Cum să găsiți mașini ieftine folosite

Mașini ieftine folosite sunt ușor de găsit dacă știi unde să te uiți. Dacă calitatea nu contează mult, pur și simplu căutați cel mai mic preț fără a vă îngrijora mult de alte detalii. Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, va trebui, de asemenea, să verificați raportul istoric al mașinii folosite pentru a vă asigura că nu este doar ieftin, dar sigur și operabil.

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți mașini ieftine Pasul 1
1. Cumpărați de la o junchii. Junkyards și șantierele de salvare primesc frecvent vechi "Junkers." Aceste mașini sunt, de obicei, fie într-o stare atât de slabă încât să nu poată fi vânduți în altă parte, sau sunt în stare decentă, dar sunt prea bătrâni pentru a fi tranzacționați. Mașinile de obicei sunt zdrobite sau canibalizate pentru părți, dar uneori, junchii au câteva mașini care încă nu au fost distruse.
  • Contactați Junkyards în apropiere pentru a afla dacă își vândă "Junkers" la public și, dacă da, cereți-vă să veniți și să aruncați o privire. Junkkyard vă va arăta că mașinile pe care le au la dispoziție sau vă vor permite să vă căutați. După ce găsiți o mașină care vă interesează, negociați pentru un preț. Prețul va fi de obicei destul de scăzut.
  • Fiți pregătiți să puneți o mulțime de lucruri în mașină odată ce îl achiziționați. Autovehiculele achiziționate de la comuniști sunt, de obicei, în stare proastă și au nevoie de anumite lucrări.
  • Imagine intitulată Găsiți mașini uzate ieftine Pasul 2
    2. Ține-ți ochii deschiși. Ați văzut probabil, la un moment dat în viața dvs., cu semne "de vânzare" în fereastră. Când nu aveți nevoie de o mașină, este posibil să nu vă dați seama cât de multe dintre aceste mașini sunt de fapt. Aveți grijă ca mașinile care conducând pe drum sau ședinței în locuri de parcare și căi de acces care sunt anunțate spre vânzare. Jot în jos numărul pe care îl vedeți pe semn. Când sunați, întrebați cât de mult se întâmplă mașina și ce este istoria mașinii.
  • Fiți conștienți de faptul că cumpărarea unei mașini de la un vânzător individual prezintă un risc. Este mai greu să verificați dacă o persoană este sau nu sinceră în ceea ce privește istoria mașinii și este, de asemenea, mai greu de ținut vânzătorul responsabil dacă mașina se dovedește a fi o lămâie când îl aduceți acasă.
  • Imagine intitulată Găsiți mașini uzate ieftine Pasul 3
    3. Cereți oamenilor pe care îi știi să se uite în jur. Lăsați rudele, prietenii, cunoștințele, colegii și vecinii să știe că sunteți în căutarea de a cumpăra o mașină ieftină folosită. Cereți-i să-și păstreze ochii deschisi pentru autoturisme cu semne "de vânzare" în fereastră. O rudă apropiată ar putea să meargă atât de departe încât să numească numărul și să afle informațiile necesare pentru dvs., dar chiar și o cunoaștere obișnuită sau un colaborator pe care îl înțelegeți, probabil, va fi dispus să job jos un număr de telefon dacă el sau ea vede aceasta.
  • Imaginea intitulată Calculați o plată în avans pentru o mașină pas 1
    4. Du-te la o mulțime de mașini folosite. Aceasta este, probabil, cea mai evidentă opțiune. O mulțime de mașini folosite vă va oferi o cantitate bună de selecție și un preț slab scăzut. Chiar dacă dealerii de mașini folosite au o reputație notorie pentru a-și înșela clienții, puteți afla dacă un anumit dealer este demn de încredere sau nu prin căutarea companiei pe Buretele Bine Business sau pe site-urile web de revizuire locale. Indiferent de reputația dealerului, ar trebui, de asemenea, să vă protejați prin verificarea raportului de istorie a vehiculului a oricărei mașini pe lotul unui dealer înainte de ao cumpăra.
  • Imagine intitulată Găsiți mașini ieftine Pasul 5
    5. Verificați ziarul. Ziarul dvs. local vă va putea pune în contact cu indivizii locali care au o mașină folosită pentru a vinde. Check out secțiunea Anunțuri pentru a privi mașinile de vânzare, acordând atenție prețului, marcă și descrierii. Datorită numărului de caractere, descrierile ar putea fi destul de scoase, deci ar trebui să fiți pregătiți să solicitați mai multe detalii când contactați vânzătorul.
  • Dacă nu primiți ziarul la ușă, mergeți la o stație de benzină sau la farmacie și cumpărați o copie acolo. Dacă nu doriți să cumpărați hârtia, cereți unui vecin sau unei persoane știți să salvați anunțurile pentru dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți mașini folosite Pasul 6
    6. Uită-te la Anunțuri online gratuite. Aceste site-uri web sunt foarte asemănătoare cu ziarul anunțat cu excepția faptului că nu există numărătoare de caractere care limitează anunțurile. Asta înseamnă că ar trebui să căutați un anunț care divulga mai multe informații, mai degrabă decât mai puține informații. De obicei vorbind, cu atât este mai informativ un anunț, cu atât mai puțin vânzătorul simte că trebuie să se ascundă.
  • Gravitează spre anunțurile care au și fotografii. Așa cum se spune: "O imagine este în valoare de o mie de cuvinte."Nu puteți ști tot ce trebuie să știți despre o mașină pur și simplu dintr-o imagine, dar puteți învăța foarte mult.
  • Imagine intitulată Găsiți mașini uzate ieftine Pasul 7
    7. Magazin pe un site de licitație online. Puteți căuta un anumit produs sau model la navigarea pentru mașinile uzate pe un site de licitație online sau puteți căuta doar mașini uzate după categorie. De asemenea, puteți specifica un preț minim și maxim pe care sunteți dispus să îl plătiți. Cu excepția cazului în care sunteți, de asemenea, capabili să specificați unde este vândut produsul, deși riscul de a găsi o mașină pe cealaltă parte a națiunii, ceea ce poate face să fie greu de dificil de a obține mașina expediată la dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți mașini uzate ieftine Pasul 8
    8. Vizitați un site web specializat în comerțul cu mașini uzate. O căutare rapidă pe Internet pentru "mașini uzate" sau "cumpărați mașini uzate", efectuate utilizând motorul de căutare preferat, va transforma numeroase site-uri web care se specializează în comerțul cu mașini uzate. Multe dintre aceste site-uri web permit vânzătorilor să posteze anunțuri, păstrând în același timp dreptul de proprietate asupra mașinii, dar o mână de site-uri web vinde mașini pe care le-au cumpărat pentru prima oară de la alte vânzători.
  • Înainte de a cumpăra de la tip, aflați ce politici are site-ul web pentru a proteja cumpărătorul și, de asemenea, să caute recenzii terțe despre încrederea site-ului web.
  • Căutați folosind un site web care oferă rapoarte de istorie a vehiculelor. În afară de a putea căuta o mașină specifică pe site, puteți căuta de obicei dealers locale și mașini uzate de vânzare, de asemenea. Căutarea unui site web de istorie a vehiculelor, puteți accesa lista de mașini și raportul său de istorie într-un singur pas în loc de două.
  • sfaturi

    Au o listă de întrebări gata de a solicita vânzătorului / dealerului. Cel puțin, întrebați despre istoria accidentului și a reparației mașinilor.
  • Căutați raportul istoric al vehiculului. Aceste rapoarte dezvăluie toate accidentele anterioare ale mașinii și reparațiile majore și pot fi găsite prin căutarea VIN-ului mașinii pe un site de raportare a istoricului vehiculului (cum ar fi Carfax). Spre deosebire de un vânzător / dealer, aceste site-uri web nu beneficiază de vânzarea mașinii, astfel încât acestea sunt mai susceptibile de a fi bine și cinstite despre istoria mașinii.
  • Mașinile mai vechi (10 ani +) în stare bună sunt adesea vândute de pensionari sau oameni bătrâni care nu mai pot conduce din cauza sănătății lor. Ele au de obicei kilometraj scăzut, interioare curate și au fost bine păstrate. Dacă prețul este deja destul de scăzut, nu încercați să o agitați mai jos.
  • Dacă știți pe cineva care este bun cu mașinile, aduceți-i de-a lungul! Ei pot observa reparații ascunse, defecte sau alte steaguri roșii și pot estima cât de mult ar trebui să cheltuiți pentru reparații.
  • Un magnet mic poate detecta zone de ipsos plastic care au fost vopsite. Reparațiile ascunse pot indica un accident trecut.
  • Înainte de a obține inima pus pe un anumit model, verificați recenzii de la persoanele care deținute de fapt mașina. Unele modele tind să aibă un defect de reocare sau punct slab, cum ar fi un mâner de ușă care se rupe sau o fereastră care se blochează.
  • Unele modele / modele tind să aibă o valoare redusă de revânzare, defecte de reocare, întreținere costisitoare sau piese de schimb greu de găsit. Faceți-vă cercetarea în prealabil pentru a evita dezamăgirea.
  • Verificați-vă cu agențiile guvernamentale locale pentru a vedea cum și când își încarcă surplusul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar