Cum să vă permiteți îmbrăcămintea de designer

Când vă răsturnați prin reviste de modă sau la cumpărături de ferestre la magazinele departamentului scump, este ușor să vă uitați la etichetele de preț și să vă simțiți descurajați. Cu toate acestea, există modalități pe care le puteți umple dulapul cu piesele de designer fără Golirea contului dvs. bancar. Dacă primiți un pic mai eficient cu salvarea și cumpărăturile dvs., vă puteți permite îmbrăcăminte de designer superbă.

Pași

Partea 1 din 3:
Vânătoare pentru chilipiruri
  1. Imagine intitulată permite îmbrăcăminte de designer Pasul 1
1. Verificați eBay și alte site-uri de licitație pentru oferte. Căutați după numele designerului și puteți găsi adesea câteva piese grozave, ușor folosite. Această metodă va dura un pic de timp, deoarece vânzătorii vor vinde în mod obișnuit un element, într-o singură culoare și într-o singură dimensiune. Va fi mai greu să găsiți exact ceea ce doriți, dar răbdarea dvs. va fi recompensată în economii mari.
  • Pentru a afla dimensiunea pe care ar trebui să o comandați, încercați să îmbrăcați îmbrăcămintea de către acel designer în magazin. Poate fi dificil să faceți cumpărături online din cauza dimensiunii diferite folosite de fiecare designer, deci încercați pe diferite mărci pentru a obține o idee despre ce dimensiune la comandă.
  • Asigurați-vă că cunoașteți politica de returnare a fiecărui vânzător înainte de a comanda cu ei. Dacă nu vă place ceva, este posibil să nu fiți capabili să o returnați.
  • Imagine intitulată permite îmbrăcămintea de designer Pasul 2
    2. Răsfoiți magazinele de expediere și magazinele cu amănuntul actualizate. Acest lucru poate necesita un pic de timp și efort, dar aceste magazine pot fi o mină de aur pentru îmbrăcăminte de designer cu discount. Magazinele de expediere iau îmbrăcăminte ușor folosite, adesea îmbrăcăminte de designer și o revinde. Magazine de vânzare cu amănuntul cum ar fi Nordstrom Rack, TJ Maxx și Marshalls, vând orice inventar nevândut al magazinelor de designer la un preț redus. Există ceva extrem de satisfăcător obținerea unei piese de designer uimitoare, de calitate pentru o fracțiune din cost.
  • Imagine intitulată permite îmbrăcăminte de designer Pasul 3
    3. Înscrieți-vă pentru site-urile de vânzare Flash. Există mai multe site-uri web care vor avea vânzări flash pe diferite colecții de designer, cum ar fi Gilt, Hautelook și Zulily. Puteți verifica programele și dați seama când vor vinde designerii dvs. preferați. Conectați-vă mai devreme, și verificați economiile pe care le puteți obține pe unele piese de vârf.
  • Evitați tentația de a verifica aceste site-uri în mod regulat, deoarece reducerile pe care le oferă pot fi tentante chiar dacă nu vă place marca. Salvați banii pentru vânzările pe designeri pe care doriți cu adevărat.
  • Urmăriți designerii pe social media. Ei vor observa adesea anunțuri despre vânzările flash pentru urmașii lor.
  • Imaginea intitulată permite îmbrăcămintea de designer Pasul 4
    4. Magazin pentru articole în timpul sezonului lor. Acest lucru nu va funcționa dacă aveți nevoie de anumite tipuri de îmbrăcăminte rapid, dar este minunat pentru cumpărătorul pacientului. Magazinele vor reduce obiectele pe măsură ce anotimpurile se schimbă. De exemplu, îmbrăcămintea de vară va merge mai departe, deoarece se termină vara pentru a-l vinde și a face loc pentru inventarul de toamnă și de iarnă. Scoateți aceste piese de vânzare și doar salvați-le până în anul următor! Veți avea un dulap plin de îmbrăcăminte de designer de brand nou, atunci când sezonul se rostogolește în jur.
  • Imagine intitulată permite îmbrăcămintea de designer Pasul 5
    5. Îmbunătățiți-vă pe elementele "LIFETIME". Elementele de viață sunt lucruri pe care le credeți cu adevărat că ați putea purta pentru viață, cum ar fi haine groase, frumos construite, cizme din piele robustă, genți de mână frumos și costume - practic de înaltă calitate, durabilă și piese clasice. Dacă v-ați salvat banii, de ce să nu investiți în ceva pe care îl veți folosi pentru totdeauna? De multe ori, o piesă de designer are durata de viață a mai multor bucăți ieftine, astfel încât poate fi în valoare de investiție.
  • Dacă investiți în bucăți frumoase, asigurați-vă că veți investi și în grija lor. Păstrați-le în mod corespunzător și le-ați curățat uscat. În afară de păstrarea lor să arate frumos pentru tine, este posibil să le revindeți mai târziu dacă alegeți.
  • Image intitulată permite îmbrăcăminte de designer Pasul 6
    6. Explorați opțiunile de imitație. Dacă sunteți absolut îndrăgostit de un stil specific de designer, încercați să căutați branduri mai ieftine care fac desene similare. De multe ori, va exista "Băieți" bucăți care sunt create într-un stil similar al mărcilor de înaltă calitate. Uneori nu poți spune chiar diferența! Începeți căutarea dvs. Googling de designer dorit, urmat de cuvinte cheie cum ar fi "imitaţie" sau "replica." Asigurați-vă că citiți recenzii ale magazinelor online înainte de a plasa o comandă.
  • Partea 2 din 3:
    Câștigați și salvați banii de garderobă
    1. Imagine intitulată permite îmbrăcămintea de designer Pasul 7
    1. Evitați cumpărăturile fără minte. Poate fi tentant să pop în magazine de îmbrăcăminte ieftine și stocuri pe îmbrăcăminte, dar îmbrăcămintea ieftină, în general, nu se ține. Veți termina să pierdeți bani pe bucăți mai slabe, mai degrabă decât să economisiți pentru piese de designer mai durabile. Planificați piesele pe care le doriți cel mai mult și care fac cel mai mult sens pentru stilul dvs. de viață și garderoba actuală și lipiți-o. Nu vă prindeți în entuziasmul de cumpărături și să vă loviți banii pe elementele care par excelente în acest moment.
    • Dacă faceți cumpărături de clipă, este posibil să fiți tentați să achiziționați Killer Roșu Mini Fusta la vânzare. Cu toate acestea, fusta a spus că nu are sens cu niciunul dintre hainele tale acasă. Magazin întotdeauna cu un plan.
  • Imagine intitulată permite îmbrăcăminte de designer Pasul 8
    2. ALLOT PORȚII DE PATECHETICI SAU A COLUNȚELOR PENTRU BUGETUL DE GARDEROBE. Setați un obiectiv pentru a pune deoparte un pic de bani de fiecare dată când vă plătiți și urmăriți-l să devină mai mare și mai mare. Nu trebuie să fie o sumă mare, ci suficientă pentru a lucra în mod activ spre obiectivul dvs. Odată ce banii intră în bugetul dulapului, nu o scoateți pentru nimic altceva. Salvați-o până când veți găsi ceva în valoare de banii tăi câștigați.
  • Decorați un borcan sau un vas pentru a crea o bancă de porc. Puneți-o undeva că vedeți în fiecare zi și începeți să vă lăsați schimbarea de rezervă și facturile suplimentare în ea în timp ce mergeți. Poate părea un lucru minor, dar va începe să se adauge!
  • Imaginea intitulată permite îmbrăcămintea de designer Pasul 9
    3. Sacrificați luxul inutil. Că Veni Starbucks latte are gusturi delicioase și te trezește în fiecare dimineață, dar creează o dentare mai mare în contul dvs. bancar decât vă puteți realiza. Cablurile de cabină, mâncarea de mâncare și manichiurile salonului sunt toate frumoase, dar sunt cu adevărat esențiale? Prin tăierea oricărui lucru pe care îl puteți trăi din punct de vedere tehnic fără, puteți renunța la mai mulți bani pentru îmbrăcăminte de designer.
  • Partea 3 din 3:
    Planificați piesele
    1. Imaginea intitulată permite îmbrăcămintea de designer Pasul 10
    1. Aflați mai multe stiluri și designeri diferite.Dacă doriți să stabiliți un obiectiv pentru a vă permite îmbrăcămintea de designer, ar trebui să știți ce designeri vă place de fapt! Prin cercetarea diferitelor branduri, puteți identifica cele pe care le iubiți absolut și puteți dezvolta un "ochi pe premiu" mentalitate. Găsiți designeri care îmbrățișează stilul pe care îl bucurați, fie că acestea sunt florale feminine sau piele întunecată, elegantă.
    • Nu lăsați tendințele să influențeze principiile dvs. de cumpărături. Dacă revistele promovează o tendință fierbinte care nu se potrivește stilului dvs., flatter corpul dvs. sau potriviți nevoile dvs., gândiți-vă de două ori înainte de ao cumpăra. Dacă cheltuiți sume mari de bani la trecerea tendințelor pe care nu le iubiți, veți pierde banii. Fi autentic!
  • Imaginea intitulată permite îmbrăcămintea de designer Pasul 11
    2. Luați în considerare modul în care vă puteți actualiza aspectul "Go-to". Dacă sunteți un blug și un tip de fată de tricou, îmbrățișați-l. Dacă preferați rochii și tocuri, îmbrățișați asta! În loc să încercați să înlocuiți complet garderoba curentă cu toate îmbrăcăminte de designer, gândiți-vă cum puteți încorpora piesele de designer în aspectul dvs. actual. Un alt lucru important de luat în considerare este stilul tău de viață. Dacă vă placeți cinci inch Stilettos, dar lucrați într-o zi de zi, este posibil să doriți să economisiți banii pentru mai multe articole practice.
  • Imaginea intitulată permite îmbrăcămintea de designer Pasul 12
    3. Jot pe o listă de "articole de gol."Gândiți-vă la piesele clasice pe care le-ați putea în mai multe moduri. Luați în considerare elementele cu o funcție specifică, cum ar fi hainele pentru a vă menține încălțăminte caldă și confortabilă pentru muncă. Dacă cumpărați o bucată de îmbrăcăminte pe care o cunoașteți, veți purta adesea sau comoara de ani de zile, veți asigura că obțineți banii dvs. de bani. Calculați cât de mult va trebui să achiziționați articolele de țintă și să începeți să salvați!
  • Pentru a vă motiva să economisiți bani, tăiați imaginile îmbrăcămintei de designer pe care o doriți. Lipiți-o pe o bucată de carton sau o placă de postere și plasați-o undeva în casa dvs. De fiecare dată când vedeți aceste imagini, vă veți aminti obiectivul dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar