Cum să devii un designer de interior în texas

Un designer de interior este responsabil pentru crearea unui plan de design estetic pentru spațiile interioare. În plus, acestea trebuie să asigure că spațiul se întâlnește cu codurile de construcție și este accesibil utilizatorilor de scaune cu rotile, cu deficiențele vizuale etc. Ele confirmă, de asemenea, funcționalitatea și siguranța spațiului și știu cum să comunice cu alți profesioniști din industrie, cum ar fi construcții și arhitecți. Deoarece funcțiile de locuri de muncă ale designerului de interior sunt atât de largi, este nevoie de o anumită cantitate de educație și experiență pentru a deveni un profesionist. Pentru a fi un designer în statul Texas, trebuie să aveți desemnarea de designer de interior înregistrat.

Pași

Partea 1 din 4:
Câștigând un grad
  1. Imaginea intitulată deveni un designer de interior în TEXAS Pasul 1
1. Alegeți un colegiu. Colegiile Texas care oferă grade în designul interior includ Universitatea Texas Tech, Universitatea din Texas, Universitatea de Stat din Texas, Institutul de Artă din Dallas și Universitatea Baylor, Waco. Puteți accesa o listă completă a universităților Texas acreditate în prezent la: https: // TBAE.Texas.gov / witocapply / acced_interiordesign.
  • Imaginea intitulată Deveniți un designer de interior în Texas Pasul 2
    2. Verificați că Universitatea este corect acreditată. Cerințele educaționale variază, pe baza când ați primit educația pentru a deveni un designer. Puteți examina aceste cerințe prin intermediul site-ului web TBAE sau puteți solicita informații de informații de acreditare în timpul procesului de aplicare. Gradul dvs. de designer de interior trebuie să provină dintr-o instituție acreditată de CIDA, fie de NAAB.
  • Imaginea intitulată Deveniți un designer de interior în Texas Pasul 3
    3. Obțineți un grad. Pentru a deveni un designer de interior înregistrat, puteți obține un bacalaureat, masterat sau doctorat. Dacă aveți deja o diplomă de bacalaureat într-un alt domeniu, puteți completa și un program de design de design interior sau un program de certificare. Examinați cerințele educaționale ca fiind puse în aplicare de statul Texas aici http: // Texreg.Sos.stat.TX.US / FIDS / 201201631-1.HTML .
  • Diplomele asociate sau programele de certificare în designul interior oferă numărul minim de ore de credit necesare pentru a înțelege principalele concepte de design interior și combinate cu anul suplimentar de experiență pe teren, aceasta este adesea o mare opțiune pentru cei care încep din a doua cariere sau care altfel ar prefera să intre în forța de muncă mai repede.
  • O diplomă de bacalaureat în designul interior vă va oferi munca și experiența necesară, iar acest lucru este de obicei singurul educație de nivel necesar pentru a fi un designer de interior de succes.
  • O diplomă de masterat în designul interior vă oferă un avantaj față de alți designeri. Dacă sunteți într-o piață competitivă, un grad MA sau MS poate fi o opțiune bună.
  • O diplomă de doctorat este de obicei căutată numai de acei designeri care doresc să lucreze pentru departamente mai mari de planificare și mediu, care ar dori să predea designul interior sau care ar dori să ia un rol de conducere în domeniu ca reprezentanți politici sau lideri în organizațiile profesionale.
  • Partea 2 din 4:
    Câștigând experiență
    1. Imaginea intitulată deveni un designer de interior în Texas Pasul 4
    1. Aflați cerințele de experiență de experiență din Texas. În majoritatea cazurilor, întâlniți cerința de experiență de design interior cu șase luni de lucru în domeniu sau servind un stagiu de 2 ani, urmând gradul dvs. de bacalaureat de la o universitate acreditată. Dacă aveți o diplomă la orice nivel de la o universitate non-acreditată sau dintr-un alt domeniu, vă puteți califica în continuare pentru a vă înregistra pentru examen prin obținerea a trei ani de experiență. De asemenea, va trebui să cheltuiți un anumit număr de ore pe diverse subiecte.
    • Va trebui să completați 3.520 de ore de experiență pentru cerințele dvs. de șase luni la locul de muncă și 5,280 de ore pentru stagiul de doi ani.
    • Mentorul dvs. ar trebui să includă programarea, schemele, dezvoltarea designului, documentele contractuale, administrarea contractului și orele de gestionare a practicilor profesionale pe parcursul experienței dvs. de lucru.
    • Există, de asemenea, o varietate de experiențe opționale, inclusiv calitatea de membru și activități profesionale, contabilitate și marketing pe care le puteți studia ca parte a experienței dvs. de lucru. Acestea pot fi adăugate la cerințele dvs. necesare la cerințele de învățare a locurilor de muncă, dar nu ar trebui să fie utilizate ca înlocuitor pentru timpul petrecut în învățarea altor cerințe.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de interior în TEXAS Pasul 5
    2. Pregătiți-vă relua. Includeți toată experiența de muncă și educație relevantă. Există un număr de modalități de a face un CV excelent care va atrage atenția viitorului angajator.
  • Includeți informații relevante, dar încercați să evitați să aveți mai mult de două pagini de conținut.
  • Experiență pe listă, educație, premii și recunoașteri, experiență de voluntariat și alte informații în secțiuni ușor de revizuit.
  • Furnizați o scurtă descriere a funcțiilor dvs. de lucru la listarea experienței de lucru.
  • Răspundeți CV-ului la locul de muncă pentru care solicitați. Treceți și adăugați în referințe despre modul în care educația și experiența dvs. vă fac un bun candidat pentru acest loc de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de interior în Texas Pasul 6
    3. Creați un portofoliu. Acest lucru vă va arăta supraveghetorul potențial de stagiu sau angajatorul ce ați învățat. Portofoliul va fi revizuit ca parte a aproape orice interviu, iar mulți angajatori au nevoie de portofoliul cu cererea și reluarea. Includeți proiecte pe care le-ați finalizat ca parte a lucrărilor dvs. de curs care au primit mărci mari de la profesori. Chiar dacă un proiect nu a primit un grad înalt, dacă simțiți că vă arată abilitățile dvs. ca artist și designer, includeți-o în portofoliul dvs.
  • Decideți dacă veți utiliza un portofoliu digital sau de imprimare. Dacă utilizați un portofoliu digital, aduceți propriul computer sau tabletă la interviuri. Nu vă așteptați ca acest lucru să fie furnizat.
  • Dacă profesorul dvs. a sugerat schimbări sau îmbunătățiri pentru oricare dintre modelele dvs., completați-i pe cei înainte de ao adăuga la portofoliul dvs.
  • Încercați să spuneți o poveste cu portofoliul dvs. Nu puneți fotografiile împreună. Includeți subtitrări și luați timp pentru a organiza proiectele într-un mod semnificativ. De exemplu, puteți trece printr-o casă cu modele complete pentru fiecare cameră ca și cum ar fi un turneu imobiliar.
  • Includeți desene, fotografii, schițe și orice altceva credeți că ar putea fi important să vă spuneți povestea dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de interior în Texas Pasul 7
    4. Solicitați referințe de la profesorii și supraveghetorii dvs. Mulți studenți și angajați așteaptă până după absolvirea sau trecerea la un alt loc de muncă pentru a solicita scrisori de referință de la supraveghetorii lor. Cu toate acestea, este o practică bună să păstrați o serie de litere la îndemână pentru a include ca parte a aplicațiilor pentru a vă completa CV-ul.
  • Dacă v-ați bucurat în mod deosebit de o clasă, întrebați-vă profesorul ", ați fi dispus să-mi scrieți o scrisoare bună de recomandare pentru a include în portofoliul meu profesional?"
  • Dacă vă completați componenta de experiență, adresați-vă supraveghetorilor să completeze o scrisoare de referință pentru dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de interior în Pasul 8 din Texas
    5. Înscrieți-vă într-un stagiu. Aplicați la programul de experiență de design interior (idep) care este administrat de Consiliul Național pentru Calificarea Designului Interior (NCIDQ). Aceste programe sunt deschise tuturor studenților de design interior și pot fi foarte competitive, dar stagii de la alte organizații nu îndeplinesc cerințele de experiență. De asemenea, va trebui să îndepliniți numărul desemnat de ore din fiecare domeniu, așa cum este prezentat de NCIDQ și aprobat de statul Texas.
  • Discutați cu profesorii dvs. despre stagii locale.
  • Discutați cu consilierii de îndrumare și întrebați dacă există o listă de stagii NCIDQ în zonă.
  • Căutați online pentru stagii aprobate NCIDQ.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de interior în Texas Pasul 9
    6. Aplicați la locul de muncă pentru o firmă de design interior. De asemenea, puteți completa șase luni de la experiența de muncă în loc de un stagiu de doi ani. Va trebui să lucrați cu un designer de interior care este înregistrat în statul Texas și încă mai trebuie să îndepliniți toate cele șapte cerințe educaționale de la NCIDQ.
  • Căutați firme de design care angajează poziții la nivel de intrare.
  • Contactați-le și întrebați dacă ar fi dispuși să angajeze un absolvent recent care încearcă să completeze cerințele de eligibilitate a examenelor.
  • Finalizați aplicația și trimiteți-vă Angajatorului CV-ul, portofoliul, referințele și orice alte materiale de aplicare.
  • Sfat de experți
    SUZANNE LASKY, ASID

    SUZANNE LASKY, ASID

    Interiorul Designersanne Lasky este un designer de interior și fondatorul designului interior, o companie de consultanță de design, cu sediul în Scottsdale, Arizona specializată în construcții noi, remodele de domiciliu și toate opțiunile de proiectare conexe pentru clienții de afaceri rezidențiale și mici. Suzanne are peste 19 ani de design interior și experiență de consultanță. Ea este membru aliat al Asidetului (Societatea Americană de Designeri de Interior). Ea a câștigat un Master of Business Administration (MBA) de la Universitatea Indiana și un AAS în designul interior de la Colegiul Comunității Scottsdale.
    SUZANNE LASKY, ASID
    SUZANNE LASKY, ASID
    Designer de interior

    Știați? Ca designer de interior, una dintre cele mai importante calități pe care le puteți avea este un comunicator bun. Fiecare client este diferit, și trebuie să vă faceți timp pentru a cunoaște nevoile și dorințele lor individuale. Apoi, trebuie să echilibrați gustul lor cu funcționalitatea spațiului pe care îl proiectați.

  • Imaginea intitulată deveni un designer de interior în Texas Pasul 10
    7. Supervizorul dvs. completează un formular de verificare a experienței de lucru a educației. Pentru a fi aprobat de NCIDQ și statul Texas, stagiul dvs. sau supraveghetorul de lucru trebuie să îndeplinească cerințele de experiență și să completeze acest formular. Orice stagiu sau supraveghetor de locuri de muncă are nevoie de cel puțin 3750 de ore de experiență. Este important să rețineți că experiența supraveghetorului dvs. poate include proiectarea de predare și de lucru în domeniu, dar cel puțin 50% din experiența lor ar trebui să fie în domeniu.
  • Partea 3 din 4:
    Înregistrarea prin examinare
    1. Imaginea intitulată deveni un designer de interior în TEXAS PASUL 11
    1. Aplicați pentru a lua examenul de calificare. Există două versiuni disponibile. Unul este oferit de NCIDQ și este pentru acei studenți care au absolvit un stagiu de doi ani. Dacă optați să luați testul cu doar 6 luni de experiență de angajare, trebuie să vă înregistrați pentru a lua examenul prin intermediul consiliului de examinatori de arhitectură din Texas (TBAE) https: // TBAE.Texas.gov / howtoarapply / id_regbyexam.
    • Verificați dublu că aveți toate transcrierile educaționale necesare, documentele de experiență de lucru și referințele în ordine înainte de a începe procesul de aplicare.
    • Aplicațiile pentru a lua examenul sunt valabile timp de până la 3 ani după ce le trimiteți.
    • Pentru a fi luate în considerare pentru înregistrare, trebuie să completați cu succes toate secțiunile testului în termen de 5 ani.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de interior în TEXAS Pasul 12
    2. Să treacă examenul de certificare adecvat. Odată ce ați aplicat și ați aprobat pentru a lua examenul de certificare, trebuie să treceți pentru a deveni un designer de interior înregistrat. Testul este compus din trei secțiuni. Primele două întrebări cu răspunsuri multiple care testează cunoștințele despre tehnicile de proiectare, precum și regulile și reglementările. Ultima secțiune este o practică de zi cu o varietate de exerciții unice. Trebuie să primiți o desemnare care trece la toate cele trei secțiuni care vor fi înregistrate în statul Texas. Dacă treceți examenul, deveniți un designer de interior certificat.
  • Imaginea intitulată Deveniți un designer de interior în Texas Pasul 13
    3. Înregistrați-vă la Consiliul de examinatori de către TEXAS de examinatori arhitecturali. Odată ce ați trecut toate părțile testului, NIDQ vă va trimite informațiile pe TBAE sau în cazul celor care își iau examenul cu TBAE, procesul de înregistrare va apărea imediat. TBAE va revizui educația, experiența de lucru și scorurile de examen. Dacă consiliul vă aprobă, veți primi comunicarea care vă informează că ați fost acceptată. În acest moment, veți plăti o taxă și veți deveni un designer de interior Texas înregistrat.
  • Partea 4 din 4:
    Înregistrarea prin reciprocitate
    1. Imaginea denumită devine un designer de interior în Pasul 14 din Texas
    1. Furnizați un certificat de stat. Va trebui să fundamentați afirmația că sunteți calificat să practici ca un designer de interior înregistrat. Trebuie să fi trecut un examen de design interior care este fie administrat sau acreditat cu NCDIQ. Certificatul dvs. de poziție include istoria dvs. de educație, examinare și licențiere și trebuie trimisă direct de la Consiliul de licențiere al statului în care ați fost înregistrat anterior. Solicitați aceste informații de la bordul de licențiere prin telefon, e-mail sau poștă directă, așa cum este prezentat de specificațiile dvs. de stat.
  • Imaginea intitulată Deveniți un designer de interior în Texas Pasul 15
    2. Cereți transcrieri. Trebuie să aveți copii oficiale ale tuturor transcrierilor trimise direct la consiliul TBAE. Acestea pot fi trimise fie prin poștă, fie prin comunicare electronică securizată direct de la universitatea dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de interior în Texas Pasul 16
    3. Furnizați dovada statutului juridic. Va trebui să trimiteți copii ale dovezii dvs. de statut juridic la TBAE. Acestea pot fi trimise prin poștă, prin poștă electronică, și pot include pașapoarte, certificate de naturalizare, licențe de conducere și carduri de securitate socială. Asigurați-vă că revizuiți listele oficiale de la TBAE aici https: // TBAE.Texas.gov / howtoarapply / dovezhlegalstatus.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de interior în Texas Pasul 17
    4. Completați verificarea istoricului penal. Un test de istorie penală pe bază de amprente este necesar pentru toți solicitanții noi. Va trebui să permiteți câteva săptămâni pentru ca amprentele dvs. să fie procesate. Din procesarea de stat poate lua una sau mai multe luni. Asigurați-vă că lăsați o mulțime de timp. TBAE nu poate, sub sancțiunea legii, să elibereze o licență fără această verificare completă.
  • Imaginea intitulată deveni un designer de interior în TEXAS Pasul 18
    5. Plătiți taxa de depunere a cererii. Odată ce ați adunat toate materialele dvs., va trebui să trimiteți o taxă de cerere de înregistrare de 150 USD la TBAE. Odată ce ați aprobat, veți plăti o taxă suplimentară de 200 de dolari pentru a fi înregistrată ca designer în statul Texas.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar