Cum să cumpărați o mașină nouă prin vânzările flotei

Dacă cumpărați o mașină nouă, poate doriți să luați în considerare trecerea vânzărilor flotei.Vânzările de flote sunt destinate directorilor, rolelor mari și persoanelor care cumpără mașini pentru companii, dar multe departamente de flotă vor vinde publicului larg.Cumpărarea unei mașini prin vânzările de flotă minimizează hassle de cumpărare a unei mașini, deoarece prețurile sunt de obicei non-negociabile și încep la cel mai mic preț posibil.Din moment ce achiziționați practic en-gros, ați putea face o afacere mai bună pe mașina pe care o doriți.

Pași

Partea 1 din 3:
Imaginându-vă nevoile dvs. de automobile
  1. Imagine intitulată Cumpărați o mașină nouă prin vânzările de flotă Pasul 1
1. Identificați specificațiile dvs.Prima parte a oricărui proces de cumpărare a mașinii este să dau seama ce vrei într-o mașină nouă.Luați în considerare culoarea, producătorul și opțiunile mașinii dvs.Unele dintre acestea ar putea fi irelevante pentru tine, dar unii ar putea fi importanți.Gândiți-vă la ce contează pentru tine într-o mașină și ce veți face cu mașina înainte de a decide care să cumpere.
  • Anumite caracteristici ar putea depinde de intențiile dvs. pentru mașină.Dacă intenționați să trageți cherestea în noul dvs. vehicul, de exemplu, ar trebui să alegeți un camion robust, nu o mașină compactă mică.
  • Dacă aveți mai mulți copii pe care îi planificați pe transportul de transport de fotbal, activitățile școlare și extracurriculare, ați putea dori un minivan.
  • Decideți ce părți ale specificației dvs. sunt opționale sau negociabile.Dacă ați prefera ardezicul albastru, dar veți lua în considerare cobaltul sau doriți, dar nu necesită un trapă, scrieți-l, dar nu îl dezvăluie imediat.Puteți negocia mai târziu aceste puncte opționale, dacă are sens să faceți acest lucru.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină nouă prin vânzările de flotă Pasul 2
    2. Decideți-vă bugetul.Cât de mult sunteți dispus să renunți la noua dvs. mașină?Dacă intenționați să vă vindeți mașina curentă, trebuie să includeți acele bani în calcule atunci când setați bugetul.Fi realist când setați bugetul.Nu cumpărați o mașină care nu este accesibilă pentru dvs.
  • De asemenea, vă puteți gândi la obținerea de finanțare pentru mașina dvs.Investigați ce fel de împrumuturi vă calificați cu banca sau uniunea de credit.
  • Nu uitați să calculați costurile asociate impozitelor, licențelor și (potențial).
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină nouă prin vânzările de flotă Pasul 3
    3. Cercetați mașini noi online.Găsiți o mașină care îndeplinește specificațiile dvs.Luați în considerare mașinile care au standarde ridicate în siguranță și calitate generală, în plus față de autoturismele care îndeplinesc lista de specificații pe care le-ați redactat anterior.Verificați recenziile utilizatorilor, cât și recenzii profesionale scrise de experții în Automobile.
  • Rapoartele de consum, Kelly Blue Book și Auto Comerciant sunt surse utile pentru cercetarea și compararea autoturismelor.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină nouă prin vânzările de flotă Pasul 4
    4. Înțelegeți procesul de stabilire a prețurilor de vânzări al flotei.În mod obișnuit, prețul final al unei mașini de vânzări de flotă este între 250 și 1.000 de dolari deasupra prețului facturii (ceea ce a plătit dealerul pentru mașină). Managerul de vânzări al flotei poate vorbi despre prețul mașinii care vă interesează de la acest punct de referință.De exemplu, dacă managerul de vânzări al flotei vă spune că o mașină este "400 de dolari peste", înseamnă că este de 400 de dolari peste prețul facturii.O mașină care a fost facturată de 20.000 de dolari, atunci ar costa 2.400 de dolari.
  • În fiecare an, majoritatea dealerilor primesc oriunde între 200.000 de dolari și câteva milioane de dolari în bonusuri de volum (rabaturi oferite dealerilor atunci când se deplasează un anumit număr de vehicule).Prin urmare, prețul lor de factură nu este, de obicei, o reprezentare reală a costului vehiculului la dealer.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină nouă prin vânzările de flotă Pasul 5
    5. Verificați prețul de vânzare al mașinii pe care le doriți.Știți ce prețul de vânzare al mașinii sunteți interesat este.Cunoașterea prețului facturii de dealer și MSRP sunt cele mai importante lucruri atunci când cumpără vânzările flotei.Majoritatea dealerilor nu vor ezita să vă dea aceste informații, dacă întrebați.Dacă prețul este în intervalul dvs., continuați cu procesul de cumpărare.Dacă nu este, găsiți o mașină care să îndeplinească mai bine specificațiile financiare.
  • Multe instrumente online vă vor ajuta, de asemenea, să vă dați seama ce este un preț rezonabil pentru o anumită mașină.De exemplu, baza de date la http: // Edmunds.COM / TMV.HTML oferă atât MSRP, cât și prețurile reale plătite pe o varietate de vehicule.
  • Partea 2 din 3:
    Comunicarea cu departamentele de vânzări a flotei
    1. Imagine intitulată Cumpărați o mașină nouă prin vânzările de flotă Pasul 6
    1. Contactați reprezentanții locali.Poate fi un pic mai complicabil, deoarece vânzătorul cu amănuntul poate încerca să vă distragă cumpărăturile în departamentul lor și chiar ar putea pretinde că sunt vânzători de flotă.Din acest motiv, este mai bine să identificați cine este managerul flotei dealerii înainte de a apela dealerul.
    • Cereți operatorului sau recepționerului pentru numele managerului flotei.Dacă vi se cere de ce doriți să cunoașteți numele managerului flotei, spuneți că faceți cercetări pentru achiziția de mașini viitoare a companiei dvs.
    • Fi la fel de insistent cum trebuie să fii.Odată ce obțineți numele, cereți-i să vorbească cu managerul și să-i spună că sunteți interesat să cumpărați o mașină în curând. Dați un anumit interval de timp (de exemplu, trei zile) pentru a arăta că sunteți serios.
    • Apelați în timpul orelor de lucru săptămânii obișnuite. Managerii flotei și vânzătorii se ocupă de întreprinderi, care de obicei funcționează în acest program.
    • Dacă managerul întreabă la ce afacere sunteți afiliat, dați numele companiei pe care lucrați. Nu minți, totuși, și spune că mașina este pentru utilizarea în afaceri atunci când nu este.Managerii flotei sunt adesea lăsați să vândă cumpărătorilor privați, iar dacă vă ocupați de proces profesional, managerul nu ar trebui să aibă nici o problemă să facă afaceri cu dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină nouă prin vânzările de flotă Pasul 7
    2. Listează cerințele dumneavoastră.Telefon, fax sau trimiteți prin e-mail specificațiile dvs. la departamentele sau managerii flotei la mai mulți dealeri cu o cerere de oferte.Din nou, asigurați-vă că ajunge la departamentul de flotă utilizând anumite nume, numere de telefon și adrese de e-mail ale managerilor departamentului de flotă sau de vânzări.
  • Notă privind cererea de oferte pe care le-ați dori cel mai bun preț și pe care îl întrebi pe alți dealeri.Acest lucru ar trebui să contribuie la scurtarea procesului.
  • Dacă sunteți dispus să așteptați mașina pe care doriți să o comandați sau transferați de la un alt dealer, stați la fel de mult pe fișa dvs. de specificație.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină nouă prin vânzările de flotă Pasul 8
    3. Faceți cunoștință cu managerii flotei.După ce diverși manageri de flotă se întorc la dvs. cu o ofertă, faceți o întâlnire pentru a întâlni pe cei care au ceea ce căutați.Dacă tot ce obțineți este o invitație de a veni la dealer, fără nici un fel de ofertă atașată, ignorați-o - probabil că nu au ceea ce doriți și speră să vă convingeți să obțineți altceva.
  • Dacă primiți o ofertă care nu se potrivește exact cu specificațiile dvs., cerc sau subliniați orice discrepanțe, astfel încât să puteți întreba despre ei mai târziu.
  • Dacă nu vedeți ofertele care vă plac, luați în considerare extinderea razei de dealeri sau cumpărături pentru o altă mașină.
  • Sfat de experți
    Bryan Hamby

    Bryan Hamby

    Professional Auto Brokerbryan Hamby este proprietarul Brokerului Auto Broker, o brokeraj auto de încredere în Los Angeles, California. A fondat Clubul Auto Broker în 2014 dintr-o pasiune pentru autoturisme și un talent unic pentru personalizarea procesului de distribuție a mașinii pentru a fi pe partea cumpărătorului. Cu 1.400 de oferte închise și o rată de reținere a clienților de 90%, Focusul lui Bryan este de a simplifica experiența de cumpărare a mașinilor prin transparență, prețuri corecte și servicii clienți de clasă mondială.
    Bryan Hamby
    Bryan Hamby
    Professional auto broker

    Vânzările de flotă se ocupă de companii, brokeraje și organizații. Majoritatea oamenilor care trec prin vânzările de flotă cumpără în vrac pentru angajații lor, astfel încât departamentele de vânzări de flotă adevărate nu sunt întotdeauna dispuse să negocieze pe o singură unitate. De asemenea, vânzătorii de flotă nu sunt, de obicei, pe podeaua vânzărilor, ci mai degrabă într-o clădire cu totul diferită de dealer.

  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină nouă prin vânzarea flotei Pasul 9
    4. Evaluați mașina.Cereți să vedeți mașina pe care o luați în considerare.Inspectați cu atenție.Căutați dansuri în ferestre, zgârieturi pe suprafata, anvelopele plate sau joase și alte imperfecțiuni.Pop trunchiul și capota și căutați tot ce ar putea fi în afara locului.Citiți autocolantul pentru a vă asigura că modelul are toate calitățile pe care le căutați.În cele din urmă, încercați să conduceți mașina.
  • Chiar dacă ați testat deja acest model exact, uneori mașinile individuale au variații de fabricație și merită să luați o rotire rapidă pentru a vă asigura că totul este în formă bună.
  • În timpul încercării, ascultați sunete ciudate provenite de la motor, caracteristici inoperabile cum ar fi ferestrele electrice și alte probleme.
  • Amintiți-vă că sunteți pe punctul de a petrece o mulțime de bani și o mulțime de timp în această mașină, deci ar trebui să fiți sigur că mașina are tot ce căutați.
  • Partea 3 din 3:
    Achiziționarea mașinii
    1. Imagine intitulată Cumpărați o mașină nouă prin vânzările de flotă Pasul 10
    1. Întrebați despre reduceri relevante. Adresați-vă dealership-ului pentru a renunța la taxa dealerului dacă cumpărați pentru o afacere.Multe departamente de flotă renunță la aceste taxe fără să-i cereți să facă acest lucru, dar să priviți contractul de vânzare final pentru a vă asigura că ei fac.Cereți ca rambursările producătorului să fie luate în considerare și în prețul final de vânzări.
    • În cazul în care reducerile de vânzări ale flotelor sunt incompatibile cu reducerile regulate de vânzare cu amănuntul, cereți ca setul mai favorabil de reduceri de vânzări să fie aplicate achiziției dvs.De exemplu, dacă vânzările flotelor oferă mașini la prețul facturii plus 500 de dolari, dar reprezentantul este de vânzare pe acea mașină specială, care este mai mică decât prețul vânzărilor flotei, adresați-vă dealership-ului să vă vândă mașina la prețul de vânzare cu amănuntul mai mic.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină nouă prin vânzările de flotă Pasul 11
    2. Căutați cea mai bună afacere.După primirea tuturor ofertelor de la deformările pe care le-ați contactat, răspundeți la toate reprezentanțele, cu excepția celor care vă oferă cel mai mic preț și întrebați-le dacă pot bate cea mai mică ofertă.
  • Apoi, luați cele două oferte cele mai mici și apelați dealerul cu cel mai mare dintre cele două.Faceți o ofertă fermă pentru a cumpăra mașina la un preț ușor (poate cu 200 de dolari) decât cea mai mică ofertă - dacă se spune da, cereți-le să vă faxați imediat această ofertă și să faceți o întâlnire pentru a completa documentele și a cumpăra mașina.Dacă spun că nu, sunați la dealer cu cea mai mică ofertă și faceți o întâlnire pentru a completa documentele și pentru a cumpăra mașina.
  • Pornirea acestui proces cu o săptămână înainte de sfârșitul lunii vă va primi oferte mai bune pentru că atunci majoritatea reprezentanților sunt dornici de a muta inventarul.
  • Cumpărați în condiții favorabile.De exemplu, ați putea alege să cumpărați o mașină de vară (un convertibil, de exemplu) în timpul iernii.Uneori, un dealership își va scădea prețul de vânzare câteva sute de dolari pentru a muta o mașină învechită de pe lotul lor.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină nouă prin vânzările de flotă Pasul 12
    3. Nu vă mulțumiți pentru nimic mai puțin decât ceea ce doriți.Găsiți un dealer care oferă exact ceea ce căutați.Zona dvs., în ceea ce privește reprezentanțele auto, ar trebui să fie destul de mare.Dacă puteți economisi 500 $ sau 1000 $ sau mai mult, mergând la o altă dealership sau obțineți ceva mult mai aproape de ceea ce doriți, poate fi bine meritat o unitate unică unui dealer câteva orașe departe.
  • Așteptați ca diversele dealeri să răspundă cu un citat și să compare ofertele.Citiți fiecare ofertă cu atenție.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină nouă prin vânzările de flotă Pasul 13
    4. Încheie înțelegerea.Un alt lucru unic despre tratarea vânzărilor flotei este că un manager de flotă sau un vânzător poate face totul - vinde mașina și aranja finanțarea - fără consultările criptice dintre departamentele de vânzare cu amănuntul și finanțare pe care le-ați experimentat altfel. Dacă nu ați aranjat propria dvs. finanțare, departamentul de vânzări al flotei vă poate ajuta.Cu toate acestea, fiți pregătiți să faceți o achiziție în numerar, deoarece multe departamente de vânzări ale flotei se așteaptă să o veți.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină nouă prin vânzările de flotă Pasul 14
    5. Aplicați pentru un număr de flotă. Dacă cumpărați un număr de mașini prin vânzările flotelor pentru afacerea dvs. și planificați acest lucru din nou în viitor, ar trebui să obțineți un număr de flotă.Numărul flotei vă va permite să vă calificați pentru reduceri mai profunde decât cum ați fi cumpărător privat.Când primiți un număr de flotă de la Automaker, îl puteți folosi în achiziții viitoare pentru a netezi tranzacția.
  • Contactați producția auto interesată de achiziționarea de la pentru a aplica pentru un număr de flotă.
  • Dacă cumpărați doar o mașină privată pentru vânzările flotelor, nu aveți nevoie (și nu puteți obține) un număr de flotă.
  • sfaturi

    Majoritatea dealerilor au un departament de flotă.Nu toate departamentele flotei preferă să se ocupe de public.Dacă nu sunteți sigur, telefonați-le și întrebați.
  • Conduitați-vă profesional când treceți prin departamentul de flotă.Să fie respectuos pentru timpul și resursele lor.
  • Rețineți că puteți utiliza un vânzător normal de vânzări auto cu amănuntul în avantajul dvs. într-un mod pe care nu îl puteți cu un departament al flotei. O mașină suplimentară la un departament de flotă nu o va face sau de a le rupe, așa că nu vor face nimic prost pentru a-ți face afacerea. Un vânzător individual de vânzare cu amănuntul este probabil să aibă obiective personale și de ramură pentru a fi lovite, iar o mașină poate fi diferența dintre ei obținerea unui bonus și nu obține nimic. Acest lucru înseamnă că, uneori, este în interesul lor să vândă o mașină fie la o ușoară pierdere, fie chiar - un fapt care înseamnă că, dacă aveți experiență în negociere (și au noroc și calendarul de partea dvs.), puteți obține o afacere.
  • Discutați cu alții care au cumpărat vehicule de vânzări de flotă pentru mai multe sfaturi.
  • Proprietarii de dealeri se referă la prieteni și familia să cumpere de la flotă.
  • Fiți conștienți de anul modelului pentru mașina (mașinile) care vă interesează.Când ieșea noi modele, vor comanda prețuri mai mari decât ceva care a fost disponibil pentru o vreme.
  • Avertizări

    Întotdeauna negociază prețul, niciodată pe plată lunară.Când obțineți un preț pe care îl doriți, dați seama de costul asupra vieții, indiferent de împrumutul pe care îl veți avea și să înțelegeți exact cât de mult plătiți pentru a împrumuta banii pentru mașina dvs.
  • Nu vă grăbiți într-o achiziție de mașini.Luați-vă timpul și evaluați toate opțiunile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar