Cum se adaptează la conducerea unei mașini pe partea dreaptă a drumului

Aproximativ un sfert din populația lumii locuiesc în țările în care oamenii conduc pe partea stângă a drumului (e.G. Australia, Jamaica, Japonia, Pakistan, India, Irlanda, Malaezia, Nepal, Noua Zeelanda, Singapore, Africa de Sud si Marea Britanie). Dacă sunteți din una din aceste țări, dar treceți la sau călătoriți într-unul în care conducerea este în partea dreaptă, aveți ceva de făcut înainte de voi Începeți conducerea.

Pași

Partea 1 din 2:
Luând măsuri de precauție
  1. Imagine intitulată se adaptează la conducerea unei mașini în partea dreaptă a drumului 1
1. Legile de conducere pentru țara în care călătoriți. Unele țări au reguli de drumuri diferite și semne rutiere, deci este important să știți ce faceți înainte de a ajunge pe drum. Studiați în zonele pe care intenționați să călătoriți și să vă familiarizați cu regulile drumului înainte de a conduce în țara respectivă. Nu uitați că este posibil să aveți nevoie să vă spălați într-o altă limbă, în funcție de țară pe care o veți conduce, deoarece unele semne rutiere ar putea fi instrucțiuni scrise, mai degrabă decât semne vizuale, așa că știți înainte de a merge.
  • Imagine intitulată se adaptează la conducerea unei mașini în partea dreaptă a drumului 2
    2. Cercetați zona de pe hartă. Înainte de a pleca, studiați zona pe care o veți călători. Cunoașteți atracțiile din jur de pe fiecare traseu pe care le luați pentru a ajunge la destinație. Va fi mai greu să vă pierdeți dacă vă puteți aminti câteva puncte cheie de interes care vă pot ține îndreptățiți în direcția cea bună.
  • Imagine intitulată se adaptează la conducerea unei mașini pe partea dreaptă a drumului 3
    3. Stocați o hartă în mașină. Asigurați-vă că aveți harta dvs. la îndemână în orice moment când conduceți într-o altă țară. Un GPS este un mod convenabil de a ajunge în jur, dar poate avea semnal slab în unele zone.
  • Imagine intitulată se adaptează la conducerea unei mașini în partea dreaptă a drumului 4
    4. Reglați farurile. Achiziționați convertoare farurilor pentru a vă asigura că farurile dvs. sunt ajustate pentru a conduce la dreapta. Asigurați-vă că cumpărați cele care au instrucțiuni clare și sunt ușor de eliminat. Urmați instrucțiunile de pe ambalaj atunci când puneți autocolantele pe faruri.
  • Imagine intitulată se adaptează la conducerea unei mașini în partea dreaptă a drumului 5
    5. Puneți un memento pe volan sau pe tabloul de bord. Etichetați o notă lipicioasă cu cuvintele "Drive pe dreapta", astfel încât să vă amintiți să rămâneți în dreapta când conduceți. Driverele sunt atât de folosite pentru a conduce pe o parte a drumului că este ușor să cadă în rutina de a conduce pe acea parte. Nu ați dori să uitați unitatea pe partea dreaptă, deoarece aceasta ar putea duce la accidente.
  • Imagine intitulată se adaptează la conducerea unei mașini pe partea dreaptă a drumului 6
    6. Faceți un plan de "defalcare". Păstrați o listă de persoane sau companii de încredere pe care le puteți apela pentru a vă ajuta dacă mașina dvs. se descompune. În acest fel, nu va trebui să întrebați pe oameni pe care nu știți cine ar putea vorbi o limbă diferită pentru ajutor. Luați în considerare aplicarea pentru asigurare care vă va acoperi mașina dacă se rupe în țara în care vă aflați.
  • Imagine intitulată se adaptează la conducerea unei mașini în partea dreaptă a drumului 7
    7. Găsiți volanul și GEARSTICK. În țările în care o conduce pe partea dreaptă a drumului, mașinile sunt construite astfel încât șoferul să stabilească pe partea stângă a mașinii în loc de dreapta. De asemenea, schimbarea uneltelor se face cu mâna opusă.
  • Indiferent de țara în care vă aflați, pedalele vor fi întotdeauna în aceeași poziție de la stânga la dreapta.
  • Imagine intitulată se adaptează la conducerea unei mașini în partea dreaptă a drumului 8
    8
    Practicați într-un parc auto. Înainte de a conduce pe un drum public, practicați conducerea pe partea dreaptă și parcare într-un parc auto desemnat, astfel încât să puteți construi o încredere înainte de a merge pe drum. Veți găsi că sunteți mai pregătiți și mai obișnuiți cu acest mod diferit de conducere atunci când începeți să conduceți pe drumurile publice. Fără practică, este posibil să se distragă prin încercarea de a ne aminti cum să conduceți în dreapta.
  • Partea 2 din 2:
    Conducerea cu prudență
    1. Imagine intitulată se adaptează la conducerea unei mașini în partea dreaptă a drumului 9
    1. Luați în împrejurimile dvs. Dacă vă confundați, faceți o clipă să vă uitați la semnele rutiere din jurul vostru. Dacă vă îndreptați, mergeți în direcția corectă - adică, cu excepția cazului în care semnele citi "Direcția greșită" sau "Accesul Interzis"!
    • Traficul se va vedea venind din stânga.
    • Stânga-întoarcere traficul trebuie să traverseze traficul.
    • Semnele de circulație care se confruntă cu autovehicule sunt în mare parte pe partea dreaptă a drumului.
  • Imagine intitulată se adaptează la conducerea unei mașini în partea dreaptă a drumului 10
    2. Conduceți în banda dreaptă. Pentru că sunteți un cursant nou, țineți cont de faptul că "rapid" Lane este banda stângă și "încet" Lane este banda dreaptă, care este opusul a ceea ce sunteți obișnuit. (În ambele cazuri, totuși, este banda cel mai îndepărtat din traficul care se apropie.)Lăsați driverele rapide să treacă in stanga ta.
  • Când trebuie să treci alți drivere, dați un semnal de întoarcere din stânga, treceți la stânga, treceți, semnal la dreapta și mutați-vă în față.
  • Imagine intitulată se adaptează la conducerea unei mașini în partea dreaptă a drumului 11
    3. Urmăriți pietoni. Verificați oglinzile pentru pietoni și fiți conștienți de împrejurimile dvs. în orice moment. În mod normal, pietonii ar trebui să se plimbe pe partea stângă a drumului, cu care se confruntă traficul, dar natura umană se aplică aici, ca în țara dvs. de origine: pot fi oriunde.
  • Imagine intitulată se adaptează la conducerea unei mașini în partea dreaptă a drumului 12
    4. Păstrați o distanță mai îndepărtată în fața dvs. Asigurați-vă că mașinile din fața dvs. sunt mai departe înainte de dvs. decât ați obișnuit. În acest fel, veți avea mai mult timp să reacționați la conducerea lor. Rămâneți patru până la cinci secunde în spatele mașinii din fața dvs., așa cum ați face atunci când plouă sau ninsoare.
  • Imagine intitulată se adaptează la conducerea unei mașini în partea dreaptă a drumului 13
    5. Amintiți-vă că giratorii merg în sens invers acelor de ceasornic. Se obișnuiește cu rotirea în sens invers acelor de ceasornic în locurile în care conduceți pe partea dreaptă a drumului. Amintiți-vă să dați dreptul de drum spre stânga. Conduceți prin intermediul sensurilor giratorii mai lent decât ceea ce sunteți obișnuit.
  • Imagine intitulată se adaptează la conducerea unei mașini în partea dreaptă a drumului 14
    6. Se transformă cu grijă. Semnal În timpul mult timp pentru a lăsa alți șoferi să știe ce faceți și să faceți ajustări necesare. Asigurați-vă că verificați toate oglinzile înainte de a roti sau schimba benzile.
  • Faceți o întoarcere la stânga, ajungând cât mai aproape de partea cea mai mare, cea mai apropiată de banda mediană (într-un drum divizat) sau centrul drumului (când traficul se apropie imediat). Când vă completați rândul, veți trece de traficul care se opune direcției originale și traficul merge opus direcției intenționate. Asigurați-vă că ajungeți în jumătatea dreaptă a oricărui drum cu două căi, dar în banda stângă (dacă există mai mult de una).
  • Pentru a face o întoarcere la dreapta, rămâneți aproape de bordură sau de marginea drumului și nu traversați traficul atunci când vă completați rândul.
  • Imagine intitulată se adaptează la conducerea unei mașini pe partea dreaptă a drumului 15
    7. Ia pauze. Conducerea în teritoriul nefamiliar poate fi obositoare și stresantă. Luarea pauzelor regulate vă va permite să faceți un minut pentru a vă relaxa înainte de a intra pe drum din nou.
  • Imagine intitulată se adaptează la conducerea unei mașini în partea dreaptă a drumului 16
    8. Utilizați aceiași pași când vă întoarceți acasă. Va trebui să vă obișnuiți să conduceți din nou pe partea stângă a drumului, odată ce vă întoarceți acasă. Acești pași ar trebui să ajute la ajustarea înapoi la rutina dvs. regulată de conducere.
  • sfaturi

    În multe locuri, Întoarcerea dreaptă sunt permise pe semnale roșii După ce te oprești.
  • Adresați-vă imediat citărilor de trafic, deoarece datoria poate fi văzută ca fiind criminală în unele țări.
  • Avertizări

    Nu beți și conduceți indiferent de ce parte a drumului pe care o conduceți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar