Cum să cumpărați o mașină nouă online

Cumpărarea unei mașini noi online nu este doar mai convenabilă decât să mergeți la un dealer fizic, vă poate economisi bani. Odată ce știți ce mașină doriți, faceți cumpărături la diferite comercianți cu amănuntul și negociați cu vânzătorul pentru a obține cea mai bună afacere. Apoi, obțineți finanțarea corespunzătoare, transferați titlul și aveți vehiculul dvs. livrat direct la ușă. Aduceți mirosul de mașină nou!

Pași

Metoda 1 din 4:
Ridicând o mașină
  1. Imagine intitulată Cumpărați o nouă mașină online Pasul 1
1. Decideți ce tip de mașină doriți, luând în considerare stilul dvs. de viață și nevoile dvs. Când alegeți un tip de mașină, gândiți-vă la factori precum cât de mult conduceți, ce fel de teren pe care îl conduceți și cât de mult spațiu de depozitare sau de ședere aveți nevoie. De exemplu, dacă aveți o familie mare, ați putea dori un minivan sau SUV în loc de o mașină sport cu 2 locuri.
  • Dacă conduceți mult, ca și cum ați avea o călătorie lungă sau călătoriți adesea, mergeți cu o mașină mai mică, care este mai eficientă gazoasă în loc de un SUV.
  • Luați în considerare și unde locuiți și tu. De exemplu, dacă locuiți într-un oraș mare, ați putea obține o mașină mai compactă care să navigheze mai bine pe trafic și de parcare.
  • Imagine intitulată Cumpărați o nouă mașină online Pasul 2
    2. Filtrați căutarea pe baza bugetului dvs. Determinați cât de mult sunteți dispus să cheltuiți pe o mașină nouă. Apoi, când navigați pe mașini online, introduceți prețul maxim pentru căutarea dvs., astfel încât să fiți afișați doar mașini în cadrul bugetului dvs.
  • Știți că marca poate afecta prețul. De exemplu, prețul unui sedan generic poate varia foarte mult pe baza numelui de marcă singur. Dacă aveți un buget mai mic, stați departe de brandurile superioare.
  • Bacsis: Rețineți că prețul listat online nu va fi suma finală pe care o plătiți. Factor costuri suplimentare, cum ar fi taxele de înregistrare și taxele, De exemplu, în bugetul dvs., de asemenea.

  • Imagine intitulată Cumpărați o nouă mașină online Pasul 3
    3. Restrângeți opțiunile în funcție de culoare sau caracteristici. Gândiți-vă la orice caracteristici specifice pe care le doriți în mașină, cum ar fi tracțiunea cu 4 roți sau un sistem de sunet de ultimă oră sau o anumită culoare. Apoi, utilizați elementele pentru a filtra căutarea. Dacă o mașină nu are ceva ce vrei, traversează-o de pe lista ta.
  • Dacă aveți o listă lungă de caracteristici sau accesorii pe care le doriți, împărțiți-le în ceea ce este negociabil și ceea ce ați fi dispus să compromiți. S-ar putea să trebuiască să renunțați la câteva lucruri pentru a găsi o mașină în bugetul dvs.
  • Alte caracteristici care trebuie luate în considerare, de exemplu, sunt dacă mașina rulează pe electric sau combustibil, culoarea și materialul scaunelor sau dacă are un sistem de navigație încorporat.
  • Metoda 2 din 4:
    Alegerea unde să vă cumpărați mașina
    1. Imagine intitulată Cumpărați o nouă mașină online Pasul 4
    1. Achiziționați mașina dvs. de la o dealer dacă știți ce brand doriți. Dacă ați decis cu privire la ce brand sau de mașina dorită, cum ar fi Toyota sau Honda, de exemplu, cumpărați-o online de la dealer în sine. Uită-te pe site-ul oricărui dealers pentru a găsi departamentul de vânzări pe internet și pentru a vedea ce modele diferite sunt disponibile.

    Bacsis: Dacă veți cumpăra de la un dealer, Alegeți una apropiată de locul în care locuiți astfel încât să puteți alege mașina de la dealerul fizic în loc să plătiți pentru transport maritim.

  • Imagine intitulată Cumpărați o nouă mașină online Pasul 5
    2. Luați în considerare comanda unei mașini din fabrică dacă doriți să o personalizați. Dacă există o culoare specifică pe care o doriți pentru mașina dvs. sau anumite caracteristici care nu sunt oferite pe site-ul dealership, cereți vânzătorului despre comandarea fabricii. Puteți alege exact ceea ce doriți ca mașina dvs. să aibă sau să arate ca, apoi plasați comanda prin dealer.
  • Nu toate reprezentanțele au capacitatea de a plasa comenzi din fabrică. Alții pot comanda numai mașinile personalizate pe o bază trimestrială. Adresați-vă dealership-ul dvs. online specific ce este disponibil pentru dvs.
  • Fiți conștienți de faptul că de obicei durează cel puțin 8 până la 12 săptămâni pentru a obține mașina dvs. personalizată.
  • Imagine intitulată Cumpărați o nouă mașină online Pasul 6
    3. Căutați un comerciant cu amănuntul online pentru o selecție mai mare. Dacă nu sunteți sigur ce faceți sau model de mașină dorită, răsfoiți inventarul pe site-ul unui distribuitor al mașinii. Nu numai că vor avea o mare varietate de stiluri și branduri, acești comercianți cu amănuntul pot oferi adesea prețuri mai competitive decât un dealer.
  • Unii comercianții cu amănuntul populară online includ TrueCar, Autotrader și mașini.COM.
  • Imagine intitulată Cumpărați o nouă mașină online Pasul 7
    4. Comparați prețurile pe diferite site-uri pentru a găsi cele mai mici. Nu cumpărați niciodată prima mașină pe care o vedeți, chiar dacă știți exact ce doriți. Căutați online pentru marca și modelul specific care sunteți interesat și verificați ce vindeți alți comercianți cu amănuntul, împreună cu prețurile acestora.
  • Cumpărările în jur vă împiedică să plătiți mai mult pentru ceva pe care l-ați fi putut obține pentru mai puțin.
  • De asemenea, puteți utiliza site-uri web și aplicații, cum ar fi https: // mașini.COM / preț / sau https: // truecar.COM /, care compilează și listați mașinile vândute de dealeri în întreaga țară.
  • Metoda 3 din 4:
    Obtinerea cea mai buna afacere
    1. Imagine intitulată Cumpărați o nouă mașină online Pasul 8
    1. Solicitați un preț de preț de la vânzător pentru mașina de care sunteți interesat. Pentru a obține o estimare pentru cât de mult va costa mașina dvs., prin e-mail directorul departamentului de vânzări pe Internet sau contactați un comerciant cu amănuntul prin intermediul paginii de service pentru clienți și solicitați o ofertă. Verificați dacă citatul include fiecare cost, inclusiv orice taxe ascunse pe care vânzătorii le vor lăsa uneori să facă prețul să arate mai atractiv.

    Bacsis: Cereți ca vânzătorul să includă costurile "out-the-use" În cotație. Acestea includ taxele de documentare, taxele de titlu și taxele de vânzări

  • Imagine intitulată se aplică pentru finanțare juridică Pasul 1
    2
    A negocia un preț echitabil bazat pe valoarea mașinii. Majoritatea vânzătorilor online listează o mașină pentru un preț mai mare decât merită să încercați să obțineți mai mulți bani pentru el. Nu acceptați imediat prețul de listă. În schimb, cercetarea a ceea ce este prețul de piață pentru acea marcă și model specific și negociarii cu vânzătorul pentru a obține prețul mai aproape de el.
  • Utilizați prețul de vânzare recomandat al producătorului (MSRP) sau prețul pe care distribuitorul le-a plătit pentru mașină ca efect de levier. Puteți găsi aceste numere solicitând să vedeți factura dealership pentru mașină.
  • Două ghiduri de prețuri populare pentru mașini includ cartea albastră Kelley (https: // KBB.COM /) și ghidurile NADA (https: // Nadaguides.COM /).
  • De exemplu, spuneți ceva de genul "Sunt foarte interesat de această mașină, dar îl listați la 24.000 de dolari. Potrivit Cartea Blue Kelley, valoarea contabilă este de numai 22.000 de dolari. Mă puteți întâlni la acest preț?"
  • Imagine intitulată Împrumut o mașină la cineva Pasul 5
    3. Cumpărați la sfârșitul lunii sau a anului când vânzătorii încearcă să îndeplinească cotele. Deoarece majoritatea vânzătorilor au cote lunare sau anuale, acestea trebuie să ajungă, sunt mult mai probabil să fie flexibile și deschise la prețul de negociere la sfârșitul unei luni sau un an. Contactați distribuitorul sau comerciantul cu amănuntul în ultima săptămână de o lună sau an, dacă doriți să obțineți un preț mai mic.
  • De exemplu, cumpărați mașina dvs. pe 28 decembrie în loc de 2 decembrie.
  • Acest lucru se aplică și în sferturi. În cazul în care comerciantul cu amănuntul funcționează pe un an de 4 trimestri, vânzătorii trebuie să vândă o anumită sumă la fiecare 3 luni. Timp de cumpărare în consecință.
  • Imagine intitulată Vorbiți un dealer de mașini în jos la prețul pasului 8
    4. Magazin pe Cyber ​​Luni dacă achiziționați mașina în noiembrie. Dacă intenționați să vă cumpărați mașina în timpul căderii, încercați să vă prezentați achiziția în jurul valorii de Cyber ​​Luni, care este luni imediat după Ziua Recunoștinței în U.S. Când comercianții cu amănuntul online oferă unele dintre cele mai bune oferte ale anului. Du-te online la comerciantul cu amănuntul la alegerea dvs. în această zi de luni pentru a vedea dacă mașina dvs. face parte din orice promoție sau vânzare.
  • Cyber ​​Luni este de obicei ultima sau a doua zi de luni în noiembrie.
  • Ia-ți mașina la începutul zilei, cum ar fi dimineața, pentru că unele produse vinde repede în această zi de luni.
  • Metoda 4 din 4:
    Făcând achiziția
    1. Imagine intitulată Cumpărați o mașină utilizată cu pasul de numerar 14
    1. Aplicați pentru un împrumut dacă aveți nevoie de ajutor pentru finanțare. Utilizați aplicația furnizată de retailer sau alegeți un serviciu de împrumut auto terț pentru a obține planul de plată potrivit pentru achiziția dvs. Trimiteți aplicația, așteptați spre aprobare înainte de a cumpăra mașina pentru a vă asigura că totul procesează corect.
    • Magazin în jurul valorii de diferite servicii de împrumut auto, dacă este posibil. Diferitele servicii oferă termenii și ratele dobânzilor, de exemplu.

    Sfat: Obțineți preaproape pentru un împrumut auto De la banca sau compania de creditare înainte de a începe procesul de cumpărare a mașinilor. Vă poate ajuta să obțineți o rată mai mică a dobânzii și să ușurați vânzarea.

  • Imaginea intitulată Obțineți observat de angajatorul dvs. de vis Pasul 4
    2. Finalizați documentele pentru titlul mașinii și înregistrarea online. Când cumpărați o mașină, ați transferat titlul la numele dvs. și obțineți mașina înregistrată în statul dvs. de origine. Majoritatea dealerilor și comercianților cu amănuntul vor oferi documentele potrivite pentru a face aceste lucruri, pe care le puteți completa și trimite online.
  • Dacă cumpărați o mașină într-un alt stat sau țară decât în ​​cazul în care locuiți, procesul este puțin mai complicat. Întrebați vânzătorul ce trebuie să faceți pentru a vă asigura că totul este în ordine înainte de a vă conduce mașina.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină după falimentul Pasul 8
    3. Ridicați mașina sau aranjați-o să vă expediați. Dacă locuiți la distanța de mers pe jos a vânzătorului, ați stabilit o întâlnire pentru a merge ridica mașina. Dacă locuiți departe, utilizați serviciul de transport maritim de mașini furnizat de comerciantul cu amănuntul. Alegeți dacă doriți ca mașina să fie livrată direct la domiciliu sau la cea mai apropiată dealership, de exemplu.
  • Costurile de expediere depind de compania pe care o utilizați, cât de mare este mașina și cât de departe este compania să livreze mașina.
  • O mulțime de servicii de transport auto necesită să depozitați primul depozit. Asigurați-vă că inspectați-vă bine vehiculul când sosește pentru a confirma că nu a fost deteriorat în timpul livrării.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Achiziționați o mașină online de la un dealer în apropierea dvs., astfel încât nu trebuie să plătiți costuri scumpe de expediere.
  • Testați vehiculele de testare la un dealer în apropiere înainte de a cumpăra un online.
  • Cumpărați mașina la sfârșitul lunii sau a anului, deoarece atunci când vânzătorii încearcă să întâlnească cote și vor fi mai deschise negocierii.
  • Întotdeauna faceți cumpărături pentru a compara prețul unei mașini pe diferite site-uri și de la diferiți comercianți cu amănuntul.
  • Avertizări

    Evitați să cumpărați o mașină la prețul pe care este listat fără a negocia. Probabil veți ajunge să plătiți mai mult decât trebuie să aveți nevoie.
  • Dacă aveți o mașină expediată pentru dvs., inspectați-o imediat ce ajunge să se asigure că nu a fost deteriorată în timpul transportului.
  • Fiți conștienți de onorariile ascunse sau impozite pe care un vânzător le-ar putea să nu vă spună până la sfârșitul achiziției. Cereți toate taxele care trebuie listate în avans.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar