanție.
  • Unele magazine pot oferi o acoperire suplimentară de garanție pentru un preț suplimentar. Cereți angajați cu amănuntul despre opțiunile de garanție și decideți ce funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți un sistem de urmărire a mașinilor Pasul 15
    4. Contactați distribuitorii de mașini locale. Dacă căutați o mașină nouă, luați în considerare Cumpărarea unei mașini cu un sistem de urmărire încorporat. Vizitați Dealeri de mașini și solicitați vânzătorii despre modele care oferă sisteme de urmărire și beneficiile diferitelor modele.
  • Adresați-vă angajaților dacă puteți încerca modelul înainte de ao cumpăra. Unii comercianți cu amănuntul vă vor permite să conduceți și să vedeți cum funcționează trackerul.
  • sfaturi

    În multe cazuri, puteți utiliza dispozitivul de urmărire a mașinilor ca sistem de navigație. Dacă sunteți interesat de această caracteristică, discutați cu compania de urmărire a mașinilor despre caracteristicile speciale ale dispozitivului înainte de a cumpăra.
  • Unii oameni consideră că dispozitivele de urmărire a mașinilor o invazie a vieții private. Dacă sunteți angajator, discutați cu angajații dvs. înainte de a instala dispozitive de urmărire pe mașinile companiei. Fiind transparent despre motivele dvs. vă va ajuta angajații să aveți încredere și să vă respectați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar