Cum să detaliați o mașină cu un curățitor cu aburi

Din ce în ce mai mulți detalii profesioniști cu mașini profesionale folosesc un dispozitiv de curățare cu aburi de vapori pentru a detalia vehicule interioare. Suprafața de curățare cu aburi produc abur uscat, supraîncălzit pentru a distruge murdăria, grăsimea și petele de pe orice suprafață în câteva minute.Este posibil ca scaunele curate cu aburi, console de centrale, liniuțe, suporturi de pahare, orificii, motoare, covoare, gemuri ușii și chiar suprafețe din piele. Curățarea cu aburi vă permite să detaliați mașina în întregime fără a fi nevoie să utilizați niciun produs chimic. În timp ce curățătorii de abur comercial sunt vânduți în spălătorii auto, magazine detaliate, dealeri de mașini și companii de închiriere de mașini, modele de domiciliu sunt disponibile pentru a vă ajuta adânc curățarea mașinii dvs. în cel mai DIY Fashion.

Pași

  1. Imagine intitulată detaliu o mașină cu un dispozitiv de curățare cu aburi 1
1. Vacuum covorașul, covoarele și tapițeria.Nu uitați să aspirați trunchiul.Cu excepția cazului în care dispozitivul dvs. de curățare cu aburi are un vid integrat, curățarea aburului va elimina numai resturile mici și murdăria, astfel încât este mai bine să aspirați bine mai întâi.
  • Imagine intitulată detaliu o mașină cu un curat cu abur Pasul 2
    2. Utilizați lancea de abur pentru a elimina murdăria și resturile în zonele greu accesibile în cazul în care vidul dvs. nu va ajunge.Încercați-l între scaune, în suporturile de pahare, ventilații și consola centrală.Ștergeți excesul de umiditate cu o cârpă.
  • Imagine intitulată detaliu o mașină cu un dispozitiv de curățare cu abur 3
    3. Steam Curățați scaunele folosind instrumentul triunghiular cu o cârpă microfibră, la o setare minimă sau medie de presiune.Pentru scaune foarte murdare, puteți utiliza peria triunghiulară direct pe suprafață și curățați-vă cu părul pentru a distruge murdăria. Ștergeți cu o cârpă de microfibră curată.Scaunele din piele trebuie să fie suporturi de pahare după un tratament cu abur.
  • Imagine intitulată detaliu o mașină cu un curat cu abur Pasul 4
    4. Aplicați aburul la ferestre utilizând instrumentul de racletă a ferestrei sau prin pulverizarea cu abur și ștergeți umiditatea cu o cârpă microfibră curată.
  • Imagine intitulată detaliu o mașină cu un curat cu abur Pasul 5
    5. Curățați panourile laterale, plafoanele, headlinerii cu scula triunghiulară și o cârpă de microfibră.
  • Imagine intitulată detaliu o mașină cu un curat cu abur Pasul 6
    6. Utilizați instrumentul triunghiular la covoarele și covoarele curate cu abur. O mișcare lentă înainte va da cele mai bune rezultate.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Curățarea cu aburi este destul de bună la îndepărtarea mirosurilor de mașini neplăcute.Dacă încă mai aveți mirosuri vizibile după o curățare atât de viguroasă, utilizați un produs de eliminare a mirosului conceput pentru a obține mirosuri din țesături.
  • O a doua vacuumare îndepărtează murdăria dislocată în timpul procesului de curățare.
  • Puteți elimina petele de sare grele folosind lancea de abur cu o perie de detaliu de nailon.Curățați ușor roca de sare până se dizolvă în întregime.Vacuum pentru rezultate perfecte.
  • Avertizări

    Nu curăță pielea deteriorată de abur, deoarece poate face să pară mai rău.Testați întotdeauna mai întâi suprafața.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar