Cum să cumpărați o baterie de mașină

O baterie de mașină ajută la alimentarea motorului mașinii dvs. și oferă o taxă pentru toate accesoriile electrice și electronice.Dar la un moment dat, bateria dvs. va fi uzată.Pentru a cumpăra o baterie de mașină, aflați ce fel de baterie aveți nevoie, verificând ghidul de întreținere al vehiculului.Verificați bateriile care au primit recenzii pozitive de la entuziaștii auto și agențiile de testare a produselor de consum.În cele din urmă, faceți achiziția dvs. și aruncați-vă în mod responsabil cu acumulatorul vechi.

Pași

Metoda 1 din 3:
Selectarea unei baterii
  1. Imagine intitulată Cumpărați o baterie de mașină Pasul 1
1. Cumpărați acumulatorul potrivit pentru mașina dvs.Masinile diferite necesită cantități diferite de baterii de putere și dimensiuni diferite.Verificați ghidul de întreținere al vehiculului dvs. pentru informații referitoare la ce fel de aluat are nevoie de vehiculul dvs.
  • Dacă nu mai aveți ghidul de întreținere, luați mașina la un mecanic pentru asistență în identificarea tipului de baterie a vehiculului dvs.
  • În plus, cumpărați o baterie adecvată pentru climatul local.Bateriile cu vreme caldă sunt deseori etichetate "S" sau "South."Bateriile cu vreme rece ar putea fi etichetate" N "sau" Nord."
  • Dacă conduceți off-road, ați putea dori să investiți într-o baterie care să poată suporta vibrații constante.
  • Imagine intitulată Cumpărați o baterie de mașină Pasul 2
    2. Cumpărați o baterie fără întreținere.Bateriile fără întreținere sunt sigilate și nu necesită o atenție deosebită.Cele mai multe baterii auto sunt fără întreținere, dar unele necesită umplere periodică cu apă.Ori de câte ori este posibil, salvați-vă hassle viitoare achiziționând o baterie fără întreținere.
  • Imagine intitulată Cumpărați o baterie de mașină Pasul 3
    3. Cumpărați o baterie care are recenzii bune.Bateriile de mașini sunt testate de organizațiile de consumatori și de entuziaștii auto.Verificați un site de raportare a consumatorului sau un blog auto bazat în națiunea dvs. pentru informații despre tipurile de baterii de mașini vândute acolo.
  • Bateriile ar trebui să fie evaluate pe baza longevității și puterii lor.
  • Imagine intitulată Cumpărați o baterie de mașină Pasul 4
    4. Nu cumpărați baterii vechi.Chiar și atunci când sunt stocate, bateriile pot pierde forța.Cumpărați întotdeauna o nouă baterie care a fost produsă în ultimele șase luni.
  • Unele baterii auto au date numite pe ele într-un mod ușor de înțeles.Altele, totuși, vor avea o dată într-un fel de cod, în care un standuri pentru luna ianuarie, B stabilește februarie și așa mai departe.(Scrisoarea "I" este exclusă într-un astfel de sistem.)
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând o achiziție
    1. Imagine intitulată Cumpărați o baterie de mașină Pasul 5
    1. Decideți cum să cumpărați.Ai putea cumpăra online sau ai putea să cumperi la un magazin de piese auto fizice.Deoarece transportul unei baterii poate fi prohibitiv costisitoare, cel mai bun pariu este să cumpărați o baterie la un magazin fizic.Acest lucru va face, de asemenea, facilitarea unei întoarceri, dacă este necesar.În plus, cumpărarea unei baterii la un magazin include adesea instalarea gratuită.
  • Imagine intitulată Cumpărați o baterie de mașină Pasul 6
    2. A face cumparaturi prin apropiere.Comparați prețul bateriilor auto vândute la diferite magazine.Dacă este posibil, răsfoiți prețurile online sau apelați la magazin pentru a afla cât de mult se încarcă pentru tipul de baterii de care aveți nevoie.Acest lucru vă va economisi timp și efort.
  • Imagine intitulată Cumpărați o baterie de mașină Pasul 7
    3. Confirmați că aveți partea dreaptă.Înainte de a părăsi magazinul auto, asigurați-vă că bateria achiziționată este cea potrivită pentru mașina dvs.Angajații auto Shop ar trebui să poată căuta pe marca și modelul mașinii dvs. pentru a determina dacă cumpărați bateria potrivită.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea sănătății bateriei
    1. Imagine intitulată Cumpărați o baterie de mașină Pasul 8
    1. Cumpărați o baterie de mașină proactivă.Nu așteptați până când bateria dvs. de mașină nu este moartă și trebuie înlocuită pentru a cumpăra unul nou.Consultați ghidul de întreținere al automobilelor sau verificați online pentru a afla cât de des ar trebui să înlocuiți bateria.Să adere la recomandările Ghidului de întreținere și să schimbați bateria după cum este necesar.
  • Imagine intitulată Cumpărați o baterie de mașină Pasul 9
    2. Testați-vă anual bateria.Cel puțin o dată pe an, vizitați mecanicul local.Să le verificați acumulatorul pentru a vă asigura că funcționează în continuare corect.Dacă nu este, înlocuiți-l cu o baterie nouă.
  • Aceste vizite anuale ar trebui să înceapă după ce vehiculul dvs. are doi ani dacă locuiți într-un climat cald sau după ce autovehiculul dvs. are patru ani dacă locuiți într-un climat mai rece.
  • Imagine intitulată Cumpărați o baterie de mașină Pasul 10
    3. Reciclați vechea baterie.După cum ați cumpărat o nouă baterie de mașină, va trebui să renunțați la cea veche.Nu-l aruncați doar în coșul de bin, totuși.Contactați garajul local local și aflați dacă acceptă bateriile vechi.Dacă nu întreabă, pentru informații despre Cum să eliminați bateria responsabil.
  • sfaturi

    Majoritatea bateriilor durează aproximativ patru ani.
  • Mergeți la un garaj și cereți o "Testul de încărcare" Dacă bateria curentă a mașinii pare să aibă probleme de a ține o taxă.Testul de încărcare trebuie să vă spună dacă bateria își desfășoară sarcina.Dacă nu este, înlocuiți bateria.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar