Cum să cumpărați o mașină clasică

Cumpărarea unei mașini clasice nu este atât de diferită de cumpărarea unei mașini tipice. Este nevoie de o cantitate bună de cercetare și inspecție pentru a vă asigura că obțineți un vehicul de bună calitate. Cumpărarea unei mașini clasice are provocarea adăugată a acestuia fiind folosită și fiind un element al colectorului, deci există mult mai mult de căutat înainte de timp. În plus, mașinile clasice sunt adesea investiții mult mai mari decât mașinile normale, deci este important să o faceți bine. Făcând cercetarea dvs., examinând cu sârguință mașina și având așteptări de cumpărare realiste, puteți găsi mașina clasică a viselor dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea unei mașini
  1. Imagine intitulată Cumpărați o mașină clasică Pasul 1
1. Determinați ce veți folosi mașina clasică pentru. Dacă va fi folosit ca un driver zilnic, nu este nevoie să găsiți a "Afișați condiția" vehicul. Dacă intenționați să introduceți concursuri clasice de mașini, va trebui să găsiți ceva cu piesele originale și să petreceți puțin mai mult. În plus, veți avea cerințe diferite de mașini dacă doriți ca acesta pentru weekend-uri romantice sau ieșiri de familie față de viteza autostrăzii. Indiferent dacă doriți să o utilizați pe tot parcursul anului, este un alt factor de luat în considerare. Luați toți factorii în considerare atunci când decideți asupra unei mașini pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună pentru dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină clasică Pasul 2
    2. Alegeți un model. Mai întâi obțineți o idee generală despre mașina pe care o doriți. Pe baza a ceea ce o veți folosi, poate că ați decis să mergeți cu o corvetă. Odată ce știți modelul care vă interesează, îngustați-l până la 2 sau 3 ani (E.G., Corvette 1963-1965). Acest lucru vă va ajuta la căutarea dvs. Pentru ao restrânge în continuare, cercetați ce modificări au fost făcute în fiecare an pentru a găsi ce se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Apoi decideți asupra faptului exact al mașinii pe care doriți.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină clasică Pasul 3
    3. Alăturați-vă unui club de proprietar. Odată ce aveți o idee despre care o mașină clasică dorită, puteți găsi un club de proprietar pentru acel tip de mașină. Cu clubul unui proprietar, veți putea să vă întâlniți cu entuziaștii, să aflați o mulțime și să găsiți mașini de vânzare la prețuri rezonabile. Verificați cu cluburile locale de mașini clasice pentru orice persoană care dețin sau au deținut tipul de clasic care vă interesează. Acestea pot fi capabile să vă ajute să determinați ce să cumpărați și ce să evitați.
  • Uită-te la clasice practice sau reviste clasice și sportive pentru liste de cluburi de proprietari.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină clasică Pasul 4
    4. Uită-te online. Există multe site-uri web care vând mașini clasice. Ca și în cazul achizițiilor anuale, asigurați-vă că aveți grijă la cumpărături online. Încercați să vedeți mașina în persoană înainte de ao cumpăra ori de câte ori este posibil.
  • Înainte de a cumpăra o mașină de pe un site web, verificați recenziile site-ului web prin intermediul unor organizații independente, cum ar fi rapoartele de consum sau cel mai bun Business Birou. Dacă o afacere se simte umbră sau prea bună pentru a fi adevărată, căutați în altă parte - multe escrocheri se întâmplă în vânzările online și nu doriți să riscați să faceți o greșeală cu o achiziție de această magnitudine.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină clasică Pasul 5
    5. Uită-te la multe mașini diferite. Acest lucru vă va ajuta să faceți o alegere în cunoștință de cauză. Este o idee bună să petreceți cel puțin o lună de cumpărături înainte de a vă cumpăra mașina clasică. Dacă sunteți în căutarea unui model specific, în funcție de raritatea sa, este posibil să trebuiască să fiți răbdători pentru ca unul să vină pe piață. Începeți prin a căuta la nivel local, deoarece va fi mai ușor să cumpărați o mașină în zona dvs. Aceasta va face, de asemenea, simplă pentru a vedea mașina înainte de ao cumpăra. Găsiți surse locale prin intermediul clubului de mașini, muzee de mașini, dealeri de mașini clasice, anunțuri de ziare sau liste locale online, cum ar fi Craigslistul orașului.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină clasică Pasul 6
    6
    Planificați-vă bugetul inaintea timpului. Acest lucru este important deoarece mașinile clasice vin la o gamă largă de prețuri. Poate fi ușor să vă îndrăgostiți de o mașină pe care nu vă puteți permite. Prin determinarea bugetului dvs. înainte de timp, vă puteți păstra de la depășirea. Încercați să evitați să intrați în datorii dacă este posibil. Nu vrei să te bucuri de mașina ta, ci să-ți pierzi casa!
  • Pentru a planifica un buget, uitați-vă la venitul și cheltuielile lunare și să determinați cât de mult ați rămas. Luați în considerare banii pe care îi aveți în economii și găsiți un buget rezonabil care nu va cere să pierdeți alte părți importante ale vieții, cum ar fi mâncarea, de exemplu!
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină clasică Pasul 7
    7. Căutați mașini rare. Este foarte dificil să faci bani prin investiții în mașini, dar mașinile rare sunt cele mai bune șanse de a face acest lucru. Cu atât mai puțin au fost făcute, cu atât mai multă valoare va avea. Pentru a afla dacă este deosebit de rare, verificați producătorul pentru a afla cât de multe au fost făcute.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină clasică Pasul 8
    8. Cumpărați o mașină restaurată. Acest lucru va contribui la menținerea întreținerii la minimum, dar fiți pregătiți să plătiți un preț premium. O mașină complet recondiționată, restaurată profesional ar putea avea sute de mii de dolari investite în timp și părți și vor avea fiecare piuliță și un bolț examinat. O mașină restaurată va funcționa, dacă nu mai bine, decât atunci când a fost nouă. În acest moment, mașina va necesita o întreținere normală, deși probabil că veți dori să o păstrați cât mai perfectă și să o mențineți la cele mai înalte standarde posibile.
  • Partea 2 din 3:
    Examinând mașina
    1. Imagine intitulată Cumpărați o mașină clasică Pasul 9
    1. Aflați despre clasicul de care vă interesează. Cercetarea a zonelor problematice pe care vehiculul le poate avea și verifica dacă problema a fost rezolvată. De exemplu, multe clasice europene au probleme electrice, deci verificați dacă componentele sunt în stare de funcționare. Cu cât știți mai mult despre mașina dvs. de interes, cu cea mai bună decizie pe care o veți face atunci când îl cumpărați.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină clasică Pasul 10
    2. Conduceți mașina înainte de ao cumpăra. Acest lucru nu este doar pentru a vă asigura că vă place, dar și pentru a testa orice probleme. Căutați nimic din obișnuit și acordați o atenție deosebită în ceea ce privește modul în care sună. Scârțâit, șlefuirea și clockingul nu sunt semne bune! Asigurați-vă că obțineți permisiunea de la dealer sau proprietar înainte de ao conduce.
  • Dacă nu știți multe despre mașini, aduceți pe cineva de-a lungul călătoriei care este un expert, ca un prieten din clubul proprietarului dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină clasică Pasul 11
    3. Au o evaluare a vehiculului la mașină. Ei pot fi capabili să spună dacă a fost într-un accident și dacă motorul, transmisia și alte componente vitale sunt originale. Aceasta va modifica valoarea vehiculului. Ei vor determina un preț prin privirea valorii mașinilor comparabile care sunt vândute pentru a asigura o valoare de piață echitabilă. Ei sunt experți în piața mașinilor și foarte informați despre mașinile clasice. Având o mașină evaluată profesional este importantă atunci când faceți o mare investiție.
  • Căutați un evaluator care aderă la standarde uniforme de practică profesională de evaluare pentru a găsi pe cineva de reputație.
  • Căutați online folosind numele orașului dvs. și cuvintele cheie "Evaluarea clasică a mașinii" Pentru a găsi un evaluator lângă dvs.
  • 4. Verificați titlul mașinii. Asigurați-vă că este de fapt înregistrat la vânzător. Acest lucru vă va ajuta să evitați taxele și să evitați cumpărarea unei mașini furate. Puteți verifica cu DMV sau vehiculehistory.Gov de către VIN-ul mașinii (numărul de identificare a vehiculului), care poate fi găsit la înregistrarea sa. Există, de obicei, o mică taxă de câțiva dolari pentru a verifica titlul.Imagine: Cumpărați o mașină clasică Pasul 12.JPG | Center]]
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină clasică Pasul 13
    5. Uită-te cu atenție la interior și exterior. Are părțile sale originale? Ce daune există? Fiecare reparație mică se va adăuga rapid. Căutați semne de sudură, care pot semnala un loc de muncă. Fiți atenți la calitatea vopselei și observați orice dents sau panouri nealiniate. Lipsa ornamentelor și mirosurile ciudate sunt o altă cauză de îngrijorare. Trebuie să examinați cu atenție orice mașină înainte de ao cumpăra.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină clasică Pasul 14
    6. Verificați kilometrajul mașinii. Cu cât este mai mică kilometrajul, cu atât mai puțin a fost folosit, cu atât este mai valoros. Nu este nimic în neregulă cu mașinile de mare kilometraj, dar kilometrajul scăzut este important dacă doriți ca mașina dvs. să fie o investiție. În plus, mașinile cu kilometraj scăzut necesită adesea mai puțin întreprinse decât mașinile de înaltă valoare. Dar din moment ce sunt în stare mai nouă, ei vor costa probabil mai mult.
  • O mașină cu kilometraj low-kilometraj ar fi una cu 40.000 de mile, de exemplu, în timp ce o mașină de mare kilometraj ar putea avea 200.000 de mile.
  • Fiți conștienți de scamurile de kilometraj. Unii vânzători încearcă să păcălească cumpărătorii, susținând că o mașină are mile mai mici decât are de fapt. Orice mașină care a fost în jur de cel puțin 15 ani este probabil să aibă un kilometraj semnificativ. Deoarece kilometrul poate fi schimbat, acordați atenție altor părți ale mașinii, cum ar fi covoarele, headliner, butonul de viteze, roata de rezervă, anvelopele și plăcuțele de frână. Dacă acestea au uzură semnificativă sau deteriorare, dar kilometrajul este sub 50.000, atunci ceva este askw. Classicurile cu kilometraj low-kilometraj sunt foarte rare, dar sunt adesea falsificate, deci asigurați-vă că căutați semnele indicatoare.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină clasică Pasul 15
    7. Obțineți un raport de istorie a vehiculului folosit. Acest lucru vă va oferi informații valoroase despre mașină pentru a vă asigura că nu a fost furat și pentru a verifica câte persoane dețin mașina anterior. Acest lucru poate fi completat online folosind un serviciu, cum ar fi Carfax. Pur și simplu introduceți VIN-ul mașinii sau plăcuța de înmatriculare și aflați istoria sa, inclusiv accidentele, rechemările, utilizarea, deteriorarea și înregistrarea. Acest lucru va costa aproximativ 40 de dolari, dar mulți dealeri le oferă gratuit.
  • Rețineți că mașinile clasice vor avea, în general, mai mulți proprietari. Acest lucru este de așteptat, dar dacă proprietarii dvs. păstrează mașina timp de mai puțin de un an sau două, acest lucru ar putea indica o problemă. De exemplu, pentru o mașină de patruzeci de ani, între cinci și zece proprietari este perfect acceptabilă, dar peste douăzeci ar fi motiv de îngrijorare. În mod ideal, doi proprietari pe decadă sunt o regulă bună de degetul mare.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină clasică Pasul 16
    8. Obțineți-o inspectată. Companiile de inspecție auto și magazinele de reparații auto oferă inspecții. O inspecție amănunțită va fi efectuată de un expert care se va uita la exteriorul mașinii, motor, frâne, anvelope, radiator, centuri, furtunuri și fluide. Acesta este un pas deosebit de important dacă nu sunteți un mecanic. Acest lucru vă poate ajuta să evitați cumpărarea unei mașini cu probleme majore. Dacă cumpărați mașina de la un dealer, probabil va veni cu o inspecție.
  • Serviciile naționale de inspecție auto oferă inspecții pentru 220 USD.
  • Pentru a obține o inspecție specifică mașinilor clasice, găsiți o listă de inspectori la Fossilcars.COM / Resurse / Inspecții clasice. Este o idee bună să obțineți o mașină clasică inspectată de un specialist care știe exact ce să caute cu Classics. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la găsirea unui inspector special pentru mașina sau modelul mașinii dvs., dar găsirea unei singure pentru clasici va ajuta.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină clasică Pasul 17
    9. Căutați daune de rugină. Așteaptă o rugină, dar dacă un întreg panou este ruginit, acest lucru este motiv de îngrijorare. Rugina semnificativă înseamnă că mașina nu a fost menținută corespunzător. De asemenea, poate indica mai multe probleme serioase cu mașina. O rugină mică în jurul marginilor este de așteptat într-o mașină veche, dar rugina semnificativă înseamnă că ar trebui să te uiți în altă parte.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină clasică Pasul 18
    10. Verificați dacă VIN-ul (numărul de identificare a vehiculului) se potrivește. Verificați dacă VIN-ul de pe titlul mașinii se potrivește cu eticheta oficială VIN. Dacă acestea nu se potrivesc, vehiculul poate fi într-un accident grav, furat sau contrafăcut.
  • Numerele VIN au fost utilizate pentru prima dată în 1954, iar numerele și literele utilizate, precum și lungimea, variate de producător până când au devenit standardizate în anii 80.
  • Este posibil să puteți localiza numerele VIN sau seriale pe un autocolant pe ușa laterală a șoferului, pe firewall sau în altă parte a compartimentului motorului.
  • Verificați motorul, transmisia și axul spate pentru a vă asigura că au același număr de vinuri. Ultimele șase numere ale VIN ar trebui să fie pe motor, iar datele de potrivire ar trebui să fie pe puntea de transmisie și spate.
  • Partea 3 din 3:
    Cumpărarea mașinii
    1. Imagine intitulată Cumpărați o mașină clasică Pasul 19
    1. Pregătiți-vă pentru costurile ascunse. O mașină clasică va costa mult mai mult decât prețul inițial. Planificați să cheltuiți până la șapte ori mai mult pentru asigurare decât ați fi cu o mașină medie. Depozitarea mașinii poate costa foarte mult dacă nu aveți propriul dvs. garaj. Depozitare într-o facilitate auto sau un club de motor poate costa 500 $ + / lună. Mașinile clasice necesită, în general, o mulțime de întreținere, iar reparațiile neașteptate pot costa 1000 $+. Asigurați-vă că ați facturat toate costurile în prețul său, astfel încât să aveți destui bani pentru a vă menține mașina.
    • Fiți pregătiți să plătiți mai mult pentru părți. Dacă cumpărați ceva rar, fiți pregătiți să plătiți mai mult nu numai pentru mașină, ci și pentru părțile sale. În multe cazuri va trebui să obțineți părți personalizate, care pot fi foarte scumpe. De asemenea, este posibil să puteți cumpăra piese utilizate de la cineva care este "tăierea" un model similar. Puteți verifica licitațiile online pentru disponibilitatea generală a acestor părți.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină clasică Pasul 20
    2. Plătiți un preț adecvat. Nu este neobișnuit ca noii cumpărători de mașini clasici să depășească. Un preț corect trebuie calculat pe baza vârstei mașinii, starea în care este, cât de rară este și ce caracteristici are. Găsiți valoarea de piață a mașinii dvs. la Asociația Națională a Automobilelor de la Nada.Org.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină clasică Pasul 21
    3. Cumpărați mașina. Dacă trebuie să finanțezi mașina, probabil că veți avea probleme cu găsirea unei bănci sau a unei instituții de creditare care este dispusă să ajute deoarece nu înțeleg valoarea unui obiect care este de câteva decenii vechi. Dar există unele companii care vor ajuta, cum ar fi j.J. Best Banc & Company și Credit Woodside. Va trebui să efectuați o plată în avans de 10-30% și veți plăti dobânzi de la 5-10%. Împrumutul este adesea de 10-12 ani și puteți construi adesea în costul garanției. Titlul de asigurare și auto va trebui să fie în numele proprietarului. Puteți transfera titlul mașinii la DMV.
  • Desigur, dacă aveți banii să plătiți pentru el, puteți cumpăra pur și simplu cu banii dvs. Este întotdeauna preferabil să evitați să intrați în datorii. Salvați-vă și apoi plătiți prin cec.
  • O altă opțiune este de a închiria o mașină clasică dacă nu vă puteți permite să o dețineți. Acest lucru este avantajos deoarece, dacă se schimbă piața, iar valoarea mașinii scade, nu vă va afecta.
  • Sfat de experți
    Bryan Hamby

    Bryan Hamby

    Professional Auto Brokerbryan Hamby este proprietarul Brokerului Auto Broker, o brokeraj auto de încredere în Los Angeles, California. A fondat Clubul Auto Broker în 2014 dintr-o pasiune pentru autoturisme și un talent unic pentru personalizarea procesului de distribuție a mașinii pentru a fi pe partea cumpărătorului. Cu 1.400 de oferte închise și o rată de reținere a clienților de 90%, Focusul lui Bryan este de a simplifica experiența de cumpărare a mașinilor prin transparență, prețuri corecte și servicii clienți de clasă mondială.
    Bryan Hamby
    Bryan Hamby
    Professional auto broker

    Vânzătorul decide plata. Metoda pe care o utilizați pentru a plăti pentru o mașină depinde de vânzător. niste preferă banii sau verificați, și alții ar putea folosi PayPal. Ar trebui să vă asigurați că tu Utilizați ceva trackable În cazul în care există o problemă ascunsă cu mașina. Dacă mașina este de peste 2.000 de dolari până la 25.000 de dolari, verificarea unui casier este cel mai bun.

    sfaturi

    Încercați să cumpărați ceva cu înregistrări complete de servicii. Acest lucru vă va oferi o liniște de spirit.
  • Fii atent cu mașina - nu vrei să distrugi ceva ce ți-ai petrecut banii!
  • Avertizări

    Fiți conștienți de faptul că vehiculele clasice necesită eforturi pentru a rămâne în forma pe care o au. Mulți oameni cumpără un clasic cu gândul, "Nu ar fi distractiv să conduceți acest lucru după muncă în fiecare zi?"În mod realist, va exista întotdeauna ceva care are nevoie de fixare.
  • Amintiți-vă că mașinile clasice au fost construite în timpul unui timp diferit, cu standarde diferite de astăzi. Unele mașini vechi au fost fabricate cu materiale cunoscute pentru a coroda și a unor standarde de siguranță mult mai mici decât astăzi. Puteți găsi că sunteți mai bine stocarea motorului clasic într-un garaj peste iarnă, pentru a asigura protecția împotriva condițiilor meteorologice mai reci și mai aspre.
  • Lucrul bun cu un vehicul mai vechi este că, deoarece există mai puține gadgeturi, există, de obicei, mai puține lucruri de a merge prost și dacă ceva nu va fi mai ușor de rezolvat (de ex. Nu există touchscreens la reprogramare, ferestre electrice la gem, închidere centralizată la defecțiune).
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar